90-es évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Láttam a képen nálad egy Taleesa - Burning Up maxit
tudnál egy hangmintát tolni nekem ? pl A2-õt?
........:::: Eurodance & Italodance ::::........ \"Sok ilyen, nem kommersz zenét oszthatnál meg velünk\" :)
Durva kis csörtét nyomtatok. <#circling>#circling>
The real DJ play vinyl!
........:::: Eurodance & Italodance ::::........ \"Sok ilyen, nem kommersz zenét oszthatnál meg velünk\" :)
Köszi én ezt leszedtem mert tudom szuper jó kis zene volt (anno).A minõsége meg biztos tutti!<#worship>#worship>
The real DJ play vinyl!
sajnos a képek amit ide tettem nem jelennek meg - de már nem is lényeges
nem tudom az alábbi nóta szerepel-e a György albumán , ha igen ebben a verzsönben nem biztos. közel 6:15 perc 'élvezet'
http://rapidshare.com/files/445499863/Regina_-_Day_By_Day_ghost_from_the_past_.rar
jelszó a nevem.
forever vinyl Állampolgári jogom hülyének lenni!
Ha annyira "lehetetlen" volt az a verzsön, akkor már ne is rakjam fel a remix maxit? <#hehe>#hehe>
Kössz!
Üdv
Inhouse
Üdv Inhouse
Sok oldalon, a tag pár napos szüneteltetését vezették be és hatásosabb lehet,mert itt van,irna és nem tud...Is amikor a pár nap elteltével újra irhat,kétszer meggondolja,hogy csúnyát vagy kötözködõt irjon-e...
Regina - 1998 - Situations (WAV) <#wave>#wave><#eljen>#eljen>
Vinyl lemez örök... Mindörökké pörög :-))))
Track List
<03:49>03:49> 01. Love Is The Only Way (Radio Edit)
<05:20>05:20> 02. Love Is The Only Way (Preacherman's Club Mix)
<06:30>06:30> 03. Love Is The Only Way (Happy Tec Dub)
<05:54>05:54> 04. Love Is The Only Way (First Base Mix)
wav
klikk1
klikk2
jó zene:<#wink>#wink><#integet2>#integet2>
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
Hátra hagyott maga után egy olyan topikot amiben, amivel az emlékét szeretettel õrizzük meg!!!!!<#worship>#worship>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
jó pár éve már hogy nincs közöttünk<#szomoru1>#szomoru1>
PC-re is van már ilyen, de mintha inkább arról lenne szó, hogy neked kell a dallamát énekelni... <#wow1>#wow1>... midomi.com, vagy van a tunatic program, ez utóbbi próbáltam pont a tiedre, de nem talált semmit...
Üdv
Inhouse
Üdv Inhouse
Inhouse köszi, hogy megnézted a zenemintákat, remélem azért még páran majd ránéznek, és hátha kiderül valami.
Az az internetes "zenefelismerõs" dolog érdekelne. Írnál errõl kicsit bõvebben?
Captain Hollywood Project - Impossible CD single, saját wav. Jelszó a maxi címe magyarul. <#wave>#wave>
de losslessben is jól jönne<#help>#help>
<#help>#help>
ezeket a számokat keresném lossless-ben
<#help>#help><#help>#help><#help>#help>
Van erre alkalmas hely, a gumiszoba dühöngõje, ott azt küldesz el a francba, akit akarsz, itt már senkit!
Eurolacko!
A személyeskedéssel és a flémeléssel kiváltó indulatokat a jõvõben Te is mellõzd!
Ezt a topikot anno egy kedves lány nyitotta, információk szerint sajnos már nincs köztünk, ezért is látjátok több helyen a nevét, és írom ki megint ide BY:VIOLA90S, legalább az õ emléke miatt normálisan fórumozzatok! Tisztelet persze a többségben lévõ és normálisan fórumozó embereknek!
Köszönöm
Mike
What about the forests?
