Több új szoftverrel készül az őszre a Microsoft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha linuxban kevesebb hibát találnak, akkor az egyértelmû jele annak, h tökéletesebb rendszer, hiszen nincs benne hiba.
ha linuxban több hibát találnak, akkor az egyértelmûen jele annak, h tökéletes(ebb) a rendszer, mert így kevesebb hiba van benne.
nem? 😊
sztem matematikailag bebizonyítható, h a felfedezetlen hibák száma végtelen, így ha befoltozunk 1 hibát, ugyan annyi marad -> végtelen.
Ez amugy tipikus struccpolitika: amit nem latok, az nincs is.
\"No boom today. Boom tomorrow. There\'s always a boom tomorrow. What? Look, somebody\'s got to have some damn perspective around here. Boom, sooner or later. BOOM!\" -- Lt. Cmd. Ivanova
Komolyan szólva sztem a lényeg a tényleges hibák száma, nem a felfedezetteké. De azt nem lehet megállapítani egykönnyen.
\"No boom today. Boom tomorrow. There\'s always a boom tomorrow. What? Look, somebody\'s got to have some damn perspective around here. Boom, sooner or later. BOOM!\" -- Lt. Cmd. Ivanova
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
hogy nezne ki 2006-ban majusaban, hogy studio 2005 😊
Longhorn is majd valamikor 2007-ben... hat addig meg biztos 3-szor fog valtozni a megjelenes. Milyen jo is lenne, ha az IE7-tel vartak volna addig ugye? Ahogy eredetileg terveztek 😊
Itt a munkahelyen XP-t hasznalunk mindenfele legujabb pecsekkel. De ha nehany napig nem inditjuk ujra elegge belassul. Pedig csak microsoftos termekekekt hasznalunk (win, office, vis.studio2003, nameg persze plsql dev.) Szoval nem hiszem el, hogy egy windows hetekig elfut rendesen ha hasznaljak.
\"Kinézet hajhászó átlagfelhasználó\" by GyP
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
"minél több rést találnak, annál biztonságosabb a termék, hisz azokat már ismerik, javítják"
😊))))))))))))))))))))
Ez egy egészen új megközelítés, ilyet még életemben nem hallottam😊))
Tehát tulajdonképpen akkor amikor az MS-t fikázzák az okosok a sok hiba miatt az azt jeleti, hogy minél több hibát találunk benne annál jobb.
Vagy a barátnõje mondta mindíg.
Ki tudja? 😊
Na az igazsághoz hozzátartozik az is, hogy egy server-t egy asztali linuxhoz hasonlítottak <#taps>#taps>
Hasonlítsák egy debian alaprendszerhez. (kb ez lenne: w:30-d:0) A picipuha TV-Shop színvonalra váltott <#nyes>#nyes>
Nem tudom miért kell ennyire elszántan védeni ezt meg azt a rendszert mert nekünk felhasználóknak az a jó ha erõs a konkurencia! Tény hogy a microsoft mostanában nagyon figyel a biztonságra. És ez miért van??? A Linux miatt!!!
A konkurencia igenis nagyon jó!!!! Jobb rendszerek lesznek, biztonságosabbak és olcsóbbak.
Starcraft + Diablo III - esemve
Tök jó ellátás, ingyé kölcsön leptop, egész nap netezek, kajálok, meg elmegyek várost nézni 😊
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
szálka meg a gerenda mi?!
M$ nem védte le a dupla kattot. lol, nem is tehetné.
az feltünt volna neked, ha levédte volna. legalább gondolkoznátok.
paltopokra szánt win CE-ben az odatartom a ceruzát, elhúzom, majd felemelem, start menüre vonatkozó technikai részét védte le. nem a mozdulatot.
Microsoft <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Microsoft Windows XP SP2 Professional. WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP -
Most sikerült kiszabadulnod a dobozból?!? <#idiota>#idiota>
ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...
Egy árva tüzfalam van ,amit észre se veszek ,nem érdekelnek a viruskeresõk ,update-ek ,meg semmi . Ennyi. Az a fõhiper m$ mufti is igy használja a gépét ?
Ha te kitalálnál valami újat, nem szeretnéd, ha mások ellopnák az ötletet, nem?
jah, mivel az említett Linux distro-kat folymatosan frissítik, tehát megtalálják a hibákat, réseket. a WinSrv2003-nál a 30 hiba nem azt jelenti, hogy annyi van ténylegesen (persze a Linuxokra is érvényes ez)...
tehát visszájára is lehet fordítani ezt a mondatot: minél több rést találnak, annál biztonságosabb a termék, hisz azokat már ismerik, javítják...
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
Elõbb utóbb mindenre ráteszik mohó kis mancsukat, és saját kacska képükre formálják..
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
Haat ritka pongyola megfogalmazas ez a Biztalk Serverrol, mondhatni gyongyszem. 😊