90-es évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AlterEgo5561
A második betalált (Action Man). Nagyon köszönöm!
Az elsõt keresem tovább.
Sajnos a kazettámon már nincs meg a címlista.
Ilyenem viszont van (hátha): The Brain - Ill Find A Way (Remix) (Razormaid)

Howkeddlee
Egy kis Alexia

-Alexia - Number One (Galaxy Mix)
-Alexia - Summer Is Crazy (Classic Euro Mix)
-Alexia - The Music I Like (Extended Version)

A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong... \"Nem az életemet akarom végigálmodni,hanem az álmaimat végigélni!\" \"A Japán TDK együttes kazettáját meg ne vedd!NINCS RAJTA SEMMI!!\"

Howkeddlee
Keresnék egy zenét én is!The Brain - Crazy Planet
Ha valakinek meglenne,nagyon megköszönném...

A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong... \"Nem az életemet akarom végigálmodni,hanem az álmaimat végigélni!\" \"A Japán TDK együttes kazettáját meg ne vedd!NINCS RAJTA SEMMI!!\"

Howkeddlee
Sziasztok!

AlterEgo:Ezeket találtam!Az elsõ aminek The Rain a címe,az keményebb dió,mivel kevés az infóm róla!
A második,pedig szerintem az lesz amit keresel! (Action Man - Save The World)

Parancsolj:Zenék...

-Th Express - Missing In The Rain (Attack Club Mix)
-Silent Circle - Stop The Rain
-Action Man - Save The World (Radio Mix)

AlterEgo5561
Sajnos nem ez az.... <#rinya>

Köszi How mindegyiket.

bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh

Kösz, hogy megnézted. Mostanában hallottam az egyik rádióban, azóta vadászom. Lehet,h mostanában készült, de a stílus disco.
IMYke2.0.0.0
A második számra van egy tippem:
Pandora: Tell The World - Maxi CD tartalma
Ez dallamos, lassabb, és erre illik, amit mondtál a férfi vs nõvel kapcsolatban.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

AlterEgo5561
Sziasztok! Szia Howkeddlee! Keresek 2 zenét, hátha tudsz segíteni a beazonosításában:
- 90/91 körül hozták kazin. A címe The Rain volt. A legelsõ taktustól egy nagyon pörgõs zene, de nem annyira mint a super eurobeat õrületek. A refrénben is nagyon soxor mondta a The Rain-t. Ffi énekli , a hangja hasonlít Double You hangjára. Anno ,amikor egyszer feldobtam itt a fórumon a keresést, Samira - The Rain-jét mondták megoldásnak. Nem az. Az a keresett számhoz képest lassúnak is elmegy...
- 90's zene szintén, annak is az elsõ felére tippelem. Ffi és nõ énekel benne, pontosabban a nõ énekel, a ffi inkább csak beszél. A refrénben - ha jól értem - majdnem minden mondat a Save The World-el kezdõdik. A refrén alatt mindig elénekel egy mondatot a nõ, ezután a ffi mond (nem énekel) egy mondatot. Ütemes, dallamos disco zene...

Elõre is köszönöm a segítséget! Tippek is jöhetnek!

Howkeddlee
Sipos F. Tamás mixek 2.

-Sipos F. Tamás - Nincs Baj, Baby (P.M.P. Extended Version)
-Sipos F. Tamás - Táncolj Playboy! (Bhangra Mix)
-Sipos F. Tamás - Táncolj Playboy! (Extended Bhangra Dub)

Bajuszati:Ennyit találtam!Remélem megfelelnek! <#whatever>
Különszedtem a mixverziókat a sima rövid radio vagy album verzióktól!Így mindenki eldöntheti,melyiket szeretné letölteni!

Howkeddlee
Bocs,ez lemaradt:

-Sipos F. Tamás - Buli Van! (Extended Version)
-Sipos F. Tamás - Buli van! (Raddim '96 Mix)
-Sipos F. Tamás - Hát, Ez Nem Semmi (International)

Howkeddlee

Howkeddlee
Sipos F. Tamás Slágerek 3.

-Sipos F. Tamás - Nincs baj Baby!
-Sipos F. Tamás - Süt a Nap
-Sipos F. Tamás - Szellemvilág
-Sipos F. Tamás - Szerettem Õt

Howkeddlee
Sipos F. Tamás Slágerek 2.

-Sipos F. Tamás - Fáj Minden Óra
-Sipos F. Tamás - Féktelen Érzés
-Sipos F. Tamás - Hát,Ez Nem Semmi!
-Sipos F. Tamás - Mondd, hogy mire vársz!

Howkeddlee
Bajuszati: Sipos F. Tamás Slágerek 1.