Lafayette - Power of emotions
Üdv
Inhouse
Üdv Inhouse
Üdv
Inhouse
Üdv Inhouse
1 Power Of Emotions (Radio Version) 3:39
2 Power Of Emotions (Alternative Radio) 3:13
3 Power Of Emotions (Dance Version 1) 5:22
4 Power Of Emotions (Dance Version 2) 5:50
Nagyon örülnék neki, mert sehol nem lehet kapni.
Hát nem semmi, ami itt van.
Nem rég óta járok ide, azt gondolom, hogy ez a hangnem, amit megengedtek magatoknak, nem ide való.
Vannak emberek, akiknek van pénzük, hogy eredetit vegyenek, vannak, akik netrõl halásznak. Szerintem nem kéne egyiket sem elítélni. A linkeket, amiket ide felteszünk, nem kötelezõ letölteni.
Inkább köszönjük meg egymásnak, ha olyan zenéket tesznek fel ide INGYEN, amit kerestek.
Egy kutya olcsóbb, mint egy feleség. Kevesebbet eszik és már bundája is van.
Te jól vagy öcsém?
<#hehe>#hehe>
Hümm.Hümm..Szép dolog a mellé muty-muty,de kinek és minek?
1994, best. 😊
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
ugyhogy rendben a dolog - Kolléga<#wink>#wink>
részemröl téma lezárva<#eljen>#eljen>
Az embereknek az egyik legnagyobb erénye, ha elismerik és beismelik maguknak és mások elõtt is, ha hibáztak.
Viszont sokkal jobb lenne, ha erre sosem kerülne sor.
Bárki ha egyszer önmagába néz (akár csak egy pillanatra is) biztosan talál olyan esetet az életében amikor be kellett ismernie, hogy tévedett, hibázott.
Csütörtökön én is ezt tettem. Hibáztam, elismertem.
Így visszagondolva a dolgot, igazad van, egy ilyen apróságon tényleg felesleges volt így összeveszni, csak az a baj, hogy én bármilyen apróságon hirtelen fel tudok idegesedni, és csak utólag látom be, hogy felesleges volt.
a youtubén eleonora van - a cas2 minta jackie moore nem hallotta hogy más zene?
- tényleg sok mindent vettem már meg régebben is meg mostanában is ami tetszik és normális áron volt
hogy mennyiért? - semmi közöd hozzá
Köszi elõre is!
Olvastam, de egyenlõre még nem találtam meg.
Sajna.
olvastad az ûzimet <#kerdes>#kerdes>
Látom elég sok minden történt ddig, amíg a gépemet tettem rendbe.
Mi mindenrõl maradtam le a mai nap folyamán.
Bár az igazat megvallva nem nagyon bánom.
Inkább szomorúsággal tölt el a tudat, hogy ilyen apróságon felnõtt emberek hogy fel tudják húzni magukat.
Tisztára mint az óvodában a gyerekek. amikor az egyik elveszi a másik plüssmaciját.
Az esetleg eszetekbe sem jutott, hogy mindkettõtöknek igaza lehet?
Én nem tudom, mert nem néztem utána, de azért a lehetõség megvan erre is. Nem?
Mindegy ez a Ti dolgotok, csak az a kérésem, hogy máskor ezt inkább priviben tegyétek.
Egy kis zene is, hogy NE csak a vita legyen:
Cher vs. Scooter - I Believe In The Night (Almighty Radio Edit) sajnos csak 128-as
arra veri magát <#kacsint>#kacsint>hogy ö minden zenei lemezt megvesz inkább <#nevetes1>#nevetes1>
arra azért kiváncsi lennék hogy annak idelyén mennyit vett meg olyan olcsó áron <#eplus2>#eplus2>és mennyit mostanában poton pénzért<#guluszem1>#guluszem1>
Gondolom szeretnél még segiteni nekem is és másoknak is...Ez az topic a legszebb zenei korszakról a 90 es évekrõl szól és szerintem maradjunk is a témánál...
Pl ebben segithetnél megfejteni,hogy ezen feldolgozásnak ki az eredeti elõadója...
Köszi
<#hamm>#hamm><#hamm>#hamm>