40689
:
Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!
Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!
-
jooker823 #16584 Sziasztok, Erik a viking- Crazy ciműalbumát szeretném.fenn is van itt csak nincs hozzá jelszó,anélkül meg nehéz kibontani..
köszönöm szépen
-
sultan71 #16583 Szia Tgolyo,
Egyszer azert ugye megkapjuk ezt a Cre-Dance albumot wav-ban is? :-))
A multkor emlitetted dj-kent tevekenykedtel anno. Van esetleg a tarsolyodban felvetel a T-Boyz (vagy T-Boys) nevezetu formaciotol? Roluk azt kell tudni, hogy nem masok, mint a kesobbi V-Tech duo. T-Boyz korszakukban ('90-es evek kozepe) egy miskolci kabelradioban musort is vezettek es folyamatosan kerve voltak a szamaik (nekem meg voltak kazettan, de sehol sem talalom). Nagyon jo kis dancefloor zenet csinaltak (Hosszu forro nyar, Tancolj ma ejjel, Ejfel utan). Ez utobbi ketto erdetije szerintem sokkal jobb, mint amit az orszag mostanaban ismer. Volt demo cd-juk is, de allitolag a V-tech kezdetekor az osszest megsemmisitettek. Talan Jocinak meg megvan az anyag dat-on, de nem nagyon adja ki a kezebol. Esetleg hozzad anno eljutott valami anyag toluk? Mar probaltam felkutatni nehany ismeroson keresztul, de eddig semmi. :-(( -
#16582 Szintén az a helyzet, mint IMYKÉ-nél!
Ráadásul elég nehéz úgy adnom egy választ, hogy "Szeptember végén, október elején. Péntek vagy szombat este". Szombaton nyitva van az üzlet, tehát a péntek este már csücskös lenne. Ráadásul (szerintem) sokat inkognitóban szeretnének maradni, ezért nem is reagálnak rá semmit!
Távolság? Én 180km-re vagyok pesttől. Benzinköltség + belépő (legalább 2 személyre) + kaja, pia = 2-3 cd ára!
Az ötlet viszont jó!!! -
sultan71 #16581 Hidd el en szivesen elmennek, csak en meg 12000 km-re vagyok a fovarostol.
Semmit sem szeretnek jobban, mint megorulni Franky Fonell - Never Forever-jere, mint annak idejen... -
#16580 [Nem tudom más miként van vele, de] Én, személy szerint, rohadt messze lakom a fővárostól, s bár kedvem volna, lehetőségem, nem sok.
Nem mellesleg, nem csak a munkahelyen, de még otthon is dolgozom (könyvtár). Két szóval:
- időhiány,
- távolság.
-
#16579 -
#16578 szia!
itt a maxiDJ_Miko_-_Hot_Stuff_1995_.rar
-
Time Unlimited #16577 Nem mintha bármi kifogásom volna a zenecserélgetősdi ellen, de azért meglehetősen lelombozó tény, hogy a linkelgetés megy ezerrel, azonban az általam korábban közzétett retrobuli-felhívásra 0, azaz NULLA darab érdeklődő jelentkezett!
Szóval nem értem ezt, de hagyjuk. Mindenesetre furcsa, hogy azok akik elég nagy számban jelen vannak itt, ismerik és szeretik a 90-es évek zenéit, ennyire érdektelenek legyenek egy kellemesnek ígérkező bulilehetőség iránt..
Na mindegy. Ha szeptember 1.-ig nem jelentkezik minimum 10 fő innét, akkor - tekintettel az igények nemlétezésére - a bulit kisebb létszámban, kisebb helyen, 100%-ig zárt baráti körben fogjuk megtartani.
Sajnálni fogom, mert szívesen láttam volna egy jó társaságot, számomra vadidegenekből is, de hát ami nem megy, azt kár erőltetni... -
#16576 Sziasztok!
Dj. Miko - Hot Stuff, ezt a zenét keresném!
Addig is (ha kell valakinek) itt van a klippje VOB fájlként! -
#16575 Light album milyen volt????? -
#16574 látom köszönöm -
Ruslan78 #16573 Cre-Dance - Dance-Floor orület-Nekik van egy album? -
Ruslan78 #16572 sultan71
Köszönöm! Great songs!
Ejszakai jarat - Legyen a szex (egy album?)
Cre-Dance - Elragad a ritmus(Az album, ami nem )
-
#16571 Na látod ha ilyen fontos információt közölsz velem akkor tudok segíteni.
Euraodance mix -
sultan71 #16570 Persze, hogy mutatni!
