40689
:
Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!
Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!
-
#11860 Egészségedre !!! -
#11859 Köszi! Vittem. Jól jött a 128-as mp3 helyett -
#11858 Hálám jeléül itt egy remek zene egy olyan csapattól,amelyik nem sűrűn szerepel errefelé. Mivel nagy adatállomány, ezért a rapidra került.
Unisex: Szekeres Adrienn
Erdélyi László
Megjelent 1997. májusában
Unisex - Szebb holnap
3:51; wav -
nandika22 #11857 Köszönöm! Ez gyors volt! Várok még változatokat, ha valakinek van! -
#11856 Egy hasonlóan balladisztikus remekmú
LOONA - Hijo de la luna (sentimento) 320 -
#11855 Helló! Nagyon szeretem én is ezt a dalt. Csak radio edit-em van.
De azt szeretettel 320-ban viheted.
Last Unicorn (radio edit) 320 -
#11854 Üdv!
Természetesen itt az sg-n továbbra is vagyok ez egy másik fórumnak lett címezve. -
#11853 Szevasztok Tagok !
IMYke, hosszu72: köszi szépen !!! -
nandika22 #11852 Hello! Ezt keresem mindenfajta változatban!: In-Mood Feat. Juliette - The Last Unicorn -
Diszkókirálynő #11851 Szió!
A "jobb lenne ha táncolnánk" nekem zörejmentes,tiszta elég jól hangzik. 192-es csak hiányzott az utolsó 7 másodperc. Felrakjam? :)
A Banális történet nem az eredeti! Azt a Szerelemre születtem bakeliten találod meg!!! Hova menjek jó szám, csak Neoton Familiától vette át Erika.
-
colalady #11850 Köszönöm szépen, gyors voltál! -
apollo13 #11849 CENTRAL SEVEN - MISSING (EXT.)
d.o.n.s. - jack to the sound of the underground
Hi-gate - Pitchin'
hani - baby wants to ride
House Max - Push It
Klubbheads - Kickin Hard (Klubbheads Euro Mix)
JUNGLE KIDS - Back To The Jungle
LOCK N LOAD - BLOW YA MIND (CLUB MIX)
marc van linden - the last unicorn
mauro piu - communicaton (more mix)
miss jane - its a fine day (atb club mix)
256 kbps -
Leontyn #11848 N-Force - All My Life (Xtd Vocal Mix) -
INFO, tracklist
Mp3/320/katt!
Remek válogatás 1993-ból, ajánlom mindenkinek. -
colalady #11846 N-force: All my life
Ezt szeretném kérni, ha valakinek van dobja fel legyen szíves.
Köcce, előre is! -
#11845 ezekre a verziókra gondoltál?
minőség? egyébb észrevétel??? -
Diszkókirálynő #11844
Nagyon ari vagy, köszi a számokat!!! -
#11843 nekem nemkössz????????? -
Diszkókirálynő #11842
ALANA_-_move_to_the_groove_fm_mix hiba! légyszí utánanézni! -
Diszkókirálynő #11841
Köszi neked, csak nem ezeket keresem.
Ennél lightosabb radio verziót! -
MrSister #11840 Jó reggelt Vietnááám!
Nah, és mi volt a bajuk azzal a jó kis muzsikával? Lehet, hogy az náluk olyan, mint itt a Dupla KáVé?
Örülök, ha neked bejött, most itt egy másik pörgős anyag, remélem nem ismered...
La Strada-Zapisane w niebie(Album Version)/256/
Az általad keresett zenéket sajnos nem ismerem. -
sultan71 #11839 Szeva Mr.!
Nemcsak hogy elek, virulok is! :-))
Nem tudok erdemben itt lenni, mert a kis sultan08 minden idomet elveszi, de azert hatterbol figyelem a forumot, meg ha nehany napi kesessel is...
A multkori Alexander Kashtanoff-ot megmutattam itt oroszoknak, rendesen kirohogtek. Azok az idiotak nem tudjak mi a jo... :-)))
Meg mindig nem sikerult megtalalnom az alabbi zeneket, "valakinek" esetleg meglenne es meg is osztana onzetlenul?
Silver - Frederik
Slizzy Bob - Marry Me -
sultan71 #11838 Ezt is kerte valaki a multkor. Gondoltam atkonvertalom midibe es lejelszavazom heber karakterekkel, de tul sok idot vett volna igenybe, igy maradt a WAV.
Babies want to bang, bang, bang.... all the night -
sultan71 #11837 Hello mindenkinek,
Nagyon jo a tema, igy most nekem is megerett egy vegre ertelmesnek hitt hozzaszolas.
En szemely szerint azon zenegyujtok koze sorolom magam, akik nem szegyellik, hogy eppen orosz oldalrol, vagy barmilyen mas internetes forrasbol szerzik be a regota ahitott zenek nagy reszet. Szerencsere egyre tobb oldalon preferaljak a "lossless" formatumot, igy az mp3-ak szepen lassan cserelodnek lefele (ha valakit erdekel, itt pl. egesz jo eurodance zeneket talal arra a hulladek ifolder-re feltoltve). Azzal teljesen egyetertek, ha valaki a tobbezer Ft-os szerzemenyet nem osztja meg rogton a vilaggal, en sem tennnem, mint ahogy nem is teszem. Azt viszont nem hiszem el, hogy olyan onzetlen gyujto van a vilagon, aki a dragan (nehezen) beszerzett ritkasagat azonnal vilagga kurtoli, csak hogy masnak is jo legyen...
