90-es évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

okiland
Szia Csaby! <#integet2>

Köszönöm, hogy megnézted.
Elõbb-utóbb majd meglesz.

Mégegyszer kösz. <#worship>

Egy kutya olcsóbb, mint egy feleség. Kevesebbet eszik és már bundája is van.

zalrobto

Vivian - Angels and Devils (Radio Mix).WAV
egy nagyon jó zene<#wink><#nyes>

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

zalrobto
szijja elég régen <#nyes><#wave><#integet2>

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

Howkeddlee
Sziasztok!

Okiland: Rákerestem a gyüjteményemben a Moon maxilemezre,de sajnos csak a Moonlight Shadow (remixes) maxit találtam meg nálam,vbr-ben. :-(

Lifesgood: Vagy 2hete beszéltük a skótdudás raves dalt...
Ma válogattam pár albumot,és az egyiken rajtavan ez! Talán anno erre gondoltál?

Üdv.Csaby

A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong... \"Nem az életemet akarom végigálmodni,hanem az álmaimat végigélni!\" \"A Japán TDK együttes kazettáját meg ne vedd!NINCS RAJTA SEMMI!!\"

ATB 4ever

okiland
Sziasztok!

Nagggyon-nagggyon régen nem jártam erre.
Rengeteget kellene visszaolvasnom, hogy naprakész legyek.
Majd belevetem magam.

Viszont szeretnék segítséget kérni.
Keresek egy maxit, de abszolút falak mindenhol.
Ha esetleg akár mp3-ban is de meglenne, gondolna rám?

Moon

<#nemtudom>

Egy kutya olcsóbb, mint egy feleség. Kevesebbet eszik és már bundája is van.

zalrobto

<#nyes>

zalrobto

zalrobto

<#finom><#nyes>

Ezt a maxit fel tudná tölteni valaki?

Katrina And The Waves – Walking On Sunshine (1996)

<#wave> ha valaki szán rá pénzt egyszer:

gondoljon ránk is-- 😊😊
Frequency

Italo4ever
<#fejvakaras>

\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"

Italo4ever

\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"

Howkeddlee
És hogy ne csak kérjek,hanem hozzak is valamit: Ha még valaki nem ismerné ezt a verziót... Letöltése nagyon javasolt!! :-) Szerintem elég jól sikerült!!

Sandra - Secret Land '99 (Ultra Violet Club Mix) (1999) (5:34) (FLAC)

Üdv.Csaby

A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong... \"Nem az életemet akarom végigálmodni,hanem az álmaimat végigélni!\" \"A Japán TDK együttes kazettáját meg ne vedd!NINCS RAJTA SEMMI!!\"

Frequency

Howkeddlee
Sziasztok!

Keresném ezt a zenét,vagy az egész maxit losslessben...
Ha valakinek meglenne,nagyon megköszönném ha feltöltené!
Üdv.Csaby

Frequency

zalrobto

<#wink><#nyes>

Köszi szépen,ez az....Valaki a maxit feltudná tenni??
bojti

Bocsi az elõzõ nem tudom honnan van . Ez lesz az .

bojti

Köszi,nem erre gondoltam,de hasonló stilusban játszódhatott,nemrég egy IHM-es videoban hallottam egy rövid részletet belõle...
Viszont ezt megtudnátok fejteni??
Howkeddlee
Sziasztok!

Lifesgood: Csak nem erre gondolsz? :-) 1994-95körül sokat játszottam én is...

Ha nem erre gondoltál,akkor sorry...

Üdv.Csaby

Howkeddlee
Sziasztok!

Ide is felteszem,hátha itt tud nekem valaki majd segíteni!
Pet Shop Boys rajongók!! :-)
Egy ritka és szerintem különösen jó verziót keresek losslessben,akinek meglenne,nagyon megköszöném ha segítene,és feltöltené nekem valahova!

Pet Shop Boys - Being Boring (Marshall Jefferson 12'' Mix) (9:03)

Nagyon nagyon hálás lennék érte,vagy akár az egész maxiért is,amin ez a verzió rajta van!

Köszönöm szépen! Üdv.Csaby

zalrobto

egy jó kis muzik<#wink><#nyes>

Küldtem <#integet2>

........:::: Eurodance & Italodance ::::........ \"Sok ilyen, nem kommersz zenét oszthatnál meg velünk\" :)

Dióka
nagyon jó kis remix, és a cymatics album is jó.
kíváncsi lennék, a videót eredetileg milyen zenére készítették?!

Frequency
Hú,ezzel a klippel nem tudok betelni:

trexxhunter
nem hiszed el!!! 😊 MEGVAN!!
pm-be dobj egy címet, ahova elküldhetem! (persze ha kell egyáltalán még)

üdv JOCI

zalrobto

remek verzió<#nyes>

Csak nem festés van nálatok, és a pakolászás közben megtaláltad?

........:::: Eurodance & Italodance ::::........ \"Sok ilyen, nem kommersz zenét oszthatnál meg velünk\" :)

Nekem bizony😊 <#eljen>

trexxhunter
Eurolackó!! az Erik a Viking : Crazy albumát neked ígértem??

Ennek a számnak van egy külföldi technosabb verziója,ha jól tudom szöveg sincs benne...Nem tudjátok melyik az??
köszönöm
zalrobto
egy nagy kedvenc

VM-BEN (APE)-BAN 1 VERZIÓ
<#ravasz1><#nyes><#finom>

Sziasztok! Keresném a Soho Party - Best Of Collection címû albumát loss.ban. + A Splash - Tedd fel a kezedet címû számát szintén loss.-ban. Tudnátok ebben segíteni? Köszi elõre is. 😊
mflex
Jó lenne ezt a programot megtanulni, de sajnos nekem ehhez kevés az idõm. Egyszer felraktam, de 2 óra bénázás után hagytam a picsba az egészet :/

What about the forests?

Dióka
természetesen biztos, hogy innen elvétve ismerik (én sem), de köszönöm, fantasztikus zenéket hihetetlen érzékkel nagyszerûen feldolgozó elõadó.én így szájharmonikázni embert ritán látok-hallok így és még ritkábban gondolunk bele, milyen hangokat lehet kilehelni egy ilyen pici és mégis egyszerû, de azért valójában összetett hangszerbõl.
bár a 'szépsége' csak zenéiben megfogó, de szerintem az is elég. szívni éa fújni eszméletlenül nagyon jól tud.<#nevetes1>
Hogy egy ilyen valóban 'mûvésznek és zenésznek' miért kell kiadó után kujtorogni,azt nem is értem.

Howkeddlee
Sziasztok!

Aki még nem ismeri: Christelle Berthon
Minden videója elõbb megmutatja a hangszerét,egyben "tisztelve" azt!Nagyon sokrétû zenei stílusban tolja,érdemes rákeresni a neten,pláne annak aki szereti a harmónikás zenéket,mint pld ezt itt,így ezekben a verziókban,természetesen tõle...
Nagyon veszélyesek!! :-)

Üdv.Csaby

zalrobto
bár nem ez a stilus a kedvencem de jó azért<#eljen>

IMYke2.0.0.0
Bocs, hogy itt "nyomatom" ezt, de bízom benne, hogy "értõ" fülekre talál az ilyesmi is, még ha erõsen off topik a cucc:

Ezt hallanotok kell - Ableton Live-al készült!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Ezért fantasztikus az Ableton Live: Youtube videoklip.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

zalrobto

Track List
<03:57> 01. King Of Paradise - One Night Stand (Radio Version)
<05:12> 02. King Of Paradise - One Night Stand (Extended Version)
<05:28> 03. King Of Paradise - One Night Stand (Dance Up Mix)
<03:12> 04. King Of Paradise - Give Me Your Love (Radio Edit)
<03:53> 05. King Of Paradise - Give Me Your Love (My Desire Mix)
FLAC 1996
LETÖLTÉS
<#wink><#nyes>

enjoy people...

Tracks:

01. Indian Power (Radio Version) 3.42
02. Indian Power (Rexanthony Mix) 4.23
03. Indian Power (Maximal) 5.21
04. Indian Power (Red Tribe Mix) 5.50

just wait 5 seconds & press ''saltar publicidad'' later download
zalrobto

<#nyes>

zalrobto

<#finom><#finom><#finom>

zalrobto
nekem is<#nevetes1>

zalrobto

jó zene <#nyes>

Köszi szépen Retromen ! Idõközben a másik zene is elõkerült, úgyhogy ÖRÖM, és BÓDOTTÁ' van ! 😊