40688
x7qm6o4e7cb4rxmcadpj.jpg:

Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!

• reynaud #36860
    Rising Star - Touch Me (Original Vocal Mix) (1999)

Armin Van Buuren ‎– 10 Years (cd2 - track6)
    Utoljára szerkesztette: reynaud, 2015.08.10. 22:37:05
  • reynaud #36859

Falhoz vág,hatalmas zene!
  • reynaud #36858
    Talán aktuálisabb .

• zoranpista
    Sziasztok!
    Most péntek este 8kor jövünk..itt leszünk...
  • zalrobto

Örok kedvenc 1993- ból
  • zalrobto

Luca Cangini ‎– Bad Angel
    letöltés
    APE
    Én már régebb óta ismerem

A. Kay B. J. - Love Reaction
    letöltés
    WAV
    ezt is
  • ItaloMucsacso70
    Nem mintha számítana a véleményem de a Flac = a wav minőségével egy az egyben.
  • amaximus
    hol van itt vita? neked minden vita,ami nem ért veled egyet bármiben? ez egy érdekes megközelítés, lehet megérne egy vitát! :)))) bár nem igazán lehet vitatkozni azon pl. a 10-es számrendszerben, hogy 1+1=2

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    nos, én is sok önavanzsált 'profit' ismerek,akiknek alapvető fogalomzavarai vannak, főleg a számítástechnika területén. ne értsd félre, mindig mindenben bárhol lehet akár 101%-ban egyforma hanganyagok között is különbségeket hallani, ez pusztán csak körülmény, akusztika, aktuális hallásküszöb és emlékezés kérdése.
    nem akarlak én semmiben sem befolyásolni, azt hallasz,amit akarsz, a te füleddel én nem tudok hallani, de a probléma az, hogy az alapfogalmakat kéne megérteni és elfogadni. két BITAZONOS fájl ugyanazon hangszűrőkön át megszólaltatva nem szólhat másként, mivel nincs különbség bennük!

amikor egy flac-et hallgatsz,akkor gyakorlatilag egy wave-et hallgatsz, amit valós időben kicsomagolsz (visszaszámít neked a dekóder).
    hogy mi a különbség 2 egyforma wave között? előre megmondom, az emlékezet, az pedig csalóka,mint minden hifistánál. az egyik így hallja a dolgokat, a másik meg úgy,mivel az egész hifi dolog egy hatalmas nagy szuggesszió és szubjektivitás kérdésköre. nyilván nem akarok általánosítani, persze, hogy vannak különbségek, a nagyon szartól a nagyon jóig, de a különbség mértéke mindig emberenként változó.
    sok olyan emberrel talákkoztam,akik a számomra gigantikus méretű különbségekre is csak pislogtak, hogy ők semmit sem hallanak. ilyen az emberiség 90%-a. olyannal is talákozta,akinek 5x ugyanazt bejátszottam és 5ből 3 nál mást hallott,pedig ugyanaz ment le, de csaltak az érzékei és az emlékezete is.
    én is járok hifi körökbe, tesztekre, nem csak egy megmondó emberhez,mert az nem ad objektív képet, csak egy olyan szubjektívet,amiben minden hifista él(teti magát). magam is úgymond picit hifi bolond vagyok. voltam nem is egy olyan vaktesztem, amikor 1-1, direkt ilyen célokra válogatott mp3-ra mondta azt sok PROFI, hogy az tuti wav. (én is mondtam már ilyet) és persze ez megtörént már fordítva is.
    és volt olyan is,amikor álltam-ültem a 3millás (elektrosztaikus) és istenített szélessávú hangfalak előtt és néztem ki a fejemből, hogy min kéne most csodálkoznom,mert semmi,de semmi érdekeset nem hallottam.

de a hifi az egy komolyabb téma, a wav-flac kérdés meg egy egyszerű és egyértelmű dolog.

• reynaud #36852
    Azt csak felvetésként írtam hogy talán azért ér ennyit a Reflekt maxi,mert másolás védett,engem is meglepett hogy ez egy ilyen értékes lemez,de hangsúlyozom nem mindegy melyik kiadás!

"WAV és FLAC " sok tucat fórumon világszerte vitáznak ezen,én csak egy barátom véleményére támaszkodom aki profi a témában,s Ő állítja a WAV jobb minőség!
    Tőle idézzek: röviden " WAV nem vesz el semmit az anyagból és nem is tömörít !
    Ezt én teszem hozzá:
    FLAC tömörített veszteségmentes audió folyam - WAV tömörítetlen veszteségmentes audió folyam.
    A különbséget csak nagyon komoly Hi-Fi rendszeren hallod,a WAV teltebb hangzás!

