90-es évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valakinek meglenne veszteségmentesben ?
Infinity - Kávé

kaposi1
Viszont ha lennél szíves megosztani, mert hol van már az a link?<#szomoru1>
Meghót.<#wink>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

zalrobto
na meg ez is tölük<#nyes>

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

zalrobto
hogy mikre nem emlékszel?<#taps>
ez a zene sem annyira ismert pedig jó zene ,még szerencse hogy ebbõl van jó minõségem már<#nyes>

<#finom>

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

Dióka
sün <#nevetes1> és pont nekem, ez biztos csak valami metamorfózis lehet ennyi év után <#nyes>

Dióka
csodálkozom, hogy ritkán kerül elõ ez a zene,pedig szerintem elég ütõs.

a vasárnapi ebédhez (mellett,helyett,elõtt,után) dobok még 2 nagyon jót és ritkábbat mutatóba,ajánlóba

Ian Rouge - My Life (1994 Italy)

és egy 96-os nálunk szinte tutibiztos ismeretlent szlovákot

Bee M. - Do What You Want (1996 Slovakia)

Howkeddlee
Sziasztok!

Ebben a zenében,vagy az egész maxiban amin ez a verzió is rajtavan,tud valaki segíteni? (ezen verzió címe pontosan: Do You Wanna Party (Steppin' Out Mix 5:04)) Losslessben keresném!
Szerintem baromi jó zene,és baromi jó verzió!

Nagyon szépen köszönöm!

Üdv.Csaby

A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong... \"Nem az életemet akarom végigálmodni,hanem az álmaimat végigélni!\" \"A Japán TDK együttes kazettáját meg ne vedd!NINCS RAJTA SEMMI!!\"

zalrobto

<#hehe><#wink>

zalrobto
szia
szerintem elég ismert nekem már anno megvolt igaz csak kazin<#eljen>
P.M. Sampson - Ain't Over Now (Summer Mix).flac
<#nevetes1><#nyes>

Ez pedig érdekességképpen (remélem nem volt még)! Nem is olyan rossz Dél-Amerikához képest! 😄

(Ha valakinek meg van jó minõségben, jöhet!)

Sztem hatalmas zene, a kevésbé ismertek közül!

Sziasztok!

Ezt keresem jó minõségben!

4shared-en fent lenne, de regelni kell a letöltéshez, azzal meg nincs kedvem bajlódni! 😊

Három újabb cikk a 90-es évek zenéjérõl:
Népzene diszkósítva - Német és orosz zenék és dalok felturbózva
Eurodance '94 - 2. rész-Nyár és õsz
Techno Zenék 4. - '92 A techno éve
Az elõzõ cikkeket jó sokan olvasták, ami azt jelenti, hogy sokan szeretjük még mindig ezeket a zenéket. Csodás idõszak volt!

zalrobto
nane nem is tudtam<#ravasz1><#nevetes1>

Egy vérbeli 90-es évekbeli eurodance zene <#nevetes1>

Már megvan,BEAT SYSTEM - FRESH

Üdvözlet mindenkinek !

Egy kérdésem lenne, hogy nem e tudja valaki,ennek a számnak 90-es évektõl volt sláger,egy együttes feldolgozta,és sokáig ment is a disco-ban is,ez a szám.Annak az elõadó neve kellene, az is ha jól emlékszem, de nem biztos valami fresh volt.
klip

zalrobto

letöltés
WAV
JÓ ZENE<#ravasz1><#nyes>

zalrobto

Track List
<03:43> 01. Space Mission - Red Martian (Single Mission)
<06:05> 02. Space Mission - Red Martian (Maxi Mission)
<05:29> 03. Space Mission - Red Martian (Alternative Mission)
APE
LETÖLTÉS
KEDVENC
<#nyes><#papakacsint>

Howkeddlee
Sziasztok!

Imyke: Nagyon szépen köszi... Más változatban ez a verzió nincs meg valakinek esetleg? (ami nem live...)
Köszönöm szépen!!

