90-es évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.4shared.com/folder/P057OLgy/_online.html
<#integet2>#integet2>
starwars theme mix u96 gephangjan. nekem a kazira u96 volt irva eloadonak de sztem nem ok csinaltak. es nagyon jo kis mix, ha gondoljatok megvan kazirol digizve de eleg tre a minosege meg soundforge-os feldolgozas utan is. erdekel vkit? <#vigyor3>#vigyor3>
1 megvan mostmar csak babilont kell megtalalnom
sracok igazan koszonom!
ez is valami mix volt mert szovege egyatalan nemvolt csak az a fulbemaszo dallam: 1perc13-tol olyan 1.30ig ok. es kozben vmi efekt pofazas is ment hogy (utta tutta tudattata...utta tutta tudattata) <#nyes>#nyes>
http://www.youtube.com/watch?v=1SBN9EE4PAY
koszonom!
a stilus vmi hasonlo de nem ennyire feka/reppes <#vigyor3>#vigyor3>
anno mindenfele forrast atneztem meg az oroszok is besegitettek de ott se talaltam meg...
koszonom
csak a babylon suketelest nyomtak szinte...
a vege pedig olyan visszhangal ert veget "bilon... bilon... bilon..." <#vigyor2>#vigyor2>
igen, majdnem biztos h babilont enekelnek.
a futyoreszes nemteljesen olyan mint a wind of changes ez egy kicsit efektelt olyan gepies talan olyasmi mint a dr alban hello africa introjaban van (aminek a vegen az u96 gephangja szovegel ;-))
itt a tubi link:
http://www.youtube.com/watch?v=oMkJUkXqyAA
sajnos nem danny b es nem is mister dabolina (ez is kul volt anno)
de a mister dabolina szoveghangjahoz eleg hasonlo, melyhanguak voltak a sracok.
biztos h valami nempopularis cucc volt... (pedig akkor valami dj haverja kopizta unokatesomnak a kazit es disco hits volt rajta a felirat) lehet a szam amugy regebbi mint 92 lehetett akar 89es is pl.
koszonom!<#wave>#wave>
A zene elején megy fütyörészés van? <#conf>#conf> Milyen fütyörészés?
Olyan mint például a Scorpions - Wind Of Change-ben?
Nem nagyon ismerek ezen kívül fütyörészõsen induló számot.
Esetleg még a Danny B - Lovey Dovey.
Ha a fütyörészés, a szám címe, és a szövege sem teljesen biztos, de a raphoz és hip-hophoz hasonlít,és 92 körül hallottad akkor az én tippem Del Tha Funkee Homosapien - Mistadobalina <#hehe>#hehe>
<#nyes>#nyes><#finom>#finom><#eljen>#eljen>
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
abban csaj nem enekelt...
azert koszonom!
ui: ha talaltok ilyet csak linkeljetek be nyugodtan idokozonkent visszanezek hozzatok! <#wave>#wave>
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
<#eljen>#eljen>
Ezt még nem hallottam eddig. <#nemtudom>#nemtudom>
DE nagyon jó kis muzsika! <#eljen>#eljen> <#worship>#worship>
fonyx
(vagy aki még megnézi) Ezt a szlovák zenét esetleg nem ismered? (You don't know, this?)
Réges régen a szlovák "RockFM Rédió"-ból vettem fel. Van még valaki aki hallgatta ezt az adót anno?
eloszor is egy nagy koszonet az ittenieknek hogy altaluk olyan regi kedvenceim halgathattam meg mint az Edelweiss "tekno/elektro csodai" <#circling>#circling>
masodszor, keresek ket zeneszamot ami anno kazin volt meg de le lett torolve es tudtommal onnan nemhozhato vissza...
az egyik a pakito - living on video egy speci verzioja. valami remix volt mert azt a 20felet amit eddig talaltam (napsteres korszak ota keresem...) egyik se az volt , de a dallama ilyen. valami pruntyoges is volt benne mint efekt <#circling>#circling>
a masik: errol meg semmit nemtudok, max annyit h unokabatyam adta kazin valamikor 92ben, es ferfiak enekeltek olyan de nem rap inkabb hip-hop jellegu beszedes dalszovege volt es mintha azt enekeltek volna h "ba-ba-ba babylon ba-ba-ba babylon" es azthiszem futyoreszessel indult es szoveggel ert veget amit fentebb irtam... es ezvolt az egyik kedvencem akkoriban :-)
(nem a snow/babilon, nem a babilon system es nem a babylon zoo vagy a hollywood babylon (ezek is jok csak nemazok)...) lehet nem is azt eneklik hogy "babilon..."
az osszes dalszoveget atneztem mar amit talaltam de nemhasonlit egyiksem. az biztos hogy 94 elotti es kb 4-5perc hosszu lehetett...
nagyon halas lennek a cimekert (foleg ez utobbiert) ugy talan konnyebben elotudnam kotorni a netrol/ vagy vmi dj archivumabol...
nemtudom mivel viszonozhatom van egy rakat 90es cuccom, de szerintem ezek nektek is meglehetnek. azert utanatudok nezni cimeknek.
pl a defdames dope nalam is nagykedvenc es abbol van parfele illetve Leila K szamok
emailcimem: wizz_at_freemail_dot_hu
koszonom mindenkinek!<#integet2>#integet2>
es bocsi h hosszu lett <#vigyor>#vigyor>
........:::: Eurodance & Italodance ::::........ \"Sok ilyen, nem kommersz zenét oszthatnál meg velünk\" :)
végre! A hiéna nem segít nem reggel és nem köszön,csak lop !
