90-es évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Berguson: Amit kértél priviben,azokat ilyen formában tudom adni hosszú változatokban:
M.R. (Maggie Reilly) - Walk On By (JPO & Beam Piano Mix) (1996) (6:06) (FLAC)
M.R. (Maggie Reilly) - To France (JPO & Beam Club Mix) (1996) (8:07) (FLAC)
M.R. (Maggie Reilly) - Listen To Your Heart (Beam's Extended Mix) (1996) (6:48) (FLAC)
További szép estét!
Üdv.Csaby
A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong... \"Nem az életemet akarom végigálmodni,hanem az álmaimat végigélni!\" \"A Japán TDK együttes kazettáját meg ne vedd!NINCS RAJTA SEMMI!!\"
kérdezted már a70es-80-as topicban?
ott szerintem tudnak segiteni<#smile>#smile>
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
Milyen formátumban kellene?
Egy kutya olcsóbb, mint egy feleség. Kevesebbet eszik és már bundája is van.
MSI K9N-neoF,SAPPHIRE HD 4850 Dual Slot Fansink,AMD64 X2 6000+,Transcend 2GbDDR2,HDD WD 250Gb, Trust 520 watt,Win 7
Music Instructor feat Abe - Get Freaky
MSI K9N-neoF,SAPPHIRE HD 4850 Dual Slot Fansink,AMD64 X2 6000+,Transcend 2GbDDR2,HDD WD 250Gb, Trust 520 watt,Win 7
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
Az a baj, hogy a teljes kollekció a hugomnál van átböngészésre.
Ezt az egyet s.o.s.-ben visszakérem, ha kell.
Egyébként azóta az 1 szatyor cd bõvült még 1,5 szatyornyival.
Ha az egész pakkot visszakaptam, leírom, mi a többi.
O.k.?
oki barátomnak biztos megvan ,és meghallgatva nekem is kellene:)))
<#wink>#wink>
A Dyewitness - Masterplan címû maxiját keresném, ha valaki tud ebben segíteni, azt elõre is köszönöm.
<#nyes>#nyes><#eplus2>#eplus2>
ha valakinek meglennének ?<#help>#help>
LOSSLESS
1 Everybody Gonfi-Gon (Video Version) 3:02
2 Everybody Gonfi-Gon (Costa Del Sol Mix) 4:44
3 Everybody Gonfi-Gon (New Atlantic Mix) 6:04
4 Everybody Gonfi-Gon (Bailamos Mix) 5:12
5 Everybody Gonfi-Gon (Valencia Version) 4:44
iFolder Warning!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Vazzer - egyetemi kollégiumi éveim visszaköszöntek. Mekkora baromságokat csináltunk 'mink is'.
A klip frankó.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szeretném megkérdezni tõletek, hogy meg van-e bárkinek is az alábbi szám lossless-ben: "The Disco Boys feat. Manfred Mann's Earth Band: For You (original remix) 7:14"?
A helyzet az, hogy ennek a nótának (is) számtalan feldolgozása, ill. alteregója van (én csak 30-at ismerek), és nekem pont ez a 7:14-es verzió kellene. Ha valaki tudna segíteni, annak hálás lennék.
Elõre is köszönök minden segítséget!
Azóta nem vagyok babonás, amióta egy nyúllábat hordok magammal, amely megóv minden bajtól. http://tandera.hu http://businessmanagement.hu
Ismeretlen zene
Ma találtam 7 Jarre klip linket. <#finom>#finom>
....és hol? Az egyik pendrive-mon! <#falbav>#falbav>
közben igy hirtelen rájöttem hogy nekem is fenn van a gépemen ez a progi, igaz régebbi a7-es verzió,egyik haver hozta de öszintén még nem volt idõm belemélyedni a progiba de nehéz is lesz a gyenge angol tudásommal<#vigyor>#vigyor>
azért majd próbálkozok...
<#wave>#wave>
Igen, ugyanaz az élõ felvétel.
Two_Cowboys-_Everybody_Gonfi_Gon__The_Subsonic_Remix_.mpg
s.e.x._appeal_feat._layzee_-_gimme__safer_sex_.vob
alex_k_-_ultimate_nrg_megamix_2_.vob
B.G.The.Prince.Of.Rap.-._This.Beat.Is.Hot_.part1.rar
B.G.The.Prince.Of.Rap.-._This.Beat.Is.Hot_.part2.rar
Ennek az Eclipse dalnak rendes klipje nincs véletlenül?
Ez, amit feltöltöttél, ez egy koncertfelvétel szerintem. Vagy ez lenne a hivatalos klip?
Eclipse_-_Let_The_Rhythm_Move_You.part1.rar
Eclipse_-_Let_The_Rhythm_Move_You.part2.rar
NEW_SYSTEM_-_This_Is_The_Night.vob
Twenty_4_Seven_-_Is_it_love.part1.rar
Twenty_4_Seven_-_Is_it_love.part2.rar
Twenty_4_Seven_-_Is_it_love.part3.rar
2_Brothers_On_The_4th_Floor_-_Mirror_Of_Love_.vob
2_Brothers_On_The_4th_Floor_-_There_s_A_Key_.vob
Cymurai__Thea_Austin_-_Magic_Touch.VOB
Dj_Jaques_O._-_Rave_Can_Can.VOB
Silverblue_-_Do_U_Know.VOB
<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
1CD | Full Covers | EAC Rip (Cue+Log) | 15 FLAC Tracks | 44.1Khz-16Bits | 2 Channels | 343MB
Genre: Hawaiia, Indie | Released time: September 1, 1993 | Label: Mountain Apple Company
- Have u ever listened the song "Somewhere over the rainbow"??? Do you know Israel Kamakawiwo'ole??? How do u feel about Hawaiian music???
- Israel's music is smooth, easy, and peaceful with the occasional funny or comedic track. I know him and this album upon watching "50 First Dates" and listening to the song at the end of this movie. That's "Somewhere over the rainbow". One of the greatest songs I've known.
- The bestselling album of all time by a Hawaiian artist, Facing Future combines traditional Hawaiian-language songs, hapa haole songs with traditional instrumentation, and two Jawaiian (Island reggae) tracks. The album's sales have been driven not only by its popularity with Hawaiian audiences but by its popularity in the mainland United States and around the world, particularly the track "Over the Rainbow/What a Wonderful World," which has been licensed for use in many movies!!!
- In conclusion, this's a must-have album for all music lovers......
Tracklist:
1. (00:05:06) Hawai'i '78 Introduction
2. (00:03:21) Ka Huila Wai
3. (00:02:15) 'Ama'ama
4. (00:03:07) Panini Pua Kea
5. (00:04:56) Take Me Home Country Road
6. (00:03:32) Kuhio Bay
7. (00:02:56) Ka Pua U'i
8. (00:02:37) White Sandy Beach of Hawai'i
9. (00:04:22) Henehene Kou 'Aka
10. (00:03:40) La 'Elima
11. (00:02:33) Pili Me Ka'u Manu
12. (00:03:54) Maui Hawaiian Sup'pa Man
13. (00:04:01) Kaulana Kawaihae
14. (00:05:08) Somewhere Over The Rainbow/What A Wonderful World
15. (00:05:16) Hawai'i '78
Playing Time.........: 00:56:44
KLIKK 01 + KLIKK 02 + KLIKK 03 + KLIKK 04.

vmusik.ru
Amennyiben belefutnál JEAN MICHAEL JARRE jó minõségû klippekbe, annak nagyon tudnék örülni.
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Eurodance Forever
<#wave>#wave>
jelszót kér<#help>#help>
mármint az ice mc szám