90-es évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Köszönöm szépen! 😊
RapidShare-n van, de azért megpróbálom.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Vanilla Ice - Ice Ice Baby (Acapella Mix) 320 k
Vanilla Ice - Play That Funky Music (Acapella Mix) 320 k
Dance 2 Trance - Power of American Natives (Ethno Instrumental Mix) 320 k

Tõccsé le!

IMYke2.0.0.0
Nem lesz pont 1000 szám benne - bár, ha így folytatjuk, tuti elérjük -, terveim szerint olyan 6-700 lett volna.
Ja, és nem olyan, mint az a bizonyos "ál"-Deep Dance 90's mix, melyben részenként 2xx darab szám van: belesamplerezve...

Én amolyan "bootleg"-esre vettem eddig a figurát: az elsõ 9 percben - ami csak az intro - a Masterboy: Feel the heat of the night alapján fut le 38(!) szám...
Aztán pedig átlag 1,5-2 perces blokkok lesznek.
Manapság, az MP3 és OGG korában netre fel lehet tenni simán 3-400 perces mixeket... 😊))

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Hát akkor folytassuk <#hehe>

Dj Bobo - Lies (Instrumental-Karaoke-Radio)

Kí vagyok váncsi rá, hisz 1000 számos mix, az ezerszámos vagy szerszámos mix ?
<#vigyor3>

Sziasztok!
Ha kell valakinek.
T.O.F.- Feel this groove (Extended club mix)

http://www.speedyshare.com/717498886.html

coldseed

\"ZENE NÉLKÜL MIT ÉREK ÉN\" - MÁTÉ PÉTER

IMYke2.0.0.0
Látom, Te is komolyan gondolod azt a mixet...
KÖSZÖNÖM SZÉPEN!
Jöhetnek, jöhetnek ezek a ritkaságok.

HI!

<#wow1> <#vigyor2> <#eljen> <#worship>

zalrobto
szia
a musicfondal nincsen probléma már régota ismerem!!!
a másik oldalt nem tudtam megnézni.
Így már biztos jó lesz!!!!!!!
köszönöm<#worship>

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

Sypho
Szia! Köszi hogy segítettél!

Magyarországon az a gond, hogy senki sem meri felvállalni, amit mondott. De ezt nem tőlem hallottátok! LOL

Dióka
egy kicsit ugorjunk vissza az elejére,mármint a 90-es évek legelsõ évéhez, és emlékezzünk más stílusokra is (r&b funky...)

Bell Biv Devoe-Do Me
Paula Abdul-Opposites Attract
Pebbles-Giving You The Benefit
Bell Biv Devoe-Poison
Janet Jackson-Rhythm Nation
Linda Ronstadt and Aaron Neville-Don't Know Much
Paula Abdul- It's Just The Way That You Love Me

yessó allofmusicradio

én is használom és no problem!!!!

Eurodance Forever

Szia!
www.musicfond.com - így írtad be?

Én ma is töltöttem onnan le.
Jah , a másikat elírtam<#boxer>, www.mp3s4u.biz
zalrobto
szia
érdekelne az oldal,de nem jön be
megszünt volna???<#integet2>

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

IMYke2.0.0.0
Isten vagy!!! 😊

Jah, és azt elfelejtettem,hogy az oldal alján található zeneistílusok közül is tudsz ám válogatni, akkor csak az általad választott stílus jeles képviselõit szedi ábécé sorrende, de a lényeg ugyanaz, csak egyszerûbb a kereseés.
A letfontosabb', hogy baró vírusirtód legyen aktív, és NE kattogtass rá a reklámokra, érdekesebb képekre amik az oldalon elhelyezve vannak.
Ha ezeket megfogadod, no problemo.

