90-es évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zephyr Retiring
Ennek a német premiernek csak örülni tudok...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
az meg plusz öröm számomra, hogy személyesen is láthattad hallhattad.
Nekem egyelőre be kell érjem a forró ciprusi levegővel, de amint valami értelmes italo-hírre bukkanok errefelé, ígérem elsőként neked jelzem majd...

hiszen ez régi cimborák közt így szokás<#wave>
Addig is míg összefutunk valamerre a nagyvilágban: további jó új zenéket neked, nekem és mindenki másnak is aki szereti..

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

Mindenképp be kell szerezned a CD és Vinyl kiadást is....kötelező darab! <#awink><#integet2><#nyes>

........:::: Eurodance & Italodance ::::........ \"Sok ilyen, nem kommersz zenét oszthatnál meg velünk\" :)

Igen ,így van!
A maxi cd most jelent meg hivatalosan amit azonnal be is szereztem.
A vinyl kiadásra várni kellett mert az online shop most nyitott ki
Masterboy Online Shop

........:::: Eurodance & Italodance ::::........ \"Sok ilyen, nem kommersz zenét oszthatnál meg velünk\" :)

....úgy kedves cimborám,hogy én Mannheimben élőben meg tudtam hallgatni,nézni a premiert.
Mivel ott sikerült beszélnem a csapat tagjaival és Tommy mondta ,hogy mindenképp kiadja CD-n és vinylen így gondoltam meg tudom várni ezt a pillanatot.
A youtubra feltöltött hivatalos videot néztem még meg ....sajnos sokáig mobil internetre voltam kényszerítve igy nem igen foglalkoztam sem letöltéssel sem video vagy zene nézéssel ,hallgatással.
Ma rendeltem meg a vinyl kiadást is (több kedves cimborának is) amit csak 3 hét múlva otthon tudok meghallgatni...de van idő.<#wave><#wink>

Sziasztok!
Húúúú, ezt mennyit kerestem. Meg volt a maxi egykor. Szerintem jó kis nóta!<#finom>
Athaualpa - El cobra

Utoljára szerkesztette: Unlimited2, 2018.05.17. 07:30:19
Copernico
Anthera - Good Time Tonight

A legjobbak közül...

Zephyr Retiring
A kettő nem kell, hogy feltétlen kizárja egymást.
Egyébként gyakorlatilag egy jutyub vidi megtekintése is letöltésnek minősül.
Tehát...az vesse rám az első követ, aki az interneten soha semmit sem töltött le ingyér<#hehe>

Talán mert Laci nem az a töltikézős fajta , és hivatalosan még csak most elérhető a CD-n a zene! <#wink>

zalrobto
Nem baj szeretjük ezt is <#eljen><#nyes>

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

zalrobto
Szép darab remélem nekem is meglesz hamarosan <#eplus2><#eljen>

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

zalrobto
Szia
Hát lehet hogy csak sokat dolgoznak vagy hát ki tudja <#eplus2>
Klipp : van még pár hasonló másolás más zenékből is bőven <#smile>
Én kibÍrom a gonoszkodást is <#hehe><#nevetes1>

zalrobto
Cascade - Don't Stop The Music (DJ Shabayoff Rmx Short Mix)

<#szeret><#eljen><#finom>
Tud ez a DJ Shabayoff <#nyes>
Utoljára szerkesztette: zalrobto, 2018.05.14. 23:15:32

Allegro Feat LV - Someone Else

Ha nem idevalók ezek a zenék, töröljétek nyugodtan ... Csak én most pont ilyen válogatásokat hallgatok, és mondom, hátha befér ide ezekből egy-egy.

Chipz-Chipz In Black (Who You Gonna Call)

Zephyr Retiring
Végre..
..de hogyhogy te még nem hallgattad unásig ezt a zenét?

<#nyes>

Tisztára Haddaway vagy Orlando, szerintem.

CB Milton - It's A Loving Thing (1994)

Szerintem ez határeset az euro és italodisco között. Mindenesetre egyik kedvenc számom az együttestől. Csak azért jutott az eszembe, mert pont most hallgatom ...

Igéretes darab !!

www.magnokazetta.hu

Ma végre megérkezett! 😊

Copernico
MAD feat Jennifer Romero - I Think Of You (Single Mix)

<#eljen> bár cool james eredeti verziója jobban tetszett <#crazya>
Copernico
Odette Ravage - Rhythm Is Melody (Euro Mix)

reynaud
Hi Zalrobto ,

Talán azért tűntek,szivárogtak el a tagok a topicból,mert már megmutattunk szinte minden 90s eurodance zenét az évek során ??? ..... illetve egy-két kattintás ..... tudod mire gondolok,szóval ha más oldalakon megtalálják amit keresnek,ez már nem is érdekes,hmmmm milyen gonosz vagyok ! <#nevetes1>

Ezért én most egy érdekességet hoztam,mókás és nem is oly rossz.

