WOFOR: War On Terror

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Akkor a fene se tudja, majd megnézem mégegyszer, lehet belefutottam vmi. bugba.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

drop
hát nemtudom énekem tökéletesen megy ja és a játékot elöször a prolog küldit csináld meg utána már megy minden grafika türhetö szerintem
én 3 küldetésnél tartok és elég jó

Timber
Akkor ez nem a vegleges verzio lesz :P

~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~

A Platoon játék az jora sikeredett... Ha ez is olyasmi lenne biztos jo lenne. Amugy ez a terror téma mostanában nagyon nagy téma. Full Spectrum Warrior 2ben is terroristak ellen kell menni...

Stratik helyett FPS-t is csinalhatnanak, hátha jobban bejönne mindenkinek... Vagy MMORPG-t.. Szal amint latom elég gagyi ahogy mondjatok, szal nem huzom le netrol... Mert én proba nelkul nem fogok megvenni egy jatekot <#idiota>

Shep
Én leszedtem, de elég gáz a verzió mert itt is a fájlturkálás után lett csak emberi nyelvezetû a game, ja mefgcsináltam a tréninget, és marhára nem tudotam mégse elkezdeni egyik küldetés sorozatot sem, szóval ...

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

hát az elõrejelzések alapján kétséges hogy nemhogy megvenni de letölteni érdemese egyáltalán :)
ráadásul én gamet látatlanba nem veszek ... :P magyar gamet meg manapság sajna már fõleg nem... :((( bezzeg ig1 idejébe leeht gondolkodás nélkül emgvettem volna egy dr-es amet de msotmár sajna gyk haegemonia óta nem jött ki hazsnálható :(

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Timber
SOKminden valtozott azota :P

Timber
Mielott nagyon letoltitek szerintem varjatok. Ez lehet, hogy az a verzio amit kesobb a kiado visszahivott, igy igen csak modosulhat a jatekelmeny a vegleges kiadott jatekhoz kepest. Szerintem varjatok egy final final final verziot :P Vagy egyszeruen hagyjatok fel a warezolassal es vegyetek meg a boltban a jatekot! ^.^

Shep
Annak idején nem úgy volt, hogy a tutorial ultra könny és talán el is lehet nyomni, vagy én emlékszem rosszul?

grebber
Demó alapján még az nfo-t sem nézem meg mert raklap szar.

Next PC upgrade: 2022

Cafu
War On Terror (c) Digital Reality *SfCloneDVD* ITWINS 69x50 MB
Ámen!

Timber
Review az Eurogameren. (2/10)

Tomoren:
A srac csak a tutorialt nezte meg mivel nem tudta megnyerni es addig amig nem fejezte be a kampanyokba se tudott menni (bad design). Utana probalt egy skirmish-t ami kifagyott neki :P Ezek utan gondolom senki nem varja, hogy tul jo ertekelest adott volna.

Serpa
ez a dr egyre szarabb gamekat csinal, ez pl ronda es jatszhatatlan, a hegemonia meg csak jatszhatatlan volt

May the force serve you well!

Eisenhower
lámer ^^

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Timber
danka! ^.^

En max igy tudtam volna belinkelni: \\Onyxia\kozos\!Game Videos\PC - War On Terror\wot_huntrailer.wmv ^.^ de az nem hiszem, hogy jo lett volna mindenkinek :P

Eisenhower

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Timber
Van magyar trailer is valahol ^.^

Majd valamelyik DRes kiposztolja hol ... ugyis olvassak ezt ^.^

Ps, PM > Az en szamom is tudjatok akkor miert nem engem hivtok ha valami gönd van?