Van még amúgy egy hasonló felépítésû oldal, bár töredéke annyi zenével:www.mp3su.biz (csak 11285 zene van - most)
Csõcsõ!
A musicfondról a következõképpen tudsz letölteni.
Az oldal tetején alfabetikus sorrendet látsz, kikeresed pl azt hogy Sash, megvan, feldobja neked a -szerinte- létezõ összes albumot,maxit, stb, rámész pl egy albumra, monnyuk arra amin az EQUADOR van. Ezt követõen feldobja az album teljes tartalmát, ezután már csak annyi a dolgod hogy a neked tetszõ zeneszámot kiválaszd, rákatt, és most jön egy külön oldal, ott keresned kell kb. a közepén egy gombot, ha ráhúzod az egeret, kikékül, magyarul aktív lesz, erre szintén rákatt, elkezd visszaszámolni, és mikor a nullához ért feldob három lehetõséget - ugyanabba a környezetbe ahol visszaszámolt - és te kiválasztod vagy az mp3-at vagy a rar.t. Ennyi. Jó töltögetést! Csak vigyázz mert függõséget okoz(6)<#email><#wave>
Köszönöm Szépen!
zalrobto
köszike<#puszi>

bojti
Hi!Tudna valaki segiteni eben a zenébe Solid Base - This Beat Of My Heart (Extended Mix) A rövid változt megvan!
Szia!

Nekem megvan, tessék!!!!
Mach 7 - Dangerous (euro mix)

Eurodance Forever

bojti
Köszi , ez az !<#mf1>

zalrobto
sziasztok
lenne egy kérésem
Mach 7-dangerous cÍmü száma nincs meg valakinek???
ha meglenne valakinek<#szomoru1>

Háát azé isten nem , csak szertem a joo zenét <#taps>

DJ Lhasa Vs. Gabry Ponte-Giulia

YouTube-on megnézheted, hátha ez az...

10 print "eurodance rulez!" 20 goto 10

bojti
Hali !
2000 körül volt egy jó kis feldolgozás , a dal címe Julia lehet . A stílus disco , annyit tudok , hogy olaszul (is ?) énekeltek benne. Kisebb rádiók játszották a dalt .

Ötletek ???

Cserébe itt a tuti muzsika!
Alexander Kashtanoff-Nem ne verju ja(Album Version)
Hangerõ csumára, hogy a szomszéd húzzon a...(egy romantikus wellness hétvégére gondoltam)

Nekem hétezret ért a maxi, másnak sajnos többet... Így én is a sultan71 által feltett anyagot élvezem!(Hamarosan meghálálom ;-))

sarobee
most látom nem is ezt keresed...bocs <#confused>

A száj az emberi test legnehezebb része, mert nagyon kevesen tudják tartani!

sarobee

A száj az emberi test legnehezebb része, mert nagyon kevesen tudják tartani!

bojti
Itt is találsz jónéhányat : http://www.nodancelimit.com/
A keresõbe írd be magic deep dance .

valaki nem tudja honnan lehet levenni Deep mixeket?
zalrobto
ezt is nagyon köszönöm<#worship>

Sypho
Hali ! A MusicFond.com-ról hogy kell letölteni? Kösz a segítséget!

Magyarországon az a gond, hogy senki sem meri felvállalni, amit mondott. De ezt nem tőlem hallottátok! LOL

IMYke2.0.0.0
holdem: Te is egy Isten vagy! Legjobban a Snap-nek örülök, többek között!

IMYke2.0.0.0
Értem már. Bocs, ha offenzívnek tûntem, vagy idiótának, úgy látszik, lányos hangulatomban voltam - értsd: érzékeny...
Az anyagot köszönöm újfent, és már próbálkoztam is az elmúlt két napban velük.

mflex
megsasolom 😊

What about the forests?

bojti
Köszi már meg van , de ez nem a videó verzió <#szomoru1>
A nõ is jó lenne pedig . Együtt gyúrnánk ...
Edzés közben kicsit megpihennénk .. stb ..stb ..<#nevetes1>