90-es évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszönöm, hogy megnézted.
Elõbb-utóbb majd meglesz.
Mégegyszer kösz. <#worship>#worship>
Egy kutya olcsóbb, mint egy feleség. Kevesebbet eszik és már bundája is van.
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
Okiland: Rákerestem a gyüjteményemben a Moon maxilemezre,de sajnos csak a Moonlight Shadow (remixes) maxit találtam meg nálam,vbr-ben. :-(
Lifesgood: Vagy 2hete beszéltük a skótdudás raves dalt...
Ma válogattam pár albumot,és az egyiken rajtavan ez! Talán anno erre gondoltál?
Üdv.Csaby
A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong... \"Nem az életemet akarom végigálmodni,hanem az álmaimat végigélni!\" \"A Japán TDK együttes kazettáját meg ne vedd!NINCS RAJTA SEMMI!!\"
Nagggyon-nagggyon régen nem jártam erre.
Rengeteget kellene visszaolvasnom, hogy naprakész legyek.
Majd belevetem magam.
Viszont szeretnék segítséget kérni.
Keresek egy maxit, de abszolút falak mindenhol.
Ha esetleg akár mp3-ban is de meglenne, gondolna rám?
Moon
<#nemtudom>#nemtudom>
Egy kutya olcsóbb, mint egy feleség. Kevesebbet eszik és már bundája is van.
<#nyes>#nyes>
<#finom>#finom><#nyes>#nyes>
gondoljon ránk is-- 😊😊
\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"
\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"
Sandra - Secret Land '99 (Ultra Violet Club Mix) (1999) (5:34) (FLAC)
Üdv.Csaby
A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong... \"Nem az életemet akarom végigálmodni,hanem az álmaimat végigélni!\" \"A Japán TDK együttes kazettáját meg ne vedd!NINCS RAJTA SEMMI!!\"
Keresném ezt a zenét,vagy az egész maxit losslessben...
Ha valakinek meglenne,nagyon megköszönném ha feltöltené!
Üdv.Csaby
<#wink>#wink><#nyes>#nyes>
Viszont ezt megtudnátok fejteni??
Lifesgood: Csak nem erre gondolsz? :-) 1994-95körül sokat játszottam én is...
Ha nem erre gondoltál,akkor sorry...
Üdv.Csaby
Ide is felteszem,hátha itt tud nekem valaki majd segíteni!
Pet Shop Boys rajongók!! :-)
Egy ritka és szerintem különösen jó verziót keresek losslessben,akinek meglenne,nagyon megköszöném ha segítene,és feltöltené nekem valahova!
Pet Shop Boys - Being Boring (Marshall Jefferson 12'' Mix) (9:03)
Nagyon nagyon hálás lennék érte,vagy akár az egész maxiért is,amin ez a verzió rajta van!
Köszönöm szépen! Üdv.Csaby
egy jó kis muzik<#wink>#wink><#nyes>#nyes>
........:::: Eurodance & Italodance ::::........ \"Sok ilyen, nem kommersz zenét oszthatnál meg velünk\" :)
kíváncsi lennék, a videót eredetileg milyen zenére készítették?!
pm-be dobj egy címet, ahova elküldhetem! (persze ha kell egyáltalán még)
üdv JOCI
remek verzió<#nyes>#nyes>
........:::: Eurodance & Italodance ::::........ \"Sok ilyen, nem kommersz zenét oszthatnál meg velünk\" :)
köszönöm
What about the forests?
bár a 'szépsége' csak zenéiben megfogó, de szerintem az is elég. szívni éa fújni eszméletlenül nagyon jól tud.<#nevetes1>#nevetes1>
Hogy egy ilyen valóban 'mûvésznek és zenésznek' miért kell kiadó után kujtorogni,azt nem is értem.
Aki még nem ismeri: Christelle Berthon
Minden videója elõbb megmutatja a hangszerét,egyben "tisztelve" azt!Nagyon sokrétû zenei stílusban tolja,érdemes rákeresni a neten,pláne annak aki szereti a harmónikás zenéket,mint pld ezt itt,így ezekben a verziókban,természetesen tõle...
Nagyon veszélyesek!! :-)
Üdv.Csaby
Ezt hallanotok kell - Ableton Live-al készült!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Track List
<03:57>03:57> 01. King Of Paradise - One Night Stand (Radio Version)
<05:12>05:12> 02. King Of Paradise - One Night Stand (Extended Version)
<05:28>05:28> 03. King Of Paradise - One Night Stand (Dance Up Mix)
<03:12>03:12> 04. King Of Paradise - Give Me Your Love (Radio Edit)
<03:53>03:53> 05. King Of Paradise - Give Me Your Love (My Desire Mix)
FLAC 1996
LETÖLTÉS
<#wink>#wink><#nyes>#nyes>
Tracks:
01. Indian Power (Radio Version) 3.42
02. Indian Power (Rexanthony Mix) 4.23
03. Indian Power (Maximal) 5.21
04. Indian Power (Red Tribe Mix) 5.50
just wait 5 seconds & press ''saltar publicidad'' later download
<#nyes>#nyes>
<#finom>#finom><#finom>#finom><#finom>#finom>
jó zene <#nyes>#nyes>