Shep
ly

Shep
Na azért tavaj januárhoz képest javult az útkeresés, bár sajnos nem sokat :)

a zárojeles rész a lényeg nem? :P

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Timber
fogalmam sincs publikus-e vagy sem ^.^

- anno nem volt ez az idiota ho-effekt mindenhol. Azt a design szerint csak a nagy robbanasokhoz ment volna. most meg ha a medic fingik akkor is ott van... es meg ronda is :P
- anno pl egy palyat nem tudtal ugy kezdeni, hogy 24 Heavy Tank ugy, hogy az ellensegnek csak light tankjai vannak (kiveve a vegen). De biztos ami biztos vettem meg 30 apache-t ^.^ Kihivas volt a palya tenyleg :P
- anno az apachenak volt kurva jo loveseffektje
- anno az apache raketat lott es nem raketat pottyantott ^.^
- anno voltak benne cutscenek ^.^ mind hard mind soft cutscenek :P
- anno mukodott a script azon resze is ami most ugy tunik nem :P

Ami nem valtozott:
- az elvileg cutsceneben lezuhant helikopterek (ami helyen most a sarga kerdojeles roncsok vannak) helyen csak placeholder object van
- a palya grafikailag nincs kesz ^.^ Pl az elejen ott egy kek kontenerszeru ize. Az ugy van ott ahogy en ledobtam oda 2005 marcius kornyeken ^.^ Grafikus azota nem latta.
- a palya olyan mintha nem lenne rajta talajtextura.
- az utkereses beakad onmagaba es olyankor van a gyalogsag azon effektje, hogy elkezdenek szaladni es kozben helyben allni ^.^
- a helikopterek meg mindig ugy mennek ahogy a talaj ... fel le ... kicsit mokasan nez ki

Elso blikkre.

Timber
hat ha egy ceg mar a 4. jatekot kesziti ugyanazzal a kiadoval akkor valoszinuleg bavalt nekik ^.^

(Eddig minden project elejen elhangzott az "Ez az utolso Monte Cristoval keszult jatek ..." mondat, illetve ennek koltoi valtozata az "Ezt a bekat meg le kell nyelnunk ...")

Na megnéztem. Uh...ez nagyon gagyi sajnos.... Pedig a képek alapján bakker így elbaszarintani. Mi van a DR-vel??? ANNYIRA vártam ezt a gémet. ANNYIR sajnálom hogy ez lett belõle :-(((((
/cry
[NST]Cifu
Ha publikus, elárulnád miben változott azóta a játék?

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

[NST]Cifu
Én már tavaly is azt javasoltam mindenkinek, hogy célszerû legalább 1Gbyte ramot belepakolni a gépbe, sokszor többet számít, mint egy kicsivel erõsebb proci, vagy videókártya. Szvsz idén már teljesen hétköznapi lesz a játék gépigényeknél az 1Gbyte ram, a sima futáshoz meg a másfél-két giga...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

a bevált azért elég erõs nem? :D

jah, dr sicc vissza ig cloneokat gyártani, vagy esetleg folytatást :)

Ez igaz???? MINIMUM gépigény? Én min fog futni max detail-en. Paks kell hozzá?
Minimum rendszerkövetelmények:

2,5 Ghz AMD vagy Intel processzor
1 GB RAM
GeForce FX5600 vagy nagyobb, legalább 128 MB-s videókártya
DirectX 9.0c
Windows 2000/XP operációs rendszer
800 MB szabad lemezterület
Alapfokú német nyelvtudás
"Szaladgáljunk a kezünkben ollóval...borz vagyok" :-))))
Amúgy a Platoon nekem bejött, csak nem lehetett menteni, de a patch megoldotta.
Már nem vagy a DR-nél, vagy csak más projecten dolgozol? Sajnos ebben igazatok van, hogy a kiadó diktál. Ezért elnézést kérek. A DR szinkronhangjai és zenéje mindig is híresen jó volt (Bafta díj stb.) Én még nem láttam a demót mint említettem, de nagy reményeket fûzök hozzá. A 2. VH-ból meg sztem már mindenkinek elege van. Ezért repestem az örömtõl amikor kiderült hogy a WOFOR nem errõl szól. Régen annyira színvonalasak voltak a gémeitek. IG1-2 Haeg+kieg. Mondjuk nekem a többi a 2. VH miatt nem jött be, így nagyon várom ezt is meg a Ghost-ot is. Remélem a lentebbi hozzászólónak nincs igaza és jó a demó...
Timber
Na eloszor egy info: A local settings.setting file-ban keressetek ra, hogy 'german' es irjatok at 'english'-re. Maris angol demotok van ^.^

Masodszor: a kiado nem a CDV hanem a Platoon ota bevalt Monte Cristo ^.^

A magyar vasarlokozonseg meg anyagilag tenyleg nem er meg sokszor feliratot sem. De itt nem csak az anyagi oldala van. Ott van a Panzers: Phase 2 ahol eleg neves szineszek alkotjak a szinkrongardat. De a D-Daynek is jo volt a szinkronja. Szoval ne feljetek attol, hogy egy magyar kiado nem fog torodni a magyar vasarlokkal meg akkor sem ha anyagilag nem eri meg.

