90-es évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tényleg nem értem.
Paul van Dyk Feat. Saint Etienne – Tell Me Why (The Riddle) - 1999/2000
Autóban vezetés közben hosszabb úton gyakran hallgatok ilyen zenéket,így aztán anno vettem egy példányt!
ItaloDisco4Ever !
Egy ilyen lemez infót találtam : Rick E Criminal – Criminal Heart
A kérdésem,hivatalos CD-n vagy vinylen valaha kiadták,vagy csak ez a nem hivatalos vinyl van?
Rick E Criminal - Criminal Heart
ItaloDisco4Ever !
Az eredeti 1000+1x jobb!
ItaloDisco4Ever !
D-Night - U.S.S.R.
nagyon ott van !!! ezért szeretem A 90S EURODANCE-t <#szeret>#szeret>
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
Örök<#nyes>#nyes>
Klaszikus <#szeret>#szeret><#szeret>#szeret><#szeret>#szeret>
Utoljára szerkesztette: zalrobto, 2015.08.03. 03:11:06
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
Utoljára szerkesztette: zalrobto, 2015.08.03. 03:08:39
másik remek számuk <#szeret>#szeret>
Out Of Mind – Without You
Out of Mind - Show me (your magic side)
Letöltés
WAV
meg ez is ha kell esetleg <#nyes>#nyes>
Dena Bass - If You Were Mine (Factory Team Edit)
Letöltés
WAV
<#wink>#wink>
Utoljára szerkesztette: zalrobto, 2015.08.03. 02:24:30
Oh Well - Oh Well (U.K. Mix)
Utoljára szerkesztette: Storung, 2015.08.02. 20:57:24
Egy jó kis húzós, happy hardcore muzsika 95-ből <#nevetes1>#nevetes1>
Az az Out of Mind - Show me (your magic side) nagyon jó kis nóta. Tetszik!
Elkérhetem tőled, ha meg van neked?
MC Jack & Sister J. - Movin' Up And Down

ItaloDisco4Ever !
T. Rex – Lookin' Over
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2015.08.02. 11:05:14
ItaloDisco4Ever !
nagy kedvencek <#szeret>#szeret>
Utoljára szerkesztette: zalrobto, 2015.08.01. 22:47:35
Various – 101 Club Anthems ( 5 × CD, Compilation)
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2015.08.01. 18:06:56
ItaloDisco4Ever !
Haddaway - Rock My Heart
Szeretjük! <#finom>#finom>
Haddaway – Rock My Heart (CD, Compilation -2005)
ItaloDisco4Ever !
Sash! feat. Tina Cousins - Mysterious Times
Jahhh és van egy példány a gyűjteményemben!

ItaloDisco4Ever !
Én nagyon kedvelem a mashup dolgokat és szerintem minden idők talán legjobb lemeze a témában a képemen látható dupla,ajánlom mindenkinek ,szenzációs munka a srácoktól!
Track lista.
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
Azok esetében érthető lenne amit a mai első hsz-edben leírtál!
Speciel én 40-en túl vagyok,de eszem ágában sincs dobozolni és a padlásra költöztetni a lemezeim.
Nekem éppen ellenkező a tapasztalatom arról a korosztályról (40s) amelyre sejtésem szerint gondolsz ,továbbra is gyűjtögetik, vásárolgatják és hallgatják lemezeiket,sőt még retro bulikba is eljárnak.
ItaloDisco4Ever !

