90-es évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
8-9 körül nekiállok,akkor ráérek.
ez jöhet nekem 😊))ha lehet<#ravasz1>#ravasz1>
T.T. Fresh-Get Loose ( Club Mix)
T.T. Fresh - Get Loose (Original)
<#vigyor2>#vigyor2>
Ami nekem megvan:
-Cierro-Dont worry (maxi) 192kbs
-Cool & Cool-Can you see the light (Loseless) FLAC
-TT Fresh-Get loose (maxi) 192kbs
-E Base-Fire of St.Elmo (maxi) 192kbps
Ha valamelyik kell szivesen megosztom veletek.
Eurodance Forever
Legalábbis én úgy hallom.
Ezzel rendelkezik valaki jó minõségben?: Nevada - Don't Bring Me Your Love
Nekem a Cicero - Dont' Worry megfelel fõleg a a rádió verziója ! 😊
Eurodance Forever
Cool & Cool feat. O - Can You See The Night.csak 224kbps találtam
cicero - don't worry van maxi csak 192kbps
T.T. Fresh - Get Loose 192kbps
sajna csak ezeket találtam ,ha mégis kellene ideiglenesen jelezz.
<#vigyor5>#vigyor5>
most meloban vagyok
holnap megoldhato lessz <#wave>#wave>
Ezt nem lehetne más tárhelyre? Nem szeretem a ruszki oldalakat! Köszi elõre! Bármi más jó lesz, rapid, zippy, speedy... Köszi
hát van mit bepotolni<#wave>#wave>
ezt találtam
http://www.4shared.com/audio/HV41GTYx/Grissom__Stokes_-_I_Get_A_Rush.htm
csak 192-es
nem tudom jó lesz -e<#vigyor5>#vigyor5>
Szinte az egész év feltöltéseit át kell néznem majd mert a 90-es évekre idáig nem volt idõm.<#rinya>#rinya><#confused>#confused>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
01.Nobody (Radio Edit)
02.Nobody (Extended) (Zavoy Mix)
03.Nobody (House Mix) (Didi & Bali)
04.Nobody (East End Mix) (Club Mix
05.Nobody (QS 300 Mix)
06.Nobody (Black And White Mix) (MS)
07.Nobody (Instrumental Mix)
letöltés
<#smile>#smile>
Look Twice - Move That Body 2010
01.Move That Body 2010 (Radio Edit)
02.Move That Body 2010 (Extended)
03.Move That Body 2010 (Shine DJ's UK Remix)
04.Move That Body 2010 (Shine DJ's UK Remix radio cut)
letöltés
256kbps nincs jelszó
<#nyes>#nyes>
Egyébként ezt töltötték le tõlem idáig a legtöbben a Multiuploadrol.<#nevetes2>#nevetes2><#wilting>#wilting>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Segítek: a link mögött: Modern Talking - The Maxi Collection - CD.zip
Modern Talking - The Maxi Collection (2008)
Tracklist
01. Modern Talking - Brother Louie (00:05:51)
02. Modern Talking - With A Little Love (00:05:12)
03. Modern Talking - You're My Heart, You're My Soul (00:05:33)
04. Modern Talking - Just We Two (Mona Lisa) (00:07:19)
05. Modern Talking - You Can Win If You Want (00:05:18)
06. Modern Talking - Atlantis Is Calling (SOS For Love) (00:05:22)
07. Modern Talking - Cheri Cheri Lady (00:04:50)
08. Modern Talking - Jet Airliner (00:05:53)
09. Modern Talking - Geronimo's Cadillac (00:05:04)
10. Modern Talking - In 100 Years... (00:06:38)
11. Modern Talking - Bells Of Paris (00:05:07)
12. Modern Talking - Only Love Can Break My Heart (00:05:25)
Ahol találtam a képet és a tracklistet, onnan törölve lett a rapishare-s és a data-s link is. Ha valaki talál jó linket, légyszíves másolja be!
Egy kutya olcsóbb, mint egy feleség. Kevesebbet eszik és már bundája is van.
Egy kutya olcsóbb, mint egy feleség. Kevesebbet eszik és már bundája is van.
\"Kertváros: Próbálj valami olyat tenni, amit a szomszédod nem vesz észre. Ha sikerül: csodát tettél.\" (Vavyan Fabble)
Eurodance Forever
Néhanapján nekem is jut idõ leporolni egy-egy maxit. Most ezt találtam: E-Mello - Situation (Ultimate Club Mix)