A fájlcserélgetésnél is népszerűbb az iPod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bár látom, hogy itt vannak olyan 18 éven aluliak, akiknek anyuci megvette az iPod -ot, viszont nekem azért 60 ezret nem adnak ki érte, saját keresetbõl, meg 20-30 év alatt meglesz annyi pénzem, a mosani bevételeimmel számolva. Azért azt mindig is szerettem, amikor valaki aki csak úgy megkap valamit utánna ossza az észt, hogy juj de szupi, a tiéd biztos szarabb, ilyet vegyél, igaz, csak 5x annyiba kerül, mint az a 12 rugós mp3 lejátszó amit vettél, de hát istenem.
Persze most itt nem ment anyázás, magára ne vegye senki, csak úgy jutott eszembe, ezzel a témával kapcsolatban.
Persze most itt nem ment anyázás, magára ne vegye senki, csak úgy jutott eszembe, ezzel a témával kapcsolatban.
Starcraft + Diablo III - esemve
Ez a cím megint el lett b4szva, hogy hogy a fájlcserénél is népszerûbb ? mármint hogy hasonlítjuk õket össze? Népszerûbb az evés mint az ivás? Vagy mi van? A fájlokat leszedi a kovács bé a p2p rõl és rátölti az ípoddjára.. ha meg iTunesrõl van szó, és arról van szó a cikk elejében, akkor írtá(to)k azt .. vagy mi lesz ebbõl Sgikk (a'la Blikk?)
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
<#mf2>#mf2>
iPod U2-m van és nagyon király😊 És nem csak a felnöttek veszik mert én 16 vok. Aki teheti vegyen iPodot nagyon sok elönye van, és nagyon jo minöségérzet,stb..
Winyóval, microdrive-val is nyugodtan kocoghatsz. Jól ki vannak ezek találva.
"Azért itt Mo-n elég irreális az ára... Ami kint 200 dolcsi, az itt 60e😞 De minden informatikai eszközre fennál a kb 1.5X-s szorzó...😞"
Ebbõl vond le a 20% ÁFA tartalmat (12e) és a vámot, ami nemtom mennyi, lévén ugye tengerentúli a termék (8% ?)... Máris elég közel vagy a 200$-hoz. Nem a kereskedõ nyúl rajta nagyot...
Ebbõl vond le a 20% ÁFA tartalmat (12e) és a vámot, ami nemtom mennyi, lévén ugye tengerentúli a termék (8% ?)... Máris elég közel vagy a 200$-hoz. Nem a kereskedõ nyúl rajta nagyot...
fogtad mar a kezedbe? lattal mar olyat? azert nem csak annyi az az annyi. nagyon ki van az talalva.
#18: Egyebkent meg ott van azert a szines LCD is!
az ugyan nem forog de fogyaszt
#18: Egyebkent meg ott van azert a szines LCD is!
az ugyan nem forog de fogyaszt
\"Kinézet hajhászó átlagfelhasználó\" by GyP
ahhoz képest hogy másfélszer annyiba kerül, mint a többi "márkátlan" termék (értsd: ugyanolyan merevlemez van bennük, többet tudnak és olcsóbbak, csak az nem apple), ez nagyon sok.
Ezer darab itthon, nem az egész világon.
"Amint arról egyik korábbi hírünkben beszámoltunk, az iPod készülékekból március hónapban ezer darab kelt el, és a forgalom további növekedésére lehet számítani."
Ez valami vicc?😄DD Ezer darab? 😄
Húha.
Ez valami vicc?😄DD Ezer darab? 😄
Húha.
Az mp3 Legyen Veled!
Nehogymá egy akkora winyót megpörgetni meg a fejet rángatni nagyobb fogyasztás, mint egy cd-méretû plasztikkorongnál. Ha igen, az nagy gáz és van még mit fejlõdniük 😊. Mondjuk az igaz, hogy a fordulatszámban azért jelentõs különbség lehet 😊. A legegyszerûbb az lenne, ha dvd-t (majdan BR-t) is tudna olvasni a player, mert akkor máris ugyanott tartanánk méretben is. Szerintem ezek megjelenése csak idõ kérdése.
Miért ebben szerinted nincs mechanika? A vinyó zabálja az energiát, ha spórolóst akarsz akkor memóriakártyás a nyerõ. Ja, azt még kocogni is el lehet vinni.
tetszik az az elso kép( a hírdetés után)
egyszeru s ott a lényeg amit mondani akar...de kb mint egy színész aki ott magyaráz,mintha rá akarna venni,h ezt most vedd meg,kell neked,tied lesz,vedd meg,vedd meg:o)
egyszeru s ott a lényeg amit mondani akar...de kb mint egy színész aki ott magyaráz,mintha rá akarna venni,h ezt most vedd meg,kell neked,tied lesz,vedd meg,vedd meg:o)
Igazad van, nagyon lementek a mobilwinyó árak. A 12 órás mûködési idõ viszont õrülten kevésnek tûnik, amit írnak. A cd-s iriverem simán 33 órát elhúz, és abban még a mechanikát is üzemeltetni kell.
Azért itt Mo-n elég irreális az ára... Ami kint 200 dolcsi, az itt 60e😞 De minden informatikai eszközre fennál a kb 1.5X-s szorzó...😞
/*WTF?!*/
Nekem meg ha bedobják az ablakon
Nekem majd ha nem lesz ilyen ocsmány a dizánja😊)(magánvélemény)
mondjuk *2 meret /2 ar
azert mobil winyonak kicsit huzos, de egyebkent nagyot eltalaltak
azert mobil winyonak kicsit huzos, de egyebkent nagyot eltalaltak
\"Kinézet hajhászó átlagfelhasználó\" by GyP
Izé, 2.5-es.
20G-set már br 65-70-ért lehet amazonon is venni. És mobilwinyóként is használható 😊. A 3.5-es laptopwinyók se sokkal olcsóbbak...
És miután vége volt az elõadásnak, megnézték a céges elõadóteremben a StarWars 3. részét <#vigyor>#vigyor>
Jó kis vászon.
Jó kis vászon.
Hogy miért az idõsebbek veszik. Mert félnek. Lagalább úgy félnek, mint mi a Kádár rendszerben. Szóval ha az volt a T. jogvédõk célja, hogy megfélemlítse az embereket, nos ezek szerint sikerült. Tapsoljuk meg õket <#beka3>#beka3><#taps>#taps>
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
ez mind szep es mind jo csak az a baj nem itt van s ha itt is volna akkot a fel hazert el is adnak nekunk<#nyes>#nyes>
Pussz
persze csak borsos az ára<#wilting>#wilting>
kötelezõ vétel.