90-es évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Ha már lúd, akkor legyen kövér!

Ezt nem állt szándékomban feltölteni a fiókomba, de elkapott a harci ideg.

DJ Valium...The One (Album mix + i2k'011's Party Remix)

Original release date: 2002
Remix release date: 2011
Total Time: 05:33 + 06:43
BPM: 142 - (original is 137)
Sound source(s): Original CD Album + Ableton Live + Loops + Chopped Voices
Video source(s): Some pictures from internet
Tools used: Ableton Live 8, Sony Vegas Movie Studio, Photoshop

Copyrights: Ole Wierk & Axel Konrad alias DJ Valium
Profile: http://www.eurokdj.com/search/eurodb.php?name=DJ_Valium

Sound glitches: high compression methods

Made by Ableton Live 8.1
2011.07.16.

It's a fanmade remix!
I'm not making money from these remixes and always respect original copyrights. Do the same You too!
Please, if you're using this video and/or audio sources don't forget to mention the remix's creator - .:i2k:. / RealIMYke2000, link to my Youtube profile - and of course the original copyrights owner!

Thanks, and respect for Youtube uploaders!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Az az érdekes, hogy az Abora Recordings 2 "Nery" szám miatt csinálta ezt a mûbalhét.
A többi "kiadó" - mert tudjuk, hogy nem azok, hiszen az ÖSSZES Trance szám gyakorlatilag csak digitálisan terjesztõdik manapság, még a DJ-k számára is - nem rinyált.
Hiszen ez a mix reklám a tavalyi év jobb számaiból.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Dj Tommy
Én a videomixekkel jártam így, egy fiókomnak annyi is lett.<#sir>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

IMYke2.0.0.0
Ja, és törölték a 192 perce mixet...

IMYke2.0.0.0
Kellett nekem megosztanom másokkal a remixeimet, mixeimet... <#vigyor5><#alien>

Hamarosan befellegzett a fiókomnak 😊

zalrobto
szivesen<#mf1>

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

zalrobto
szivesen<#eljen>

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

IMYke2.0.0.0
Köszi a Genius feltöltést. Otthon ránézek az anyagra.

IMYke2.0.0.0
Abszolúte csak "fun" rework - elsõsorban magamnak, mert valami hiányzott a verzióból a fülemnek.

Phase 2 Phase...Will U Be Mine (i2k'012's ''UCT Remix'' Rework)

Original release date: 1994
Remix release date: 2012
Total Time: 6:14
BPM: 140 - (original is 135)
Sound source(s): Ableton Live + VSTis + Loops + Sounds
Video source(s): Some pictures from inet
Tools used: Ableton Live 8, Sony Vegas Movie Studio, Photoshop

Copyrights: Phase 2 Phase group

Made by Ableton Live 8.1
2012.04.13.

It's a fanmade remix!
Please, if you're using this video and/or audio sources don't forget to mention the mix's creator, that is me: .:i2k:. - and of course the original copyrights!

Thanks, and respect for Youtube uploaders!

zalrobto
elfogadjuk😊

IMYke2.0.0.0
Remélem, itt is elfér a dolog , hiszen egy 90-es kultusz zeneszám feldolgozásáról van szó - immáron vokállal, és kicsit átdolgozva:

Faithless...Insomnia (i2k'012's Progressive Trance Remix - Vocal) 08:27 / 141 BPM

Köszönöm! Ebbõl nincs is maxi...

zalrobto
szia
albumos van egyenlöre
10. Corona - Don't Go Breaking My Heart.flac
<#wink>

Sziasztok!

Keresem Corona - Don't go breaking my heart c. dalát JÓ MINÕSÉGBEN! Köszönömm

Evelyn – I Wanna Dance (2001) WAV

http://depositfiles.com/files/qp5xvh4p8

zalrobto
what's wrong man? I did not put yours up and not too I recommend it to everybody!

''zalrobto'' re-uploading & get pass.....
very bad man.
zalrobto

track list
<03:31> . - Steinberg - 01 - Feel The Energy (Radio Mix)
<05:28> . - Steinberg - 02 - Feel The Energy (Maxi Edit)
<04:08> . - Steinberg - 03 - Feel The Energy (DJ Axi Mix)
<03:50> . - Steinberg - 04 - Feel The Energy (Mallorca Live Mix)
klikk
WAV
jelszó privi
<#nyes>

Jaja nagyon szépen szól....köszi,h flacba tetted fel...😄
zalrobto

<#ravasz1>

zalrobto
egy jó zene 2008 90s eurodance stilusban<#wink>

track lista
<04:09>01 Feeling Of Luv (Radio Version)
<03:49>02 Feeling Of Luv (H Version)
<05:52>03 Feeling Of Luv (Original Version)
WAV
letöltés
pass privi
<#wave>

Dj Tommy
Remélem nem lesz gond a minõséggel.<#vigyor5>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Köszi,már szedem is...😄
Dj Tommy

Ennek a maxi cd-je megvan valakinek mp3 ban??
nagyon nagy szám...volt ennek egy 2002-es recall változata is nem??
zalrobto
<#wink>
<05:47>Katie Emme - Shake Your Love (Extended Club Mix)
<05:09>Katie Emme - Shake Your Love (Fast Moving Dance Mix)
klikkelj😊
jelszó priviben<#smile>

zalrobto
A radió megvolt már régebb óta ,ezt torrenten találtam<#nyes>

IMYke2.0.0.0
Éppen akkor, amikor a 4 szmájlival köszöntem - teszem most is: köszi! - a linkelést, kerestem egy másik lapon losslessben, mert MP3-ban már megvan.