Azt gondolom, hogy az a korosztály, aki ebben a korban volt fiatal, lassan kiöregszik, más lesz a fontos számukra. A gyűjtemények dobozokba kerülnek, aztán a padlásra. Nem csoda, hogy csökken a fórumozók száma. A mai fiatalok nagy többsége azt sem tudja, hogy mi az a vinyl, és lassan már a cd-t sem ismerik fel.
Szerintem, hogy ki mit oszt meg, mindenki szuvenír joga, és senkinek sincs joga bírálni ezért a másikat.
ez meg egy remek Mashup <#eljen>#eljen>
<#wow1>#wow1> ez nekem nagyon bejön <#szeret>#szeret>
Hát sajna többen mennek mint jönnek de hát ez van <#nemtudom>#nemtudom>
Én amondó vagyok ha van 1 jó 90s zene akkor érdemes megosztani hogy minél több ember megismerhesse és hallgathassa még ha csak videóval is meg persze néha letöltés megosztással is ,én személy szerint azért is szeretek osztani mert sok jó zenét ismerhettem meg itt <#eljen>#eljen> és kaptam meg valamilyen formátumban 2007 óta <#nyes>#nyes> meg más fórumokon ,meg szeretném hogy a remek 90s évek zenéi sokáig megmaradjanak az emberek emlékezetében "Mert zene nélkül mit érek én " <#smile>#smile>
Jó lesz ez,köszönöm!
Csak az elmúlt egy évből legalább tucat olyan zenét sorolhatnék amiket a linkelt videókból itt ismertem meg,ezek az infók is hasznosak!
Én ezért kukkolom a topicot rendszeresen! 😊))
Azzal semmi problémám ha valaki zenét kér,s ha még kap is itt!!!!! az egy remek dolog,mert nem mindenki olyan jó arc mint Zalrobto,sőt....!
Üdv. <#integet2>#integet2>
ItaloDisco4Ever !
Én nem rég találtam erre az oldalra, (pár hónapja). Ha van időm feljövök, megnézem mi az, amit a többiek linkeltek, mindig van olyan, amit már rég elfeledtem, milyen jó kis nóta volt, de itt rálelek, és megpróbálom begyűjteni. Nagy segítség ebben Robi, d.fresh és a többiek. Persze, amit tudok, én is szívesen megosztok, bár nehéz már olyat, amit még itt nem publikáltak. Azért mi tartsuk életbe ezt az oldalt!<#lookaround>#lookaround>
Ha tudok, akkor ezzel segíthetek neked is!
Remélem ilyen minőségben megfelel!<#integet2>#integet2>
Blue Beat - Everybody Look At Me (Nostalgic Mix) FLAC
Gondolom az a néhány évvel ezelőtti fergeteg azért volt mert warez lehetőséget láttak a topicban,zenekeresők és linkvadász hiénák pásztázták a topicot,és biztos vagyok benne ez a mai napig így van,anélkül hogy egy-egy érdemi hozzászólásuk lenne, vagy legalább egy köszönetet tolnának,de az is elmarad mert sok buta ,sík hülye azt gondolja az ciki,erre én azt mondom több ezer lemez van az én gyűjteményemben is,de ugyebár a discogs teljes zenei adatbázisát nem áll módomban megvásárolni és másnak sem!
Tehát megértelek hogy csak fotó van,pedig egy "DL" linknek én is örültem volna ,pláne hogy tudom tudsz jó minőségű rip-et csinálni!
Ez tényleg egy super zene Alexia vokáljával!
Én maxi cd-n keresgettem ,de nem találok eladó példányt!
E zenét sem találom vásárolható maxi cd-n,vinylen nem érdekel,esetleg ha valakinek bármelyik verzió cd minőségben.....?
ItaloDisco4Ever !
Én nem csak hát <#vigyor2>#vigyor2> yeah yeah !!! <#finom>#finom>
Azért ne feledkezzünk meg a másik zenéjükről sem!
Face II Face - You're Living In My Heart
ItaloDisco4Ever !
De van 1 másik szintén 94 es zene ami igen hasonlÍt erre azt ,hogy melyik volt elöbb ki tudja én ezt hallottam diszkóban meg kazin is megvolt <#nyes>#nyes> és imádom <#szeret>#szeret>
Face II Face – I Want You
meg is szereztem <#finom>#finom>
Nekem csak 320Kbps van meg.
Figyelem, a remix nagyon jó!!!<#awink>#awink>
Ajánlom Bandi jó barátom figyelmébe!!!<#integet2>#integet2>
B.G. The Prince Of Rap - The Power Of Rhythm (Reworked Original Club Mix)