41
-
#41 Ez is csak olyan hogy Cooperfield át akar menni a kínai nagyfalon!!
Csak most hosszába -
HUmanEmber41st #40 Lehet, hogy a Holdba fog csapódni,és pont ott, ahol a prizmák vannak...Szegény amerikaiak mehetnek megint a Holdra....
:) :) :) :) :) :) -
Caro #39 Hogy ti mekkora állatok vagytok :)
De pozitív értelemben! :)
naaaaaagyon LOL
Egyébként nem olyan nagy cucc. A Giotto is átment a Halley fején, 30000 km/h-val.(vagy ilyen körül) -
Temaruk #38 Ez csak vííícc! Hipp-hopp elolvad...nem úgy mint az aszteroida... -
mrzool #37 Persze, és az összes amatőr csillagászt is lefizették, hogy ne keltsenek pánikot, ugye? Lassan már fáj, hogy mennyire határtalan az emberi hülyeség... -
#36 Azt is elképzelhetőnek tartom,hogy ez az égitest épp a Földet vette célba,csak nem azt mondják -
#35 Ez egy meteroit amit a bogárplazma letérített a pályájáról ,jőn még több is -
plamex #34 Szerintem ez a gonosz Bin Ládent jelképezi :
Adnak a képepbe a mocsi terroristájának ... -
Temaruk #33 És ha összeadod a költség első három számjegyét, 2+6+7=15 lesz, ami osztható hárommal, és a három a 666 osztója... Itt az Apokalipszis! Nézzetek csak az aszteroida gonosz szemeibe és Ti is látni fogjátok! -
FoxMulder #32 öö "Nekem" helyett "Engem" :) -
FoxMulder #31 Igen... határozottan egy arc... :D Nekem G'Karra emlékeztet a B5-ből. :D -
citkar #30 akartam írni:"minek ilyen cucc" -
citkar #29 az alsó képen a szerelonek milyen ilyen cucc? biztos nem jó neki ha letüsszenti vagy lehányja de hát :o) -
hopp #28 az vajon véletlen, hogy az akció július 4-én lesz és ráadásul távcsővel látható az amcsi partokról? :P
267 millió dolláros függetlenség napi tüzijáték.. szép :D -
DOT #27 Hm, 267 millió dollárnál kevesebbért is találtak volna egy kamikazét aki belevezeti az üstökösbe :) -
#26 nem csodálom, hogy fél, gondold el jönnek az amcsik...utána meg a terroristák...vagy nincs is különbség -
#25 Mint egy ijedt matrijoska baba..... -
TomiBone #24 Utána 1 n és utánanéz egybe. -
#23 Tényleg olyan az infraképen, mint egy ijedt arc. :-))) remélem érzi a vesztét -
#22 Szóval nem vontam kétségbe semmit (nem dobálóztam). -
echo #21 Ja. Elnézést, bevallom nem olvastam át a nasa.gov-ot mielőtt hozzászóltam. Tényleg sajnálom. -
echo #20 Szerintem tuti elkúrják :) A rakéta védelemmel kapcsolatban sem olyan egyszerű eltalálni azt a nyamvadt célt, ez meg 10k-val jön, bár ici-picit nagyobbacska. -
clarus #19 Nem az a baj hogy nem néznek utánna, hanem az hogy hülyeségeket írkálnak anélkül, hogy utánna néznének!
Pedig még ebben a cikkben is világosan le van írva, hogy kettéválik, egy része becsapódig (elég keményen) amit a szonda pedig biztonságos távolságból az üstökös körüli pályára állva figyel és fotókat is készít róla.
Amúgy az cikkben lévő első linkken (szintén sg-s cikk) is írnak róla részletesebben. A kis becsapódó impaktor nem más mint egy 360 kg-os lövedék. -
#18 Szóval belelövünk az üstökösbe.
Mi lesz ha bedurran az agya és visszalő? -
pipaxy #17 A kép amelyen a Tempel I látható nem fénykép, hanem csupány egy művészi illusztráció! -
Dinosaur #16 Ja, úgy is néz ki! -
#15 fúúúj. aki nem néz utána, az terrorista! -
mrzool #14 Miért kéne kibírnia? Két részre válik a szonda, és egy teljesen passzív súly fog becsapódni, a műszerek pedig 'biztonságos' távolságból figyelik majd az egészet. Könyörgöm, legalább olvassatok utána, mielőtt hülyeségekkel dobálóztok... Olyan qrva nehéz begépelni a nasa.gov-ot vagy a guglit a böngészőbe?
-
#13 Gravitáció nélkül is elég nagy ütközés lehet, kétségkívül értenek hozzá, hogy kibírja-e a becsapódást a szerkezet, de mégis hihetetlennek tűnik. Biztos tudják mit csinálnak. -
Emmegki #12 Ez nekem nem tetszik:
"Az üstökös belsejéből kirobbanó anyag elemzéséből megkaphatjuk a Naprendszer bolygóit felépítő nyersanyagok listáját"
a, Itt is olajat keresnek
b, Nyersanyagok helyett elemeket akartak írni -
ZSORRO #11 Véleményem szerint, mivel ismerik a sebességét (még ha nem is pontosan, de kb-ra), akkor ha a szondát az üstökös elött ugyanabba az irányba inditják el, akkor ugy a sebesség, amivel becsapodik sokkal kissebb lesz, és abban csak reménykednek, hogy nem egy vastömböt találnak telibe, mert akkor hiába volt a nagy tervezgetés .
Azért remélem sikerül nekik, vagy ha nem akkor sem fogják a terorristákra a dolgot. -
BiroAndras #10 "Leesik az állam, hogy erre készülnek. Egy szonda ilyet kibírhat?"
A hadseregnek nem kevés tapasztalata van a nagysebességű becsapódásokról...
Meg nem is kell olyan nagy erővel becsapódni. Itt nincs akkora gravitáció, ami komolyan gyorsíthantá a szondát. Valószínűleg akkora sebességgel mennek neki, hogy satbilan beágyazódjon a szonda, de ne törjön össze. -
#9 Nem bírja ki. Nem az egész szonda fog becsapódni, csak egy kis darabot belelőnek. A szonda körpályára áll... -
#8 "a program 267 millió dollárba kerül."
Elég drága mulatság.
Ha már ennyibe került csak nem szúrják el.Csak ne legyen hiba a számításokban még a végén a föld irányába fordul. -
#7 Méghogy becsapódás... Ez kb olyan, mintha kiállnánk a sínre a vonat elé, hogy felszállok rá. :-D
Szóval inkább a Tempel 1 fogja elütni a Deep Impact-et. :-D
Leesik az állam, hogy erre készülnek. Egy szonda ilyet kibírhat?
Dúúrva... -
#6 Hmm érdekes lesz!
Egy dolgot nemértek, ugye az üstökösök jó sokat repülnek és sokkal, mint saját űrhajók szondák, etc... akkor mért nem marad ott rajta egy pár ilyen kis egység ami állandóan feényképez és kameráz + küldi haza a képeket... eléggé érdekes lenne pölö ha körbemenne az egész naprendszeren és minden rajta lenne egy videofelvételen... (persze gyorsított :D) -
mrzool #5 Azért azt ne felejtsük el, hogy a képen egyáltalán nem fénykép, hanem csupán egy rajz (artist's concepts) látható. Hiteles tájékoztatás... -
Dömper Ármánd #4 Mi lesz, ha ez a terroristák kezébe kerül!
Bocsánat! -
plamex #3 Beba..na ha nem találnák el ... -
#2 Nézzétek az infraképet, olyan mint egy arc nem?