157
WOFOR: War On Terror ( A Digital Reality újabb gyöngyszeme)
-
Thanatos #77 hát nemtom de én emg pont a biztosra menés maitt adnák ki inkább ig folytatást a dr-nek vagy hasonlot mint ilyen új baromságokat :) -
#76 tervezet időben fog kijönni? -
#75 Helyesbítek, nagyon kevesen mernek kockáztatni, ezért is kell megbecsülni azokat akik megpróbálnak vmi újat, még ha az nem is sikerül a legjobban. -
#74 Erre ad lóvét a kiadó, tudod senki nem mer kockáztatni, most az ilyen tankos háborús marhaságok mennek, minenki ezzel próbálkozik, aztán rájönnek, hogy jaj mostmár a második világháború nem menő legyen jelenben csata, aztán szépen lasan eljutunk az űrig (engem ez izgat a legkevésbé) -
Thanatos #73 szóval ezt nemfogom én soha megérteni, hogy mjiért kell midnig a susnyásban probálkozni és esélytelen dolgokkal kisérletezni, miért nem arra mennek ahol majdnem tuti a siker..., énse megyek el jogi egyetemre ugy hoigy magyarbol 2es voltam... :/ -
Thanatos #72 hááát, a msotnaiaknél tényleg fényévekkel jobb csak szvsz akkor még nagyon élt midnenki másban is az ig feeling és ahoz képest elég szánalmas kis probálkozás volt :(((
komolyan, én azt várom amikor dr a fejéhez kap és visszatér ahoz amihez anno értettek nagyon, az ürstratégiákhoz...
bárki bármit is mond eddig mo-n az ürstratégia az egyetlen müfaj ahol nem siekrült még látványos bukást bezsebelni..., nekem még a nexus is teccett valamennyire még ha annyira nem is hogy megvegyem sajna :( -
Thanatos #71 én csak a sjaát véleményemre alapozok...., semmilyen újság nem izgat :)
a terminátor-t nemtom miért beszták el de nagyon siekrült, ennyi...
stratégiából meg én a mai napig is visszasirom az ig2-s időket..., de akár még a haegemoniásakat is..., exigo annyira nem jött be nekem hogy szvsz a sávszélért is kár nemhogy megvenni :( a panzers meg nálam max egy erős közepes lett lehet mert rosszkor jött ki és a Soldiers: Heroes of World War II egyszerüen lemosta szegény..., még ha nem is teljesen ugyanaz a stilus nálam sajna labdába se rugott mellette :(
és én nem irom le nem azt modnom, engem egyszerüen zavar hogy a jól bevált dolgokat miért cserélik le valami higfosra azért mert manapság az a menő...
ww2-es gamekból annyi van hogy hihetetlen..., semmi értleme beszálni a versenybe ami elég nehéz már szvsz..., mig az ig2 a maga idejében gyk egyeduralkodo volt, elgalábbis nálam biztosan, de külföldieknél is... (nem egy külföldit ismerek akinek ha azt modnod hogy ürstratégia rávágjah hogy ig1-2 ...) -
#70 Boomtown Review 4/10 -
#69 A Platoont a mai napig nem értem miért írták le mindenhol, szerintem simán jobb mint az összes eddigi DR játék, na de majd a Ghost Wars. -
#68 Azert tudnanak a magyarok FPSt is csinalni. Eddig egy volt a Clevers reszerol (Terminator 3 - 28%), de az a nagyon rovid hataridok miatt nem sikerult tul jora.
Azert a magyar strategiak kozott akadt nem egy nagyon jo ertekelest latott darab is (IG-2 79%, Haege - 78%, Codename: Panzers - 83% ill 80%, Exigo - 72% ... by gamerankings).
Nem szabad leirni a magyar jatekfejlesztest par melyrepules miatt (D-Day - 56%, Platoon - 52% es a mar fent emlitett T3).
