90-es évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na szóval...mesélek valamit plextorral kapcsolatban 😊
Volt réges régen egy gyári eredeti CD lemez, amin volt asszem 13 track
Egy kedves cimborám szerette volna begrebbelni de az utolsó trekknél megállt az olvasás (puff neki)
próbálta ilyen olyan CD olvasóval nem ment neki próbálta DVD íróval nem ment
A lemez késõbb hozzám kerül és én is elvittem pár cimbihez hogy az õ cuccuk mit csinál a lemezzel? - hát nem birtak azzal az utolsó trekkel
Mivel én anno alapból Plextort CD-írót tettem a gépbe (mert már tanultabb kollégák ezt használták) igy itt volt az alkalom hogy kipróbáljam mit is tud....háááát nyögött neki õ is de végül meg lett a zene a CD rõl
Szóval aki zenével foglalkozik én azt javaslom hogy Plextor - régi premium vagy van a premium 2-es ami húzós árban de király kategória
....de hangsúlyozom nem azért mert a hangzásban annyival jobb lenne jobb magas vagy mély lenne, hanem mert képes a szar lemezt is bezúzni
........:::: Eurodance & Italodance ::::........ \"Sok ilyen, nem kommersz zenét oszthatnál meg velünk\" :)
Közben rájöttem hogy nem igazán jól fogalmaztam.Talán az érdekesen szórakoztató kifejezés találóbb lett volna.<#nyes>#nyes>
'd-rípelés felsõ fokon'
Rövid leszek megígérem.Vegyél egy egyszerû laptopot a kezedbe és legyen benne egy teljesen névtelen olvasó ketyere illetve egy átlagos ripelõ program.Amennyiben mûködik minden tökéletesen a végeredményed teljesen ugyanaz lesz mint az általad leírtakban.Magyarul cd ripelés felsõ fokon. <#hehe>#hehe>
Szerintem ez így is van rendjén.Viszont az olyanokon teljesen felesleges segíteni akik keverik és vegyítik a jópofaságot a pofátlansággal.
ÁÁÁÁÁ az sohasem fog megtörténni,azt is tudjuk miért.
Te abban az idõben nem voltál ilyen irigy,mindenki vihette ha........<#wink>#wink>
Akkor most minek a rázás?<#nevetes1>#nevetes1>
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
Vinyl lemez örök... Mindörökké pörög :-))))
Abban meg nem kételkedem hogy örülnének.
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Sajnos a "viszont" hiányában fogy a lendület, és egyre záródnak az ajtók.
<#eljen>#eljen> Tetszett, amit írtál.
Technikailag lehetetlen mûvelet.Amennyiben kiszûröd magad körül a hiénákat könnyen elképzelhetõ hogy magadra maradsz a barlangodban.(max egy vagy két társad marad)Akkor ugye felmerül a kérdés hogy minek is csinálni az egészet.<#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>
Hát ez roppant érdekes amit írtál.<#hehe>#hehe><#falbav>#falbav>
A számok viszont stimmelnek amit írtam.
<#taps>#taps>
Hiába a jelszó védelem mindig lesz olyan aki privátban tovább nyomja a többi cimbinek
<#integet2>#integet2>
........:::: Eurodance & Italodance ::::........ \"Sok ilyen, nem kommersz zenét oszthatnál meg velünk\" :)
<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
kokodzsámbó<#wow1>#wow1>, az meg mi?
Used drive : PLEXTOR DVDR PX-716A Adapter: 1 ID: 0
Read mode : Secure
Utilize accurate stream : Yes
Defeat audio cache : Yes
Make use of C2 pointers : Yes
Az eredmény akkor kiváló minõséggel párosul!<#eljen>#eljen>
Meg persze gyári cd sem utolsó szempont.<#wink>#wink>
Vinyl lemez örök... Mindörökké pörög :-))))
Én már ezen túl vagyok, és elegem lett már abból ,hogy egy fórumban talán 2-3 ember eredeti lemezrõl zenél (és talán tud is feltenni normális minõségben) és a többi 200 meg csak a potyát várja mert amit eredeti lemezrõl rippelsz be az érdekes jobban szól mint a netes
Szóval nagyon szívesen beregelek (azon ne múljon) de gondolom érted mirõl is beszélek
Na akkor itt lenne az ideje már hogy abból a sok lemezbõl valami értékesebbet tolhatnál a világnak <#hehe>#hehe>
....csak szólok hogy a kokodzsámbót már feltolták 😊
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1118059139&no=30180
Melyik lejátszóval lehet most elérni,h legjobban szólaljon meg a flac??
Ha visszaemlékszünk 2000-be igen ütõs számok voltak.....szerintem az az egyik legnagyobb Dance zenei év....
Remélem, nem engem vettél golyózápor alá.<#lookaround>#lookaround>
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
Így is több száz maxi van olyan nálam ami feldolgozásra vár és nem netes.<#crazya>#crazya>
Szóval elvagyok így két ünnep között is elhiheted.<#vigyor>#vigyor>
Egy nagyon kedves barátom ajánlotta, akinek sokat adok a szakértelmére.
Ezúton is köszönöm <#worship>#worship>
Nem bírok magammal látod 😄
Látom te sem pihensz, myomod a jobbnál jobb zenéket.<#nevetes1>#nevetes1>
01) Double You - Dancing With An Angel (Radio Mix) (1995)
02) Netzwerk - Memories (Extended 12 Mix) (1995)
03) Olli's Club - It's Allright (''On The Beat'' Radio Mix) (1995)
04) Bushman - No 1 Else (X 10 Ded Mix) (1995)
05) Mr. John - It's Not Too Late (Extended Club Version) (1997)
06) Urgent C. - Wish You Were Here (Club Version) (1995)
07) Sydney Fresh - Devotion (Radio Edit) (1994)
08) Ma-Radscha - Cuckoo 4 Your Love (Airplay Edit) (1995)
09) Loc 8 - Message On Air (Club Mix) (1996)
10) Night People - Take Me Tonight (Extended Club Mix) (1994)
11) Splash - One More Dream (Radio Mix) (1994)
12) Spirit Of The Night (Night Radio Mix) (1996)
13) Marc Wilson - Feel My Body (Radio Version) (1996)
14) Key Motion - Let The Music (Radio Mix) (1994)
15) Pandera - Come To Me (Radio Mix) (1997)
Download