90-es évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: avancada, 2018.07.06. 14:28:41
Joey B. Ellis & Tynetta Hare - Go For It! (Heart And Fire) 1990
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
U96 feat. Terri B! - ANGELS 2018 <#eljen>#eljen>
Utoljára szerkesztette: zalrobto, 2018.07.06. 00:13:14
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
Vertical Vibe - Everybody's Free (L.Angbom 2nd Mix)
<#szeret>#szeret><#eljen>#eljen>
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
Éjszakai Járat - A Vágy
<#eljen>#eljen><#vigyor2>#vigyor2>
Trinity - Gotta Go
<#nyes>#nyes><#eljen>#eljen><#szeret>#szeret>
Wienna - Gimme Love Again (The Factory Team Edit)
<#eljen>#eljen>
Dagoth feat. Bad Mark - Dancing Girl
<#eljen>#eljen>
........:::: Eurodance & Italodance ::::........ \"Sok ilyen, nem kommersz zenét oszthatnál meg velünk\" :)
........:::: Eurodance & Italodance ::::........ \"Sok ilyen, nem kommersz zenét oszthatnál meg velünk\" :)
Szerencsére nekem nem kell sok várnom a következő 90s partyra mert szeptember 8.án Regensburgban majd novemberben Mannheimben leszek.<#papakacsint>#papakacsint>
Ha gondoljátok gyertek ki!
90's MEGAMIX - BEST DANCE HITS
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én viszont ismerem mind a négyüket, tehát tudom ki kit ismer..<#vigyor>#vigyor>
Ugyanakkor igyekszem tiszteletben tartani másik (a fotón nem szereplő) kolléga döntését is..
Tehát akkor ott tartottunk, hogy a Kyra feletti arc egy kollégám ikertestvére lehet...<#nevetes1>#nevetes1>
B.G. The Prince of Rap & Chrizz Morisson feat. Timi Kullai & Pamela O'Neal - So Special (Dolls Euro Remix)
Fantasztikus EURODANCE verzió 2018 <#szeret>#szeret><#eljen>#eljen><#finom>#finom>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
https://youtu.be/Gy8KoOLHfeg
Na megállj <#hehe>#hehe> te is fent vagy páron <#eplus2>#eplus2><#nyes>#nyes>
Amúgy meg Eurodance-ban Gazdag Boldog Születésnapot Kívánok Neked !!!!!!<#taps>#taps><#wave>#wave>
Ez a KYRA még mindig jó csaj <#szeret>#szeret><#awink>#awink>
Utoljára szerkesztette: zalrobto, 2018.07.01. 01:12:24
Kozso és az Ámokfutók lépet fel remek volt a hangulat majd jött mint tavaly is az Ufo jó hangulatott teremtve továbbra is <#nyes>#nyes>
Náksi és Betty Love következett ,elöször csak Náksi jött na mondom nem ezt igérték de egyszer csak megjelent Betty Love is nagyon jó volt 😊
És végre jött a MAXX <#finom>#finom>
Nem én kiabálok nem én vettem fel <#eplus2>#eplus2> Imádtam minden számukat !
És jött még az abszolutt kedvenc Captain Hollywood Project a legjobbak voltak (ez az én véleményem)
Idén is (mint tavaly) Jött Sterbinszky szokásos remek hangulatott csinálva !
Majd a nap utolsójaként Snap feat Turbo B
Rhythm Is A Dancer <#szeret>#szeret>
Fantasztikus este volt ez is !!!!!!!!!!
Persze utánna még maradtunk egy kicsit ........
Szombat
az idő szerencsére délután már kegyes volt hozzánk és indulhatott a Buliiiiiiiiiiiii !!!!!
A Vtech lépett fel (Kefir ) elöször ,majd jött a Splash de régen láttam őket , jók voltak A Happy Gang folytatta remekül !
És végre jött A Pharao <#szeret>#szeret> Köszönöm Lacinak ezt a remek fotó lehetőséget <#eljen>#eljen>
Majd DJ Dominique jött és az eddigi nagyon jó hangulatot fokozta !
