40686
:
Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!
Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!
-
#25637 Már megoldódott, köszi! (Temple of love) -
#25636 Ofra Haza-tól van egy csomó albumom, ha nem az Im Nin'alu, akkor én a Galbi-ra tippelnék. -
#25635 Szia!
Parancsolj:
Eric B. & Rakim - Paid In Full (Seven Minutes of Music - The Coldcut Remix)7:13
Flac -
#25634 Nálunk a "Sing Sing...Halál a májra" szólt a diszkó est éjféli tetőpontját követő techno szekcióban!
-
#25633 Nem mondtam hogy rosszak, csak nem oda való. -
#25632 Na, azért nem rossz zenék ezek... :) -
#25631 Elég szomorú. -
#25630 Ne tudd meg, mik mentek anno a discoban mifelénk... :)
pl.INXS - Suicide Blonde, oda való? -
#25629 Lehet, köszi!
-
#25628 Minden esetre ez kevésbé Disco-ba való! -
#25627 Hú bazzer - milyen ocsmány módon renderelte a videót ez a Vegas Movie Studio HD Platinum...
Kezdhetem újra. -
Retroman #25626 Lényeg, hogy megoldódott ez a rejtvény is!:) -
Storung #25625 Üdv!
Ha már Ofra Haza, ezzel meghajigálhatna valaki akár veszteségmentesben is: -
#25624 A hosszabb:
-
#25623 Jól elcsetelünk...én is azt hallottam... -
#25622 Lehetséges...másikat most nem találtam... -
Retroman #25621 Érdekes, ezek szerint azt éneklik benne, hogy "Love is the vision in my life" ?
Én pedig teljesen úgy hallottam, mintha reason-t énekelne a vision helyett... -
#25620 Cselesek, ott nekem sem, de a google, adott 2 linket...érdekes ez. Jártam már így máskor is a youtube-al...
-
Retroman #25619 Jó lesz ez is, köszi! -
#25618 Ezt találtam:
Happiness - Love
Sajnos, mint a youtube-os, lehet, hogy ez sem pont az a verzió... -
#25617 Szerintem, Te ennek a brutálisan hosszú verziójára emlékszel. Abban tépték rendesen.
-
Retroman #25616 Érdekes, én is beírtam Youtubeon, hogy Happiness - Love, de nekem nem találta meg :) -
#25615 Vagy inkább ez?
-
Retroman #25614 Megtaláltam a DJ-nek a honlapját, aki azt a megamixet csinálta, amiben volt ez a szám is, és ott volt tracklist a mixhez.
Viszont a zenét azt nem találom sehol neten. -
#25613 Éljen, éljen! :)
-
#25612 Mesélj, hogy sikerült? -
#25611 Egyik sem az...viszont ez gyanús, de hiányérzetem van, lehet, hogy akkor jobban tetszett?
Sisters of Mercy feat. Ofra Haza: Temple of love
-
Retroman #25610 Közben kiderítettem, ez az a zene, amit kerestem:
Happiness - Love
-
#25609 Pedig látod, próbálkoztunk! :) -
#25608 Van ez fórum, a maga lehetőségeivel. Ezeket lehet használni, mert hát minek lennének, ha nem használnánk? Ha valakinek nem megy, és szeretne megoldást, akkor keres. Ilyen pl. a Firefox és az ahhoz való flashblock plugin. Mindkettő ingyenes. Nekem 5Mb-es netem van, mégis használom. Csak egy kis play gomb jelenik meg a flashek helyén, amit meg akarsz nézni elindítod...a reklámok zöme is ilyen, azon is segít...
Szerintem... -
#25607 A "Mata Hari" számát is hallottad elhunyt csalogányunknak?
És az Iggy Pop-osat? -
#25606 Akkor csak szenilis vagyok! :)
Erre is emlékszem, de nem ez az, látod, már lassan ebben is elbizonytalanodok, hogy mire is emlékszem, de határozottan rémlik, hogy Ofra Haza volt...
Köszönöm! -
#25605 Nem, sajnos nem ez az... kicsit keményebb volt. Arab ének fülbemászóbb, és volt benne (talán a refrén) egy olyan "batukázós", zúzós rész...
Köszönöm azért! :) -
#25604 17 órára felér valami a Youtube fiókomra... Szerintem, érdemes lesz meghallgatni az újabb remixemet. -
Retroman #25603 25570-re nincs semmi tipp? -
#25602 Nálam nincs gond, csak gondoltam tekintettel lehetnének másokra is. -
#25601 Nekem is belassítja - 0,5 MBit-tel...
De, ha be akarok nézni ide, akkor külön fülön megnyitom, a topikot, és addig olvasom egy nagyobb számú olvasatlan topik üzeneteit.
-
#25600 Srácok!
Név és cím nélkül.
Arra még nem gondoltatok hogy a sok linkelt YouTube-s videó miatt akinek gyengébb a nete szinte már meg sem tudja nyitni az oldalt.
Tudok olyanról aki bár nagyon nagy gyűjtő, de ez miatt már be sem néz ide. -
ja meg a kedvencem is fenn van rajta
-
az egyik szám róla