90-es évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.discogs.com/DJ-Sonic-Turn-On-The-Music/release/1555599
csak lossless van <#wink>#wink>
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
Nincs meg ez loosless-ben? Ha meg van, megosztanád? Vagy esetleg valakinek?
Utoljára szerkesztette: zalrobto, 2015.01.24. 18:17:55
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
remek <#szeret>#szeret>
Köszönöm! <#wave>#wave>
ItaloDisco4Ever !
Promotion Dance Hits Snake's Music (22CD)
Жанр: Eurodance
Страна-производитель диска: Polska
Год издания: 1994-1996
Издатель (лейбл): Snake's Music
Аудиокодек: FLAC (*.flac)
Тип рипа: image+.cue
Битрейт аудио: lossless
Продолжительность: 10:12:23
http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=4324310
Sbaglio Feat Franco - Della Mia Vita
<#szeret>#szeret>
remek eurodance nekem most más nem megy <#eplus2>#eplus2>
ItaloDisco4Ever !
Melyikben lehetett? Nagyon ismerős, de nem ugrik be. Van tippetek?
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2015.01.24. 16:24:44
ItaloDisco4Ever !
de ez is kevés copernico gyűjteményéhez képest<#eplus2>#eplus2>
Ezt a dalt magyar rádióban anno első alkalommal Haluska Imre játszotta és ha jó a memóriám abban a "pillantás" műsorban volt egy "Foolish Heart" című dal is az előadó sajnos nem ugrik be,ha valaki tudja dobjon egy infót!
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2015.01.24. 16:12:45
ItaloDisco4Ever !
Italodisco zene a 90s évekből! (1)
ItaloDisco4Ever !
Most elfér egy 2 terrás vinyón az egész,persze mp3 ban.

Utoljára szerkesztette: Copernico, 2015.01.24. 13:45:32
Utoljára szerkesztette: Unlimited2, 2015.01.24. 11:16:34
Utoljára szerkesztette: Unlimited2, 2015.01.24. 11:10:01
Valahogy midig sajnáltam 700-800 Ft-ot kiadni egy műsoros kazira, inkább vettem azon a pénzen 2-3 krómos kazit és másoltam.
Persze ha megtehettem volna vettem volna a gyári CD-ket.
Sokszor a tízórai pénzemet tettem félre hogy meglegyen egy üres kazi. Ez nem panaszkodás, hanem nosztalgia, szerettem kazettára másolva gyűjteni a zenéket, és bizony, hiányzik az a feeling, hogy "kézbe foghassam" a zenét. Persze, vehetnék cd-t, bakelitet, lemezjátszóim vannak hozzá hogy fizikálisan is legyenek zenéim, de az sem ugyanaz lenne.
Íme az első:
<#nevetes1>#nevetes1>
nekem itt kezdödött minden ami a 90s évek disco stilusához kötött<#mf1>#mf1>
mert én egyedi vagyok ezzel a névvel <#eplus2>#eplus2>
Viszont van egy kedvenc
2 UNLIMITED <#szeret>#szeret>
Nélkülük szegényebb lett volna a 90s évek zenei palettája<#wink>#wink>
Igazi klasszikusokat készitettek 2 Unlimited forever ! <#eljen>#eljen>
2 top favorit daluk nálam!
Fun Factory - Prove Your Love
Fun Factory - Dreaming
ItaloDisco4Ever !
<#vigyor0>#vigyor0>
Viszont, a formáció, amit Cottura hívott életre, a Fun Factory. Talán a legjobb nótájuk, pörgős, lendületes, szóval kedvemre való...........<#smile>#smile>
Utoljára szerkesztette: Unlimited2, 2015.01.23. 21:33:32
Gondoltam, így péntek estére egy picit másképp....................
A producer Toni Cottura. Megalkotta a Booya Family-t, olyan előadókkal, mint A.K. Swift, Pappa Bear, Nana sőt, olyan csapatokkal is dolgozott együtt, mint a Backstreet Boys, meg az N Sync. De nagyon sok ismert eurodance formáció mögött ott volt a neve.
Jöjjön egy klasszikus, ahol szintén az Ő névjegyét lehet megtalálni!
Van tippem melyik formációtól raksz be videót...
<#vigyor3>#vigyor3>
Ez az én névadóm:
Utoljára szerkesztette: DFresh, 2015.01.23. 20:37:10
Szóval nem szakmásan, hanem csak így szubjektíven. <#vigyor0>#vigyor0>
Brutál jó!
Persze az ItaloDisco is a szívem csücske<#worship>#worship> és az elsőszámú kedvenc szintén Ken Laszlo - Hey Hey Guy