40688
:
Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!
Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!
-
Runnerfxr01 #33011 A tlc véletlenül duplán ment, bocs. -
Runnerfxr01 #33010
-
Runnerfxr01 #33009
-
Runnerfxr01 #33008 -
Runnerfxr01 #33007 -
Storung #33006 Ém anno ezt hagytam "veszni". -
#33005 A sweetbox funky 12" verzsön ezen a maxin található:
-
#33004 Mi az a FAC? -
#33003 Culture Beat - Crying in the Rain maxi cd
letöltés
-
#33002 Ha már magyarok.
Egy nagyon nagy kedvencem remek verzióját ajánlom a CD-ről.
Betty Love - Olyan, Mint A Méz (Brunner's Babylon Mix) .flac -
#33001 Lehet én látom rosszul, de nem sztároltuk se a Kozmixot, sem Náksiékat.
Én megértem ha zavaró volt számodra, hogy olyanról volt szó, ami Neked nem zene.
Úgy látom, hogy én vagyok a legfiatalabb téma látogató és sok 90-es évekbeli előadót nem ismerek, amiről szoktak itt az emberek beszélgetni.
Én általában azokat az előadókat ismerem, amiket annak idején a rádióban halottam, vagy azokat a magyar előadókat, amit a Bravissimo 3-as kazettán hallgattam.(persze azóta több magyar előadót ismertem meg)
-
#33000 EZ SEM VOLT MÉG
Sect - F & D (Dance) FLAC
SAJNA VIDI NINCS HOZZÁ DE JÓ
-
#32999 szerintem eddig sem volt baj csak kicsit hátrébb is nézned kellet volna a fórumot volt jó pár zene anno ami nagyon jó volt(szerintem)
-
#32998 Egy jó kis egyházi nóta!
E Nomine - E Nomine ( Denn sie wissen nicht wass sie tun ) Video.flac -
#32997 VégreElindult olyan irányba,ez a fórum,ahogy én azt szeretném! Ez a zene nagyon tetszik,és sosem hallottam,de Tőled Kaposi úr,megszokhattuk hogy jó ízlésed van!. -
Fifty Fifty – Tonight... I'm Dreaming -
allada67 #32995 Bandido - Far Away nekem 192mp3-ban van meg,nem is lenne vele bajom,de
nem szól úgy mint egy tuti 192-es.
Ha valakinek lenne egy jól szóló, jó mp3,azt megköszönném. -
Female - Don't let me be misunderstood.flac
Igaz 2000-es a zene de talán még szívesen fogadjátok. -
igazi mestermunka -
#32992 szia
egyenlöre nem találom mert nincs egyetlen maxi-n vagy a remix-en sem
nekem csak ezek vannak
http://www.discogs.com/Culture-Beat-Crying-In-The-Rain/release/50961
-
#32991 és remek minőségben -
#32990 köszi mester már szedem is -
#32989 Jól nyomod, mint mindig. -
Storung #32988 Ennek a darabnak pedig létezik egy 7:13 hosszú változata, ami egyszer már jó 20 másodpercig volt is a kezemben cd formátumban :) Szóval, ha valaki rendelkezik a Sweetbox Funky 12" Mix-el igen kiváló minőségben, az kérem ne habozzon, legyen az a mai jócselekedete, hogy megosztja :) [URL=http://www65.zippyshare.com/v/86692096/file.html]Culture Beat - Crying in teh rain (Sweetbox Funky 7" Mix)[/URL] -
Storung #32987 Ezt is kedvelt darab volt mifelénk: Nina - Can't stop this feeling (Geo's Hot Pants Club Mix) -
#32986 Inkább hallgassunk egy ütős Remix-et erről fekete korongról...
B2. Stanley Foort - Love Makes The World Go Round (Sweep The House Mix)
A kíncsomagoláshoz szükség lesz a nick nevemre!
