90-es évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
Ma ezt a remek lemezt hozta a postás:
Utoljára szerkesztette: DFresh, 2015.08.12. 09:49:36
ItaloDisco4Ever !
Lagrange – Life Is To Be Free ( (Dance Floor Futuremix)
D.C. Mark – Baby Love ((Euro Mix)
Infót szeretnék a két linkelt dalról,CD válogatáson ezekben a verziókban megjelentek e valaha,esetleg Maxi CD-n kiadták?
Amit a discogs oldalon találunk infót az egy dolog,messze nem minden megjelenés található a zenei adatbázisukban!
Köszönöm ! <#integet2>#integet2>
ItaloDisco4Ever !
Future Grip - Take Me To The Top
<#vigyor2>#vigyor2>
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
ez is egy kedvenc 94-ből <#finom>#finom>
Avant Garde - You Got To Be Strong
Utoljára szerkesztette: zalrobto, 2015.08.11. 18:45:50
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2015.08.11. 18:42:41
ItaloDisco4Ever !
Lian Ross - Keep This Feeling
<#vigyor2>#vigyor2>
sajnos a mai zenei stilus nem igazán jön be <#shakehead>#shakehead>
CJ Stone – The Sun (Goes Down)

Utoljára szerkesztette: reynaud, 2015.08.11. 18:04:47
ItaloDisco4Ever !
Fun Factory - Let's Get Crunk (Piano Edit)
Fun Factory - Let's Get Crunk (Tropical Edit)
Fun Factory - Let's Get Crunk (Melbourne Edit)
Ez enyhén szólva jobb volt! <#vigyor2>#vigyor2>
Fun Factory - Celebration
ItaloDisco4Ever !
Imádom <#finom>#finom><#szeret>#szeret>
igaz nem teljes számok mix ből kivéve de <#finom>#finom><#vigyor5>#vigyor5>
Armin Van Buuren – 10 Years (cd2 - track6)
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2015.08.10. 22:37:05
ItaloDisco4Ever !
Most péntek este 8kor jövünk..itt leszünk...<#integet2>#integet2>
Örok kedvenc 1993- ból
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nem akarlak én semmiben sem befolyásolni, azt hallasz,amit akarsz, a te füleddel én nem tudok hallani, de a probléma az, hogy az alapfogalmakat kéne megérteni és elfogadni. két BITAZONOS fájl ugyanazon hangszűrőkön át megszólaltatva nem szólhat másként, mivel nincs különbség bennük!
amikor egy flac-et hallgatsz,akkor gyakorlatilag egy wave-et hallgatsz, amit valós időben kicsomagolsz (visszaszámít neked a dekóder).
hogy mi a különbség 2 egyforma wave között? előre megmondom, az emlékezet, az pedig csalóka,mint minden hifistánál. az egyik így hallja a dolgokat, a másik meg úgy,mivel az egész hifi dolog egy hatalmas nagy szuggesszió és szubjektivitás kérdésköre. nyilván nem akarok általánosítani, persze, hogy vannak különbségek, a nagyon szartól a nagyon jóig, de a különbség mértéke mindig emberenként változó.
sok olyan emberrel talákkoztam,akik a számomra gigantikus méretű különbségekre is csak pislogtak, hogy ők semmit sem hallanak. ilyen az emberiség 90%-a. olyannal is talákozta,akinek 5x ugyanazt bejátszottam és 5ből 3 nál mást hallott,pedig ugyanaz ment le, de csaltak az érzékei és az emlékezete is.
én is járok hifi körökbe, tesztekre, nem csak egy megmondó emberhez,mert az nem ad objektív képet, csak egy olyan szubjektívet,amiben minden hifista él(teti magát). magam is úgymond picit hifi bolond vagyok. voltam nem is egy olyan vaktesztem, amikor 1-1, direkt ilyen célokra válogatott mp3-ra mondta azt sok PROFI, hogy az tuti wav. (én is mondtam már ilyet) és persze ez megtörént már fordítva is.
és volt olyan is,amikor álltam-ültem a 3millás (elektrosztaikus) és istenített szélessávú hangfalak előtt és néztem ki a fejemből, hogy min kéne most csodálkoznom,mert semmi,de semmi érdekeset nem hallottam.
de a hifi az egy komolyabb téma, a wav-flac kérdés meg egy egyszerű és egyértelmű dolog.
"WAV és FLAC " sok tucat fórumon világszerte vitáznak ezen,én csak egy barátom véleményére támaszkodom aki profi a témában,s Ő állítja a WAV jobb minőség!
Tőle idézzek: röviden " WAV nem vesz el semmit az anyagból és nem is tömörít !
Ezt én teszem hozzá:
FLAC tömörített veszteségmentes audió folyam - WAV tömörítetlen veszteségmentes audió folyam.
A különbséget csak nagyon komoly Hi-Fi rendszeren hallod,a WAV teltebb hangzás!
