157
WOFOR: War On Terror ( A Digital Reality újabb gyöngyszeme)
  • leopold
    Az Act of War: High Treason-hoz kérnék egy kis segítséget: Azon a pályán vagyok ahol Jeffersonnal be kell lopakodni a katonai légitámaszpontr egy C-130-as repülőhöz elméletileg úgy, hogy nem érintkezünk a "katonákkal" ezzel nincs is baj de a gépet atomra körülálják azután ha meg kilövöm őket és odamegyek vagy beszállok a gépbe nem csinál semmit a játék ez bug vagy valamit rosszul csinálok? van megoldás?
  • lammaer
    Nos, mint DR rajongó, én is kipróbáltam a játékot, de azt kell hogy mondjam a "WOFOR: War On Terror ( A Digital Reality újabb gyöngyszeme)" szöveg itt a fórumcím alatt bizony nagyon erős túlzás. Legjobban az útkeresésre rágtam be, az halál... sajnos egyet kell értsek az általánosan elterjedt lehúzó cikkekkel, a Wofor az erősen kettes alá...
  • leopold
    igen lehet multizni!!!
  • leopold
    HELP a TUTORIAL lejátszása után nem megy tovább a küldetésre, csak a tutotial-lal tudok játszani, mit tegyek, hogy tovább menjen a játék a küldetésre
  • Cangi
    Szevasztok!
    Azt szeretném kérdezni h a gameban lehet e multizni?Mert szedem a gammát és kiváncsi lennék rá!Pls help:)
  • Timber
    Nem tudom mennyire jon ki a story a veglegesbol, de amit Pityumisi kitalalt az a story nekem tetszett ^.^ Jo otlet volt csak kerdes, hogy vegul sikerult-e jol megirni/beilleszteni a jatekba.
  • vodMarci
    Nem egy valakitől hallottam,hogy szar a story.
  • Shep
    Az igaz :)
  • Timber
    hat azert az eddig befutott ertekelesek nem tulsagosan dicserik ^.^
  • Shep
    Annyira azért nem szar, bár nekem is ott van félbehagyva a kínai egyesnél, az mekkora egy szar pálya lett, ráadásul bugos is.
  • Timber
    offline review: PCZone UK - 32% ^.^ Kedvenc idezetem: ...she's got shit single player campaign...

