40686
:
Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!
Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!
-
#25717 Sziasztok!
Egy maxi lemezt keresnék: Kano - Another Life 2000 (1998)
Ahogy a neten megtalálni 192k minőségben,az már megvan,így jó minőségben (320k vagy lossless) keresném. Akinek meglenne,vagy linket talál róla,nagyon megköszönném ha feltöltené nekem!
Üdv.Csaby -
Retroman #25716 Köszi! -
#25715 it van egy verzió
4shared320kbps
nekem ez jobban is tetszik
-
Retroman #25714 Köszi az infót!
Neked esetleg megvan ez a zene?
Neten nem találtam sehol. -
#25713 Sziasztok!
Sarah Connor-nak vany egy klipje amiben kibontott hajjal vágtat egy lovon.
Lassú szám, sokat nyomták a VIVA-n.
Nem jut eszébe a címe valakinek? -
#25712 Mivel az otthoni Win7-em alatt sosem volt rá szükség, nem tudom a pontos útvonalat, de XP-n így megy:
Start - Futtatás - dxdiag - Hang - Hardveres gyorsítás -> normálra állít -> restart = jó lesz.
-
#25711 hehe:-)) -
#25710 Köszi! :-)
-
#25709 Ezt keresed:
Klikk -
Retroman #25708 Ebből a mixből keresem az utolsó számnak az előadóját és a címét, ami 5:17-től kezdődik:
-
#25707 Skacok!
Lehetne mégegy hardveres kérdésem? win7 64bit a rendszerem,kb 2hete tettem fel,szóval nem régi. i5 procim van,3ghzen hajtom,és 6gb ramom.
Eddig (az elmúlt fél évben,amióta megvan) nem csinálta,de most valamiért olyant csinál a gépem,hogy zenehallgatás közben,pláne ha teljes sávszéllel töltök le,akkor még sürübben (nem értem én sem az összefüggést,hogy miért) de a zene be-be akad 1-1pillanatra. Olyan érzet,mikor régen a win98alatt kevés volt a 256ram,és úgy hallgattam zenét. Ez mitől lehet szerintetek? Köszönöm a segítséget! -
#25706 passz:((( -
#25705 Na mégegyszer:
-
http://www.musicdawn.ru/e-type-back-2-life-2011-music-video.html -
#25703 Én inkább a több "kisebb" mellett voksolok, még akkor is, ha ez anyagilag többet jelent.
2TB anyag, ha tropára megy a vinyó hibája miatt, háááát az nagy gáz lenne.
Ráadásul, így jobban tudom osztályozni, hogy hol mi van.
Nekem legalább is így jött be. -
#25702 Sziasztok!
Erre senkinek semmi reakciója?
Még egy passz sem? -
#25701 Még egy érv a Flac mellett.
Médialejátszók felismerik és kezelik ellenben az Ape-nál.
Diókával pedig maximálisan egyetértek.
Sokkal gyorsabban konvertál Flac-ba mint Ape-ba.
Egyébként én mindent a Easy CD-DA Extractor-al konvertálok ,sőt darabolok is.
Amivel esetleg nem boldogul azt a Medieval CUE Splitter még ezek után is megoldja. -
Johncito #25700 please help with cdms or albums hungary 90's ED...
i can share it cools cdms of 90's. -
#25699 Szerintem: FLAC
Hogy miért?
Bővebben: nincs kedvem kifejteni,
tömörebben: csak.
-
#25698 ahoz gyüjtenem kellene egy kicsit,nem panasz de lakáshitel miatt nehézkes
mostanában -
#25697 Nincsenek horror áron - lassan már 3 TB-osak is lesznek 30 ezer alatt.
Egy csamcsogó-féle 2 TB-os már 19.000 Ft-ért vehető.
-
#25696 erről van szó! -
#25695 jó neked hogy csak úgy hozzádvágták ,nekem is jól jönne egy ilyen ajándék
-
#25694 Jah, amit 2006-2008 között guberáltam össze, aztán rájöttem, hogy a minőség a lényeg és nem a mennyiség, ergo a büdös életben nem hallgattam meg azokat, amiket kivágtam a szemétbe, mert már akkor is inkább a lossless érdekelt jobban. Most csak olyanok vannak meg, amit néha meg is hallgatok :) -
#25693 100.000?! Úristen! :)
3-400 dollár rohadt sok egy-egy bakelitlemezért. De, gondolom, azért vannak olyan példányok, amikért még mindig megéri - igaz, nekem egy sem jut eszembe :)
-
#25692 A majd 100 ezres "anno mindent letöltök a [email protected]" gyűjteményemet, mára 10 ezer alá csökkentettem, a 90%-ka lossless a többit meg, nem lehet megtalálni jó minőségben, illetve 3-400 dollárt nem fizetek a kurva bakelitért. :) -
#25691 Mióta én sem írok sem DVD-t, sem BD-t, és a 3,3 TB helyből van még bőven, engem sem izgat :)
Igaz, én animével, és filmekkel töltöm meg a HDD-imet. :)
-
#25690 Manapság, mikor hozzávágják az emberhez a 1-2 TB HDD-ket, nem nagyon tud érdekelni, hogy minek mekkora a mérete, mondjuk soha nem is érdekelt annyira. -
#25689 Ohh köszönöm mindenkinek a segítséget!