Üdv.Csaby

A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong... \"Nem az életemet akarom végigálmodni,hanem az álmaimat végigélni!\" \"A Japán TDK együttes kazettáját meg ne vedd!NINCS RAJTA SEMMI!!\"

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Szerintem is még mindig zseniális az a szám.
A kiadvány pedig, így az éveket tekintve, kuriózummá is lett.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

zalrobto

<#nyes><#wink>

zalrobto

<#vigyor><#nyes>

zalrobto

jó kis verzió<#nyes>

Howkeddlee
Sziasztok!

Ezt a dupla válogatást is nagyon keresném:

Various - Cucamarcha party

Ha valakinek meglenne,nagyon megköszönném!!

Üdv.Csaby

Howkeddlee
Sziasztok!

Minden reményem bennetek van! Ezt a qrvajó verziót keresném,ebbõl a nagy slágerbõl... Bárhol kerestem,sehol nincs,még csak egy szaros 192k.s verzió sem! Aztán lehet hogy csak rosszul kerestem?
Nagyon ajánlott meghallgatni ezt így! Szerintem baromira ütõs lett,habár nem mai zene,és legfõképp 5éve volt ez a koncert!
Amúgy is baromira nagy kedvencem az akusztikus "komolyzenei" hangszerelés egy slágerzenénél,fõleg 5:10-tõl nemtudok betelni azzal a kb 1perces résszel,amíg a csajokat is mutatják... 😊

Aki tud nekem segíteni ebben a verzióban,akár live,akár mix,nagyon nagyon nagyon megköszönném... 😊

Üdv.Csaby

Sziasztok!Valaki feltudná tölteni nekem az UFO - Karibi party címû dalát wavban.Elõre is köszönöm!
mflex
A Real Life számát akkor halottam elõször, mikor 1984-ben kint volt az NSZK-ban és vettem egy csomó vinyl-t, illetve faterom megvette nekem, egy válogatás lemezen volt rajta. Rögtön elsõ számú kedvenc lett. 😊 Természetesen nagy becsben õrzöm azóta is azt a lemezt (is).

What about the forests?

zalrobto

<#wink><#nyes>

Köszi az infót, a hasonlóság nekem is feltûnt.

IMYke2.0.0.0
Emellett, érdemes lenne áttérned a 8-as sorozatra...

IMYke2.0.0.0
Azt ugye tudod, hogy hiába mented el a hétköznapi mentéssel, ha ezt nem teszed meg:

akkor bármilyen rendszer újratelepítéskor, felhasznált fájlok áthelyezésekor, stb. a projekted használhatatlan lesz = mindent újra be kell olvastatnod más forrásból, minden ütemre igazítást el kell ismét végezni stb.

IMYke2.0.0.0
" Németországban a Lori Glori énekesnõ által énekelt Piece of my heart volt az Intermission második kislemeze, amely pillanatok alatt ismertté tette az együttest."

Érdemes megemlíteni, hogy a "Real Life...Send Me An Angel" alapjait használva dolgozták ki. Youtube.

kaposi1
Zoli Péntek van? <#ravasz1>

tgolyo
jól jönne! legalább nem kell bedigizni<#vigyor5>

forever vinyl Állampolgári jogom hülyének lenni!

shirak
gratula cimbora!
kell 320-ban?<#vigyor><#hehe>

Play it loud!!

tgolyo
Halihó!
mennyit játszottam anno.<#vigyor2>

forever vinyl Állampolgári jogom hülyének lenni!

Balibu - Let's Come Together (Holiday Shot) flac

http://depositfiles.com/files/kz6o5a128

Bocsi sztorno megvan a maxin

Ezt a verziot keresném jó minõségben a maxin nincs rajta

Malibu - Let's Come Together (Holiday Shot)

shirak
szívesen😊

Play it loud!!

kaposi1
Én is köszönöm szépen.<#worship>

Hmmm... asszem ez a muzsika sok bulin volt nyitó darab:Marisa Turner - Deeper in the night

shirak
szivesen cimbora.
amennyi kerest te itt teljesitettel, ez a minimum<#wave>

Play it loud!!

zalrobto

<#wink>

Köszönöm szépen!

shirak
[url=
http://speedy.sh/UjCdd/MYS.rar
]innen[/url]
a nevem a hunyó <#wave>

Play it loud!!

zalrobto

<#nyes><#eljen>