90-es évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ennek a zenének a maxi cd-je megvan valakinek? mp3 is jó.
https://www.youtube.com/watch?v=aP9VGq5oP78
van még pár amit még meg kell szereznem csak kicsit még gyüjtök hozzájuk <#nyes>#nyes>
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
Cleo and Marcus - Ive Got The Music In Me
Stella Getz - Dr. Love
Melodie MC - Bomba Deng
Cascade - Do What You Wanna Do
X-Sample - Goin'on
T.P.F.F. - Keep On Doin'
Bad Boys Blue - Luv 4 U
Technotronic - Move It To The Rhythm
Primax Feat. Kimberly - Sound The Alarm
AB Logic - The Hitman
Unity Loops - Part Of You
Emergency - Dance Into The Fire
+ még ez is
<#vigyor2>#vigyor2>
Utoljára szerkesztette: zalrobto, 2015.02.25. 19:13:37
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
Egy általam rég elfelejtett nóta. Az évszám a kilencvenes évek legeleje, 1990.
Bitang jó nóta, óriási kedvencem volt anno, de most is jó elővenni, leporolni!
Johnny Wakelin után szabadon...............<#ravasz1>#ravasz1> 1976-ból...........
Rengeteg feldolgozás született belőle, de szerinitem ez a legjobb!!!
Pump up the volume!!!
<#eljen>#eljen>
Utoljára szerkesztette: Unlimited2, 2015.02.24. 19:44:58
1 klasszikus 94 ből <#eljen>#eljen><#vigyor2>#vigyor2>
kedvencek viszont csak mp3 van belőlük <#rinya>#rinya>
Utoljára szerkesztette: zalrobto, 2015.02.24. 18:02:18
nekem ez a kedvencem tölük <#finom>#finom>
Digilove - Let The Night Take The Blame (Long Night Mix)
<#hawaii>#hawaii>
<#szeret>#szeret>
egy remek énekesnő <#eljen>#eljen><#vigyor2>#vigyor2>
még 1 nagy kedvenc <#eljen>#eljen> 1998-ból <#szeret>#szeret>
Lenne egy tiszteletteljes kérésem :
ez a zene valakinél nincs elfekvőben véletlenül ?
Köszi a segítséget !!!
Látom olvasod amit leírok,talán wav,majd reklamálok ha nem! 😊))
Köszi Róbert! <#wave>#wave>
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2015.02.22. 18:54:57
ItaloDisco4Ever !
Real Hype - Living In A Promised Land (Radio Edit)
letöltés
WAV
ha minden igaz <#vigyor2>#vigyor2>
thanks by : HUDAEFF
Utoljára szerkesztette: zalrobto, 2015.02.22. 17:56:41
két nagy kedvenc <#szeret>#szeret><#vigyor2>#vigyor2>
remek <#eljen>#eljen>
Talán valaki többet tud e dal elérhetőségéről.
Reduction - Living In A Promised Land
ItaloDisco4Ever !
<#wink>#wink>
hogy csak 1 tetszik igazán belőle de te tudod <#wink>#wink>
Egy kis játék, ezzel a nótával kapcsolatban. A rap betét első két sora ismerős lehet valahonnan.
Hol lehet ugyan azt hallani?<#eljen>#eljen>
Egy régi nagy kedvenc a pinceklubban sokat buliztunk rá....A verziót még valamikkor Nyíregyházán rögzítetek kazettára azóta sem hallottam!
Ice MC - Easy (Attack Remix)
Vinyl lemez örök... Mindörökké pörög :-))))
remek zenék <#eljen>#eljen>
Utoljára szerkesztette: zalrobto, 2015.02.21. 02:55:07
egész jó ez a karaoké verzió <#nyes>#nyes>

Utoljára szerkesztette: DFresh, 2015.02.20. 21:06:04
<#szeret>#szeret>
<#szeret>#szeret>
1 másik remek zene <#szeret>#szeret><#eljen>#eljen>
remek kedvenc <#szeret>#szeret><#eljen>#eljen>
sajna én nem tudok menni <#szomoru1>#szomoru1>
Utoljára szerkesztette: zalrobto, 2015.02.19. 12:29:30
én meg szeretek olyat is ami sajnos anno nem jutott el kis hazánkba a klassikusokat én is szeretem pár kivétellel de azokat annyiszor hallottam már (persze nem unom már öket <#vigyor2>#vigyor2> ) eurodancet <#szeret>#szeret> még ha mások szerint sablonos jó pár <#hehe>#hehe>
<#email>#email>ez saját vélemény : az italodiscóban sem fedezek fel én sok különbséget ott is van bőven egymásra hasonlitó zene<#smile>#smile> (szigorúan )
Utoljára szerkesztette: zalrobto, 2015.02.19. 12:21:05
Ki volt ott az összel az elsőn?
Utoljára szerkesztette: Unlimited2, 2015.02.18. 19:16:42
Tudod, én nem vagyok az a szó szoros értelmében nagy gyűjtő. Nekem a Jefferson Project bakelitről van meg, 1035 kbps-ban az euro mix. Csak olyat töltök le, keresek, kérek tőletek, amit hallgatok is nap mint nap. Berakom lejátszóba, random állítom, és így mindig olyan szól, ami tetszik. A klasszikust arra értettem, mint pl. Ice Mc, Masterboy, stb. az ismert előadók lemezei. Ezeknek nagy része meg is van, de itt mindig felbukkan 1-1 olyan nóta, amit elfelejtettem rég, de anno nagyon szerettem. Na, ezt majd akkor kérem tőled!!!<#smile>#smile> Az "ismeretlen" előadóktól nagyon kevés az, ami tetszik, és elfog az "azonnal kell" érzés. De néha ilyen is akad, akkor is jelezni fogom az igényemet a nyereményemre.<#smile>#smile>
Szóval, én így értettem. Én nem vagyok az a konkrét GYŰJTŐ, így nagybetűvel, nekem tényleg csak azok vannak meg, amit még a 90' években hallgattunk, hallgattam, játszottuk a kis vidéki discoban, amihez igazán jó emlékek fűznek.
Utoljára szerkesztette: Unlimited2, 2015.02.18. 19:02:00
csak ez a kiadvány számomra azért nem olyan érdekes, mert már megvan, ellenben a remix lemez <#buck>#buck>
<#eljen>#eljen>