90-es évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
köszi tényleg jó és hosszú is <#eljen>#eljen><#papakacsint>#papakacsint>
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
Robi: A The Club - It's A Love Thing dallal egy olyan zenét ültettél a fülembe,ami eléggé mélyen érintett...!! :-) Bazki hatalmas ez a zene!!!! :-))) Rég nem volt már zene így,ami ennyire megfogott volna!!
Köszönöm,hogy megmutattad!
A neten próbáltam rákeresni,sajnos elég ritka,de találtam egy oldalt,ahol fentvolt a dalból több verzió is,ebbõl elhoztam ide nektek a legjobbat,ami ugye személy szerinti kedvencem,azaz a hosszú verzió :-) :
The Club - It's A Love Thing (House Mix) (6:19) (1994) (224Kbps)
A letöltés és meghallgatás,különösen ajánlott!!! ;-)
Üdv.Csaby
A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong... \"Nem az életemet akarom végigálmodni,hanem az álmaimat végigélni!\" \"A Japán TDK együttes kazettáját meg ne vedd!NINCS RAJTA SEMMI!!\"
Robert Miles - 1996 - Fable (CDM Urban - 576 805-2 ) (WAV)
01.Robert Miles - Fable (Dream Radio)
02.Robert Miles - Fable (Message Radio)
03.Robert Miles - Fable (Dream Version)
04.Robert Miles - Fable (Club Version)
05.Robert Miles - Fable (Message Version)
06.Robert Miles - Fable (Psycho Version (NRG Mix)
07.Robert Miles - Fable (Wake Up)
Saját rip!
Pass priviben
Download
Vinyl lemez örök... Mindörökké pörög :-))))
A segítségeteket kérném! Keresném jó minõségben,lehetõleg losslessben Stanley Foort - Heaven is Here maxiját,amin az ~5:30 hosszúságú "extended version" rajta van!
Köszönöm szépen!
Üdv.Csaby
A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong... \"Nem az életemet akarom végigálmodni,hanem az álmaimat végigélni!\" \"A Japán TDK együttes kazettáját meg ne vedd!NINCS RAJTA SEMMI!!\"
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
Privit küldtem.<#help>#help>
Köszi szépen vittem.
Nagyon nagy muzsikák.<#worship>#worship><#worship>#worship>
de jó újra hallani<#nyes>#nyes><#finom>#finom>
10 print "eurodance rulez!" 20 goto 10
Ha lehetséges itt ragadnám meg az alkalmat 2 nagyon keresett muzsikára,
szintén a kazettás korszakból:
1.Tom Hooker:Sex-O-Phone & Funk Guitar
2.Boogaloo:Feel The Music<#help>#help><#help>#help>
<iframe frameborder="0" width="480" height="360" src="http://www.dailymotion.com/embed/video/x54qnv"></iframe><br /><a href="http://www.dailymotion.com/video/x54qnv_boogaloo-feel-the-music_music" target="_blank">Boogaloo - feel the music</a> <i>by <a href="http://www.dailymotion.com/80Srules" target="_blank">80Srules</a></i>
Igen ez az! Ezt nem hiszem el!
Csak kazettán volt meg, de sajna pont ez a kazim eltûnt, v.színû, egy autószerelõ mûhelyben, a kazit egyébként még egy DJ. ismerõsömtõl vettem fel, anno amikor még az aktuális zenei anyagot postán kapták a DJ-k, talán hetente, ezekbõl csemegézhettünk kedvünkre.
Nagyon szépen köszönöm a segítséget.<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Az általam keresett számnak a vokál-része egy kicsit hasonlít, a
Key Motion-Automatic Love c.számukra.<#falbav>#falbav>
De azért köszi a fáradozást.
BÚÉK Mindenkinek!
Zephyr: Nagyon szívesen...hallgasd egészséggel!! 😊 Örülök,hogy végre én is tudtam valakinek újat mutatni!
Az Ice Mc Easy remix maxin van ez a verzió! Van egy Attack Version is a dalból,ha gondolod és kell neked,vagy valakinek,csak szólj/atok és máris felteszem!
Üdv.Csaby
Ezt is leírtam, de akkor mégegyszer, ha feltétlenül hiányzik a köszönöm és ennek a hiánya téged kiborít, akkor ne ossz meg ezek után semmit, vagy ossz meg, de akkor légy abban a tudatban, hogy több embernek segítettél, akik nem tudják viszonozni a kedvességed!
A másik topikban kiraktam egy zenét, 70 feletti volt a letöltés, de csak egy ember írta, hogy tetszett neki és köszöni, én még erre sem számítottam, egyszerûen hidegen hagy és nem érdekel.