Kipróbáltam egy albumnál,ami ape-ba 458mb volt,flac-ban már 485 lett,wav-ban meg 808mb.Úgyhogy asszem maradok a flac-nél. -
#25688 én látom a táblát, de attól még nem látom mire gondoltál vagy csak rosszul értem.
"""Az APE kevésbé jobb minőségű,mert a tömörítési algoritmusa miatt kicsit több adat "vész el", mint a FLAC-nél"""
ez így butaság
a kevésbé jobb az rendben, mert ugye relatív, hogy miért, de nem azért mert bármi elvész, hisz azért veszteségmentes, mert nem vész el, sőt kisebbre tömörít,mint a flac, tehát emiatt pont hogy jobb, csak mindezt jóval lassabban teszi.
jelenleg a "lossless" tömörítő eljárások közül a flac azért a szo-szo'legjobb',mert bár valamivel (3-8%-al) nagyobb fájlokat csinál, mint a konkurensek, viszont abszolút a leggyorsabban tömörít ki és be és mindeközben még a legkevésbé terheli is a rendszert.
ugye ezt akartad írni?!
-
#25687 A tömörítési arányokat nézd, és látod mire gondoltam - hogy helyesen-e, azt úgyis megmondod majd.
-
#25686 na ez így teljesen sántít és félreérthető vagy félrevezető.
most akkor mit is akartál mondani?!
-
#25685 akkor nem jött össze -
#25684 Le kell lombozzalak: az APE (bár szintúgy veszteségmentes) kevésbé jobb minőségű, mint a FLAC, vagy a WAV, mivel a tömörítési algorítmusa miatt kicsit több adat "vész el", mint a FLAC-nél, például.
Értelmezésem szerint, fentről lefelé javul a helyzet
-
#25683 SZIA
meta adatok(F2)
nem tudom hogy igy kell -e pontosan de beirtam az előadó neve elé 01.
a lejátszóban úgy jelent meg,
a másik kérdésre válaszolva úgy tudom hogy nem romlik a minősége ha WAV-ban konvertálod át ,inkább a wavot ajánlom ha APE -ben van
főleg hogy több fajta lejátszó támogatja
-
#25682 Zalrobto: Még egyben segíts itt légyszi az xrecode II-nél.
Hol tudom azt beállítani,és hogyan,hogy amit átkonvertál zenéket,azok úgy jelenjenek meg hogy: track sorszám. Előadó - Zene címe,azaz példával mutatva így pl.: 01. Dj.Bobo - Let the dream come true
Köszi a segítséged!
Jó éjszakát! -
#25681 Szevasztok!
Zalrobto: Hát ez az xrecodeII ez valami qrva jó! Ez rögtön át is konvertálja más formátumba,ha úgy szeretném. Hatalmas nagy köszönet érte!!!!
Azt viszont még megkérdezném,hogy lejátszásra winampot használok,mást nem is szeretnék,de ez nem boldogul normálisan az ape kiterjesztéssel.
Az tényleg úgy van,hogy ha van egy ape file (legyen egy maxi cd egybe összerakva pl) akkor ha azt átkonvertálom pl flacba,akkor romlik a minősége? Vagy hagyjam szerinted ape.ba,vagy wavba konvertáljam inkább?
Nekem lejátszásilag a legjobb a wav lenne,mert azt mindenem lejátsza.
Csak azért kérdeztem,hogy lesz e minőségromlás esetleg ha átkonvertálom,mert az előbb ape.ból csináltam flacot,és valahogy a mély hangok mintha egy picit elvesztek volna.Lehetséges ez,vagy csak késő van már,és fáradt lehetek ehhez? :) Köszi a segítséget! -
Iggy #25680 Algo Rhythm - Stay The Same -
Retroman #25679 Ennek a zenének keresem az előadóját és a címét:
http://www.speedyshare.com/files/27758298/Unknown.mp3 -
#25678 tessék
train to nowhere