40708
x7qm6o4e7cb4rxmcadpj.jpg:

Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!

• reynaud #37003
    Nem tudom mi a nevetésed tárgya, Edyta - Come Back lemeze a téma!
    Még mindig nem láttam hiteles fotót,hajrá mutass egyet utána kedvedre nevetgélhetsz!

De ha már feltoltad ezt a képet,ezzel mit akarsz ,mi volt a szándékod,hol a lemez?
  • amaximus
    próbállak követni, csak nem tudom mire vagy kinek válaszolsz?! Do You beszélni magyar?
  • tormesz
    Nagyon köszönöm Dj Lakatos igen ez az most iszok egy kori sört erre.......mégegyszer kössz.
  • DJ Lakatos
    pedig egyszerű

'ha és amennyiben mégis bonyolult kitalálni akkor ajánlom kipróbálásra mennyire is egyszerű 20khz vagy az alatti részekre piros festéket önteni.

Tetszőlegesen

Ui: a 8 éves unokaöcsémnek kb 20 mp-t vesz igénybe.
  • amaximus
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    most engem komolyan provokáltál?! ez durva, erre nem számítottam, most mélyen meg vagyok döbbenve!
  • DJ Lakatos
    kár hogy eurodance vonalon csak a 3-as track használható róla
  • reynaud #36996
    Ajánlom figyelmedbe amit a hsz-emben leírtam,na ugorjunk neki még egyszer idézet:
    "úgy tudom komoly lemezgyűjtők is látogatják az oldalt"

Tehát a lehetőség adott egy villantásra azoknak a "nagy lemezgyűjtőknek" akikre gondolsz,nem kérek megosztást ,mint írtam a dal meg van,az akkor vadonatúj állapotú lemezről egy kiváló minőségű rip,majd előbb-utóbb megtalálom,ha nem 20€-ért jelenleg is kapható!

Ez a dal a neten ha jól tudom egyetlen forrásként csak egy roncs videóban hallható a YT-on,ezért provokáltam Amaximust !
    Majd hiszem ha látom a borító mellett a lemezt is hogy ez valakinek meg van,addig érvényben marad amit leírtam!
    Ilyen ócska ismerőseidtől származó borító a lemez nélkül számomra nem hiteles!

Egyébként két korábban a new-italo topicban aktív tagról tudom hogy komoly vinyl gyűjteményük van,neveket nem említenék,esetleg ők tudnak prezentálni hiteles home képet Edyta lemezéről!
  • amaximus
    az igen! én ebből soha ki nem találtam volna!
  • Unlimited2
    Igen, ezt keresi a barátom! Már vagy időtlen idők óta! Nagyot segítettél neki!
  • DJ Lakatos
    Üdv

Ez a kép ez mit ábrázol?

Egy 128-as mp3-at?

Én úgy tudom hogy az is tud így kinézni.
  • DJ Lakatos
    őt keresed
  • ItaloMucsacso70
    Erre a szemétdombodon válaszolok inkább.
  • amaximus
    a kép alapján még jó hogy másról beszéltek. szimbiózisban éltek!
  • tormesz
    Hello 90 s Eurodance valaha volt kazin egy jó eurodance zeném csak emlékeimben van a cime 1856:Time passes by(euro mix).Csak annyit szeretnék tőled kérdezni,mivel látom te nagyon sok zenét ismersz,hogy létezik ez a zene vagy csak én emlékszem rosszul a cimére?Mivel ezzen a cimen nem találok róla semmit.A zene kb 1994-1995 körüli.Előre is kössz.
  • gyorgy74
    Ezen jót nevetem...Hmmmmmm "Az hogy ez a dal itt valakinek meg van arra zéró az esély!"

• amaximus
    remélem azért van abban a papírban lemez is,és a minőség is eléri a beugró szintet, mert ilyen fotókat könnyen lehet kreálni. én csak egy nagyobb gyűjtőt ismerek széles e világon belül, remélem egyes hírek szerint te is magadra ismertél,mert ki más venne annyira zokon valamit itt,és panaszkodna odafent,ha nem az érintett??! bruhhahaha.

a Garcia tényleg nem volt fáradtság, nem miattad tettem fel, miattad csak vm-ben, , hogy ne zavarjon az mp3, majd legközelebb ezt a japán maxit is felrakom.