Bar a War On Terror az eddigi informaciok alapjan (eleg gazos demo, eurogameres 2/10 ...) egy ujabb melyrepules lesz, de ott a remeny, hogy jonnek ki jo gamek is (Rush for Berlin - Stormregion; Ghost Wars es Warfront - Digital Reality; Warhammer - Black Hole) a hazai jatekfejlesztoktol. -
#67 -
Thanatos #66 szvsz nem is kell magyar fps..., eddigiek alapján a magyarok a stratégiákhoz értenek..., bár az utobbi időben krédéses hogy tényleg érteneke hozzá :/ -
#65 Intézzél már vmit, hogy végre legyen magyar fps, stratégiából már van/lesz elég. -
#64 cegtol is. most Stormregion. RfB :P -
#63 A cégtől is eljöttél vagy csak másik projektnél vagy? Mondjuk a crediset nézve volt némi változás a csapatban. -
#62 Mondjuk az is igaz -
#61 jaja ... azota volt 9 honapjuk, hogy rontsanak a helyzeten :P 9 honap alatt sok minden tortenik ... -
#60 Na jó de azt mondtad nyáron. -
#59 Ha' honnet tudjam? En mar reg leleptem onnan :P -
#58 Te miért lettek ilyen bénák a küldetések, olyan se eleje se vége, az eredeti verióban jobbak voltak szerintem? Egyébként a graf jó lett, bár van benne pár hiba, de az belefér (az prgs csóka akkora rakétát lő ki mint ő maga, elég vicces látni, na meg a gumipálmák is jók:) ). A hangok nagyon gyengék, a járművek hangjától fejfájást lehet kapni, a fegyverropogás meg hát olyan semilyen. Útkeresés egy kicsit fejlődött mostmár nem járnak körbe-körbe :) A zene az jó lenne, csak valahogy nem illik az egyes pályákhoz (3-at néztem eddig). Egy a lényeg az eddig látottak alapján egy közepes játék. Ja igen az intro tetszett egészen a gyerek fut a macival jelenetig, az a rész nagyon gyenge lett. Hol van a renderelt intro? -
#57 Akkor a fene se tudja, majd megnézem mégegyszer, lehet belefutottam vmi. bugba. -
#56 hát nemtudom énekem tökéletesen megy ja és a játékot elöször a prolog küldit csináld meg utána már megy minden grafika türhetö szerintem
én 3 küldetésnél tartok és elég jó
-
#55 Akkor ez nem a vegleges verzio lesz :P -
Neoncsoves #54 A Platoon játék az jora sikeredett... Ha ez is olyasmi lenne biztos jo lenne. Amugy ez a terror téma mostanában nagyon nagy téma. Full Spectrum Warrior 2ben is terroristak ellen kell menni... -
Neoncsoves #53 Stratik helyett FPS-t is csinalhatnanak, hátha jobban bejönne mindenkinek... Vagy MMORPG-t.. Szal amint latom elég gagyi ahogy mondjatok, szal nem huzom le netrol... Mert én proba nelkul nem fogok megvenni egy jatekot -
#52 Én leszedtem, de elég gáz a verzió mert itt is a fájlturkálás után lett csak emberi nyelvezetű a game, ja mefgcsináltam a tréninget, és marhára nem tudotam mégse elkezdeni egyik küldetés sorozatot sem, szóval ... -
Thanatos #51 hát az előrejelzések alapján kétséges hogy nemhogy megvenni de letölteni érdemese egyáltalán :)
ráadásul én gamet látatlanba nem veszek ... :P magyar gamet meg manapság sajna már főleg nem... :((( bezzeg ig1 idejébe leeht gondolkodás nélkül emgvettem volna egy dr-es amet de msotmár sajna gyk haegemonia óta nem jött ki hazsnálható :( -
#50 SOKminden valtozott azota :P -
#49 Mielott nagyon letoltitek szerintem varjatok. Ez lehet, hogy az a verzio amit kesobb a kiado visszahivott, igy igen csak modosulhat a jatekelmeny a vegleges kiadott jatekhoz kepest. Szerintem varjatok egy final final final verziot :P Vagy egyszeruen hagyjatok fel a warezolassal es vegyetek meg a boltban a jatekot! ^.^ -
#48 Annak idején nem úgy volt, hogy a tutorial ultra könny és talán el is lehet nyomni, vagy én emlékszem rosszul? -
#47 Demó alapján még az nfo-t sem nézem meg mert raklap szar. -
#46 War On Terror (c) Digital Reality *SfCloneDVD* ITWINS 69x50 MB
Ámen! -
#45 Review az Eurogameren. (2/10)
Tomoren:
A srac csak a tutorialt nezte meg mivel nem tudta megnyerni es addig amig nem fejezte be a kampanyokba se tudott menni (bad design). Utana probalt egy skirmish-t ami kifagyott neki :P Ezek utan gondolom senki nem varja, hogy tul jo ertekelest adott volna. -
#44 arany lett némethonban -
Dns5000 #43 ez a dr egyre szarabb gamekat csinal, ez pl ronda es jatszhatatlan, a hegemonia meg csak jatszhatatlan volt -
#42 lámer ^^ -
#41 danka! ^.^
En max igy tudtam volna belinkelni: \\Onyxia\kozos\!Game Videos\PC - War On Terror\wot_huntrailer.wmv ^.^ de az nem hiszem, hogy jo lett volna mindenkinek :P -
#40 War on Terror magyar trailer HQ
War on Terror magyar trailer LQ
nesze boss ^.^ -
#39 Van magyar trailer is valahol ^.^
Majd valamelyik DRes kiposztolja hol ... ugyis olvassak ezt ^.^
Ps, PM > Az en szamom is tudjatok akkor miert nem engem hivtok ha valami gönd van? -
#38 ly