157
WOFOR: War On Terror ( A Digital Reality újabb gyöngyszeme)
  • Thanatos
    hát nemtom de én emg pont a biztosra menés maitt adnák ki inkább ig folytatást a dr-nek vagy hasonlot mint ilyen új baromságokat :)
  • Serpa
    tervezet időben fog kijönni?
  • Shep
    Helyesbítek, nagyon kevesen mernek kockáztatni, ezért is kell megbecsülni azokat akik megpróbálnak vmi újat, még ha az nem is sikerül a legjobban.
  • Shep
    Erre ad lóvét a kiadó, tudod senki nem mer kockáztatni, most az ilyen tankos háborús marhaságok mennek, minenki ezzel próbálkozik, aztán rájönnek, hogy jaj mostmár a második világháború nem menő legyen jelenben csata, aztán szépen lasan eljutunk az űrig (engem ez izgat a legkevésbé)
  • Thanatos
    szóval ezt nemfogom én soha megérteni, hogy mjiért kell midnig a susnyásban probálkozni és esélytelen dolgokkal kisérletezni, miért nem arra mennek ahol majdnem tuti a siker..., énse megyek el jogi egyetemre ugy hoigy magyarbol 2es voltam... :/
  • Thanatos
    hááát, a msotnaiaknél tényleg fényévekkel jobb csak szvsz akkor még nagyon élt midnenki másban is az ig feeling és ahoz képest elég szánalmas kis probálkozás volt :(((
    komolyan, én azt várom amikor dr a fejéhez kap és visszatér ahoz amihez anno értettek nagyon, az ürstratégiákhoz...
    bárki bármit is mond eddig mo-n az ürstratégia az egyetlen müfaj ahol nem siekrült még látványos bukást bezsebelni..., nekem még a nexus is teccett valamennyire még ha annyira nem is hogy megvegyem sajna :(
  • Thanatos
    én csak a sjaát véleményemre alapozok...., semmilyen újság nem izgat :)
    a terminátor-t nemtom miért beszták el de nagyon siekrült, ennyi...
    stratégiából meg én a mai napig is visszasirom az ig2-s időket..., de akár még a haegemoniásakat is..., exigo annyira nem jött be nekem hogy szvsz a sávszélért is kár nemhogy megvenni :( a panzers meg nálam max egy erős közepes lett lehet mert rosszkor jött ki és a Soldiers: Heroes of World War II egyszerüen lemosta szegény..., még ha nem is teljesen ugyanaz a stilus nálam sajna labdába se rugott mellette :(
    és én nem irom le nem azt modnom, engem egyszerüen zavar hogy a jól bevált dolgokat miért cserélik le valami higfosra azért mert manapság az a menő...
    ww2-es gamekból annyi van hogy hihetetlen..., semmi értleme beszálni a versenybe ami elég nehéz már szvsz..., mig az ig2 a maga idejében gyk egyeduralkodo volt, elgalábbis nálam biztosan, de külföldieknél is... (nem egy külföldit ismerek akinek ha azt modnod hogy ürstratégia rávágjah hogy ig1-2 ...)
  • Timber
    Boomtown Review 4/10
  • Shep
    A Platoont a mai napig nem értem miért írták le mindenhol, szerintem simán jobb mint az összes eddigi DR játék, na de majd a Ghost Wars.
  • Timber
    Azert tudnanak a magyarok FPSt is csinalni. Eddig egy volt a Clevers reszerol (Terminator 3 - 28%), de az a nagyon rovid hataridok miatt nem sikerult tul jora.

Azert a magyar strategiak kozott akadt nem egy nagyon jo ertekelest latott darab is (IG-2 79%, Haege - 78%, Codename: Panzers - 83% ill 80%, Exigo - 72% ... by gamerankings).

Nem szabad leirni a magyar jatekfejlesztest par melyrepules miatt (D-Day - 56%, Platoon - 52% es a mar fent emlitett T3).

