WOFOR: War On Terror
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
én 3 küldetésnél tartok és elég jó
~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
ráadásul én gamet látatlanba nem veszek ... :P magyar gamet meg manapság sajna már fõleg nem... :((( bezzeg ig1 idejébe leeht gondolkodás nélkül emgvettem volna egy dr-es amet de msotmár sajna gyk haegemonia óta nem jött ki hazsnálható :(
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Tomoren:
A srac csak a tutorialt nezte meg mivel nem tudta megnyerni es addig amig nem fejezte be a kampanyokba se tudott menni (bad design). Utana probalt egy skirmish-t ami kifagyott neki :P Ezek utan gondolom senki nem varja, hogy tul jo ertekelest adott volna.
May the force serve you well!
En max igy tudtam volna belinkelni: \\Onyxia\kozos\!Game Videos\PC - War On Terror\wot_huntrailer.wmv ^.^ de az nem hiszem, hogy jo lett volna mindenkinek :P
War on Terror magyar trailer LQ
nesze boss ^.^ <#mf2>#mf2><#taps>#taps><#vigyor>#vigyor>
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Majd valamelyik DRes kiposztolja hol ... ugyis olvassak ezt ^.^
Ps, PM > Az en szamom is tudjatok akkor miert nem engem hivtok ha valami gönd van?
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
- anno nem volt ez az idiota ho-effekt mindenhol. Azt a design szerint csak a nagy robbanasokhoz ment volna. most meg ha a medic fingik akkor is ott van... es meg ronda is :P
- anno pl egy palyat nem tudtal ugy kezdeni, hogy 24 Heavy Tank ugy, hogy az ellensegnek csak light tankjai vannak (kiveve a vegen). De biztos ami biztos vettem meg 30 apache-t ^.^ Kihivas volt a palya tenyleg :P
- anno az apachenak volt kurva jo loveseffektje
- anno az apache raketat lott es nem raketat pottyantott ^.^
- anno voltak benne cutscenek ^.^ mind hard mind soft cutscenek :P
- anno mukodott a script azon resze is ami most ugy tunik nem :P
Ami nem valtozott:
- az elvileg cutsceneben lezuhant helikopterek (ami helyen most a sarga kerdojeles roncsok vannak) helyen csak placeholder object van
- a palya grafikailag nincs kesz ^.^ Pl az elejen ott egy kek kontenerszeru ize. Az ugy van ott ahogy en ledobtam oda 2005 marcius kornyeken ^.^ Grafikus azota nem latta.
- a palya olyan mintha nem lenne rajta talajtextura.
- az utkereses beakad onmagaba es olyankor van a gyalogsag azon effektje, hogy elkezdenek szaladni es kozben helyben allni ^.^
- a helikopterek meg mindig ugy mennek ahogy a talaj ... fel le ... kicsit mokasan nez ki
Elso blikkre.
(Eddig minden project elejen elhangzott az "Ez az utolso Monte Cristoval keszult jatek ..." mondat, illetve ennek koltoi valtozata az "Ezt a bekat meg le kell nyelnunk ...")
/cry
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Minimum rendszerkövetelmények:
2,5 Ghz AMD vagy Intel processzor
1 GB RAM
GeForce FX5600 vagy nagyobb, legalább 128 MB-s videókártya
DirectX 9.0c
Windows 2000/XP operációs rendszer
800 MB szabad lemezterület
Alapfokú német nyelvtudás
Masodszor: a kiado nem a CDV hanem a Platoon ota bevalt Monte Cristo ^.^
A magyar vasarlokozonseg meg anyagilag tenyleg nem er meg sokszor feliratot sem. De itt nem csak az anyagi oldala van. Ott van a Panzers: Phase 2 ahol eleg neves szineszek alkotjak a szinkrongardat. De a D-Daynek is jo volt a szinkronja. Szoval ne feljetek attol, hogy egy magyar kiado nem fog torodni a magyar vasarlokkal meg akkor sem ha anyagilag nem eri meg.
A War On Terror demohoz meg inkabb nem szolnek hozza. Egy biztos en nem ezt a projectet hagytam ott tavaly juniusban. Egy sokkal jobb jatek volt akkor.
A magyar vásárlói réteg a tényleges eladási adatokban mindíg mariginális tétel. Gyk minden kiadó leszarja, hogy a magyar vásárló mit akar. Azt, hogy a játék milyen legyen gyk a kiadó (itt a CDV ha jól emlékszem), dönti el. Az, hogy a fejlesztõ csapat mit akar, csak egy dolog. Vegyük már észre, hogy globálisan a fejlesztõcsapatok úgy 90%-a (magyar fejlesztõ csapatok közül pedig az összes) önállóan életképtelen.
A kiadóktól kapott pénztõl függenek, ha a kiadó elzárja a csapot, game over. Márpedig ha a kiadó pénzel, akkor az van, amit õk akarnak. A Platoon (a DR elsõ komoly botlása) bizonyítja a legjobban, mi történik akkor, ha a kiadó határozza meg a fejlesztés idõtartamát és még egy rakás dolgot.
Szóval szvsz félre lehet tenni a patrióta szövegeket, hogy egy magyar fejlesztõcsapat mennyire szarja le a magyar vásárlókat. Egyszerûen nem a magyar vásárló rétegbõl él a kiadó, a DR viszont a kiadó pénzébõl él. Jelenlegi állás szerint annak is örülhetünk, ha egyáltalán gyárilag magyar feliratozás lesz a programhoz (a magyar szinkron hangokat már nem is említem).
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
DR már leszállhatna az RTS sorozatgyártásról, uncsi már. Stromregion nekem is jobban fekszik, csak valóban a 2.VH. már kissé ott is uncsi már. Szóval csak bólogatni tudok.
Basszus ezt nem hiszem el. Egy magyar fejlesztõcsapat ennyire leszarja a magyar vásárlói réteget.Hihetetlen. Szaggat mint állat mi? Én akkora critical-t nyomok beléjük ha elbaszták ezt a gémet. Mehetnek javíttatni 1000 aranyért :-))
A Stormregion jobb, csak hanyagolnák már a 2. VH-t.
meg a AI is elég gáz ot ált az egységem egy helybe és hagyta hogy szétlöjék
elenfél meg semmi agreszio csak ha kell akor lö hát nem tudom
Hát a képek amiket kiadtak róla egy teljesen más dimenzióban készülhettek mert a game nem a grafal hodít majd ha hodit egyátalán.
Én gépemmel olyan szinten swapelt Boiling Point ehhez képest istenül futott.
Mászik is le a gépemrõl.
Next PC upgrade: 2022
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES