90-es évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zalrobto
nem kellet volna ilyenen felhuzni magadat , nem kell vele foglalkozni<#gonosz3>
nem er annyit az egesz<#buck>

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

zalrobto
nana <#ejnye1>
mi te nem magyar vagy?
<#hehe>

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

Inhouse
Feszültségoldásként...ezen beszartok, már bocsánat...

Üdv Inhouse

Inhouse
Dlajcsi ismeretleneibõl a 15-ös jelût szerintem ti tudnátok. Nagy francia nyelvû disco sláger volt anno...én is meghallgatnám...ha elcsitultak a felesleges indulatok...

itt a link a Dlajcsi mintákhoz

Üdv
Inhouse

Üdv Inhouse

gyorgy74
ÁÁÁÁÁÁÁ én meg egy konfliktus kelõs közepébe csöppenek bele! Jótékonykodom és ez sem elég? De Retromantól már megszokott ez a "dúrva kifejezés" megválogathatnád szavaidat. <#ejnye1>

Vinyl lemez örök... Mindörökké pörög :-))))

http://www15.zippyshare.com/v/77689218/file.html Valaki segítsen már pls, még mindig nem találom a szám címét... Bazi nagy török lagzi c.filmben megy (de nincs benne a soundtrack listában és a film végi leírásokban sem.) 80%-os valószinûséggel Tarkan szól...
Inhouse
"Elmondom még egyszer - a cas2 az Jackie Moore - Hey Mr. D.J.
honnan szedted hogy ez eleonora espago?"

Benne van a refrén, úgy láttam az, csak másik változat...
Amit te írtál, azt nem találtam eddig sehol, hogy meghallgathassam...

Srácok!

Ne hülyéskedjetek már! Nem szerettem volna, hogy ilyenek összekapjatok!
Mindkettõtökre szükség van itt! Légyszíves higgadjatok le...

Üdv
Inhouse

Üdv Inhouse

Igazad van<#eljen> az elõadóval kapcsolatba!
kaposi1
Retroman!

Remelem Mike ( a hazigazda) latva a soraidat, orokre kitakarit a topikbol.
Szerintem fordulj orvoshoz, mert valami nem gombolyu nalad.

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

csak az igazságot irtam le neked félnadrág - ugy látom mélyen érintett <#kocsog><#mf1><#nevetes1><#hehe>

........:::: Eurodance & Italodance ::::........ \"Sok ilyen, nem kommersz zenét oszthatnál meg velünk\" :)

........:::: Eurodance & Italodance ::::........ \"Sok ilyen, nem kommersz zenét oszthatnál meg velünk\" :)

IMYke2.0.0.0
Mi van itt már megint... <#wilting><#szomoru1>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Jackie Moore-tól egyébként nincs fent sehol, az meg nem valószínû, hogy mindenhol elírták volna a neten, csak te tudod jól, gyökér!!!

gyorgy74
Már ha DJ Dado-nál tartunk volt egy nagy kedvencem a 90-es években Robert Miles nevezetesen akit imádtam bár nem tudom hogy belefér e a topikba. Ha igen akkor egy kis módosítással amit én eszközöltem egyéni számokká átalakítva mert az albumon egyben van az egész. Szétdaraboltam és így prezentálom természetesen saját gyári rip és így bizti nincsen meg senkinek!<#wink>

Robert Miles - 1996 - Dreamland (BMG) (Vágott Verzió) <#wave>

a van lemaradt<#nevetes1>

Egyébként Youtube-on is fent van, és ott is Eleonora Espago-nak van írva!

Én mondtam, hogy Eleonora Espago, mert nekem a gépemen Eleonora Espago elõadóval volt meg ez a szám, netrõl töltöttem le még anno valahonnan, ha nem õ az elõadó, akkor valószínûleg aki feltöltötte a zenét, oda ahonnan én letöltöttem anno, akkor valószínûleg õ rosszul tudta.

IMYke2.0.0.0
Szerintem is, bár nekem majd' minden albumán van kedvencem - az újkoriakon is.

Pl ez (fõképp ezzel a "klippel"):

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

zalrobto
a videót le is húúztam ,jó számai voltak a nyolcvanas években <#finom>

IMYke2.0.0.0
Madonna...La Isla bonita
Videoklip: Megaupload, VOB, 235 MB
MaxiCD (Super Mix) (Special Japan) (WAV): Megaupload 1. + Megaupload 2. (208 M😎
S ugyanez itt van Multiupload-os linkek mögött: 1. rész + 2. rész

1. Madonna - La Isla Bonita (Extended Remix) (5:28)
2. Madonna - Open Your Heart (Extended Version) (10:38)
3. Madonna - Gambler (3:58)
4. Madonna - Crazy For You (4:12)
5. Madonna - La Isla Bonita (Instrumental) (5:21)

Az elõzõ valószínûleg orosz passwordös.

Elmondom még egyszer - a cas2 az Jackie Moore - Hey Mr. D.J.
honnan szedted hogy ez eleonora espago?

IMYke2.0.0.0
Mindjárt. Addig is:

Madonna Albumok
Madonna - American Life <2003>
Madonna - Bedtime Stories <1994>
Madonna - Confessions on a Dancefloor <2005>
Madonna - Erotica <1992>
Madonna - GHV2 <2001>
Madonna - Hard Candy <2008>
Madonna - I'm going to tell you a Secret <2006>
Madonna - Like a Prayer <1989>
Madonna - Like a Virgin <1984>
Madonna - Music <2000>
Madonna - Ray of Light <1998>
Madonna - Remixed & Revisited <2003>
Madonna - Something to Remember <1995>
Madonna - The Confessions Tour <2007>
Madonna - The First Album <1983>
Madonna - The Immaculate Collection <1990>
Madonna - True Blue <1986>
Madonna - You can Dance <1987>
Filesonic 1. + Filesonic 2. (1390 MB!)

