157
WOFOR: War On Terror ( A Digital Reality újabb gyöngyszeme)
-
#37 Na azért tavaj januárhoz képest javult az útkeresés, bár sajnos nem sokat :) -
Thanatos #36 a zárojeles rész a lényeg nem? :P -
#35 fogalmam sincs publikus-e vagy sem ^.^
- anno nem volt ez az idiota ho-effekt mindenhol. Azt a design szerint csak a nagy robbanasokhoz ment volna. most meg ha a medic fingik akkor is ott van... es meg ronda is :P
- anno pl egy palyat nem tudtal ugy kezdeni, hogy 24 Heavy Tank ugy, hogy az ellensegnek csak light tankjai vannak (kiveve a vegen). De biztos ami biztos vettem meg 30 apache-t ^.^ Kihivas volt a palya tenyleg :P
- anno az apachenak volt kurva jo loveseffektje
- anno az apache raketat lott es nem raketat pottyantott ^.^
- anno voltak benne cutscenek ^.^ mind hard mind soft cutscenek :P
- anno mukodott a script azon resze is ami most ugy tunik nem :P
Ami nem valtozott:
- az elvileg cutsceneben lezuhant helikopterek (ami helyen most a sarga kerdojeles roncsok vannak) helyen csak placeholder object van
- a palya grafikailag nincs kesz ^.^ Pl az elejen ott egy kek kontenerszeru ize. Az ugy van ott ahogy en ledobtam oda 2005 marcius kornyeken ^.^ Grafikus azota nem latta.
- a palya olyan mintha nem lenne rajta talajtextura.
- az utkereses beakad onmagaba es olyankor van a gyalogsag azon effektje, hogy elkezdenek szaladni es kozben helyben allni ^.^
- a helikopterek meg mindig ugy mennek ahogy a talaj ... fel le ... kicsit mokasan nez ki
Elso blikkre. -
#34 hat ha egy ceg mar a 4. jatekot kesziti ugyanazzal a kiadoval akkor valoszinuleg bavalt nekik ^.^
(Eddig minden project elejen elhangzott az "Ez az utolso Monte Cristoval keszult jatek ..." mondat, illetve ennek koltoi valtozata az "Ezt a bekat meg le kell nyelnunk ...") -
maniac001 #33 Na megnéztem. Uh...ez nagyon gagyi sajnos.... Pedig a képek alapján bakker így elbaszarintani. Mi van a DR-vel??? ANNYIRA vártam ezt a gémet. ANNYIR sajnálom hogy ez lett belőle :-(((((
/cry -
#32 Ha publikus, elárulnád miben változott azóta a játék? -
#31 Én már tavaly is azt javasoltam mindenkinek, hogy célszerű legalább 1Gbyte ramot belepakolni a gépbe, sokszor többet számít, mint egy kicsivel erősebb proci, vagy videókártya. Szvsz idén már teljesen hétköznapi lesz a játék gépigényeknél az 1Gbyte ram, a sima futáshoz meg a másfél-két giga... -
Thanatos #30 a bevált azért elég erős nem? :D -
Thanatos #29 jah, dr sicc vissza ig cloneokat gyártani, vagy esetleg folytatást :) -
maniac001 #28 Ez igaz???? MINIMUM gépigény? Én min fog futni max detail-en. Paks kell hozzá?
Minimum rendszerkövetelmények:
2,5 Ghz AMD vagy Intel processzor
1 GB RAM
GeForce FX5600 vagy nagyobb, legalább 128 MB-s videókártya
DirectX 9.0c
Windows 2000/XP operációs rendszer
800 MB szabad lemezterület
Alapfokú német nyelvtudás -
maniac001 #27 "Szaladgáljunk a kezünkben ollóval...borz vagyok" :-)))) -
maniac001 #26 Amúgy a Platoon nekem bejött, csak nem lehetett menteni, de a patch megoldotta. -
maniac001 #25 Már nem vagy a DR-nél, vagy csak más projecten dolgozol? Sajnos ebben igazatok van, hogy a kiadó diktál. Ezért elnézést kérek. A DR szinkronhangjai és zenéje mindig is híresen jó volt (Bafta díj stb.) Én még nem láttam a demót mint említettem, de nagy reményeket fűzök hozzá. A 2. VH-ból meg sztem már mindenkinek elege van. Ezért repestem az örömtől amikor kiderült hogy a WOFOR nem erről szól. Régen annyira színvonalasak voltak a gémeitek. IG1-2 Haeg+kieg. Mondjuk nekem a többi a 2. VH miatt nem jött be, így nagyon várom ezt is meg a Ghost-ot is. Remélem a lentebbi hozzászólónak nincs igaza és jó a demó... -
#24 Na eloszor egy info: A local settings.setting file-ban keressetek ra, hogy 'german' es irjatok at 'english'-re. Maris angol demotok van ^.^
Masodszor: a kiado nem a CDV hanem a Platoon ota bevalt Monte Cristo ^.^
A magyar vasarlokozonseg meg anyagilag tenyleg nem er meg sokszor feliratot sem. De itt nem csak az anyagi oldala van. Ott van a Panzers: Phase 2 ahol eleg neves szineszek alkotjak a szinkrongardat. De a D-Daynek is jo volt a szinkronja. Szoval ne feljetek attol, hogy egy magyar kiado nem fog torodni a magyar vasarlokkal meg akkor sem ha anyagilag nem eri meg.