Vita zárva,ez az én véleményem,és senki nem tudja megváltoztatni ,befolyásolni! 😊
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2015.08.09. 17:08:21
ItaloDisco4Ever !
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
aki jártas volt az ilyen lemezek másolásában,annak a mai napig megvannak azok a CD-ROM-ok,amikkel az ilyen lemezek is vígan röhögve mennek a mai napig! nekem is van még egy a fiókomban. 😊)
alapvetően most azért ér sokat az a lemez,mert meg kéne venni a "gyári másolásvédelmet"? 😊))
hisz a digitális kópia mint látható, rég megvan, elérhető,és ennyi.
az hogy a flac meg a wav szerinted nem egyenlő minőség (nyilván ugyanarról a forrásról beszélve) ,abba már szerintem nem is kezdjünk bele, ez nagyjából mutatja a technológiai ismereteid.
a flac egy fájltároló konténer formátum, egy matematikai (veszteségmentes) algoritmus,ami nem a hangokat tömöríti veszteséggel,mint pl. az mp3,mp4,aac,ogg stb. hanem csak a nyers audió (pl. wav) adatokat,mintha pl. rar-ba vagy zip-be tömörítesz valamit,majd a lejátszásnál valós időben kicsomagolod. az egyedüli különbség a hangzásnál csak az lehet, hogy egy egy adott kicsomagoló algoritmushoz (flac dekóderhez) kapcsolódó hangszűrő (pl. direct sound vagy elsődleges hangillesztő) mennyire precízen működik együtt a dekóderrel.alapvetően 99,9% -ban jól.
nagyon egyszerűen ki lehet próbálni, becsomagolsz egy wav-et flacba,majd ugyanazzal amivel becsomagoltad, kicsomagolod wav-be, ekkor (amit én már sokszor kipróbáltam és meg is mutattam a kétkedőknek) 100%-ban ugyanazon és ugyanannyi bitet kapsz majd,mint amivel elindultál, se többet, se kevesebbet (a wavből persze el kel távolítani minden létező nem audio fejlécet). így nem is szólhat másképp, de a nagyriktán előforduló esetleges számítási különbségek (ami a különböző dekódereknél) is max néhány bitnyi eltérést okozhatnak,ami legfeljebb is milliomodnyi hangkülönbséget jelenthet,tehát pl. 6 perc számhosszban 0,00345 mp-nyi különbség, ha ne pontos a dekódolás, ami emberre pontosan 0,000000000000000%-ban van hatással.
Hogy konkrétan a kérdésedre válaszoljak : ha ezt a lemezt berakom a laptopom írójába be sem olvassa,de szerintem te nagyon jól tudod mi az a másolásvédett CD,a 2000s évek első felében megjelent lemezek zöme az!
Visszatérve az azonos track tartalmú de eltérő kiadású CD lemezekhez itt egy példa!
Az én Mike Mareen lemezem pár napja 99 €-ért volt kínálva a discogs oldalon : Mike Mareen – Dance Control ( Galaxis – GLX 9017, ZYX Music – CD 9017 )
Jelenleg zéró kínálat,el is vitte valaki,azon a durván magas áron!
Itt a másik, az eltérés csak a borító színében bal oldalt lent : Mike Mareen , ez kapható!
Ugye milyen érdekes 5x áron eladható egy CD csak mert ritkább kiadás,ez már nekem is magas!
Apropó... a FLAC és a WAW közt nem kis minőségi különbség van, a WAV javára,remélem ebben egyetértünk!

Utoljára szerkesztette: reynaud, 2015.08.09. 15:15:38
ItaloDisco4Ever !
Az
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2015.08.09. 13:52:45
Ez a flash maxi nekem is meg van.
Utoljára szerkesztette: Unlimited2, 2015.08.09. 13:42:37
Pont tíz évvel ezelőtt volt a legnagyobb club zenék egyike,így változott bő tíz év alatt (1994-2005) a club zenék stílusa,hogy előnyére vagy hátrányára arról lehetne vitatkozni!
Reflekt feat. Delline Bass - Need To Feel Loved
Brutális áron is kínálják,talán mert ez másolás védett CD ! Reflekt Featuring Delline Bass – Need To Feel Loved
ItaloDisco4Ever !
Defect - Let Me Go (Riff Mix) - (1995)
ItaloDisco4Ever !
Egy régi nóta, mi mai füllel kicsit furcsának hat.
Akkor nagyon szerettük, csak nekem nincs meg. Valaki tudna benne segíteni?
ItaloDisco4Ever !
Luca Cangini Feat. Monique Kiss - Bad Angel
ItaloDisco4Ever !
ez nagyon jó remix <#szeret>#szeret>
<#vigyor2>#vigyor2>
1 remek zene 1993- ból <#eljen>#eljen>öszintén én még nem ismertem eddig <#nyes>#nyes>
ez a két verzió van meg nekem <#smile>#smile>
Okkio - Your Love (Absolute Love Mix)
Okkio - Your Love (Nylon LAB Mix)
WAV
<#finom>#finom>