СЯВА - ДВИЖ ПАРИЖ

P.S. : nem tudom,ez is fent van már a ruszki eurodance warez oldalakon? .... <#vigyor2>

ItaloDisco4Ever !

zalrobto

Blue Heart ‎– Singin' I'm Happy (Easy Vision Radio Edit)
<#szeret>

2018 ban is remélem lesznek belölük teljes verziók <#wow2><#szeret>

Jerorr-Midnight<#finom>

Copernico
Images - Naomi (Jaloux de vous) (Remix 96)

zalrobto
Oké tévedtem megvenni is lehet na <#nyes><#smile>

Hatalmas lett!<#finom>
Szerencsére itt nem csak meghallgatni lehet! <#taps><#wink>

zalrobto
Megjelent a Digital Base project - Call 4 The Stars (Album 2018) <#eljen><#finom>

https://michael-nolen.bandcamp.com/album/digital-base-project-call-4-the-stars-album-2018
itt meg lehet hallgatni a számokat <#eljen>
Utoljára szerkesztette: zalrobto, 2018.04.29. 15:28:31

zalrobto
Masterboy & Beatrix Delgado - Are You Ready (We Love the 90s) (Rob & Chris 90s Edit)

Imádom ezt a verziót is <#szeret>
Tracklist:

01 Are You Ready (We Love The 90s) (Original Radio Edit) 3:39
02 Are You Ready (We Love The 90s) (Rob & Chris 90s Edit) 3:37
03 Are You Ready (We Love The 90s) (Empyre One & Enerdizer Edit) 3:10
04 Are You Ready (We Love The 90s) (Dj Gollum Feat. Dj Cap Edit) 3:51
05 Are You Ready (We Love The 90s) (Klubbingman & Andy Jay Powell Edit) 4:00
06 Are You Ready (We Love The 90s) (Chris Decay Radio Edit) 3:04
07 Are You Ready (We Love The 90s) (Original Extended) 4:41
08 Are You Ready (We Love The 90s) (Rob & Chris 90s Extended) 4:28
09 Are You Ready (We Love The 90s) (Empyre One & Enerdizer Remix) 4:05
10 Are You Ready (We Love The 90s) (Dj Gollum Feat. Dj Cap Remix) 5:07
11 Are You Ready (We Love The 90s) (Klubbingman & Andy Jay Powell Remix) 6:15
12 Are You Ready (We Love The 90s) (Chris Decay Extended) 4:03

https://www.discogs.com/Masterboy-Beatrix-Delgado-Masterboy-Are-You-Ready-We-Love-The-90s-The-Extended-Versions/release/11792795

<#finom><#eljen>

Copernico
Murble Jungle feat. Luddmilla - The Beat Of The Night

zalrobto
Pedig még albumuk is van <#eplus2><#nyes>

Nem hallottam róla de ez alapján nem is nagyon bánom! <#nyes>

zalrobto

Misstech - Felébredtünk
Valaki anno hallott róluk ??? én nem <#wow2>
Utoljára szerkesztette: zalrobto, 2018.04.27. 01:23:06

zalrobto

Culture Beat - No Deeper Meaning (Club Mix) 1991
<#eljen>

zalrobto

Captain Hollywood Project - Impossible (Red Jerry Mix)
<#eljen>

zalrobto
T.O.C. Feat. Annika Klar & B-Love - Move (To the Rhythm of the Auction)

T.O.C. - 'For Your Love' (On Air Edit)

<#eljen>

zalrobto

Double Impact - F.U.N.K.
<#finom><#szeret>

zalrobto

Expression 4 - I Can Dance And Fall In Love
<#szeret><#eljen><#finom>
Utoljára szerkesztette: zalrobto, 2018.04.22. 02:29:12

zalrobto

Phoenix - Take A Ride (Emotion Mix)
<#eljen><#nyes><#szeret>

zalrobto

Masterboy & Beatrix Delgado - Are You Ready (We Love the 90s) <2018>
<#szeret><#eljen>
Hivatalos Video <#vigyor2>
Utoljára szerkesztette: zalrobto, 2018.04.17. 18:18:03

zalrobto

K2- Horny Matterhorny
<#eljen>

zalrobto

Activ8 - The Fight <#eljen>

zalrobto

Key Word - Naked In The Rain
<#eljen>

olvastam itt az elözőekben azt a bizonyos 10-es listát valóban csak egy töredéke annak az évtizednek, de nem rossz, bár nem mindegyik.ez sajnos mint oly sok minden csak üzlet és marketing.bár hozzá teszem vannak és voltak olyanok akik tényleg maradandót csináltak.
azért én beszúrok 2 nótát én ezeket hiányoltam<#wave>

ez persze csak az én véleményem!!!!!
számomra elfeledett!!!de elég patent...........még most is!

<#eljen>

zalrobto

Roxanne - Without You
<#eljen>

zalrobto

Kuadra - La Onda Rmx
<#eljen>

zalrobto

X-Position - I Can Wait For Love

Plastika - Love And Heart
<#eljen>

zalrobto

Phutura - Tell Me Like It Is
<#szeret><#eljen>

Love Nation - Come On Let It Be
<#szeret><#eljen>