Üdv
What about the forests?
Akik régebb óta itt vannak, azok tudják, hogy van egy nagy doboz (4-500db) 90-es maxi gyûjteményem is többek között, amibõl pár éve lossless feltöltöttem, kb 100 db lemezt. Részemrõl ennyivel járultam hozzá anno. Már nem foglalkozom zene le és feltöltéssel, de a topik rendért fõleg én felelek, ezért rajtam te ne kérj számon semmit. Harag természetesen nincs, de a kioktatást mellõzd a jövõben, fõleg úgy, hogy rám tartozik, hogy mikor szólok hozzá valamihez.
TEHÁT AKKOR INNEN EZ A TÉMA LEZÁRVA, BÁRMI EZZEL KAPCSOLATOS = DEL.
<#nyes>#nyes>
What about the forests?
ha hinni lehet a híreknek Berlinben közel egymillió emberke búcsúztatta 2011-et ezen színpad elõtt. itt egy pici részlet az esti mûsorból:
Tudom a 80s évekbe való nézzétek el nekem.
forever vinyl Állampolgári jogom hülyének lenni!
de akkor legalább köszönni tanuljon meg!
további szép napot! <#wave>#wave>
1. Kár volt újra elõhoznod a témát, végre elült. Lehet, hogy jobb lett volna követned a topicodat, és akkor beírni, amikor aktuális lett volna.
2. Valószínûleg te is félted a kis gyûjteményedet, mert nem sok olyan zenétõl lett hangos a hifim, amit te osztottál meg, házigazda révén ez is szomorú.
Remélem nincs harag.<#integet2>#integet2>
Egy 1992-93 körüli eurodance számot keresek(már régóta), nõi vokállal kezdõdik így:- see me, feel me, hear me, love me, touch me-, aztán remek rap-betéttel folytatódik, a zene a vége felé teljesen lelassul aztán újra felgyorsul vissza,ja és nem a KEY MOTION együttes.<#help>#help><#help>#help>
Nos, aki megoszt, az nyelje be, hogy mindig lesz(nek), aki leszedi a háttérben, azt is nyelje be, hogy lehet még egy köszönömöt sem kap érte, tehát ha ezek zavarják, akkor ne osszon meg zenét, vagy jelszavazza szét és pü-ben adja ki a jelszót olyannak, akiben megbízik, mert a következõ hasonló ilyen meddõ vita féleséget simán kiradírozom. Sosem lehetett dûlõre jutni az évek alatt a megfelelõ megoldáshoz.
Tehát aki félti a kis gyûjteményét, az otthon hallgassa, aki meg feltölti, annak legyen elégtétel, hogy talán sok zeneszeretõ embernek okozott örömet, akik nem tehetik meg, hogy ezt viszonozzák. Emiatt a késõbbiekben reklamációnak helye nincs!
Üdv
What about the forests?
01) Various Artists - Love Message (United Maxi Mix) (1996)
02) Blue Heart feat. Eddim - Singin' I'm Happy (Martik Eurodance Remix) (1994)
03) Atisha - Secret Of The Night (Extended Version) (1996)
04) IQ-Check - Gotta Get It Groovin' (Radio Edit) (1994)
05) Pearl feat. zaradika - Celebrate (Celebration Radio Mix) (1994)
06) Key Motion - No Chance (Extended Club Mix) (1994)
07) Fresh System - You And Me (Together Again) (Crazy Z's Summer Feeling Mix) (1996)
08) H2blond - Bodytalk (Dance Edit) (1994)
09) Kiriman – Raising My Family (Lac Terra Radio Version) (1996)
10) Shine - By The Light Of Nature (Radio Mix) (1996)
11) Becadance - Bailemos (Extended Mix) (1995)
12) Future City - Only Love (Future Mix) (1995)
13) Dance In Peace (D.I.P.) - Give Me Your Lovin (Club Dance Mix) (1995)
14) A.C. One - Sing A Song Now Now (Single Track) (1999)
15) Michael Cornell - Stop The Rain (Maxi-Version) (1993)
Download
3 onlányan maradtatok<#nyes>#nyes>
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
nekem tovább tartott letölteni, mint amennyi idõ alatt te feltöltötted<#vigyor5>#vigyor5>
már hallgatom is 😊
tetszik a jelszó, de a többi uploadodat mással védd le,
mert a végén még pletykálni kezdenek rólunk (is)<#hehe>#hehe>
naazéé<#nyes>#nyes>
én most a 90-es években vaok<#nyes>#nyes>
hoppá, már csak 9 onlinye...valaki lelécelt és el se köszönt<#nevetes1>#nevetes1>
a bunkó<#hehe>#hehe>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (: