Leállítják a DVD Decrypter fejlesztését
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem közölhetnek ilyen linkeket? Ez most mi? Mintha lenne valami sajtószabadság vagy mi nem? És mi az, hogy azért mert kijátszható a másolásvédelem? Ez nem feltételez feltétlenül illegális felhasználást! Szóval akkor hol van az ártatlanság védelme?
Na ennyit a mocskos kiadókról, meg a lobbiról. Addig is elmennek, hogy az alkotmányba ütközõ dolgokat szavaztatnak meg.
Ja, és így se érnek el semmit, mert még ha az összes DVD rippelõ progit lecsukják, akkor is ott van a BlindRead, a CloneDVD, meg a többi image file készítõ. Ha nincs más, ráírom az imaget a korongra, be Daemon Tools-ba oszt' kész.
Igaz, az áttömörítést megnehezíthetik.
Na igen, mi van akkor, ha megveszek egy filmet DVD-n, és mondjuk a PDA-mon akarom lejátszani? Jogom van hozzá nem? De az áttömörítés nélkül nem megy!
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
Forza.
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
Bár valószínû, hogy még évekig a DVDk 99%-át le tudja szedni, biztos vagyok benne, hogy a Rebuilderhez jó lesz más progi is.
Mindenesetre R.I.P. és riszpekt LIGHTNING UK!, a létezõ legjobb dvd rippelõ progi volt.
A fórumokon keringõ pletyka szerint a sony a hunyó...
anydvd és tsai allandoan bugzottak, megbizhatatlanok. bassza meg, h mit keresztül nem vihet egy nagy multi ... 😞
legalább a forrás szabad lehetett volna 😞
Forza.
Majd megölik a netet, mert terroristák rajta keresztül tartják a kapcsolatot, tesznek közzé honlapot, töltöget a nép. És akkor majd leshetnek a szolgáltatók. A filmesek meg töprengenek hogy továbbra sem fogy a DVD meg a mozijegy. Ja kérem szépen szar filmekkel nem lehet labdába rúgni. (pl.: Amerikai taxi, nem láttam, nem is akarom.)
Vissza a régi szép idõkhöz, mikor floppyn lehetett megszerezni mindent, és videótékába jártunk.
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
az EU-ban jogom van a birtokomban lévõ DVD-krõl magamnak másolatot készíteni.
És ez csak a másolásvédelem kiiktatásával megy.
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Anno ugyan ezt tették a clonyXXL-el majd a cloneCD-vel és rögtön akadt aki folytatta (SLysoft) és ráadásul a cég telephelye/székhelye v.mi bantu szigeten van ahol nem tudnak vele semmit csinálni mert erre vonatkozóan nincsenek ott törvények!
V.ki folytatni fogja de amíg a Slysoft AnyDVD-je fejlesztõdik addig nincs gond mert futtatod a háttérben majd a decrypterrel leszeded és már tucc is biztonsági másolatot készíteni!
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
Csodálkoznak Bin laiden tettén...
Õk provokálják ki az egészet...
<#mf3>#mf3><#violent>#violent>
Amcsiknál 3000$ a fizetés (600-e FT) és egy cd 10$...
Hol itt az igasság?
Magyarokba rúgjunk eggyet de nagyot szindróma!
Az ilyen akciókkal illetve a másolásvédelemmel ezt a jogomat korlátozzák. Hol van ilyenkor a fogyasztóvédelem?
In a world without walls and fences, we don\'t need windows and gates!
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
Ha megírnak egy hírt arról, hogy valaki valamit fejlesztett, miért kellene eltitkolni ? Ez az egyetlen reményük a rendõrterroron és a pereken kívül a tisztelt kiadónkak, hogy hátha nem talál ilyen programot a láma és majd rohan eredetit venni ?
Amire igény van, arra mindíg lesz programozó, aki megírja, kifejleszti. Bezárhatnak, megfélemlíthetnek 1000-et, mindíg lesz egy 1001.-ik aki megírja a következõt... Túl kéne már lépni ezen a Deccs témán, rég ismert a dekódolási algoritmus, megváltoztatni szinte lehetetlen a kompatibilitási problémák miatt. Ennek tudátaban bármilyen, a témában kicsit is jártasabb programozó képes hasonló programot készíteni.
igaz, én egyszer nem használtam eddig, de tényleg elmehetnek a k**** anyjukba.
És az én jogaimat ki védi meg ezektõl? Ezeket a cégeket kellene megbüntetni, és ha pofáznak felszámolni, aztán sóval behinteni a helyüket.
Elég szomorú hogy pl a németek is mennek az angolszászok után, a franciák az egyetlen normálisak.
Feel da powa...
Vagy még inkább fear da powa.
kemény
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.