12
  • fflx
    amit nem hasznalsz, azt nehez. amit hasznalsz, azon latod, hogy mi a szar, meg mi a jo. azert mert valamit hasznalsz meg nem biztos, hogy tetszik is. es ilyenkor az ilyen helyeken lelehet irni
  • Anteris
    szeretem ezt amikor azt fikázzuk amit nap mint nap használunk...
  • gz8
    Ez a szemüvegkeret is vagy 5 éve volt divat itt Európában, a zóceánontúlontúl még régebben...
  • noss
    :DDD
  • fie
  • [HUN]PAStheLoD
    Köszönjük mr. ballmernek ezt a nagy fáradtságot, amit a fénykép készítése közben az értelmes nézés imitációjára való koncentráció okozott, és maradéktalanul hálásak vagyunk, hogy _ÚJRADEFINIÁLNÁ_ az informatikát. Most vegye be a tablettáit és tanuljon meg röviden fogalmazni..
  • pemga
    Hmm, szerintem azok az emberek mellesleg dolgoznak valahol, csak a "szabványosítási törekvések" miatt nem csinálhatnak meg egy csomó ötletet. Na ezeket valósítják meg GPL utána :). Ugyanis ha egy rohadt nagy rendszerbe kell dolgoznod, akkor elvárják, hogy amit írsz azt utána bárki aki beesik az utcáról percek alatt tudja módosítani, esetleg javítani. (Aki esetleg nem is érti a matematikát mögötte.) Legalábbis ez lenne az elvárás :). Ezért terjednek annyira a dragNdrop programozási nyelvek. Röviden: keep it simple. (Félreértés ne essék, azoknak a nyelveknek is meg van a felhasználási területe, csak ne keverjük össze a lehetőségeket.) "Nem, mi nem vállalhatjuk a kockázatot ezen új ötlet kipróbálásával". Ilyesmi okokat hallok a környezetemből, amik embereket arra vesznek rá, hogy GPL-be fejlesszenek :).
  • fie
    "a PC által elérhető fantasztikus technológiát" hmm lássuk csak:
    -SPAM
    -Vírusok
    -Office
    Tud majd a PC mást is 2008-ban? Nem, mert akkor már terroristák lennénk.
    A flame most elmarad.
  • ddfg
    Ja, hogy miert is irtam ezt: ugyanis leteznek programozoi csoportok, akik azt tuztek ki szent celul maguknak, hogy embertarsaikhoz ingyen eljuttassak azokat a programokat, amikkel elvezhato a "PC altal elerheto fantasztikus technologia".
    --- Induljon a flame-haboru :DDD Mar alig varom a hozzaszolasokat :P ---
  • ddfg
    "Szeretnénk a PC által elérhető fantasztikus technológiát és a rá épülő szoftvereket a lehető legtöbb emberhez, a lehető legalacsonyabb áron eljuttatni." - Szoval megis ingyenes lesz az osszes MS szoftver? mert akkor lenne a legolcsobb. Ha nem igy lenne, akkor meg megint csak a levegobe beszel.
  • noss
    felolvastattam magamnak.

sztivi szép szóval elmeséli, hogy a továbbiakban is szüksége van az emberek pénzére.
  • noss
    szép hosszú cikk :)