A War On Terror demohoz meg inkabb nem szolnek hozza. Egy biztos en nem ezt a projectet hagytam ott tavaly juniusban. Egy sokkal jobb jatek volt akkor. -
StarFist #23 Wake up, Neo!
A magyar vásárlói réteg a tényleges eladási adatokban mindíg mariginális tétel. Gyk minden kiadó leszarja, hogy a magyar vásárló mit akar. Azt, hogy a játék milyen legyen gyk a kiadó (itt a CDV ha jól emlékszem), dönti el. Az, hogy a fejlesztő csapat mit akar, csak egy dolog. Vegyük már észre, hogy globálisan a fejlesztőcsapatok úgy 90%-a (magyar fejlesztő csapatok közül pedig az összes) önállóan életképtelen.
A kiadóktól kapott pénztől függenek, ha a kiadó elzárja a csapot, game over. Márpedig ha a kiadó pénzel, akkor az van, amit ők akarnak. A Platoon (a DR első komoly botlása) bizonyítja a legjobban, mi történik akkor, ha a kiadó határozza meg a fejlesztés időtartamát és még egy rakás dolgot.
Szóval szvsz félre lehet tenni a patrióta szövegeket, hogy egy magyar fejlesztőcsapat mennyire szarja le a magyar vásárlókat. Egyszerűen nem a magyar vásárló rétegből él a kiadó, a DR viszont a kiadó pénzéből él. Jelenlegi állás szerint annak is örülhetünk, ha egyáltalán gyárilag magyar feliratozás lesz a programhoz (a magyar szinkron hangokat már nem is említem). -
Ramza #22 Tavaly nyári hírek szerint a 2007 végén megjelenő Panzers 2 már nem 2. vh-s lesz. -
Árnyvadász #21 Info a gépigényről
DR már leszállhatna az RTS sorozatgyártásról, uncsi már. Stromregion nekem is jobban fekszik, csak valóban a 2.VH. már kissé ott is uncsi már. Szóval csak bólogatni tudok. -
maniac001 #20 Mi???
Basszus ezt nem hiszem el. Egy magyar fejlesztőcsapat ennyire leszarja a magyar vásárlói réteget.Hihetetlen. Szaggat mint állat mi? Én akkora critical-t nyomok beléjük ha elbaszták ezt a gémet. Mehetnek javíttatni 1000 aranyért :-))
A Stormregion jobb, csak hanyagolnák már a 2. VH-t. -
Árnyvadász #19 Állítólag 1GB a minimum memória igény. Nem tudom hol élnek ezek. Ja persze: MO-n. :) -
maniac001 #18 Ne már srácok. Én még nem láttam a demót, de ezt a gémet nagyon régóta várom. Sajna a desert rats/d-day már nem igazán sikerült a DR-nek. A haegemonia volt az uccsó jó game sztem. De ehhez sok reményt fűztem és reméltem hogy a képek nem láttak ohotoshop-ot. Ezek szerint tévedtem :-(( -
#17 hát igen sajna nekem is ez a véleményem a képek alapján más játékot vártam és a camera is elég gáz föld alá menés stb
meg a AI is elég gáz ot ált az egységem egy helybe és hagyta hogy szétlöjék
elenfél meg semmi agreszio csak ha kell akor lö hát nem tudom -
#16 War on Terror StarForce 3.6.10.07.
Hát a képek amiket kiadtak róla egy teljesen más dimenzióban készülhettek mert a game nem a grafal hodít majd ha hodit egyátalán.
Én gépemmel olyan szinten swapelt Boiling Point ehhez képest istenül futott.
Mászik is le a gépemről. -
#15 Na szedem is remélem tényleg olyan szép mint a képeken! -
#14 majd írd meg milyen. -
#13 én már szerdem nagyon szép és elég jókat irtak rola -
#12 [URL=http://www.3dgamers.com/dlselect/games/waronterror/demowot_german.exe.html]"dojcs" demo[/URL] -
#11 Képek a hardwired.hu-n -
#10 nyú tréler -
#9 en ne'mi ironiat ereztem ott. -
Thanatos #8 a minden eddigi azért elég erős tulzás... :) -
#7 na jó bevallom nem akartam az igazat írni hogy egy homi ktsg ^.^ -
#6 + rol -
#5 Amugy a trailer letoltheto egy masik JatekokkalFoglalkozoOldal is -
#4 "Kedves" ismeros he? ^.^ -
#3 elég hasonlít egy másik játékára amit szintét most fejleszt a DR :D -
#2 Biztos jó game lesz, mint minden eddigi DR játék.
Csak most mindeki a GTA SA-t várja, azért nem írnak ide -
#1 Sziasztok. Biztos hallottatok hogy a DR ujabb mesterművön dolgozik. egy kedves ismerős hívta fel a figyelmemet erre a linkre -->> E3 muvi
Hát én megnéztem a videót és azthiszem egy ujabb remekmű készülődik a mi hazai játékfejlesztő csapatunknál. Minden elismerésem!