90-es évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nekem egyelőre be kell érjem a forró ciprusi levegővel, de amint valami értelmes italo-hírre bukkanok errefelé, ígérem elsőként neked jelzem majd...
hiszen ez régi cimborák közt így szokás<#wave>#wave>
Addig is míg összefutunk valamerre a nagyvilágban: további jó új zenéket neked, nekem és mindenki másnak is aki szereti..
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
........:::: Eurodance & Italodance ::::........ \"Sok ilyen, nem kommersz zenét oszthatnál meg velünk\" :)
A maxi cd most jelent meg hivatalosan amit azonnal be is szereztem.
A vinyl kiadásra várni kellett mert az online shop most nyitott ki
Masterboy Online Shop
........:::: Eurodance & Italodance ::::........ \"Sok ilyen, nem kommersz zenét oszthatnál meg velünk\" :)
Mivel ott sikerült beszélnem a csapat tagjaival és Tommy mondta ,hogy mindenképp kiadja CD-n és vinylen így gondoltam meg tudom várni ezt a pillanatot.
A youtubra feltöltött hivatalos videot néztem még meg ....sajnos sokáig mobil internetre voltam kényszerítve igy nem igen foglalkoztam sem letöltéssel sem video vagy zene nézéssel ,hallgatással.
Ma rendeltem meg a vinyl kiadást is (több kedves cimborának is) amit csak 3 hét múlva otthon tudok meghallgatni...de van idő.<#wave>#wave><#wink>#wink>
Húúúú, ezt mennyit kerestem. Meg volt a maxi egykor. Szerintem jó kis nóta!<#finom>#finom>
Athaualpa - El cobra
Utoljára szerkesztette: Unlimited2, 2018.05.17. 07:30:19
Egyébként gyakorlatilag egy jutyub vidi megtekintése is letöltésnek minősül.
Tehát...az vesse rám az első követ, aki az interneten soha semmit sem töltött le ingyér<#hehe>#hehe>
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
Hát lehet hogy csak sokat dolgoznak vagy hát ki tudja <#eplus2>#eplus2>
Klipp : van még pár hasonló másolás más zenékből is bőven <#smile>#smile>
Én kibÍrom a gonoszkodást is <#hehe>#hehe><#nevetes1>#nevetes1>
<#szeret>#szeret><#eljen>#eljen><#finom>#finom>
Tud ez a DJ Shabayoff <#nyes>#nyes>
Utoljára szerkesztette: zalrobto, 2018.05.14. 23:15:32
Ha nem idevalók ezek a zenék, töröljétek nyugodtan ... Csak én most pont ilyen válogatásokat hallgatok, és mondom, hátha befér ide ezekből egy-egy.
<#nyes>#nyes>
CB Milton - It's A Loving Thing (1994)
www.magnokazetta.hu
<#eljen>#eljen> bár cool james eredeti verziója jobban tetszett <#crazya>#crazya>
Talán azért tűntek,szivárogtak el a tagok a topicból,mert már megmutattunk szinte minden 90s eurodance zenét az évek során ??? ..... illetve egy-két kattintás ..... tudod mire gondolok,szóval ha más oldalakon megtalálják amit keresnek,ez már nem is érdekes,hmmmm milyen gonosz vagyok ! <#nevetes1>#nevetes1>
Ezért én most egy érdekességet hoztam,mókás és nem is oly rossz.
СЯВА - ДВИЖ ПАРИЖ
P.S. : nem tudom,ez is fent van már a ruszki eurodance warez oldalakon? .... <#vigyor2>#vigyor2>
ItaloDisco4Ever !
Blue Heart – Singin' I'm Happy (Easy Vision Radio Edit)
<#szeret>#szeret>
2018 ban is remélem lesznek belölük teljes verziók <#wow2>#wow2><#szeret>#szeret>
Jerorr-Midnight<#finom>#finom>
Szerencsére itt nem csak meghallgatni lehet! <#taps>#taps><#wink>#wink>
https://michael-nolen.bandcamp.com/album/digital-base-project-call-4-the-stars-album-2018
itt meg lehet hallgatni a számokat <#eljen>#eljen>
Utoljára szerkesztette: zalrobto, 2018.04.29. 15:28:31
Imádom ezt a verziót is <#szeret>#szeret>
Tracklist:
01 Are You Ready (We Love The 90s) (Original Radio Edit) 3:39
02 Are You Ready (We Love The 90s) (Rob & Chris 90s Edit) 3:37
03 Are You Ready (We Love The 90s) (Empyre One & Enerdizer Edit) 3:10
04 Are You Ready (We Love The 90s) (Dj Gollum Feat. Dj Cap Edit) 3:51
05 Are You Ready (We Love The 90s) (Klubbingman & Andy Jay Powell Edit) 4:00
06 Are You Ready (We Love The 90s) (Chris Decay Radio Edit) 3:04
07 Are You Ready (We Love The 90s) (Original Extended) 4:41
08 Are You Ready (We Love The 90s) (Rob & Chris 90s Extended) 4:28
09 Are You Ready (We Love The 90s) (Empyre One & Enerdizer Remix) 4:05
10 Are You Ready (We Love The 90s) (Dj Gollum Feat. Dj Cap Remix) 5:07
11 Are You Ready (We Love The 90s) (Klubbingman & Andy Jay Powell Remix) 6:15
12 Are You Ready (We Love The 90s) (Chris Decay Extended) 4:03
https://www.discogs.com/Masterboy-Beatrix-Delgado-Masterboy-Are-You-Ready-We-Love-The-90s-The-Extended-Versions/release/11792795
<#finom>#finom><#eljen>#eljen>
Misstech - Felébredtünk
Valaki anno hallott róluk ??? én nem <#wow2>#wow2>
Utoljára szerkesztette: zalrobto, 2018.04.27. 01:23:06
Culture Beat - No Deeper Meaning (Club Mix) 1991
<#eljen>#eljen>
Captain Hollywood Project - Impossible (Red Jerry Mix)
<#eljen>#eljen>
T.O.C. - 'For Your Love' (On Air Edit)
<#eljen>#eljen>
Double Impact - F.U.N.K.
<#finom>#finom><#szeret>#szeret>
Expression 4 - I Can Dance And Fall In Love
<#szeret>#szeret><#eljen>#eljen><#finom>#finom>
Utoljára szerkesztette: zalrobto, 2018.04.22. 02:29:12
Phoenix - Take A Ride (Emotion Mix)
<#eljen>#eljen><#nyes>#nyes><#szeret>#szeret>
Masterboy & Beatrix Delgado - Are You Ready (We Love the 90s) <2018>2018>
<#szeret>#szeret><#eljen>#eljen>
Hivatalos Video <#vigyor2>#vigyor2>
Utoljára szerkesztette: zalrobto, 2018.04.17. 18:18:03
K2- Horny Matterhorny
<#eljen>#eljen>
Activ8 - The Fight <#eljen>#eljen>
Key Word - Naked In The Rain
<#eljen>#eljen>
azért én beszúrok 2 nótát én ezeket hiányoltam<#wave>#wave>
ez persze csak az én véleményem!!!!!
<#eljen>#eljen>
Roxanne - Without You
<#eljen>#eljen>
Kuadra - La Onda Rmx
<#eljen>#eljen>
X-Position - I Can Wait For Love
Plastika - Love And Heart
<#eljen>#eljen>