Cre-Dance - Dance Party
Cre-Dance - Dance-Floor orület
Cre-Dance - Elragad a ritmus
Cre-Dance - Hosszú még az ej
Cre-Dance - Szállj Velem
(ezeket tgolyonak koszonhetjuk)
Cre-Dance pack
Mutatni meg mast is:
Carpe Diem - Bonyolult lany
Ejszakai jarat - Legyen a szex
Alvajarok - Crazy Dance
UFO - Karibi Party
Bonus track just 4 U
Dj Dali - Szuper Hara Show -
Ruslan78 #16569 Dance Revolution - Dance The Dance.mp3
(Rap+Vocal)
http://mp3sort.ifolder.ru/13717405
-
Miracle_Base-Show_Me_The_Way__Radio_Edit
Miracle_Base-Show_Me_The_Way__Extended_Mix
Miracle_Base-Show_Me_The_Way__Club_Mix
-
#16567 itt külön számként fennt van csak kellene valami jó progi amivel le lehet ne jól szedni -
#16566 én itt hallottam elöszörhttp://www.eurodance-mp3.tk/ -
#16565 -
#16564 gyerekek én ezt nem is ismertem eddig
de tetszik -
Ruslan78 #16563 számítógép fordítja magyar -
#16562 Sziasztok!
Mivel a találós kérdésemre nem érkezett válasz, ezért megadom én a jót.
Ez:
1-es szám: gitár-Tátrai Tibor, kongák-Barry White Jr., scratch-Dj. Quick,
2-es szám: ének-Spáh Dávid és Spáh Károly
4-es szám: "Dj. Budai remix"
Light - Bolond Nyár (1999) maxi cd -
#16561 Nem beszélsz Magyarul?
[i]Do you not speak in Hungarian? -
Ruslan78 #16560 Barátaim! Mutatni egy olyan csoportja CRE-Dance a második album?
-
Ruslan78 #16559 X-FLOOR (Music with rap)
http://mp3sort.ifolder.ru/13649318 -
#16558 Asszem ami neki van az is 128-as szal nem nagy minőség ez van sajna -
#16557 Sziasztok!
Nem nulla csak összeköttetés kell a Fórum adminjával:-) -
Retroman #16556 mixeket? -
Retroman #16555 Hello!
Elmondod nekem, hogy hogyan lehet az eurodanceperu oldalról a lejátszóból kiszedni mixkete? -
#16554 Nézzétek meg, ha érdekelnek benneteket a régi/új mjúzikok...
http://blog.163.com/italo__________fei/blog/
[Tény, hogy összelopkodott, maszek válogatások is vannak köztük, de egy tekintetet megér...]
Más:
Afrika Bambaataa jelszó: sajnos nem tudtam, hogy van jelszava :(
Azért utána járok.
-
#16553 Hali!
Én ezt már hetek óta keresem ha nem is ebben a formában.
Még anno az Eurodanceperu oldaláról a lejátszóból szedtem ki.
Nekem is nagyon tetszik de elérhetőség sajna nulla.
Hallgasd csak!
MIX -
compakt #16552 Sziasztok!
A következő számokat keresném:
Antares-The driver-radio verzióban vagy valami rövidebb változatban
Dj space'c-Love train-csak radio verzióban
Ha valaki feltenné,előre is köszönöm.
Sziasztok! -
#16551 sziasztok!
ezt keresem de nagyon Michael_Jackson-beat_it_eurodance_mix
jó minőségben! -
Ruslan78 #16550 Köszönet a fórumon résztvevők "adatokat a dalokat! Szuper! De ez a gyűjtemény valaki? D-Force feat Kam Vol.4, Vol.5 -
#16549 Na ez is érdekes: Aqua - Back To The 80's (2009) -
Diszkókirálynő #16548 Mivel szeretem a jó ritmusos "Magyar Eurodance"-t is, ne csodáld ! :) -
#16547 Itt érdemes körbenézni, lehet, hogy a keresett album is közte lesz!
keresek!! -
sultan71 #16546 Sajna akkor meg csak a Top Tv volt es az is eleg hulladek minosegben. Annak idejen videora felvettem egy kazettanyi klipet, ahhoz viszont most nincs hozzaferesem, DVD-n pedig tudtommal nem jelent meg semmi. Kell szerezni egy ismerost, aki hozzafer a VIVA zenei archivumahoz! :-)) -
#16545 A YouTube-os lehetőség adott, de ahogy Te is írtad, hát nem egy VOB fájlok!