40688
x7qm6o4e7cb4rxmcadpj.jpg:

Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!

• gyorgy74
    Sziasztok lenne egy kérésem...Ezt a lemezt régen learchiváltam de nem címeztem meg, legyetek szívesek nekem megfejteni az előadót és a címét. Előre köszönöm! Üdv.

Letöltés klik!
  • amaximus
    icipicit borzolnám még a kedélyeket a 90es ID-vel.

A 90-es években igazából eltávolodtam az akkori italodiszkótól (eurobeat vonaltól), a 80as vonal gyakorlatilag lehalt, dance vonalon több stílus is bejött, köztük a kedvelt eurodance is, míg a nevében is megújított italo disco más irányt vett (távol kelet felé). Abban az évtizedben szinte több felvétel készült alapvetőn a japán piacra,mint az előző évtizedben az italo világnak, annyi nem épp apró különbséggel, hogy az ezernyi előadói név mögött igazából mintegy 2-3 tucatnyi személy állt (producerek,énekesek, szerzők). Ez azért rányomta a bélyegét sok mindenre. Ebből a korszakból és stílusból elég sokáig mazsoláztam, a magam részéről kb. 100-130db olyan felvételt gyűjtöttem össze,ami nekem hallgatható és életemben esetleg egynél többször is meghallgatnám.
    Most csak a magnósok kedvéért hoztam ezt a témát részemről itt búcsúztatva még pár olyan felvételt 94-96 tájáról lossless-ben,ami egészen valószínű itt nem járt még.

FLAC DOWNLOAD

Dave Rodgers & Jennifer Batten - Music For The People

Norma Sheffield - Sweet Heaven (Extended NRG Mix)

Wain L - Make Up Your Mind (Extended Mix).

• amaximus
    örökzöld!
  • Storung
    Nem annyira eurodance, de tegnap lemezpakolászás közben akadt a kezembe:
    Secchi feat. Orlando Johnson - I Say Yeah (10 Dance Mix)
    Nem ma volt ez sem.
  • Unlimited2
    Barátom! Vigyázz ezekkel az italokkal!
  • zalrobto
    Hát de aztán csak 90s t
  • zalrobto

jaj de jóó ez a verzióóóóóó
  • tormesz
    olyan jól sikerült a mai napom dj lakatos 90 eurodance és UNLIMITED 2 JÓVOLTÁBÓL hoggy egy egy kicsit meg is szédültem az italoktol kösz az zenét csak is 90 eurodace de hogy jól kezdjétek a napot https://www.youtube.com/watch?v=oOlPBc252oQ bocs de még mindig béna vagyok remélem ZALROBTO nem óv meg meg öneki is küldöm .
  • zalrobto

N.F.L. LIMITED - Love Is A Fiction (Explosion Mix)
    Én maradok az italo ,euro dance nél ha nem baj
  • reynaud #37054
    Klassz !
  • reynaud #37053
    Na akkor egy 90s italodisco tőlem is még !

Dan Newman-It Isn't Up To You

• reynaud #37052
    lájk !
  • zalrobto
  • zalrobto
    Hogy én is adjak valamit
    letöltés
    1850 - Some Things Live Forever (Extended Dancer) wav
  • amaximus
    nekem meg nincs legnagyobb kedvencem semmiből sem, viszont rengeteg, egymás mellett tolongó nagy kedvencem az van, ebből egyet a mostani eresztések mellé én is bepakolok.

Dr. Money - Give Up

• DFresh
    Sziasztok!
    Nekem a '90-es italo zenék közül ez az egyik legnagyobb kedvencem, 1993-as:
    Már javítom is magam, nekem a 93-as EP van meg, ez a dal 1989-es

Utoljára szerkesztette: DFresh, 2015.08.21. 20:18:29
  • zalrobto
    Ami az eszmecserét illeti ,annyira nem baj amig kulturáltan beszélgettek ,legalább pörög a fórum
  • zalrobto
    Hát lehet,bár pedig innen kaptam anno 1 magyar embertől
    bár ha neked van infód vagy tudnál 1 példányt eladót valahonnan mert a másik zene is érdekelne róla de nagyon

Utoljára szerkesztette: zalrobto, 2015.08.21. 20:10:35
  • Retroman
  • Unlimited2
    Ha már a legnagyobb Italó muzsikáknál tartunk, akkor mutatom ami számomra az igazi best of, bárhol és bármikor!!!
    Ez már igen a 90 évek eleje, hallatszik is egy picit rajta, hogy merre felé kezd elmenni akkor a zenei trend. De tényleg csak egy picit!