Donwload...wav
-
Storung #32985 Bocsánat, csak erre tévedtem...talán érdekel valakit: Marisa Turner - Don't need to know your name (Clubmix) asszem még wav is :) -
#32984 akkor ne gagyiz le semmit és inkább mutass be ezekből párat hátha érdekell mást is ezen elöadók számaiennyi:D -
#32983 de most minek hisztizel? csak véleményt irtam neki 1 ember miatt nem kell menekülni innen hiszen páran azért hozzászoltak amikről irtál -
#32982 A 90-es évek első fele,a világ jelentősebb slágerlistáin,ide sorolva még az amerikai listákat is az európai dance stílus előre töréséről szólt! Lista vezető,milliós példányszámban elfogyott maxi-cd-k jellemezték ezt a zenei korszakot,melynek termését sokunk a mai napig szereti hallgatni,illetve gyűjteni!Ám a 90-es évek nem csak a dance stílusról szólt! Ha 90-es évek !akkor olyan előadókról is érdemes szót ejteni akik igazán minőségi zenéket produkáltak.és nem esnek olyan távol a dance stílusától,de nem egy kaptafára készitett tingli-tangli zenéket produkáltak!Ezek pld.Jon Secada,Karl Keaton,Sydney Youngblood,a D.REAM,Cathy Dennis,Kenny Thomas,Undercover és sorolhatnám tovább! Senkinek a zenei izlését nem akarom elítélni,mindenkinek privát joga mit hallgat,de szerettem volna azon véleményemet,megosztani másokkal is,miszerint meghökkentem hogy e fórumon náksi és a kozmix a sztár,akik a nyugati sztárok gyenge koppintásaival jöttek anno!Ha így haladtok akkor legközelebb már a dupla kávé lesz a téma! Szeretnék 90-es évek ritkaságairól,és olyan zenékről olvasni e korszak zenei terméséből,ami számomra is az újdonság erejével hatna,és bocs wildhempjr,ha sértve érzed magad ,de csak a véleményemet írtam le,sajnálom ha ez érzékenyen érint! -
wildhempjr #32981 Nekem tök mindegy milyen zenék vannak megosztva ami 90-es évek, csak azt nem értem miért kell mindig megjegyzéseket tenni, Én sem csípek sok mindent, mégsem írok be, meg gagyizok, hihetetlen, hogy a TOLERANCIA mennyire nem ismert bizonyos emberek körében és ez az egész onnan indult el, hogy pár ember - köztük Én is - kért pár zenét és volt aki segített!
Én esküszöm többet nem írok ide, mert ez van belőle, majd megszerzem máshonnan!!! -
#32980 hát ez azért van mert mást senki nem hoz ide "stilust" én ezt szeretem a legjobban,sajnos már nem olyan ez a fórum mint régen -
#32979 már ne is haragudj de ez sem valami nagy zene!
csak azért mert valami nem volt itt nálunk hallgatható az miért lenne gagyi?mondjuk nem a magyarokra gondolok mert azokból nagyon kevés tetszett annó
"mint:HADDAWAY,DOUBLE YOU,CAPTAIN HOLLYWOOD PROJECT,SNAP,EGMA,CULTURE BEAT,KENNY THOMAS,PASADENAS,MARKY MARK,stb.E zenékre is lehetett bulizni,és kicsit magasabb színvonalú zenék"
ezekből meg hát mindegyik megvan szinte minek mindig ezekről beszélni ,inkább hallgatom őket -
#32978 Ez a topik már konkrétan már csak az eurodance-ről szól :(
Az előadók, amiket felsoroltál, nem ebbe a kategóriába esnek. -
wildhempjr #32977 Most már a Tied, mert átmegyünk a MAGYAR fórumba, amúgy az általad felsorolt előadók összes slágere megvan nekem BAKELITEN és játszottam és játszom is ŐKET még mindig, mint jeleztem csak segítettem/tünk és kértem magyar maxik ügyében!!! -
#32976 Magam is jártam a 90-es években disco clubok-ba!Én e korszakból olyan nívósabb előadókra emlékszem mint:HADDAWAY,DOUBLE YOU,CAPTAIN HOLLYWOOD PROJECT,SNAP,EGMA,CULTURE BEAT,KENNY THOMAS,PASADENAS,MARKY MARK,stb.E zenékre is lehetett bulizni,és kicsit magasabb színvonalú zenék,de úgy látom ez a 90s fórum nem az én világom! -
wildhempjr #32975 Hát igen ez elengedhetetlen darab volt!!! -
#32974 Mi a diszkóban, az este 'mulatós' részében erre a számra úgy pörögtünk, mint a villanyóra: Sing Sing...Halál a májra.
Szigorúan a nem-metál verzióra. -
wildhempjr #32973 Semmi gond, nyitottam egy új témát a 90-es évek MAGYAR ZENÉI címmel, mindenkit szeretettel várok aki szeretne itt magyar zenékről csevegni, vagy keres és cserélne magyar zenéket, maxikat!!!
Stílus bármi lehet pop, house, dance...
Csak magyar legyen!!!
Mindenkit várok és ott nyugodtan lehet magyarokat feltölteni!!! -
#32972 Nem célom senkit megbántani,s bár én a 80-as évek zenéit kedvelem elsősorban,a 90-es években is készültek elképesztő jó zenék,de nem azokra a dalokra gondolok,amikről itt olvashatók a fórumban! Sorry!