90-es évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dance 4 Color - More Of The Hot Stuff
letöltés
WAV
<#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: zalrobto, 2015.08.08. 00:29:06
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
Three Drives On A Vinyl - Greece 2000 - (1997)
Ezen a 4CD-s válogatásomon a CD4 utolsó zenéje ,extended verzióban,de a Maxi CD is megvan,valahol!
A State Of Trance Classics
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2015.08.07. 13:56:11
ItaloDisco4Ever !
Itt mutattok 2 dupla CD-t,a maga stílusában a csillagos ég,nagyon igényes elektronikus "Progressive House, Progressive Trance zenékkel!
Global Underground Series talán legjobb 2 kiadványa.
Éjszakai vezetés közben brutál élmény!
Sasha – Global Underground 013 Ibiza
Deep Dish – Global Underground 021 Moscow
ItaloDisco4Ever !
RTL II szponzorálásával kiadott lemezeim nekem is vannak ez volt kéznél volt ,ATB válogatás+DVD.
ATB nagy kedvencem sok lemeze van a gyűjteményemben,például a DJ mixei is,ezek nem éppen olcsó lemezek de én 6.000 ft-ért vettem!
Most ennyi az ára : ATB – The DJ™2 - In The Mix

Utoljára szerkesztette: reynaud, 2015.08.07. 13:24:02
ItaloDisco4Ever !
Ezt is elfeledtem már, de most előszedtem!
ez is egy kedvencem <#szeret>#szeret>
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
Egy óriási kedvenc, amit Bandi barátom mutatott nekem még sok évvel ezelőtt és azonnal kedvencem lett!
Utoljára szerkesztette: Unlimited2, 2015.08.07. 08:32:40
Örülök, hogy látlak itt! Az a Daylight-Let's Do It!<#vigyor2>#vigyor2> Talán az első kazettáink egyikén volt meg!
Mennyit szólt ez anno!
Aki szereti ezt a stílust!
Daylight - Let's Do It FLAC
IAN LEX - Let Me Take Your Love (Factory Team Dance Mix)
<#eljen>#eljen>
Daydream - Thinkin' About You (High Fashion Mix)
Egy nagy kedvenc italodance <#szeret>#szeret>
Utoljára szerkesztette: zalrobto, 2015.08.07. 03:22:54
Tunnel Trance Force 6-13 ig van meg ,egy remek lemezboltból (sajnos már régen megszünt ) szereztem anno <#eljen>#eljen>
Még mindig nagyon jól szólnak <#vigyor2>#vigyor2>
dupla lemezes <#smile>#smile>
DJ The Crow – Call Of The Crow

<#finom>#finom>
Én nem tudok mondani mert sok van ami kedvenc <#finom>#finom>
<#smile>#smile>
A scooter No Time to Chill albumuk témyleg nagyon jó lett az csak másolt verzióban volt meg mp3 ban
Utoljára szerkesztette: zalrobto, 2015.08.07. 00:00:50
Talán akad valaki akinek ezek megvannak,de kizárólag lossless érdekel!
Gilly B. -Tonight
Okkio - 4 Your Love
Gorky - You're The Best Thing
ItaloDisco4Ever !
DJ Tiësto – In Search Of Sunrise
Piet Blank & Jaspa Jones – In Da Mix
ItaloDisco4Ever !
Top zene! <#eljen>#eljen>
ItaloDisco4Ever !
Egyébként Scooter NR1 nálam = How Much Is The Fish
ItaloDisco4Ever !
<#szeret>#szeret>
010 - Feeling Of Luv (WAV) (2008)
1.The Feeling Of Luv (Radio Version)
2.The Feeling Of Luv (H Version)
3.The Feeling Of Luv (Original Version)
Letöltés
<#finom>#finom>
Utoljára szerkesztette: zalrobto, 2015.08.06. 01:22:23
Verona - You gotta move on
ItaloDisco4Ever !
Kéznél volt a gyűjteményemben!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ItaloDisco4Ever !
'HG' videója: 010 - Feeling Of Luv
ItaloDisco4Ever !
The Pik Feat. Ice MC - Searching For Love
keresem 192 mp3-nál jobb minőségben.
https://www.youtube.com/watch?v=4zwYZ71bGSU
<#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: zalrobto, 2015.08.05. 01:30:05
<#ravasz1>#ravasz1><#finom>#finom>
egy fantasztikus album egyik remeke <#szeret>#szeret><#nyes>#nyes>
Scooter - Hyper Hyper

ItaloDisco4Ever !
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ItaloDisco4Ever !
De azért az utolsó mondaton kicsit változtatnék.
Oldalakon keresztül tudnám sorolni minden műfajban ami bizony tabu zene és az internetes töltögetők csak ábrándozhatnak róla. <#wink>#wink>
Akkor voltak a dolgoknak értékei. Akár csak a zenéket nézed. Most már szinte semminek nincs. Mindent megkapsz, szinte oda tolják a szádba készen.
Ezért jó ez a fórum, mert ezek a nóták soha nem jutnának eszembe.
Köszönöm neked a feltöltést, nagyon örülök neki!!! Ilyen minőségbe!!! Klassz!!!<#smile>#smile>
Utoljára szerkesztette: Unlimited2, 2015.08.04. 08:41:17
A másik nótájuk sem rossz!<#awink>#awink>
Utoljára szerkesztette: Unlimited2, 2015.08.04. 08:30:34
Utoljára szerkesztette: Unlimited2, 2015.08.04. 08:32:29
Ezt a zenét fel tudná valaki tölteni lossless-ben: Decadance - Save My Soul (Airplay Mix) (3:56) ?