Én is köszi a 12" verziót, de mint utaltál is rá, nem ezt a verziót keresem. Ennek a maxinak az anyagát szeretném meghallgatni, a minõsége most másodlagos szempont.
Mindenkitõl elfogadok segítséget! Még a "hiénáktól" is. <#hehe>#hehe>
Ezt pedig a kéregetésemért cserébe:
Def Dames Dope - Ain't Nothin' To It (7" radio version) <#eljen>#eljen><#pias>#pias>
a teljes maxival ugyan nem rendelkezem, de rozsdás barátomnak hála,
a 12 inch-es verziót be tudtam neked szerezni<#vigyor5>#vigyor5>
tessék
ha nem ezt a verziót keresed, akkor hajrá<#nyes>#nyes>
nem lesz könnyû feladat elõkeríteni jó minõségben<#integet2>#integet2>
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
La Belle - Bede Twoja
http://www.multiupload.com/R6HJAOE4XB
lengyel magyar ket jo barat egyutt harcol s issza borat
<#finom>#finom>
letöltés
224 kbps maxi <#papakacsint>#papakacsint>
ha lenne valakinek lossless-ben megköszönném<#help>#help>
<#eljen>#eljen><#finom>#finom><#nyes>#nyes>
Mindenkinek köszönöm a privit,illetve az itteni feltöltést,nagyon kedvesek vagytok! Már hiányzott ilyen minõségben... 😊
Ha ez valakinek meglenne losslessben,annak is nagyon tudnék örülni:
Amúgy egy tök jó kis zene!
Üdv.Csaby
A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong... \"Nem az életemet akarom végigálmodni,hanem az álmaimat végigélni!\" \"A Japán TDK együttes kazettáját meg ne vedd!NINCS RAJTA SEMMI!!\"
<#nyes>#nyes><#eljen>#eljen>
nekem ez a kedvenc<#nyes>#nyes>
Def Dames Dope - It's OK, All Right (7" Radio Remix)
Dance Robots - Das Modell (limited edition) maxija nincs meg valakinek?
A normál kiadást már hallottam, de azon nem volt rajta az a verzió,ami nekem kellene. <#help>#help>
elmesélem röviden..
leszedtem, mutatom a páromnak.
erre azt mondja: ez jó.
hallgathanék enyát<#kerdes>#kerdes><#nyes>#nyes>
wazze. sosem fogom megérteni a nõi logikát<#hehe>#hehe>
nem ma kezdtem<#hehe>#hehe>
hanem tegnap..
Errõl...

What about the forests?
Ez a Dum da dum megvan nekem, innen zúztam be csak a te kedvedért.
Ha kell fotó, csak szólj, és azt is küldöm.
Melodie Mc - Dum Da Dum (Club Version).wav
Késõn vettem észre a Prividet!
Stanley Foort - Heaven Is Here (Extended Version).wav (55.49 M😎
Download
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
dum dam dum..
de utálom ezt<#nyes>#nyes>
abba is fejezem, mert itt ülhetnék egész nap<#nyes>#nyes>
akkor mutatok én is egy régi kedvencet (volt pár) ebbõl az idõbõl:
def dames dope
na például, ha ezt is meglátnám legalább valós 320-ban,
már szedném is..ellentmondva saját elveimnek<#nyes>#nyes>
..mert ez így oké, és így már minden rendben van<#eplus2>#eplus2>
<#hehe>#hehe>
látom, ez az év is viccesen indul<#vigyor>#vigyor>
nekem is voltak (vannak) ilyen irányú elképzeléseim..
aztán jön egy-két kolléga és feltol (néha még valós vm-ben is)
olyan zenéket, amikre évek óta vadászgatok<#nevetes1>#nevetes1>
megköszönésrõl meg csak annyit: ha mindenki mindent megköszönne, amit letölt akkor a totyiknak új cím kellene...pl:
90-es évek zenéi és annak megköszönései<#nyes>#nyes>
és ha már szóba került, nem vágom hirtelen hogy melyik zenédrõl van szó, amit 70-en letöltöttek (gondolom jó pár ilyen van) de ha nem a modern hungáriáról, akkor azt én is megköszönném..
elõfordulhat, hogy leszedtem én is.
így már ketten vagyunk, akik megköszönték<#nevetes1>#nevetes1>