Senki nem hitte volna, hogy a DR kepes a Platoonos melyrepulest is alulszarnyalni. ^.^
  • Wanted
    Valaki feltehetné ide a mini image-t.
  • satan71
    Kösz +probálom
  • Shep
    daemon tools 4-be bemountolod a mini imaget CD DVD-t lehúzod és kész.
  • satan71
    War.On.Terror.SfCloneDVD-iTWINS verzio van meg nekem,valaki tud segíteni,hogy lehet elindítani előre is kösz.
  • Shep
    van egy localsettings nevű file a játék könyvtárában abban keress rá az italian -ra és írd át hungarian -ra
  • vodMarci
    Na ezért írtam nekik egy E-mailt,amiben szépen kiosztottam a War on Terrornak a gépigényét.
  • vodMarci
    Na ennek van már gépigénye.Minimum Paks,maximum Csernobil kell neki.Ha már a BF2 szaggatott a gépemen(Intel Celeron 2.6 GHZ,ATI 9600PRO 256MB,768MB ram,)akkor ez már...a demót sem próbáltam ki.
  • Rohamsisak
    Találtam abban a mappában ahová installáltam, egy progit amivel a nyelvet lehet változtatni de a magyar ott sincs felsorolva, légyszi segítsetek!!! Köszi!
  • Rohamsisak
    légyszi segítsetek! most szedtem le wanadooról a gamet de olsz nyelvű és nem tom hogy lehet előcsalni a magyar nyelvet légyszi help!!! Köszi!
  • Shep
    Majd elfelejtettem 2 kábel csatlakozik a meghajtóra, célszerű a hosszabbat lehúzni.
  • Shep
    Veszel egy csavarhúzót, szépen lecsavarozod hátul a 2 csavart ami a ház oldalát rögzíti, aztán szépen leveszed az oldallapot. A kezeddel belenyúlsz a gépbe, ügyesen megszorítod a CD meghajtóba csatlakozó kábelt és egy hirtelen mozdulattal kirántod, ügyelve, hogy nehogy az egész kócerájt felborítsd, ezek után visszacsavarozod az oldalát és kész is vagy. Ja célszerű nem bekapcsolt állapotban elvégezni a műveletet.
  • Thanatos
    olló...
  • Uborkasalata
    Csá
    Letöltöttem a War on Terrort warezról de mindig kéri a Cd/dvd állítólag ki kell húzni a meghajtókad d nem tudom, hogy kell meg minden vki nem tud segíteni?
    Ezt írja ki:
    Insert the WOFOR disc into another drive then press "Retry".
    Lécci segítsetek...
  • Shep
    Kínai 1-es pálya, a helikopterből nem tudom kirakni az emberekt, még jó hogy benne vannak, azt a párat akit az elején kapok, mikor felérek velük a térkép tetéejére jelzett helyre az irányítást elveszik tőlem, van kb 45 pontom, hát mit ne mondjak semmire nem elég, jópofa pálya.
  • Timber
    kozepen az a ranger (zold ruhas) ugy fekszik ott mint ha az OKM cimlapjara akarna kerulni :P
  • Shep
    ÁÁÁÁÁ, főmenü betöltés megcsinálom a pályát, erre nem kapcsol a hülye program, hogy akkor ez a pálya is teljesítve és a következőt is unlockolhatja, kezdhetem előről, nagyszerű.
  • Shep
    Ja igen, a halott de mégis élő felcser képessége is működik, tehát a körülötte lévő katonák gyúgyulnak, hát ez vicces azért :) Az életerő csíkja is maxon van a trükkös katonáknak.
  • Shep
    Jópofa bugot találtam. Az előtérben látható katonák halottnak álcázzák magukat, azért, hogy az ellenséget megtévesszék, ez annyira jól működik, hogy parancsot lehet nekik adni, csak éppen nem mozdulnak, ill. a move parancsra pörögnek egyet, jópofa, gondolom meghaltak és a felcser felélesztési képessége nem sikerült vmi profira.
  • Thanatos
    hát ha még azt a szinvonalt se éri el akkor én le se szedem asszem :/
  • Shep
    Hát ezt nem értem én sem, de az okosok biztos tudják mit miért csinálnak, miért éri ez meg nekik. Egyébként marha jól elbeszélgetünk itt, de a játékról nem nagyon van szó, pedig annyira nem rossz azért, bár nem egy Platoon :)
  • Thanatos
    szóval engem pont ez zavar hogy nekem sok kaidonál ugy tünik mintha a csodaagy marketing szakosztály meg az összes többi részleg is mintha full szellemifogyatékosokból állna... :/
  • Thanatos
    tény ez is benne van, de akkor ugy mondom hogy jo köritésel a jó megteremti saját magának a piacát és egy esetleges második résznek is, ergo jo üzlet...
    amugy meg ez a racionalitás (hogy q5 mellé nem adsz ki hasonlot) sajnos szvsz hiányzik a mai játékpiacból ugy kompletten..., minden gamet egy egy sürü "szezonra" nyomnak be igy ergo a nagyok mellet a maradéknak szint esélye sincs , migha pl bedobnák az uborka szezonba amikor honapokig semmi akkor szvsz sokkal nagyob sikert is elérhetne (ha nem is lenne világsiker, de az elkészités árát visszahozná és esetleg + profitot is, mig ha behozzák a dzsumbujba a nagyokkal együtt (még ha azok más stilusuak is, mert nem csak stilus számit..., ha nekem hearoes, hitman, meg még mittomén mi fog kijönni msotanságba bedobnak pl egy erős közepes full más kategóriás gamet lehet akkrose nézem meg mert van elég ami tutira lefoglal..., megvenni emg aztán álmomba se...) akkor gyk halálra van itélve mind anyagilag midn minden más téren...
  • Timber
    sot: jo koritessel meg a szart is el lehet adni, rossz koritessel viszont meg a legjobb is a sullyesztobe mehet.
  • Timber
    a francokat nehez. persze nem pontos jovokepet kell megmondaniuk meg a jovoheti lottoszamokat, de ki lehet szamolni, hogy mi az ami a jatekiparban trend lehet 1-2 ev mulva. Pl, esemenyek, hardware fejlodes, politika, megjeleno filmek, megjeleno jatekok stb stb stb. Ezek mind mind befolyasolhatjak, hogy a _tomegeknek_ mire lesz igenyuk X ido mulva.

Pl. Ha tudjuk, hogy 2008 Q3-ra igerik a Quake 5ot (csak pelda!) akkor nem fogok egy teljesen hasonlo FPS-t ki akkor. Vagy elotte vagy joval utana. De pl. ha jon mondjuk az Equilibrium 2 2007ben akkor egy hasonlo stilusu jatek eladhato lesz. Stb ...

Szoval ki lehet szamolni, hogy mit erdemes fejleszteni.
  • Thanatos
    amugy meg szerintem egy tényleg jó játékot jó reklámmal bármikor el lehet adni akár az akkor a "menő" akár nem..., sőt, szvsz beálni a sorba mert akkor épp az a menő a elgnagyobb baromság mert csak fölsöelges + nehézségeket generál magának a kaidó/fejlesztő
  • Thanatos
    mongyuk ugy nincs is :), jővőbelátni elég nehéz szvsz :)
  • Shep
    Elég kevés ma a jó kiadó ezen besorolás alapján.
  • Shep
    A "B" lenne a MC? :)
  • Timber
    Szerintem ez inkabb igy mukodik:
    - A jo kiado tudja, hogy mi lesz a jatek megjelenesekor a trend, mi lesz az amit akkor el lehet adni igy ilyen jatekokat tamogat.
    - A rossz kiado tudja, hogy mit lehet eladni most es igyekszik minel hamarabb kihozni egy olyan jatekot.
    - A jo jatekfejleszto tudja, hogy mire van embere, es aszerint vallal be projectet.
    - A rossz jatekfejleszto bevallal minden szart es majd valahonnan feltolti az emberallomanyt.

Ki hova tartozik? Dontsetek el magatok.