Bar a War On Terror az eddigi informaciok alapjan (eleg gazos demo, eurogameres 2/10 ...) egy ujabb melyrepules lesz, de ott a remeny, hogy jonnek ki jo gamek is (Rush for Berlin - Stormregion; Ghost Wars es Warfront - Digital Reality; Warhammer - Black Hole) a hazai jatekfejlesztoktol.
  • Gregorius
  • Thanatos
    szvsz nem is kell magyar fps..., eddigiek alapján a magyarok a stratégiákhoz értenek..., bár az utobbi időben krédéses hogy tényleg érteneke hozzá :/
  • Shep
    Intézzél már vmit, hogy végre legyen magyar fps, stratégiából már van/lesz elég.
  • Timber
    cegtol is. most Stormregion. RfB :P
  • Shep
    A cégtől is eljöttél vagy csak másik projektnél vagy? Mondjuk a crediset nézve volt némi változás a csapatban.
  • Shep
    Mondjuk az is igaz
  • Timber
    jaja ... azota volt 9 honapjuk, hogy rontsanak a helyzeten :P 9 honap alatt sok minden tortenik ...
  • Shep
    Na jó de azt mondtad nyáron.
  • Timber
    Ha' honnet tudjam? En mar reg leleptem onnan :P
  • Shep
    Te miért lettek ilyen bénák a küldetések, olyan se eleje se vége, az eredeti verióban jobbak voltak szerintem? Egyébként a graf jó lett, bár van benne pár hiba, de az belefér (az prgs csóka akkora rakétát lő ki mint ő maga, elég vicces látni, na meg a gumipálmák is jók:) ). A hangok nagyon gyengék, a járművek hangjától fejfájást lehet kapni, a fegyverropogás meg hát olyan semilyen. Útkeresés egy kicsit fejlődött mostmár nem járnak körbe-körbe :) A zene az jó lenne, csak valahogy nem illik az egyes pályákhoz (3-at néztem eddig). Egy a lényeg az eddig látottak alapján egy közepes játék. Ja igen az intro tetszett egészen a gyerek fut a macival jelenetig, az a rész nagyon gyenge lett. Hol van a renderelt intro?
  • Shep
    Akkor a fene se tudja, majd megnézem mégegyszer, lehet belefutottam vmi. bugba.
  • drop
    hát nemtudom énekem tökéletesen megy ja és a játékot elöször a prolog küldit csináld meg utána már megy minden grafika türhetö szerintem
    én 3 küldetésnél tartok és elég jó
  • Timber
    Akkor ez nem a vegleges verzio lesz :P
  • Neoncsoves
    A Platoon játék az jora sikeredett... Ha ez is olyasmi lenne biztos jo lenne. Amugy ez a terror téma mostanában nagyon nagy téma. Full Spectrum Warrior 2ben is terroristak ellen kell menni...
  • Neoncsoves
    Stratik helyett FPS-t is csinalhatnanak, hátha jobban bejönne mindenkinek... Vagy MMORPG-t.. Szal amint latom elég gagyi ahogy mondjatok, szal nem huzom le netrol... Mert én proba nelkul nem fogok megvenni egy jatekot
  • Shep
    Én leszedtem, de elég gáz a verzió mert itt is a fájlturkálás után lett csak emberi nyelvezetű a game, ja mefgcsináltam a tréninget, és marhára nem tudotam mégse elkezdeni egyik küldetés sorozatot sem, szóval ...
  • Thanatos
    hát az előrejelzések alapján kétséges hogy nemhogy megvenni de letölteni érdemese egyáltalán :)
    ráadásul én gamet látatlanba nem veszek ... :P magyar gamet meg manapság sajna már főleg nem... :((( bezzeg ig1 idejébe leeht gondolkodás nélkül emgvettem volna egy dr-es amet de msotmár sajna gyk haegemonia óta nem jött ki hazsnálható :(
  • Timber
    SOKminden valtozott azota :P
  • Timber
    Mielott nagyon letoltitek szerintem varjatok. Ez lehet, hogy az a verzio amit kesobb a kiado visszahivott, igy igen csak modosulhat a jatekelmeny a vegleges kiadott jatekhoz kepest. Szerintem varjatok egy final final final verziot :P Vagy egyszeruen hagyjatok fel a warezolassal es vegyetek meg a boltban a jatekot! ^.^
  • Shep
    Annak idején nem úgy volt, hogy a tutorial ultra könny és talán el is lehet nyomni, vagy én emlékszem rosszul?
  • grebber
    Demó alapján még az nfo-t sem nézem meg mert raklap szar.
  • Cafu
    War On Terror (c) Digital Reality *SfCloneDVD* ITWINS 69x50 MB
    Ámen!
  • Timber
    Review az Eurogameren. (2/10)

Tomoren:
    A srac csak a tutorialt nezte meg mivel nem tudta megnyerni es addig amig nem fejezte be a kampanyokba se tudott menni (bad design). Utana probalt egy skirmish-t ami kifagyott neki :P Ezek utan gondolom senki nem varja, hogy tul jo ertekelest adott volna.
  • Serpa
    arany lett némethonban
  • Dns5000
    ez a dr egyre szarabb gamekat csinal, ez pl ronda es jatszhatatlan, a hegemonia meg csak jatszhatatlan volt
  • Eisenhower
    lámer ^^
  • Timber
    danka! ^.^

En max igy tudtam volna belinkelni: \\Onyxia\kozos\!Game Videos\PC - War On Terror\wot_huntrailer.wmv ^.^ de az nem hiszem, hogy jo lett volna mindenkinek :P
  • Eisenhower
    War on Terror magyar trailer HQ

War on Terror magyar trailer LQ

nesze boss ^.^
  • Timber
    Van magyar trailer is valahol ^.^

Majd valamelyik DRes kiposztolja hol ... ugyis olvassak ezt ^.^

Ps, PM > Az en szamom is tudjatok akkor miert nem engem hivtok ha valami gönd van?
  • Shep
    ly