90-es évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez is remek zene <#vigyor>#vigyor>
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
De ha már Ken Laszlo, itt van egy Giancarlo Pasquini (Dave Rodgers néven is ismert pld. Aleph dalokból is!) szóval vele közös nagyon jó italodisco dal 1990-ből!
Coy Mc. Coy-Island
Ezt sem adják ingyen! 😊)) Coy Mc. Coy – Island (discogs)
Viszont akinek tetszik és szeretné lossless minőségben az megvásárolhatja itt!
Végül!
Lemezgyűjtőknek egy jó hír ,végre felbukkant egy eladó példány Edyta -Come Back vinylből!
ItaloDisco4Ever !
<#nyes>#nyes>
egy kis kitérő Masterboy tól <#smile>#smile> imádom a hangját <#szeret>#szeret>
remek remix 2014<#szeret>#szeret>
Utoljára szerkesztette: zalrobto, 2015.01.25. 20:23:15
Jó éjt mindenkinek!
Utoljára szerkesztette: Unlimited2, 2015.01.25. 20:15:38
<#finom>#finom><#ravasz1>#ravasz1>
Utoljára szerkesztette: Unlimited2, 2015.01.25. 20:04:53
A másiktól a magzatvize elfolyik egy terhes nőnek........ Szörnyűség!
<#violent>#violent>DUCK !
De ha egyedül vagyok ezzel az igényemmel akkor természetesen befogom a számat és örülök annak ami adatott. <#vigyor0>#vigyor0>
<#violent>#violent>DUCK !
Utoljára szerkesztette: BigZé, 2015.01.25. 19:20:40
The real DJ play vinyl!
A discogs egy dolog,a maxi cd nem limitált kiadás volt,sok ezer Ken Laszlo rajongó gyűjteményében ott lehet a lemez,más dolog hogy nem akarják eladni ,ami egy gyűjtő esetében teljesen érthető,ha volna egy példány a birtokomban én sem raknám fel sehová eladásra!
ItaloDisco4Ever !
remek zene imádom <#szeret>#szeret>
<#zavart2>#zavart2>
Utoljára szerkesztette: DFresh, 2015.01.25. 13:40:38
Ezért bosszantó hogy a rövidesen kapható Ken Laszlo dupla cd-re nem pakolták fel ezt a verziót,mennyivel egyszerűbb lenne a dolgom!
Talán valakinek megvan a maxi cd,nem olyan nagy ritkasság ez a lemez,mint amilyenek tűnik!
ItaloDisco4Ever !
Utoljára szerkesztette: Storung, 2015.01.25. 12:42:14
Lossless vinyl rip sem érdekel, csak lossless cd minőség!
BigZé és Unlimited2 kollégák,köszönöm a segítő szándékot!
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2015.01.25. 12:20:22
ItaloDisco4Ever !
Ken Laszlo Duet With Jenny - Hey Hey Guy (Extended Mix) <224>224>
Ken Laszlo-Hey Hey Guy (US-Remix) FLAC
Meg még a radio van, ha az is kell.
Utoljára szerkesztette: Unlimited2, 2015.01.25. 11:37:02
Csak lossless érdekel?
A kiadó hozza a szokásos formáját 😞 ,mert Ken Laszlo 90s években megjelent egyetlen zenéje sem található a válogatáson!
Ami engem érdekelt volna 1 gyűjteményemből hiányzó maxi cd és arról a videón hallható dal!
Remélem a topicot olvassok közt valakinek megvan! <#kacsint>#kacsint>
Ken Laszlo - Hey Hey Guy (1995)
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2015.01.25. 10:59:22
ItaloDisco4Ever !
Nagyon nagy köszönet jár érte! Számomra ismeretlen volt eddig. Kritikus vagyok az ilyen ismeretlen csaptokkal, de ez nagyon eltalált!
Ritka az ilyen, de ez bitang.................
ajj <#finom>#finom> de jó hollywood szám de régen hallottam <#szeret>#szeret>
yeah <#szeret>#szeret><#vigyor2>#vigyor2>
<#szeret>#szeret>
Én is vittem, köszi!<#worship>#worship><#worship>#worship>
DJ_Sonic_-_Turn_On_The_Music.rar
<#wave>#wave>
Utoljára szerkesztette: zalrobto, 2015.01.24. 22:34:57
<#mf2>#mf2>
Na jó, addig <#fogmosas>#fogmosas>
<#nevetes1>#nevetes1> <#nevetes1>#nevetes1> <#nevetes1>#nevetes1>
01 DJ Sonic - Turn On The Music (Singletur) FLAC
02 DJ Sonic - Turn On The Music (Maxiturn) FLAC
03 DJ Sonic - Turn On The Music (Alternativ Mix) FLAC
04 DJ Sonic - So Far Away (Homebase Mix) FLAC
ja ez a másik szám a 4.
Utoljára szerkesztette: zalrobto, 2015.01.24. 20:59:23