90-es évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Üdv!

Azt a 320-as cuccot tisztelettel megköszönném.

Jó kis leirás...😊én úgy emlékszek,hogy az egész eurodance kezdetét,a 2 unlimited kezdte a no limit c számmal, 93 körül,azzal a zenével indult be a felpörgetett dance stilus...igaz,h akkor még csak v 10 éves voltam,de azt a számot nagyon megszerette mindeni és onnan indult be a verkli..

Egy fontos kérés: valaki az ableton 7.0.14-es verzióhoz serialt tudna küldeni?? Mert fél évig tökéletesen ment és tegnapra elkezdett kódot kérni...És sok lementett projectem van,amiket elkezdtem és nem fejeztem be...Nem akarom,hogy elvesszenek....
köszönöm
Ebbõl sajnos nem hallom.😞

Igazából ezt keresem:
http://www.youtube.com/watch?v=Y3b-RWZY5ek
De sajnos nem tudom se a címét, se az elõadóját, magnófelvételrõl hallatszik a részlet.

Akkor még egy kicsit folytatom a sort a kedvenceimbõl:

Hot Love And Emotion.flac
Crazy For You - Go Go Girls with Virginelle & Annalise.flac
Up And Down.flac
Fantasy.flac
http://www53.zippyshare.com/v/40864840/file.html

Van még, de hát lehet, hogy mást ilyen nem is érdekel.

És egy külön cikk a kilencvenes évek elejének legmenõbb kemény technoslágereirõl:
Kemény techno zenék a 90-es évek elejérõl

Már elfelejtettem legutóbb mit ajánlottam, de azóta kész az eurodance '93 és a '94 elsõ része:
Eurodance '93 - Az eurodance meghódítja a világot
Eurodance '94 - A csúcs év 1.rész

És a techno sorozat is folytatódott:
Techno zenék 1991 - A techno berobban

Amiket felraktál ide igazi eurobeat zenék (italo disco hi nrg), a Vanessa - Hey hey pl. óriási kedvencem '93-ból és valószínûleg csak a rövidebb radio verziója van meg.
Jó ötlet volt!

Ez a lemez kell valakinek mp3-ban?

va-floorfillers_90s_dance_classics--2011

Sziasztok!

Nem tudom, hogy itt elfér-e egy kis eurodisco (ha nem, kuka):

Helena - Take My Life (Extended Mix).flac
http://www8.zippyshare.com/v/11179311/file.html

Vanessa - Hey Hey (Extended Mix).flac
http://www63.zippyshare.com/v/85812030/file.html

Victoria - Give Me The Night.flac
http://www63.zippyshare.com/v/81111902/file.html

Virgin - Kiss And Hold Me Tight (Extended Mix).flac
http://www1.zippyshare.com/v/93428718/file.html

shirak
a kozepsobol van egy 320-as. szolj ha kell es folteszem.
<#wave>

Play it loud!!

Dj Tommy
Nekem mp3-ban van meg, 192kbps-es minõségben, ha így is érdekel, akkor feltöltöm.<#kacsint>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

kaposi1
Nekem se ártana ez a maxi.<#nevetes1>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

zalrobto

<#nyes>

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

Üdv!

Eme remek darabot keresném: Maharadsha - You're my heart Ha esetleg akadna valakinek remek minõségben (akár veszteségmentes is lehet 😊 ), akkor kérném, hogy ne fogja vissza magát. Ha nagy leszek meghálálom 😊

IMYke2.0.0.0
Koreai "mulatós techno" a humorosabb, sztorizós fajtából. - Jo Sung Mo...I Swear
Én jól szórakoztam alatta 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

zalrobto
privi ment

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

kaposi1
Szia Robi!
Nincs meg .

zalrobto
megvan ez neked már?
Fourteen 14 - Don't Leave Me
vm ben?

zalrobto
szia laci vagy most itt?

kaposi1
Köszönöm szépen!<#worship>
A Zárjon be a gyár nagyon kellett.

köszi vittem

zalrobto

nagy kedvenc<#nyes>

Köszi elõre is!

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Ma este felrakom!

kaposi1
Ez engem felettébb érdekelne.<#wink><#worship>

Mindenképpen érdekelne, nekem ez csak kazettán van meg.

Egy ilyet találtam losslessben ha érdekel szólj!

Mr. Rick - Szállj csak, szállj!

01.Szállj, csak szállj
02.Zárjon be a gyár
03.XX. század
04.Ha szerelem ébred
05.Ördög vonat
06.Angyali vallomás
07.Csók és könny
08.Minden éjjel
09.Az elsõ villamos
10.Buli van
11.Tied egy szív
12.Ébredj

Néhány szám az albumról meg van mp3-ban de csak 192 kbps.

A Visszatérés album nekem is megvan ,A Fair album olyan 2000-es lehet.

A Fair - Néha Nap az mikori album? 90-es évek, vagy már 2000-es évek eleje?

Ez nekem is csak MP3-ban van, a Visszatérés címû albumuk van meg eredetiben.

Ezt is keresem losslessben ,de sajnos semmi .

Digital Scream

IMYke2.0.0.0
Jól elbeszélgetek magammal 😊

Nos, akkor magamnak (is): Milk & Honey vs. Khaled...Didi (i2k'009's Mashed Up Remix)

IMYke2.0.0.0
Dél-Koreában ezt szeretni fogják, úgy érzem:

Uhm Jung Hwa...Cinderella (Original + i2k'011's S-II-S Remix)

IMYke2.0.0.0
Megnéztem a látogatottsági elemzést a Youtube-on , és a feltöltéseim ezekben az országokban népszerûek (sorrendben!):

Magyarország
Dél-Korea
Egyesült Államok
Németország
Spanyolország

Igaz, Németországban le is tiltottak két videómat, szegények nem hallgathatják Dr. Alban-t...

IMYke2.0.0.0
Azt én is kapom, orrba-szájba. 😊

Neked több videód van, több a félnivalód is 😊

Ezt az albumot is keresem losslessben! Tudtok róla valamit?

Fair - Néha Nap

discogs

zalrobto
nekem még csak annyi jött hogy 3.féltõl való hanganyag<#eplus2>

IMYke2.0.0.0
Értem én az aggódást, meg a sz.jogvédelmet, de a REKLÁM értéke hol marad az ilyeneknek?
Ehh.

IMYke2.0.0.0

Nekem meg a data törli a cuccaimat..... Jön mindig egy mail,h figyelmeztetést kaptak õk is,ezért törölték...
Sziasztok!

MR.Rick albumokat keresek LOSSLESS-ben, vagy 320-ban.

Ennek a számnak van egy másik verziója..azt valaki feltudná nekem tölteni??köszönöm
zalrobto

<#wink>

zalrobto

na ez nagyon jó <#finom><#szeret>

zalrobto

<#wink><#nyes>

Sziasztok!
Szeretném kérni a segítségeteket!Keresem az UFO-tól a Szerelemdoktor albumot, de a Best of-nak is örülnék ,de csak losslessben!Valakinek ha van ilyen és megosztaná nagyon örülnék!