Az E-rotic is megérkezett ! Jók voltak 😊
Zárásként jött Real McCoy !!! <#eljen>#eljen>
Köszönöm Timinek ,Katinak,Lacinak ,Dávidnak,Ferinek és persze jó barátomnak Csabinak még egyszer hogy átélhettem ezt a 3 remek napot veletek Őrök Emlék Marad <#worship>#worship>
Utoljára szerkesztette: zalrobto, 2018.06.30. 22:50:55
Sziasztok! Ennek szeretném tudni az előadóját és címét! Az biztos hogy 90-es évekbeli! Tudnátok segíteni?
Üdv.: István
Köszönöm ! <#worship>#worship>
ItaloDisco4Ever !
Sziasztok! Ennek szeretném tudni az előadóját és címét! Tudnátok segíteni?
Üdv.: István
Kicsit megkésve ,de most akkor elmondom a nekem 2. Szegedi DEJA VU Fesztivál élményeit .
Tavaly Timcsy - vel (EURODANCE-GIRL ) <#awink>#awink> idén meg még Eurolackó - val is sikerült találkozni <#nyes>#nyes>
és nagyon jó volt bulizni velük KÖSZÖNÖM NEKIK EZT A HÁROM FANTASZTIKUS ESTÉT persze még másoknak is <#worship>#worship>
Jun 7 elsö nap
Groovehouse kezdte a bulit be is melegedtünk <#vigyor>#vigyor> (bár volt igy is 30 fok )majd a Erős vs Spigiboly következett és az első külföldi előadó Fragma is szinpadra lépett bevallom egy számukat ismertem csak de azért jó volt <#smile>#smile>
Majd a Spy The Ghost lépett fel utánna jött a LayZee aka. Mr. President és a COCO JAMBO <#eplus2>#eplus2>
Remek volt <#eljen>#eljen>
A Kozmix is hozta amit tavaly is <#eljen>#eljen>
A Groove Coverage ZÁRTA az estét a Nagyszinpadon
A HANGHIBÁKÉRT ELNÉZÉST KÉREK
kövi nap majd este <#integet2>#integet2>
Utoljára szerkesztette: zalrobto, 2018.06.24. 03:05:42
<#eljen>#eljen>
Ha a 90 évek zenéit és korszakot emlegetjük, néha elfelejtkezünk róla. Pedig, ha a Masterboyra azt mondjuk, hogy kiemelkedő, minőségi zenéket kaptunk tőlük, akkor talán egy hatványozottan igaz rá. Saját estés show műsor, jól megkoreografált táncok, hatalmas díszletek, jelmezek, mindig valami történet köré épített müsorok. Ez Ő, Dj Bobo! Nem állt be haknizni discoba, a saját útját járta. Szemeben egy korszakalkotó előadó, aki mindent maga csinált, mindent maga teremtett meg. A zenéit maga írta, szervezi a mai napig a showit, csinálja a koreográfiákat, úgy hogy kezdte, ugyan azzal a lendülettel. Ezzel mindig is kitünt a többiek közül, ezzel mindig is több lesz. Nagyon bírom!
<#eljen>#eljen>
egy pár sör után besokaltam!<#circling>#circling>
jó hétvégét!
Ennek a zenének keresem az előadóját, és a dal címét.Egy eurobeat zenéről van szó a 90-es évekből. A vokál az Gino Caria,de hogy melyik álnéven fut ez a zene, azt nem tudom. Köszönöm a segítségeteket.
https://www59.zippyshare.com/v/A9uhse8J/file.html
Digital Base project - Black Town
Digital Base project - Movin' Faster (Euromix)
<#szeret>#szeret><#eljen>#eljen>
Utoljára szerkesztette: zalrobto, 2018.05.30. 01:43:51
Egy 2005 környéki zenét keresek, valami Spy The Ghost féle feldolgozás lehet a hangzásából itélve, Kovács Kati számából a Menetjegyből, csak az elődaó nincs meg hogy ki követte el ezt újra akkor. Esetleg megvan innen valakinek?
Nagyon sokat kerestem ezt a zenét. Hátha nektek is jó lesz 😉