En szivesen segitek, ha olyan kerest latok, ami nekem megvan es meg senki nem rakta fel, mivel ekem is "konnyen jott", miert ne mehetne konnyen??
Sok jo zenet kaptam ettol a forumtol, ugy erzem megerdemli a viszonzast a csapat, megha ritkan is nyilik ra lehetosegem.
Ezzel a hsz-szel semmire nem celoztam, senkit nem allt szandekomban megbantani, pusztan a "szigoru maganvelemenyemet" mondtam el annak tudataban, hogy ez a szlogen mar le van vedve, igy az YMIke-nek jaro jogdijat privatban mp3-ban kuldom... :-) -
Storung #11836 LeAnn Rimes . But I Do Love You (Almighty Ext.)
Létezik még egy tempós "Motiv 8 Remix"-e is a nótának de az sajna nincs meg... -
Storung #11835 LeAnn Rimes - But I Do Love You (Ian Van Dahl Ext. Club) -
#11834 itt az egyik
Da_Blitz_-_Take_Me_Back_Radio_Edit
289kbps
"Legmenőbbek Baráti Köréből"én az lennék?
nem hinném
-
#11833 nagyon jó kis szám
ALANA_-_move_to_the_groove_fm_mix
320kbps
-
#11832 10 másodperc
-
#11831 Sziasztok! Hozzászólván a témához, annyit jegyeznék meg, hogy szerintem akik ezt a fórumot böngésszük, többségünk nagy zenegyűjtő és próbálunk ritkaságokat, érdekességeket megosztani ebből az (nekem a fiatalságomat jelentő) évtizedből. Ha belegondolok régen azon bosszankodtam, hogy a vihar miatt picit sercegett a helyi kereskedelmi rádió, vagy beledumált a műsorvezető a magnósblokkba, így kunyerálhattam újra a kívánságműsorből vagy várhattam, míg újra lejátszák a napi szórásban azt a dalt, amit kerestem. (ez mondjuk a Maxx "No More" című dalánál volt valamikor 1994-ben. Már 3-szor megvolt, csak vagy az elejéből hiányzott néhány másodperc vagy a végét húzták le reklám miatt).
Szóval mielőtt még elveszteném a nosztalgiaroham miatt a mondandóm lényegét, mindenki próbáljon a lehető legjobb minőségben felrakni a dalokat, de az se baj, ha pl. 128 kbps-es, ha az valami ritkaság vagy csak egyszerűen nincs meg jobb minőségben.
Az a lényeg, hogy ezen időszak zenéit szerető emberek megosszák egymással a zenei csemegéket.
De igazából hoztam egy régi-új kedvencemet...
B-CAP - Send Me An Angel [extended club] 320
-
#11830 File: 09 - Banalis Tortenet.mp3
DownloadLink: http://rapidshare.com/files/161947694/09_-_Banalis_Tortenet.mp3
egyelőre ennyi! -
#11829 File: 18 - Jobb Lenne, Ha Tancolnank.mp3
DownloadLink: http://rapidshare.com/files/161943676/18_-_Jobb_Lenne__Ha_Tancolnank.mp3
bakelitról 320-ban -
#11828 File: 02 - Hova Menjek.mp3
DownloadLink: http://rapidshare.com/files/161939787/02_-_Hova_Menjek.mp3
bakelitról 320-ban [b]kiccsit serceg)/b] -
#11827 Üdv Neked is!
Senki nem mondta, hogy mindig igazam lenne, sőt biztosan nincs is, csak éppen nem értelek, hogy miért ebben a fos minőségben töltötted fel?
-
#11826 pusszinyusszi!
zoltánerika feltöltés olyamatban... -
#11825 "Vakon dobálnák a net-re a 10-20 ezer forintos új szerzeményeiket? Kétlem...
Szerintetek hogy van ez?"
Akkor én kivétel vagyok, mert én ha veszek egy lemezt 1 órán belül landol a fórumon 100%, de valószínűleg, ha úgy tartom jónak akkor itt is.
Mi a tkm-nek örizgessem, hogy el tudjam mondani pl azt, hogy ilyen meg olyan Cd-ét vettem és hú de jó nekem, de Ti basszátok meg keressétek meg a neten, ha hallani akarjátok, vagy pl, hogy van diszcsomagolású eredi Jean Michel Jarre aláírásával lemezeim és azok úgy szólnak, de Ti azt nem halljátok meg soha...Az első volt, hogy feltöltöttem.
Mondjuk érdekes az is, hogy pont most jönnek az ilyen kommentek, dehogy nem csak a pofám jár, hanem adok is, az nemsokára kiderül...
-
MrSister #11824 Ha a "Legmenőbbek Baráti Köréből" -átengedvén nekik a terepet- holnap estig senki nem rakja fel őket, akkor feltöltöm Neked a javát és priviben mennek a linkek. Most mennem kell... -
Diszkókirálynő #11823 Ha már témánál vagyunk:)
Én kérnék számokat hogyha lehet még!
Zoltán Erika (eredeti verzió érdekel):
-Banális történet
-Jobb lenne ha táncolnál
-Hova menjek
Da Blitz: Take me back
Leanne Lymes: But Do I love you (gyorsabb verzió)
-
MrSister #11822 Háborút, én?
Orosz oldal, én?
Legmenőbb, én? -
#11821 Testvérem, ne szítsd a háborút ! (az igazi gyűjtő nem az orosz oldalakról szerzi be gyűjteményét) Te csak nyugisan lapulj a háttérben , nem tartozol a legmenőbbek közé