90-es évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ami meglepő,hogy nem is hasonlítanak egymásra. Örömmel olvasom,hogy vannak itt italo kedvelők.
A 90s Dance zenékbe is hoztak sok jó hangzást az olaszok.
Csak egy példa,a Blizzard - It's Only Love nagyon italo-s dance zene lett.Talán a legjobb nálam a 90s-dance-ek között.
A 80s No 1 Ken Laszlo - Hey Hey Guy , a 80s női vokálos legjobb Shy Rose - I Cry For You
ItaloDisco4Ever !
Madonna - Into The Groove ( Late 90's Eurodance Remix ) 2014
ItaloDisco4Ever !
persze ez nem baj, csak érdekesség
Utoljára szerkesztette: amaximus, 2015.01.23. 10:36:12
<#eljen>#eljen>
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
bár vannak kivételek <#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
Security - I Can Make You Dance
https://www.youtube.com/watch?v=R7c6dN6e9Rc
Dancefloor Syndroma - Dancefloor Syndroma
https://www.youtube.com/watch?v=QkbfDnW8Ezs
nagyon jó benne a gitár
<#smile>#smile><#smile>#smile>
Utoljára szerkesztette: zalrobto, 2015.01.23. 00:48:44
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
De a hangulata néha meg fog, mert van neki, az biztos.
Át kell állni, hangolódni egyikről a másikra.
Nekem az eurodance a forever <#szeret>#szeret>, de italodisco-t is sokat hallgatok, de mint írtam, vagy ezt, vagy azt, de semmiképp sem keverve.
<#wave>#wave>
Nekem nagyon lassú a tempó, de néha elkap a hangulata, akkor sokat hallgatok ilyet is.
Egyik legnagyobb kedvencem az Italodisco stílusban, talán ismeritek, de ha nem, szerintem tetszeni fog:
Mr. Freaky - Out Of My Mind (Extended Version) ❤️20>320>
<#wave>#wave>
D-Phase - I Owe You Nothing (Boyz Mix) Flac
Egy vérbeli Italoval kívánok jó éjt mindenkinek! Jó kis nóta ez!
Jobban szeretem, ha egy disco zenében férfi énekel, de mint minden másban, itt is van kivétel:
Ez a mai ajánlásom:
1 kis Italodance <#vigyor2>#vigyor2>
egy nagyon jó kis <#vigyor2>#vigyor2> 97 ből
Utoljára szerkesztette: zalrobto, 2015.01.21. 23:21:51
Ejj de jó ez is.............<#worship>#worship>
Köszönöm neked, illetve Reynaud-nak is!!!<#worship>#worship>
Meg van ez valakinek loosless-ban? Nagyon megköszönném!!!<#law>#law><#integet2>#integet2>
Ha esetleg hozzá csapná ezt a Melanie Bender You Just Want Sex nótát is, az meg aztán.................<#eljen>#eljen>
Utoljára szerkesztette: Unlimited2, 2015.01.21. 19:07:32
Hát ezt most el kell döntenem,hogy a 192-esem,vagy ez jobb-e.
Bár ez 14-15500Hz között mozog úgy, hogy jól fel is lett húzva.
Bizony nagy divat lett mindent 320-asnak villantani.
A vicc az,hogy annyira nem szól rosszul,mint amilyen gyenge valójában.
Köszi még egyszer.
Extended verzióban sosem hallottam,ha egyátalán létezik hosszabb verziója, az albumon található csak elnevezésében az!
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2015.01.21. 18:51:12
ItaloDisco4Ever !
Producer, Written-By – R. Bais
Nem akárkik kezéből került ki ez a remek dal! <#eljen>#eljen>
Köszi az infót ez is ismeretlen volt!
ItaloDisco4Ever !
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Próbálok időt szakítani rá
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Még 1 kedvenc zene amit meg is szereztem anno <#szeret>#szeret>
<#nyes>#nyes>
Utoljára szerkesztette: zalrobto, 2015.01.21. 01:50:23
<#vigyor2>#vigyor2>
igy hirtelen 320 ha minden igaz <#smile>#smile>
Karen B. - Natural Woman (Natural Mix)
<#wink>#wink>
nekem valahogy nem jöttek be eddig a számaik 2000 után más lett a zenéjük nekem eddig hiányzott a 90s stilusuk most 1 kicsit megint kaptam belöle csak azt sajnálom hogy a csávó már nem rappel benne ,de azért egész jó<#nyes>#nyes>
Utoljára szerkesztette: zalrobto, 2015.01.20. 23:55:55
Luther Vandross & Janet Jackson - The Best Thing In Life Are Free (1992)
ItaloDisco4Ever !
Köszi Róbert! <#eljen>#eljen> <#wave>#wave>
ItaloDisco4Ever !
Ha volna rá lehetőség a te munkádban meghallgatnám "Amber - This Is Your Night ----- Real McCoy - Another Night párosítást!
Ezt az usában egy dj megcsinálta anno,nem hivatalos,kazettán valahol megvan csak lusta vagyok megkeresni!
ItaloDisco4Ever !
Basic Element-et én is nagyon bírom. Vetekszik Masterboy-al, pedig az olyan, mint autós kártyában a LOLA-T. Mindent visz!!!<#taps>#taps>
Ők még most is aktívak, és nagyon is klassz nótákat csinálnak.
Itt az utolsó kislemez tőlük.
Nagyon dögös az a csajszi!!!!<#buck>#buck>
Utoljára szerkesztette: Unlimited2, 2015.01.20. 20:13:42