40689
:
Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!
Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!
-
Retroman #32318 Jó zene, nekem is tetszik! -
beva02 #32317 Sziasztok 1 kedvencem 1996-ból
-
#32316 ja igen már megvan de azért valakinek még nincsen meg...
egy javaslat használhatnád az URL BESZÚRÁSA menüt akkor egyszerübb lenne a link re kattintani
-
gabrielguess #32315 http://narod.ru/disk/64683018001.071af8868476880027123ef629b7476b/Secret%20Art%20-%20Keep%20Your%20Love%20Alive%20(1991)wav.rar.html
íme :) -
#32314 ez jó kis zene
lossless-ben:)
-
#32313 Csak érdekesség - képet linkeltem, a fórumba, és a TinPic-et használom, ezt a captcha-t kellett begépelnem: A kép. -
#32312 szia
csaby:)
jó zene de én inkább a felette lévő zenére gondoltam hogy nagyon jó csak a linket elfelejtettem átirni s mivel nincs VIP jogom ezért nem tudtam javitani.
ha mégis érdekelne ez a zene itt
link
vagy majd priviben küldöm lossless-ben -
MrSister #32311 Náksi Presents The Base - Sunshine -
#32310 Robikám!
Az ám de mekkora zene ez is!! (Michael Calfan) Köszönöm!!
Habár mostanság nálam ez is nagyon tetszik,ala Gucci reklám (M83 - Midnight City (Eric Pridz Private Remix):
-
#32309 Sziasztok!
Szégyen ide szégyen oda,én még csak most találtam rá erre a maxira,pedig 1994-es,de ennek ellenére nekem nagyon tetszik!
Talán azért is tetszett meg nagyon ez a zene,mert Michael Bedford vokálozik benne,és őt meg nagyon kedvelem!
Próbáltam rákeresni losslessben,de sajnos nem jártam sikerrel,így nagyon megköszönném ha akinek meglenne,feltöltené nekem!
Discogs: Link
És szerintem az (egyik) legjobb verzió a maxiról: Once M. Twice featuring Ugur T-Money - Our Chance (Full Range Dance Mix) (5:54) (1994) (192Kbps)
Érdemes meghallgatni annak,aki még nem ismeri!!
Köszönöm! Üdv.Csaby -
Bengamen #32308 Mivel végre szabin vagyok, van időm turkálni a lemezeim között :)
Íme egy, bár nem (euro)dance, mégis remek, főleg a "Cool As..." mix :)
Monie Love - It's a shame (My Sister) -
#32307 A díjdzsé imykénél turkált
Amúgy szinte minden dj lop. Így vagy úgy, de mások zenéjét lopják.
Szerencsére nem mind. Van aki saját szerzeményt is gyárt.. -
#32306 Gyakorlatilag, minimális változtatásokat eszközölt [valószínűleg valami Atomic DJ szerű szarral] és ennyi. -
#32305 Na, gyerekek, ezt is megéltem - a remixemet egyszerűen ellopta egy kötsög:
* Dr. Alban...Reggae Gone Ragga (i2k011 Extended Dance Remix)
* Dr. Alban...Reggae Gone Ragga (2012 remix) DJ KAAN TURHAN - köcsög majom tolvaj.
-
#32304 jaaaaaj nem ez az ááááááá
hanem ez -
jó ez de nagyon -
#32302 jó kis maxi meg is van márVM BEN -
atiapuka #32301 Lian Ross - Keep This Feeling (Maxi-Single) Polydor (flac)
http://www.sendspace.com/file/avwp2h -
ez is jó remix
-
ezt is le lehet tölteni wav ban -
#32298 aki még nem látta nézze meg állat!
le is tölthetitek a vidi alatt van a narod -os link WAV
EZ IS JÓ
szintén letölthetö a vidi alatt a link
-
Regiujzenek #32297 Ezen a Facebook oldalon jó sok különlegességet, elfeledett klasszikust fogok megosztani. Érdemes lesz betekintenetek!