Edyta Comeback-jéről meg annyit, hogy ha nem lenne ennyire nagy túllihegés körülötte,már lehet rég feldobtam volna, de mostantól csak 80 dollárért adom ki bárkinek a kópiákat, 100 dolcsiért pedig akár díszcsomagolásban átnyújtom fekete vinylen 2 példányban! Mindezt hála a fanatikus gyűjtőknek,akiknek sok pénzt megér, de onnatól kezdve drámaian el fog értéktelenedni ennek az eszmei értéke. Ördögi kör ez.
  • ItaloMucsacso70
    Miattam ne fáradj soha!
  • ItaloMucsacso70
    ..."Az hogy ez a dal itt valakinek meg van arra zéró az esély!"
    Nem szeretem az ilyen kijelentéseket, mert nagyobb gyűjtők járnak ide mint sejtenéd.
    Biztos hogy nem fogja megosztani az Edyta vinyl-jét ez a magyar gyűjtő , de a háttérben biztos jókat szórakozik az ilyen kijelentéseken.

Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2015.08.21. 09:04:38
  • amaximus
    ismerem azt is,van egy érdekessége és egy szépséghibája is,de nem mondtam semmit.

ha már szegény stellaynak nem jött össze a tegnap este sem semmi szex, helyette itt egy jó kis Automatik Sex! 94-ből

Einstein Doctor DJ - Automatik Sex (Independent Remix)

• zalrobto
    Europhoria feat. Debbie Fredericks-Listen To The Rain (Club Mix) (97).flac
    ha minden igaz
  • Retroman
    Köszi szépen, nekem nem kell hozzá fotó, a zene a lényeg!
  • reynaud #36981
    Hali Zalrobto !

Az úriember hozzászólását megkérlek ne töröld egyenlőre.
    Köszi.
  • stellay
    SZERINTEM NEM KÉNE ENGEDNI HOGY EZT A FORUMOT IS SZÉT RONCSOLJA EZ KÉT P A R A SZ T.
  • amaximus
    a lemez (kazetta,szalag,vinyl,cd,dat,md stb.) gyűjtemények engem sosem érdekeltek! na, jó, csak kb. 18-20 éve nem nagyon érdekelnek,azon kívül,amíg átmennek a kezeim között, azelőtt nyilván igen. én nem lemezeket gyűjtök,hanem zenéket, de ez most lényegtelen.
    bár nem igazán értettem, hogy ezt az italo diszkót miért épp itt hoztad fel, és miért olyan érdekes egy Alan Barry átdolgozás, de a zéró az zéró! ezt megerősítem!! (a 2ből az egyik kópiámmal). sőt amikor valaki kimondja ezt a varázsszót, hogy zéró, akkor én mindig megerősítem önmagam.
    mára tényleg lépek. jó éjt.

Edyta - Comeback (Ohhh-no-no!)

Utoljára szerkesztette: amaximus, 2015.08.20. 20:47:18
  • reynaud #36978
    Én sem kérkedtem sokáig a lemezgyűjteményemmel felesleges dolognak tartottam,pedig aztán anno amikor leírtam egy-egy a fórumon szóba került lemez kapcsán hogy meg van,kaptam az ívet rendesen hogy csak a szám jár,ezért dacból sem fotóztam!

A helyzet az hogy amit eddig fotókon megmutattam az csak néhány morzsa hogy színezem ezt a jó kis topicot ,nagyképűség nélkül nem kevés olyan lemez van birtokomban amiről a neten semmilyen infó nincs,így home fotó sem lesz róluk,hiszen ez esetben még talán egy képnek is értéke van,komoly gyűjtők tudják miről beszélek!

Edyta zenéje egy ma már Németországban élő DJ barátom tulajdona volt vinylen,nekem mint írtam a lemezről egy rip van,amit nem találok!
    Az hogy ez a dal itt valakinek meg van arra zéró az esély!
    Utoljára szerkesztette: reynaud, 2015.08.20. 20:23:09
  • amaximus
    eddig már 2x is mondtam, hogy vége a kívánságműsornak és a 'játék határok nélkül'-t is már más licenszeli! nyújtom a kezem,de már mindkét karom akarjátok.