Vita zárva,ez az én véleményem,és senki nem tudja megváltoztatni ,befolyásolni! :)
    Utoljára szerkesztette: reynaud, 2015.08.09. 17:08:21
  • amaximus
    szuper! kár, hogy nem állt rá erre a stílusra is! a hangja alapján mondjuk nehéz lett volna tagadni, hogy nem ő.
  • amaximus
    bocsánat
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    legfőképp 1998-2004 között elterjed audio cd másolásvédelmeket a cd-dvd romok többsége valóban nem játssza le, pont emiatt hozták létre őket, de persze miután megtalálták a feltörésükre a megoldást, a zeneiipar is belátta, hogy felesleges jogdíjak és hercehurca csak az egész, és ha nem épp digitálisan,akkor majd analóg átjátszással fogják lemásolni a zenét, és úgy megy tovább warez-ba,tehát ugyanott vannak,ahonnan elindultak, nem tudják megakadályozni az illegálsi továbbvitelt, ezért aztán később fel is hagytak ezzel az egész ostoba és sokaknál problémás dologgal.
    aki jártas volt az ilyen lemezek másolásában,annak a mai napig megvannak azok a CD-ROM-ok,amikkel az ilyen lemezek is vígan röhögve mennek a mai napig! nekem is van még egy a fiókomban. :))

alapvetően most azért ér sokat az a lemez,mert meg kéne venni a "gyári másolásvédelmet"? :)))
    hisz a digitális kópia mint látható, rég megvan, elérhető,és ennyi.

az hogy a flac meg a wav szerinted nem egyenlő minőség (nyilván ugyanarról a forrásról beszélve) ,abba már szerintem nem is kezdjünk bele, ez nagyjából mutatja a technológiai ismereteid.
    a flac egy fájltároló konténer formátum, egy matematikai (veszteségmentes) algoritmus,ami nem a hangokat tömöríti veszteséggel,mint pl. az mp3,mp4,aac,ogg stb. hanem csak a nyers audió (pl. wav) adatokat,mintha pl. rar-ba vagy zip-be tömörítesz valamit,majd a lejátszásnál valós időben kicsomagolod. az egyedüli különbség a hangzásnál csak az lehet, hogy egy egy adott kicsomagoló algoritmushoz (flac dekóderhez) kapcsolódó hangszűrő (pl. direct sound vagy elsődleges hangillesztő) mennyire precízen működik együtt a dekóderrel.alapvetően 99,9% -ban jól.
    nagyon egyszerűen ki lehet próbálni, becsomagolsz egy wav-et flacba,majd ugyanazzal amivel becsomagoltad, kicsomagolod wav-be, ekkor (amit én már sokszor kipróbáltam és meg is mutattam a kétkedőknek) 100%-ban ugyanazon és ugyanannyi bitet kapsz majd,mint amivel elindultál, se többet, se kevesebbet (a wavből persze el kel távolítani minden létező nem audio fejlécet). így nem is szólhat másképp, de a nagyriktán előforduló esetleges számítási különbségek (ami a különböző dekódereknél) is max néhány bitnyi eltérést okozhatnak,ami legfeljebb is milliomodnyi hangkülönbséget jelenthet,tehát pl. 6 perc számhosszban 0,00345 mp-nyi különbség, ha ne pontos a dekódolás, ami emberre pontosan 0,000000000000000%-ban van hatással.

• reynaud #36849
    * WAW = WAV :)
  • reynaud #36848
    Ez ott nem ugyanaz a kiadású lemez mint az enyém,a tracklista egyezik valóban,de a kiadás más!

Hogy konkrétan a kérdésedre válaszoljak : ha ezt a lemezt berakom a laptopom írójába be sem olvassa,de szerintem te nagyon jól tudod mi az a másolásvédett CD,a 2000s évek első felében megjelent lemezek zöme az!

Visszatérve az azonos track tartalmú de eltérő kiadású CD lemezekhez itt egy példa!
    Az én Mike Mareen lemezem pár napja 99 €-ért volt kínálva a discogs oldalon : Mike Mareen ‎– Dance Control ( Galaxis ‎– GLX 9017, ZYX Music ‎– CD 9017 )
    Jelenleg zéró kínálat,el is vitte valaki,azon a durván magas áron!

Itt a másik, az eltérés csak a borító színében bal oldalt lent : Mike Mareen , ez kapható!
    Ugye milyen érdekes 5x áron eladható egy CD csak mert ritkább kiadás,ez már nekem is magas!
    Apropó... a FLAC és a WAW közt nem kis minőségi különbség van, a WAV javára,remélem ebben egyetértünk!

Utoljára szerkesztette: reynaud, 2015.08.09. 15:15:38
  • ItaloMucsacso70
    Bocs, nem sokat ér itt a szerkesztés.
  • ItaloMucsacso70
    Mi az hogy ez másolatvédett????
    Az [http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=4330083]Oroszok[/URL] is tudják ezt???
    Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2015.08.09. 13:52:45
  • Unlimited2
    Jó kis zene ez, nem csak a videó! 7 days and one week is nagy zenéjük volt, azt is szerettem!
    Ez a flash maxi nekem is meg van.
    Utoljára szerkesztette: Unlimited2, 2015.08.09. 13:42:37
  • reynaud #36844
    A videó jobb mint a zene ! :)

B.B.E. - Flash (1997)

• reynaud #36843
    OFF!