• Unlimited2
    Párom nagy Hungary zeneszakértő, Ő egyből vágta! 4F Club - Tanga
  • Retroman
    Van még egy , a Szomorú Szamuráj-oshoz hasonló találós kérdésem (ezt lehet, hogy nehezebb lesz kitalálni)

Az egyik 90-es évekbeli magyar slágerhez ennek a dalnak a zenei alapját használták fel:

Melyik zenéről lehet szó?
  • reynaud #37041
    Egy évet csalók ,de cserébe minden idők egyik legjobb italo disco zenéjét mutatom !

Love Kills - I Want To Become

Vinylen nem olcsó,de beszerezhető : Love Kills ‎– I Want To Become (Vinyl, 12", 45 RPM ) - (discogs)
    LOVE KILLS - I Want to Become (popsike)
  • reynaud #37040
    Egyetértek !

• Unlimited2
    Én már az igazi 90' évek eurodance vonalán nőttem fel, de még a 80' Italo szele azért meg, megcsapott. 1-1 nótát szívesen meghallgatok közülük. Ez pont olyan, ami nekem is tetszik!
    Amint látom, igazi ritkaság, valóban. Az ára is mutatja. 115 euró. Hát mit mondjak, nem olcsó!
    Utoljára szerkesztette: Unlimited2, 2015.08.21. 17:10:34
  • ItaloMucsacso70
    Mivel 1990 es a kibocsájtás éve ide való ez a valóban mega ritkaságra utaló jelzőkkel felruházott Italo Disco maxi is.
    Nálam szerelem volt első hallásra.

Chris Sunday - Hurricane Lady (Very Rare Italo-Disco) 1990

• DJ Lakatos
  • DJ Lakatos
    A sok eurodance közé néha illik beilleszteni egy pár igazi 90-es évek-ben napvilágott látott italo disco-t is.
  • ItaloMucsacso70
    Mert jó is!!!!!!
  • Unlimited2

Nagyon szerettem anno..................................
  • Unlimited2
    Nem vagyok türelmetlen!
    Megvárom, bár meddig is tartson!
    "tormesz" jó barátomnak is nagy örömet okozna, ha meg lenne!
  • reynaud #37032
    Nagy muzsika !
  • DJ Lakatos
    nem otthoni gépről pötyögök most...

ha nem előz meg senki rálesek létezik e nekem..

Ui:a türelem rózsát terem...(előbb vagy utóbb)
  • amaximus
    felpezsdült itt az élet, de most már más is dumáljon, vagy hozzon valamit, én tegnap óta elég sokat beraktam kérésre is,meg kéretlenül is,már el is fogyott a sávszélességem.
    90-es zenék? itt igazából főleg a eurodance-et kedveli a csapat, amit sosem fogunk tudni kimeríteni,szerencsére mindig előkerül valami új is, és hiába tudja más is, az ED-én kívül sokféle jó zenével lehetne még példálózni abból az évtizedből is, csak valamiért nem teszi.
  • Unlimited2
    Helyes!
    Esetleg a 1850 nótában segítenél, ha megkérlek szépen? Keresgetem ezt az extended dance verziót, de nem találom lossless-ben.
    Esetleg meg van neked?
  • DJ Lakatos
  • DJ Lakatos
    Nos akkor folytatódhat a 90-es zenék eszmecseréje ismét...

• amaximus
    ebben most elég sok a csúsztatás, de tényleg érdemes továbblépni.
  • amaximus
    részemről is egy záró gondolat:
    sok sok kiadótól, sok sok eredeti fizikai hanghordozó forrásról, sok sok digitalizálásból és sokféle stúdióból kijövő anyagok között is gigantikus mennyiségben hallottam már olyan és sokszor teljesen ugyanazon zenéket is 'veszteségmentesben' amitől felvisítottak a fülcimpáim is. erre az utóbbi pár évben is volt nem egy példa. olyat is jószerivel hallottam,ami már ugyan nem volt vm, mégis jobban szólt,élvezetesebb,kellemsebb volt hallgatni,mint a hiteles vm párját egy valamelyik 3-187. hanghordozóról. zenehallgatás szempontjából 'szinte' teljesen tökmindegy, hogy a valami mennyire "eredeti" vagy vm, ha az mondjuk úgy egyszerűen szarul szól,attól, hogy most az vm, nem leszek én személy szerint boldogabb. tehát ha ott van a kezedben az eredetinek megálmodott fizikai tétel (amire az utóbbi években meg egyre kisebb az igény) és 199%-ban is tudod, hogy miből készült a rétes, attól még lehet szar az íze, hisz hiába van meg a hozzávaló, ha nem jól van elkészítve! szóval tény, lehet sok oldaláról nézni, összetett egy dolog ez, a többi csak mese habbal és színezőkészlettel!
  • DJ Lakatos