90-es évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az elsõt keresem tovább.
Sajnos a kazettámon már nincs meg a címlista.
Ilyenem viszont van (hátha): The Brain - Ill Find A Way (Remix) (Razormaid)
-Alexia - Number One (Galaxy Mix)
-Alexia - Summer Is Crazy (Classic Euro Mix)
-Alexia - The Music I Like (Extended Version)
A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong... \"Nem az életemet akarom végigálmodni,hanem az álmaimat végigélni!\" \"A Japán TDK együttes kazettáját meg ne vedd!NINCS RAJTA SEMMI!!\"
Ha valakinek meglenne,nagyon megköszönném...
A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong... \"Nem az életemet akarom végigálmodni,hanem az álmaimat végigélni!\" \"A Japán TDK együttes kazettáját meg ne vedd!NINCS RAJTA SEMMI!!\"
AlterEgo:Ezeket találtam!Az elsõ aminek The Rain a címe,az keményebb dió,mivel kevés az infóm róla!
A második,pedig szerintem az lesz amit keresel! (Action Man - Save The World)
Parancsolj:Zenék...
-Th Express - Missing In The Rain (Attack Club Mix)
-Silent Circle - Stop The Rain
-Action Man - Save The World (Radio Mix)
bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh
Pandora: Tell The World - Maxi CD tartalma
Ez dallamos, lassabb, és erre illik, amit mondtál a férfi vs nõvel kapcsolatban.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
- 90/91 körül hozták kazin. A címe The Rain volt. A legelsõ taktustól egy nagyon pörgõs zene, de nem annyira mint a super eurobeat õrületek. A refrénben is nagyon soxor mondta a The Rain-t. Ffi énekli , a hangja hasonlít Double You hangjára. Anno ,amikor egyszer feldobtam itt a fórumon a keresést, Samira - The Rain-jét mondták megoldásnak. Nem az. Az a keresett számhoz képest lassúnak is elmegy...
- 90's zene szintén, annak is az elsõ felére tippelem. Ffi és nõ énekel benne, pontosabban a nõ énekel, a ffi inkább csak beszél. A refrénben - ha jól értem - majdnem minden mondat a Save The World-el kezdõdik. A refrén alatt mindig elénekel egy mondatot a nõ, ezután a ffi mond (nem énekel) egy mondatot. Ütemes, dallamos disco zene...
Elõre is köszönöm a segítséget! Tippek is jöhetnek!
-Sipos F. Tamás - Nincs Baj, Baby (P.M.P. Extended Version)
-Sipos F. Tamás - Táncolj Playboy! (Bhangra Mix)
-Sipos F. Tamás - Táncolj Playboy! (Extended Bhangra Dub)
Bajuszati:Ennyit találtam!Remélem megfelelnek! <#whatever>#whatever>
Különszedtem a mixverziókat a sima rövid radio vagy album verzióktól!Így mindenki eldöntheti,melyiket szeretné letölteni!
-Sipos F. Tamás - Buli Van! (Extended Version)
-Sipos F. Tamás - Buli van! (Raddim '96 Mix)
-Sipos F. Tamás - Hát, Ez Nem Semmi (International)
-Sipos F. Tamás - Nincs baj Baby!
-Sipos F. Tamás - Süt a Nap
-Sipos F. Tamás - Szellemvilág
-Sipos F. Tamás - Szerettem Õt
-Sipos F. Tamás - Fáj Minden Óra
-Sipos F. Tamás - Féktelen Érzés
-Sipos F. Tamás - Hát,Ez Nem Semmi!
-Sipos F. Tamás - Mondd, hogy mire vársz!
-Sipos F. Tamás - Táncolj Playboy
-Sipos F. Tamás - Vesszen a Háj
-Sipos F. Tamás - Mindenkinek Van Keresztje
-Sipos F. Tamás - Azt Ígérted
-Sipos F. Tamás - Eltûnödöm
-Sipos F. Tamás - Érj Hozzám
Mindenkinek köszönöm a zenéket,amiket felrakott ide az oldalra!
Balio01:A Bobo - Shadows Of The Night maxija nagyon KIRÁLY!Fõleg nekem a Classic Instrumental jött be!Valahogy én nagyon bírom az ilyen verziókat,ahol kihallod a hangszereket... Durva!Thanks!