A War On Terror demohoz meg inkabb nem szolnek hozza. Egy biztos en nem ezt a projectet hagytam ott tavaly juniusban. Egy sokkal jobb jatek volt akkor.

Wake up, Neo!

A magyar vásárlói réteg a tényleges eladási adatokban mindíg mariginális tétel. Gyk minden kiadó leszarja, hogy a magyar vásárló mit akar. Azt, hogy a játék milyen legyen gyk a kiadó (itt a CDV ha jól emlékszem), dönti el. Az, hogy a fejlesztõ csapat mit akar, csak egy dolog. Vegyük már észre, hogy globálisan a fejlesztõcsapatok úgy 90%-a (magyar fejlesztõ csapatok közül pedig az összes) önállóan életképtelen.

A kiadóktól kapott pénztõl függenek, ha a kiadó elzárja a csapot, game over. Márpedig ha a kiadó pénzel, akkor az van, amit õk akarnak. A Platoon (a DR elsõ komoly botlása) bizonyítja a legjobban, mi történik akkor, ha a kiadó határozza meg a fejlesztés idõtartamát és még egy rakás dolgot.

Szóval szvsz félre lehet tenni a patrióta szövegeket, hogy egy magyar fejlesztõcsapat mennyire szarja le a magyar vásárlókat. Egyszerûen nem a magyar vásárló rétegbõl él a kiadó, a DR viszont a kiadó pénzébõl él. Jelenlegi állás szerint annak is örülhetünk, ha egyáltalán gyárilag magyar feliratozás lesz a programhoz (a magyar szinkron hangokat már nem is említem).

Tavaly nyári hírek szerint a 2007 végén megjelenõ Panzers 2 már nem 2. vh-s lesz.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Info a gépigényrõl

DR már leszállhatna az RTS sorozatgyártásról, uncsi már. Stromregion nekem is jobban fekszik, csak valóban a 2.VH. már kissé ott is uncsi már. Szóval csak bólogatni tudok.
Mi???
Basszus ezt nem hiszem el. Egy magyar fejlesztõcsapat ennyire leszarja a magyar vásárlói réteget.Hihetetlen. Szaggat mint állat mi? Én akkora critical-t nyomok beléjük ha elbaszták ezt a gémet. Mehetnek javíttatni 1000 aranyért :-))
A Stormregion jobb, csak hanyagolnák már a 2. VH-t.
Állítólag 1GB a minimum memória igény. Nem tudom hol élnek ezek. Ja persze: MO-n. :)
Ne már srácok. Én még nem láttam a demót, de ezt a gémet nagyon régóta várom. Sajna a desert rats/d-day már nem igazán sikerült a DR-nek. A haegemonia volt az uccsó jó game sztem. De ehhez sok reményt fûztem és reméltem hogy a képek nem láttak ohotoshop-ot. Ezek szerint tévedtem :-((
drop
hát igen sajna nekem is ez a véleményem a képek alapján más játékot vártam és a camera is elég gáz föld alá menés stb
meg a AI is elég gáz ot ált az egységem egy helybe és hagyta hogy szétlöjék
elenfél meg semmi agreszio csak ha kell akor lö hát nem tudom

grebber
War on Terror StarForce 3.6.10.07.

Hát a képek amiket kiadtak róla egy teljesen más dimenzióban készülhettek mert a game nem a grafal hodít majd ha hodit egyátalán.
Én gépemmel olyan szinten swapelt Boiling Point ehhez képest istenül futott.

Mászik is le a gépemrõl.

grebber
Na szedem is remélem tényleg olyan szép mint a képeken!

Serpa
majd írd meg milyen.

drop
én már szerdem nagyon szép és elég jókat irtak rola

Serpa
Istencsászár
Képek a hardwired.hu-n

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Serpa
Timber
en ne'mi ironiat ereztem ott.

a minden eddigi azért elég erõs tulzás... :)