Úgy hogy, soha jobbkor nem jött ez az üzeneted 😊

zalrobto
<#eljen>szivesen

IMYke2.0.0.0
<#worship><#worship><#worship><#worship>

kaposi1
Ez engem is érdekelne.<#wink>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

zalrobto
szia
meg😊

Elkészült a harmadik rész is az eurodance történetérõl:Eurodance '93 - Az eurodance meghódítja a világot

Idõközben a techno-t bemutató sorozat is kezdetét vette:
És akkor jött a technooooo!
A techno zene kezdetei

Ez nagyon nagy zene!

Megvan neked esetleg WAV-ban, vagy 320-ban?

zalrobto
szia
találtam neked egy ilyet WAV-ban ha érdekell<#wink>
Spike - 2000 Never Gonna Give You Up (Maxi)

<03:24>01. Never Gonna Give You Up (Radio Mix)
<05:56>02. Never Gonna Give You Up (Club Anthem)
<06:28>03. Never Gonna Give You Up (Sharam Jey Vocal Mix)
<07:00>04. Never Gonna Give You Up (Tiefschwarz Vocal Mix)
<08:11>05. Never Gonna Give You Up (DJ Antoine vs Mad Mark Rmx)
<06:05>06. Never Gonna Give You Up (Hacienda Mix)
letöltés
<#nyes>

zalrobto

<#nyes><#finom>

zalrobto
<#eljen>

zalrobto

remek verzió<#ravasz1><#wink><#nyes>

IMYke2.0.0.0
Tárgytalan - megoldottam.

IMYke2.0.0.0
Engedelmeddel, feltettem a YT-fiókomra a neked készült remixet, az eredeti verzióval együtt.

Black Nero...The Beat (i2k'012's Trance Remix) - Youtube

IMYke2.0.0.0
Éppen 2000-es, de engem nagyon-nagyon érdekelne a teljes maxi - hálás lennék, ha valakinek 320+ kbit/s-ben meglenne és megosztaná:

Spike...Never Gonna Give You Up - Youtube

Ez van a maxin:

01 Spike - Never Gonna Give You Up (Radio Mix)
02 Spike - Winter Song
03 Spike - Never Gonna Give You Up (NYC Main Room Mix)
04 Spike - Never Gonna Give You Up (Extraordi Nerio´s Mix)

Köszönettel.

Howkeddlee
Sziasztok!

Ebben a lemezben tud valaki nekem segíteni?

Mona & Lisa– Yes Sir, I Can Boogie CDM 1998

Nagyon megköszönném!!

Üdv.Csaby

A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong... \"Nem az életemet akarom végigálmodni,hanem az álmaimat végigélni!\" \"A Japán TDK együttes kazettáját meg ne vedd!NINCS RAJTA SEMMI!!\"

AlterEgo5561
Sziasztok!

Esélytelen, de hátha: Hétvégén hallottam egy zenét és most azt keresem. Nõ énekli. A felvezetõ részben "Amon Ra" szöveget ismételgeti. Minden egyes "Amon Ra" után egy ffi hang mond egy-egy mondatot. A ffi hangja talán a 90's években remixelt C C Catch, illetve Modern Talking számokban hallható rapper hangjához hasonlít a legjobban. Az egész szám maga Centory - Point Of No Return c. számához hasonlít a leginkább. Elõre is köszönöm!

Howkeddlee
Sziasztok!

okiland: Nincs mit barátom... :-) Sajnálom,hogy sajnos nem tudtam segíteni neked! :-(

Üdv.Csaby

A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong... \"Nem az életemet akarom végigálmodni,hanem az álmaimat végigélni!\" \"A Japán TDK együttes kazettáját meg ne vedd!NINCS RAJTA SEMMI!!\"

zalrobto

zalrobto

Linda M. - Fool For Your Love.flac
ez sem gyenge <#ravasz1><#wink><#nyes><#finom>

okiland
"Tényleg régen írtam"

Egy kutya olcsóbb, mint egy feleség. Kevesebbet eszik és már bundája is van.

okiland
Igazad van Robi, tényleg írtam.
Viszont néha-néha bekukkantok, elolvasom mirõl volt szó. <#taps>

Egy kutya olcsóbb, mint egy feleség. Kevesebbet eszik és már bundája is van.