Bajuszati:Most másolgatom fel a kért zenéidet!
Elöször is: Kicsi G.
-Kicsi G - Remegö Kezü Agysebész
-Kicsi G - Megmûtöttem A Kertészemet
Ezek közül csak a Vágy temploma nem volt meg.
A Groovehouse- tól megvan mind.
Ezek vannak még judy-tól:
Támadj fel,piramis feat judy-ajándék,
Lázadás,kint szalad a szél,várok rád,szivvel lélekkel,igazi volt,maradj még enyém…,
Valahol bús dal szól,hadadi,hajnal,hol vagy nagy szerelem,szavakon túl,vándor,párizsi lány,
Ha újra látom,támad a szél,ha újra látom,stb
Válaszd ki miket rakjak fel.
dalok
Nem kívánom senkitõl, hogy csodás dolgot tegyen, de joggal elvárom mindenkitõl, hogy mindig ember legyen.
a vágy tmploma
Nem kívánom senkitõl, hogy csodás dolgot tegyen, de joggal elvárom mindenkitõl, hogy mindig ember legyen.
Régi JUDY számok érdekelnének.
A vágy templomába, stb...
gateye:amit keresel sajna nemtalálom.
néhány zene:
éjszakai járat 16,alvajárók
carpediem-élj a maximumon
ayla
loft-it’s raining again
activate-i say what i want
cooper-i want you back
picit gagyi de pont ez a jó benne (police brothers)<#vigyor>#vigyor>
Tamperer feat. Maya - If You Buy This Record Your Life Will Be Better
Hadd szóljon!
John- LOVE IS A HUNTER
címû számot. Az elõadó nem biztos.
Ha megvan valakinek, valahogy tegye fel lszives. Elõre is kösz.
A leges-leghivatalosabb verziók [melyeket szintúgy "házilag" csinálnak, de hordozókon, USA-ban
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Intermission -Piece of my Heart MAXI
Intermission - Six Days (CDM Remix)Intermission - Six Days (CDM)
Melody Mc - Give It Up (Club Mix)
DJ Bobo - 1996 - Pray MAXI/1
DJ Bobo - 1996 - Pray MAXI/2
DJ Bobo - 1995 - Love Is All Around MAXI/1
DJ Bobo - 1995 - Love Is All Around MAXI/2
DJ Bobo - 1997 - Shadows Of The Night MAXI/1
DJ Bobo - 1997 - Shadows Of The Night MAXI/2
Kicsi G. - Remegõ kezû agysebész
Sipos F. Tamás:
Táncolj Playboy!
Ez egy ilyen nyár
Vesszen a háj
Mindenkinek van keresztje
Tony Sweat - Sex Machine (Gheroppa)
Keresem:
Melody Mc- Give it up
- Dum da dum
Intermission- 6 days
- Piece of my heart
Dj Bobo- Love is all around
- Pray
- Shadows of the night
Magic Affair- Give me all your love
Köszi elõre is!
Ha valakinek szüksége van valamire akkor tessék jelezni!
További szép napot mindenkinek! <#integet2>#integet2>
egy kis lazítás
aztán:
magyar elõadók úgy is ritka vannak
megintcsak magyarok
carpediem-vége van már a hétnek
discomix
ballag a katona
szikora kiölel majd át 1
szikora kiölel majd át 2 (eredeti asszem)
tyû most nézem csak,besikerült egy alvin is (a film forog tovább)BOCSESZ!
sehol senki?<#confused>#confused>
drakula táncol
a lány körbejár
angyali vallomás
állj vagy lövök
boldog névnapot
idegenek a városban
kis generáció
középkori házibuli
szerelem angyala
trópusi éj
remélem tudtam segíteni <#wave>#wave>
das konzert
c-block-summertime
egyenruhában minden más<#nyes>#nyes>
three-o-matic-success
u96-we call it love
Köszönöm az újabb nekem szánt dalokat!
Szia Howkeddlee!Ami a vélemenyt illeti:CSAK IGY TOVÁBB!<#wink>#wink><#worship>#worship>
Tommie Jenkins -Let me be your love
Kicsit talán ismeretlenebb zenék(lehet,hogy csak nekem?)Speedy