-Sipos F. Tamás - Táncolj Playboy
-Sipos F. Tamás - Vesszen a Háj
-Sipos F. Tamás - Mindenkinek Van Keresztje
-Sipos F. Tamás - Azt Ígérted
-Sipos F. Tamás - Eltûnödöm
-Sipos F. Tamás - Érj Hozzám

Howkeddlee
Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm a zenéket,amiket felrakott ide az oldalra!

Balio01:A Bobo - Shadows Of The Night maxija nagyon KIRÁLY!Fõleg nekem a Classic Instrumental jött be!Valahogy én nagyon bírom az ilyen verziókat,ahol kihallod a hangszereket... Durva!Thanks!
Bajuszati:Most másolgatom fel a kért zenéidet!
Elöször is: Kicsi G.

-Kicsi G - Remegö Kezü Agysebész
-Kicsi G - Megmûtöttem A Kertészemet

#4774. és #4775. hsz-re van valami?

Köszi!
Ezek közül csak a Vágy temploma nem volt meg.
A Groovehouse- tól megvan mind.
halexandra
Szia generalis7!
Ezek vannak még judy-tól:
Támadj fel,piramis feat judy-ajándék,
Lázadás,kint szalad a szél,várok rád,szivvel lélekkel,igazi volt,maradj még enyém…,
Valahol bús dal szól,hadadi,hajnal,hol vagy nagy szerelem,szavakon túl,vándor,párizsi lány,
Ha újra látom,támad a szél,ha újra látom,stb
Válaszd ki miket rakjak fel.

dalok

Nem kívánom senkit&#245;l, hogy csodás dolgot tegyen, de joggal elvárom mindenkit&#245;l, hogy mindig ember legyen.

halexandra

Nem kívánom senkit&#245;l, hogy csodás dolgot tegyen, de joggal elvárom mindenkit&#245;l, hogy mindig ember legyen.

Sziasztok! Köszi a zenéket.
Régi JUDY számok érdekelnének.
A vágy templomába, stb...
halexandra

1998-ból egy ugyancsak kiváló zene

Tamperer feat. Maya - If You Buy This Record Your Life Will Be Better

Hadd szóljon!

köszi szépen.

Üdv mindenkinek. Még mindig keresem a

John- LOVE IS A HUNTER

címû számot. Az elõadó nem biztos.
Ha megvan valakinek, valahogy tegye fel lszives. Elõre is kösz.
halexandra

IMYke2.0.0.0
A Razormaid-ek fele házi fabrikálású, csak jelzem.
A leges-leghivatalosabb verziók [melyeket szintúgy "házilag" csinálnak, de hordozókon, USA-ban megjelennek] sorszámozottak. Érdemes a Discogs-on ellenõrizni, bár az sem tuti, hiszen azt is userek szerkesztik, nem hivatalos.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Lemaradt még 1 szám:

Kicsi G. - Remegõ kezû agysebész

Ezeket keresem:

Sipos F. Tamás:
Táncolj Playboy!
Ez egy ilyen nyár
Vesszen a háj
Mindenkinek van keresztje

Tony Sweat - Sex Machine (Gheroppa)

Breki33

Dj Bobo
Breki33

Dj Bobo
Hali mindenkinek!
Keresem:
Melody Mc- Give it up
- Dum da dum
Intermission- 6 days
- Piece of my heart
Dj Bobo- Love is all around
- Pray
- Shadows of the night
Magic Affair- Give me all your love

Köszi elõre is!
A Police Brothers száma nagyon jó.

halexandra
Na egyelöre ennyi most irány a munka.
Ha valakinek szüksége van valamire akkor tessék jelezni!
További szép napot mindenkinek! <#integet2>

halexandra

halexandra

halexandra
lemaradt R-GO:

discomix
ballag a katona
szikora kiölel majd át 1
szikora kiölel majd át 2 (eredeti asszem)
tyû most nézem csak,besikerült egy alvin is (a film forog tovább)BOCSESZ!

sehol senki?<#confused>

halexandra

halexandra
addigis:
das konzert
c-block-summertime
egyenruhában minden más<#nyes>
three-o-matic-success
u96-we call it love

Köszönöm az újabb nekem szánt dalokat!
Szia Howkeddlee!Ami a vélemenyt illeti:CSAK IGY TOVÁBB!<#wink><#worship>

halexandra
Szia masterboy! Ime:

a film forog tovább
csakazért is szerelem

mindjart jön a többi is!

Hi.Én R-Go és Elsõ Emelet felvételeket keresek.Nos ez lehet hogy kicsit 80's kicsit 90's is de itt olyan jó és ritka szinte csak kazettán lévõ zenéket raktok fel hogy lehetséges hogy ezek is meglehetnek.

Time Cut -El Verano
Tommie Jenkins -Let me be your love
Kicsit talán ismeretlenebb zenék(lehet,hogy csak nekem?)Speedy
Samira - Love Train (Radio Edit)VBR
Ge-Con-X-Ion feat. Samira - Gotta Have The Music (VBR)

Samira