Pont tíz évvel ezelőtt volt a legnagyobb club zenék egyike,így változott bő tíz év alatt (1994-2005) a club zenék stílusa,hogy előnyére vagy hátrányára arról lehetne vitatkozni!

Reflekt feat. Delline Bass - Need To Feel Loved

Brutális áron is kínálják,talán mert ez másolás védett CD ! Reflekt Featuring Delline Bass ‎– Need To Feel Loved
  • reynaud #36842
    Tom Hooker aki mostanság sikereit Tam Harrow néven aratja,társszerzője a dalnak,és a vokált is Ő énekli,akárcsak egy másik jól ismert eurodance zenében amit én csak néhány hónapja ismerek ,ha jól emlékszem DFresh mutatta: (Elastic Band ‎– Ventura Highway)

Defect - Let Me Go (Riff Mix) - (1995)

• reynaud #36841
    privát
  • Unlimited2
    Jó reggelt!

Egy régi nóta, mi mai füllel kicsit furcsának hat.
    Akkor nagyon szerettük, csak nekem nincs meg. Valaki tudna benne segíteni?
  • reynaud #36839
    Love Parade korszak nagy zenéje volt !

C.J Stone - Infinity (2000)

• reynaud #36838
    A. Kay B.J. - Love Reaction (Global Factory Team Mix)

Ez sem rossz,sőt .......
  • reynaud #36837
    Én ezzel az egészen jó zenével vagyok így,tegnap hallottam először!

Luca Cangini Feat. Monique Kiss - Bad Angel

• reynaud #36836
    Tökéletes !

Nagyon köszönöm !
  • reynaud #36835
    Stimmel Storung kolléga,köszi !
  • zalrobto

ez nagyon jó remix
  • zalrobto

• zalrobto

1 remek zene 1993- ból öszintén én még nem ismertem eddig
  • zalrobto
    Szia
    ez a két verzió van meg nekem
    Okkio - Your Love (Absolute Love Mix)

Okkio - Your Love (Nylon LAB Mix)

WAV

• zalrobto
    nekem is kedvenc
    Dance 4 Color - More Of The Hot Stuff
    letöltés
    WAV

Utoljára szerkesztette: zalrobto, 2015.08.08. 00:29:06
  • Storung
    Cruisin' Gang - China Town
  • kalyhacsu
  • reynaud #36827
    Az egyik legnagyobb club zene, 1997-ben adták először ki,a dalhoz egy kis részletet egy 80s italodisco zenéből is felhasználtak,most nem ugrik be annak a zenének a címe!

Three Drives On A Vinyl - Greece 2000 - (1997)

Ezen a 4CD-s válogatásomon a CD4 utolsó zenéje ,extended verzióban,de a Maxi CD is megvan,valahol!

A State Of Trance Classics
    Utoljára szerkesztette: reynaud, 2015.08.07. 13:56:11
  • reynaud #36826
    Én elsősorban 80s italo-euro disco & 90s eurodance zenéket hallgatok,gyűjtők,de nem zárkózom el más zenei stílusoktól sem!
    Itt mutattok 2 dupla CD-t,a maga stílusában a csillagos ég,nagyon igényes elektronikus "Progressive House, Progressive Trance zenékkel!
    Global Underground Series talán legjobb 2 kiadványa.
    Éjszakai vezetés közben brutál élmény!

Sasha ‎– Global Underground 013 Ibiza
    Deep Dish ‎– Global Underground 021 Moscow
  • reynaud #36825
    Hali !

RTL II szponzorálásával kiadott lemezeim nekem is vannak ez volt kéznél volt ,ATB válogatás+DVD.

ATB nagy kedvencem sok lemeze van a gyűjteményemben,például a DJ mixei is,ezek nem éppen olcsó lemezek de én 6.000 ft-ért vettem!
    Most ennyi az ára : ATB ‎– The DJ™2 - In The Mix

ATB - Don't Stop (1999)

Utoljára szerkesztette: reynaud, 2015.08.07. 13:24:02
  • Unlimited2
    Óriási nóta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ezt is elfeledtem már, de most előszedtem!
  • zalrobto

ez is egy kedvencem
  • Unlimited2
    Csak, hogy teljes legyen a sor......................
  • Unlimited2
    Na meg akkor még egy nagyszerű nóta, amit, ha lenne még kívánságműsor, akkor biztosan kérném!
    Egy óriási kedvenc, amit Bandi barátom mutatott nekem még sok évvel ezelőtt és azonnal kedvencem lett!

Utoljára szerkesztette: Unlimited2, 2015.08.07. 08:32:40