ízelítő (hülye azért nem vagyok, meg épp irigy sem, ha épp kedvem van hozzá, szívesen bedobok párat a közösbe, de egyébként losslessben csak akkor, ha valaki drágán megfizeti, amit éves szinten én is a zenékért és forrásokért (úgy 20 éven át) Europhoria - Listen To The Rain (Club Mix snippet cut vinyl)

Reynaud: nagyon nem hoznak lázba az idejáró nem tag aktív 'gyűjtők',akik egy kattal lehappolják a cuccost, nem kell nekem semmit sem bizonyítanom, elég, ha én tudom, miből mennyim van , amivel nem szoktam kérkedni, de mivel szeretem ennek a fórumnak a stílusát is, így az elmúlt 2 évtizedben elég sokat begyűjtöttem én is (LL-ben). Ha meg van a vinyled,akkor előbb-utóbb elő kell kerülnie! Keresd jobban!
    Sajnos épp most romlott el a "netem".Igaz, csak egy kéznyújtásnyira van, vagyis nem egészen 2 kattra.
    Utoljára szerkesztette: amaximus, 2015.08.20. 19:56:15
  • reynaud #36976
    De hogy ne csak eurodance zenék pörögjenek,itt van a zseniális Schiller egyik mestermunkája ,meg egy fotó mellékelve ! :)))))

• reynaud #36975
    Ha már kívánságműsort tartasz és teljesítesz netes cuccokból :))) ,próbálj nekem is segíteni!

Hajdanán amikor még aktív DJ voltam a lemez gyakran a kezemben volt,egy kiváló minőségű vinyl rip birtokosa vagyok ,de sikerült valahova úgy elkeverni azt a lemezt hogy többszöri kereső nekirugaszkodásom is eredménytelenül zárult már!

Edyta - Come Back (1990)

Nos....... valaki,nagyot villanthat,úgy tudom komoly lemez gyűjtők is látogatják az oldalt.
    Utoljára szerkesztette: reynaud, 2015.08.20. 19:27:10
  • reynaud #36974
    Szevasz Gyuri !

Rég voltál köreinkben.
    Talán megvetted az Europhoria maxit?
    Nagy kedvencem nekem is .
  • gyorgy74
    Dobd már fel ezt is Tibi bácsi lossless-be ''Europhoria - Listen To The Rain'' régóta keresem... Képet nem kell róla illusztrálni úgyis lecsekkolom. ;-)

Előre köszönöm Üdv.
  • amaximus
    ez az utcsó, oké,akkor jó 320-ban feldobtam, egyébként ez a jó ED tőlük.

Garcia-01-Vamonos (Hey Chico Are You Ready) (Single Mix)
    Garcia-02-Vamonos (Hey Chico Are You Ready) (Extended Mix)
    Garcia-03-Vamonos (Hey Chico Are You Ready) (Salsa House Mix)
    Garcia-04-Vamonos (Hey Chico Are You Ready) (Amnesia Hard Mix)
    Garcia-05-Vamonos (Hey Chico Are You Ready) (Frank's House Mix)

• lifesgood
    Köszi,ha megvan a másik mp3-ba is jó :) Vamonos
  • amaximus
    na, ennyi mára a Tibi bácsi

lossless flac
    Tom Beser-Love Is The Message (Dance Edit)
    Tom Beser-Love Is The Message (Original Edit)
    Tom Beser-Love Is The Message (Single Edit)
    Tom Beser-Love Is The Message (Trance Edit)

bocs, hogy mellékelve nem küldök a konyha asztalról és a hifitoronyról is fotót!
    Utoljára szerkesztette: amaximus, 2015.08.20. 18:26:40
  • Retroman
    A Tom Beser féle Love Is The Message-t fel tudná tölteni valaki lossless-ben? A Cabballero megvan lossless-ben nekem a Tom Beser verzióban is tetszik.
  • amaximus
    a felét bedobom most Mucsacso kedvéért egye fene losslessben. a többit, ha csak nagyon nem lesz adakozó

Garcia - Bamboleo (CDM1997)

• amaximus
    Igen,mp3, ezt írtam is, de jó, hogy így megmaradt benned, gondolom, amikor még kis csirke voltál, te is örültél, hogy a valamid legalább mp3-ban megvan, és igen, nem akartalak terhelni a lossless linkekkel. Elég az, ha nekem megvan!
  • lifesgood
    Sziasztok
    A Garcia Bamboleo és Vamonos maxi megvan valakinek? Mp3-ban is jó
    köszönöm.
  • hell30
    Üdv!
    Keresem 2000. 12.-ig a Freee magazinokat cd-kel együtt.
    Esetleg ha lenne eladó db írj: [email protected]
    Köszönöm
    Üdv: Attila
  • ItaloMucsacso70
    Mp3?
    Miért nem inkább a lossless elérhetőség címét másolod be ugyan ezekről az albumokról?
    Csak még egy kicsit többről.
  • Regiujzenek
    Elkészült a 200. cikk, ezúttal egy sikeres zenei project története:

A Members Of Mayday együttes