Régi Új Zenék - Facebook -
#32296 ez is jó
Jennifer Lucas - Goin' On.flac
-
#32295 egy nagyon jó zene
Glow - I Am Gonna Be (M.V.S. Club Mix).wav
-
Regiujzenek #32294 Kösz a hozzászólásokat én is eddig jutottam el. Már számtalan Love Parade-os zenébe belehallgattam és végignéztem a tracklistákat, de nem találtam. Az sem kizárt, hogy a klip ellenére mégsem Love Parade -os dal. -
#32293 Hát, sok sikert hozzá... Love Parade története
Csak szólok, hogy a "Love Parade...Sunshine" (és ezt dolgozta fel Westbam és Dr. Motte) nem az a szám, ami a keresés tárgyát képezi. -
Retroman #32292 Az biztos, hogy ez valami Loveparade-os zene.
Azt mondja a csaj ebben a dalban, hogy Sunshine, lehetséges, hogy ez a keresett szám címe.
Dr. Motte & Westbam előadásában van egy Sunshine című Loveparade-es zene, de meghallgattam Youtubeon, és az nem ez, amit te keresel, annyi 100 %, hogy Loveparade-es az általad keresett zene is, Loveparade-es válogatások tracklistjét kéne megnézni.
-
Regiujzenek #32291 Egyszer már feltettem ide, de semmi eredmény, senki sem tudja, hogy alábbi klipnek, amelyet a Duna tv-ről rögzítettem 1999-ben ki az előadója és/vagy a címe?
-
jó ez is róla:)
-
Regiujzenek #32289 Újabb cikkek a 90-es évek zenéi történetéből:
Az italodance történetének és előadóinak részletes bemutatása:
Italodance stílus
Lágyabb, lassabb stílusok:
Downtempo zene - Leszálló tempó
Deep House - Lágy és álomszerű
S ez már átnyúlik a 2000-es évekbe:
Hardstyle zene - Dübörgés erőből -
Retroman #32288 Szia!
Én ezt a verziót keresném, itt bele lehet hallgatni egy percet:
http://mp3sale.ru/track.php?ms_trackid=492387
Itt azt írják, hogy 4 perces ez a verzió, Discogs szerint is, én nem tudom, mert ezt a verzióját nem ismertem ennek a dalnak, csak itt belehallgattam, és megtetszett ez a verzió, ha ez a verzió is rajta van a te maxidon, akkor megköszönném, ha feltöltenéd! :) -
atiapuka #32287 Köszi cimbora, de egyenlőre várjunk, hátha előkerül valahonnét...:) -
#32286 hát jobb inkább az eredeti -
#32285 Wham (Last Christmass) vs. PSY (Gungnam Style)... halálos :) -
#32284 Sziasztok!
atiapuka: Tudom hogy nem lossless,de nekem ha kell megvan 320k-ban az egész maxi! Szólj ha kell,és feltöltöm!
Üdv.Csaby -
gabrielguess #32283 Szia! Nekem megvan flac-ban az egész remix maxi, vagy 320kbps-ben is, de ez a mix nem 4:01 hanem 5:49 :) -
Retroman #32282 Ezt a dalt keresem ebben a verzióban:
Cut 'N' Move - I'm Alive (MG Speedy Mix) (4:01) -
#32281 köszi vittem csak a club volt meg
3 jó zene
Black Power - Shake It To The Dancefloor (Radio Mix).flac freestyle stilus
letöltés
BWX - Can You Feel It (Radio Version).flac eurodance
letöltés
D.S.S. (Deep Soul System - I Love You Forever (Radio Edit).flac
letöltés
-
atiapuka #32280 Sziasztok!
Ezt a lemezt keresem lossless-ben:
Tears N' Joy - Take My Life -
#32279 Sziasztok!
Ha valakit érdekel,itt az egész Nevada dal maxija a Take Me To Heaven,amit délután töltöttem még fel! Érdemes letölteni!!
A jelszó a szokásos,de ezt szerintem tudjátok! (a nevem)
Nevada - Take Me To Heaven (1994) (CDM) (FLAC) (191mb)
Üdv.Csaby