90-es évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
RapidShare-n van, de azért megpróbálom.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Vanilla Ice - Play That Funky Music (Acapella Mix) 320 k
Dance 2 Trance - Power of American Natives (Ethno Instrumental Mix) 320 k
Tõccsé le!
Ja, és nem olyan, mint az a bizonyos "ál"-Deep Dance 90's
Én amolyan "bootleg"-esre vettem eddig a figurát: az elsõ 9 percben - ami csak az intro - a Masterboy: Feel the heat of the night
Aztán pedig átlag 1,5-2 perces blokkok lesznek.
Manapság, az MP3 és OGG korában netre fel lehet tenni simán 3-400 perces mixeket... 😊))
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
<#vigyor3>#vigyor3>
Ha kell valakinek.
T.O.F.- Feel this groove (Extended club mix)
http://www.speedyshare.com/717498886.html
\"ZENE NÉLKÜL MIT ÉREK ÉN\" - MÁTÉ PÉTER
KÖSZÖNÖM SZÉPEN!
Jöhetnek, jöhetnek ezek a ritkaságok.
Dj Bobo - Celebrate (Instrumental Version)
Dj Bobo - Let the Dream Come True (Instrumental)
<#wow1>#wow1> <#vigyor2>#vigyor2> <#eljen>#eljen> <#worship>#worship>
a musicfondal nincsen probléma már régota ismerem!!!
a másik oldalt nem tudtam megnézni.
Így már biztos jó lesz!!!!!!!
köszönöm<#worship>#worship>
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
Magyarországon az a gond, hogy senki sem meri felvállalni, amit mondott. De ezt nem tőlem hallottátok! LOL
Bell Biv Devoe-Do Me
Paula Abdul-Opposites Attract
Pebbles-Giving You The Benefit
Bell Biv Devoe-Poison
Janet Jackson-Rhythm Nation
Linda Ronstadt and Aaron Neville-Don't Know Much
Paula Abdul- It's Just The Way That You Love Me
yessó allofmusicradio
Eurodance Forever
www.musicfond.com - így írtad be?
Én ma is töltöttem onnan le.
Jah , a másikat elírtam<#boxer>#boxer>, www.mp3s4u.biz
érdekelne az oldal,de nem jön be
megszünt volna???<#integet2>#integet2>
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
A letfontosabb', hogy baró vírusirtód legyen aktív, és NE kattogtass rá a reklámokra, érdekesebb képekre amik az oldalon elhelyezve vannak.
Ha ezeket megfogadod, no problemo.
Van még amúgy egy hasonló felépítésû oldal, bár töredéke annyi zenével:www.mp3su.biz (csak 11285 zene van - most)
A musicfondról a következõképpen tudsz letölteni.
Az oldal tetején alfabetikus sorrendet látsz, kikeresed pl azt hogy Sash, megvan, feldobja neked a -szerinte- létezõ összes albumot,maxit, stb, rámész pl egy albumra, monnyuk arra amin az EQUADOR van. Ezt követõen feldobja az album teljes tartalmát, ezután már csak annyi a dolgod hogy a neked tetszõ zeneszámot kiválaszd, rákatt, és most jön egy külön oldal, ott keresned kell kb. a közepén egy gombot, ha ráhúzod az egeret, kikékül, magyarul aktív lesz, erre szintén rákatt, elkezd visszaszámolni, és mikor a nullához ért feldob három lehetõséget - ugyanabba a környezetbe ahol visszaszámolt - és te kiválasztod vagy az mp3-at vagy a rar.t. Ennyi. Jó töltögetést! Csak vigyázz mert függõséget okoz(6)<#email>#email><#wave>#wave>
Dj Lasha - Giulia
Hellen-La Musica Che Batte
Dj Visage- Formula 1 (Monte Carlo Remix)
Eurodance Forever
lenne egy kérésem
Mach 7-dangerous cÍmü száma nincs meg valakinek???
ha meglenne valakinek<#szomoru1>#szomoru1>
Technotronic - This Beat Is Technotronic (Beats And Bass)
Technotronic - This Beat Is Technotronic (Instrumental)
YouTube-on megnézheted, hátha ez az...
10 print "eurodance rulez!" 20 goto 10
2000 körül volt egy jó kis feldolgozás , a dal címe Julia lehet . A stílus disco , annyit tudok , hogy olaszul (is ?) énekeltek benne. Kisebb rádiók játszották a dalt .
Ötletek ???
Alexander Kashtanoff-Nem ne verju ja(Album Version)
Hangerõ csumára, hogy a szomszéd húzzon a...(egy romantikus wellness hétvégére gondoltam)
A száj az emberi test legnehezebb része, mert nagyon kevesen tudják tartani!
A száj az emberi test legnehezebb része, mert nagyon kevesen tudják tartani!
Magyarországon az a gond, hogy senki sem meri felvállalni, amit mondott. De ezt nem tőlem hallottátok! LOL
Az anyagot köszönöm újfent, és már próbálkoztam is az elmúlt két napban velük.