Köszi a linkeket.A Madonnát nem sikerül letöltenem,mert jelszót kér...
Dede ismertem..<#nevetes1> Köszönöm mindenkinek...Csak a cimét nem tudtam...azt is tudtam,hogy Madonna,de,ha beirtam a youtubra,az elsõ oldalon fel se hozza ezt a számot..pedig szerintem ez volt a legnagyobb száma...
A másik elõadót is köszönöm....
zalrobto
OK MINDIG ELFELEJTEM😊
nyugodtan lehet leszedni, most hallgattam meg<#nyes>

IMYke2.0.0.0
Biztonsági alapon írtam - mert letölteni a "villámgyors" netemmel nem tudom, s így ellenõrizni sem. S már futottam jelszavas linkelésbe, tudod Te is 😊

zalrobto
A 2008-AS FELTÖLTÉSE,??? MERT AZ JELSZÓ NÉLKÜLI <#nyes>
31 Mar 2008, 00:45

Inhouse
Itt van még 2 teljesen más verzió, de ezek sem azok, sõt ezek elég érdekesek, mármint ami hallatszik belõlük...

Eleonora Espago - Hey Mr Dj

Üdv
Inhouse

Üdv Inhouse

IMYke2.0.0.0
Dimka töltötte fel, jelszót itt kell keresni (sajnos, általában privátban küldi): http://dmw-team.blogspot.com

IMYke2.0.0.0
Nem tudom letölteni <1 IP-n van a környezõ falvak összessége, és download limit...>

gyorgy74
DJ Dado Albuma is tulajdonomba létezik, és ha valaki szereti az letöltheti a kép alatti linkre rákattint! Zalrobot elõzõkben megosztott egy nagy kollekciót mp3-ba amit ezúton megköszönök. Az albumja nálam veszteségmentes formátum és gyári eredeti rip amit a készített fotó bizonyít.<#eljen>

DJ Dado - 1996 - The Album (WAV) <#wave>

IMYke2.0.0.0
Edelweiss...Wonderful World Of Edelweiss (Planet Edelweiss) -
Rapidshare 1. rész + Rapidshare 2. rész
1. Planet Edelweiss (Single Version) (3:48)
2. Yodel Selector (Rub-A-Mix Stylee) (5:50)
3. Space Beer Shuttle (Complimentary Refreshment Mix) (6:09)
4. Planet Edelweiss (Traveler's Paradise Mix) (5:47)

Inhouse
Bocs!

Hey mr Dj (Eleonore Espago)

Amit linkeltél az sem az, de köszönöm. Mint ahogy az Edelweiss-t is! 😊

Üdv
Inhouse

Üdv Inhouse

Inhouse
itt:

http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1118059139&no=24033

Üdv
Inhouse

Üdv Inhouse

IMYke2.0.0.0
Így van, ezt mondtam én is 😊

Maxi letöltése: Hotfile Warning!

IMYke2.0.0.0

IMYke2.0.0.0
Ezzel tudok szolgálni:

Inhouse
Edelweiss - Planet Edelweiss!!!! ( Oh yes, oh no)

3 zenéjük volt talán...de azok!!!

Üdv
Inhouse

Üdv Inhouse

IMYke2.0.0.0
Edelwiess volt.

Inhouse
Lehet, hogy nem is Edelweiss volt a Oh yes, oh no...
Volt egy 90-es évekbeli dance szám, ami így kezdõdött egy férfi hanggal és bal-jobb átmenet közben...akkor az mi volt?

Üdv
Inhouse

Üdv Inhouse

IMYke2.0.0.0
Hol van az a kazettás anyag, amit keresel?

Inhouse
Az Eleonora Espago – Hey Mr. Dj nem találtam meg abban a szintis verzióban, ami a kazettán volt...valaki?
A többi vagy pont az, vagy kicsi eltéréssel, de jó...

Üdv
Inhouse

Üdv Inhouse

IMYke2.0.0.0
Madonna...La Isla Bonita (320 kbit/s)
A. La Isla Bonita (Extended Remix) <05:28>
B. La Isla Bonita (Instrumental) <05:20>

Gina G...Ti Amo CDM
Ti Amo (Metro Radio Version) 2:52
Ti Amo (Metro Extended Mix) 4:21
Ti Amo (Bayside Boys Club Mix) 5:34
Ti Amo (Metro's 'Summer Of Love' Club Mix) 5:51
Ti Amo (Basstown Vocal Club Mix) 5:18
Ti Amo (Basstown Euro Flamenco Mix) 3:31
Ti Amo (Handbaggers Mix) 7:22

zalrobto
NA NE MINDENKI TUDJA ILYEN GYORSAN<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

IMYke2.0.0.0
Hm... néha F5-öznöm kellene 😊

IMYke2.0.0.0
1. videón: Madonna...La Isla Bonita
2. videón: Gina G...Ti Amo

Inhouse
Az elsõ könnyû,
Madonna - La Isla Bonita

A másik:
Gina G - Ti Amo

Üdv
Inhouse

Üdv Inhouse

zalrobto
a madonna szám

nem ismerted<#vigyor>
pedig nagy sláger volt<#eplus2>