90-es évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zalrobto
<#mf1>
Le Lips - Rhythm.wav
letöltés
egy kicsit másab mint a youtubos de nekem jobban tetszik ez a verzió<#nyes>

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

zalrobto
szia
képzeld el sajna nincs meg,ezért köszi igy is <#worship>

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

Sziasztok!

Ezt keresem JÓ minõségben!
Nagy zene! 😛

Egy kis ritkaság, egy- szerintem valószínûleg - kevesek által ismert zene (bár azon nem lennék meglepõdve, ha pl Robi ismerné <#nevetes1>)

High Spirits - Music (Was My First Love)

Dj Tommy
Ez kis "törlesztése" azoknak a zenéknek, amiket Ti osztatok itt meg, az idejáró tagokkal.<#worship>

Stella Getz ‎– Dr. Love (Remix) Maxi
1. Dr. Love (Remix) 5:14
2. Dr. Love (Instrumental Remix) 5:14

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Köszi, király vagy! <#eljen>

zalrobto
a külön kérrést én is köszönöm <#eljen><#worship>

Dj Tommy
Stella Getz - Dr. Love Maxi (Scandinavian Release)
01. Dr. Love (7'' Version) <2:57>
02. Dr. Love (Dance-Mix) <6:37>
03. Dr. Love (U.S. Remix) <2:50>
04. Dr. Love (Medicine Man 12'') <10:23>

Külön Retroman kérésére:
Stella Getz - Dr. Love (Extended Version 12')

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Ez a változat pedig a német kiadású maxin szerepel.

Ezt a 4 perces extended verziót még fel tudná tölteni valaki jobb minõségben?:
Stella Getz - Dr. Love (Extended Version)

Azt gondoltam volna, hogy a 6:33-as Dance Mix lesz a legjobb verzió ebbõl a dalból, de ez a 4 perces extended verzió jobban tetszik.

Köszi szépen!<#worship>

zalrobto
gondoltam<#papakacsint>
ezért meg is hagyom hogy ha valaki kéri te rakhasd fel<#eljen>

Dj Tommy
Ugyanez van meg nekem is.<#vigyor0>

zalrobto
AIMP2: Track List
<02:56> 01. Stella Getz - Dr. Love (7'' Version)
<06:37> 02. Stella Getz - Dr. Love (Dance-Mix)
<02:49> 03. Stella Getz - Dr. Love (U.S. Remix)
<10:23> 04. Stella Getz - Dr. Love (Medicine Man 12'')
<#hawaii>

zalrobto
látom már elkéstem<#nevetes1>
megvan a keresett verzió<#wink>

Dj Tommy
Nincs mit, ha érdekel téged, feltöltöm a mai nap folyamán a teljes maxit.

IMYke2.0.0.0
Köszönöm szépen - én is vittem, mert nekem a kis hölgytõl csak a "Friends (Remix)" MaxiCD van meg FLAC-ben. 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Dj Tommy

Elsõsorban az a verzió kellene!

Dj Tommy
Ha ez az egy verzió kell, akkor tölthetem, de a teljes maxira még várni kell<#rolleyes>

Megfelelne!<#nevetes1> Fel tudnád tölteni, h megkérlek?

Dj Tommy
Így megfelelne?<#vigyor>
1 -===- C:\Users\xxxx\Desktop\stella\02. Stella Getz - Dr. Love (Dance-Mix).flac
A fájl kitömörítése sikerült.
Eredmény: ez a fájl 100%-os valószínûséggel eredeti CDDA

Jó lenne nagyon, ha meglenne, még akár 128-ban is!

zalrobto
szia egyenlöre nincs sajna de keresem

zalrobto

remek!!! kedvenc<#nyes><#papakacsint>

Szia Robi!

Errõl a maxiról megvan neked esetleg a 6:33-as idõtartamú Dance Mix verzió?:
Stella Getz ‎– Dr. Love

Ez a verzió elvileg csak a skandináv kiadású maxin van rajta, a német kiadásún nincs.
Bár nem hallottam soha ezt a verzióját még nem ennek a dalnak, de ismeretlenül is azt mondom, hogy a verzió elnevezése, a Dance Mix és a 6:33-as idõtartam alapján valószínûleg igazi "ínyencség" lenne számomra ennek a dalnak ez a verziója, ha meglenne esetleg, úgyhogy még, ha csak 128-as minõségben lenne csak meg, akkor is nagyon érdekelne!<#nevetes1>

zalrobto
tunnel trance force vol 6 (part 1)
youtube

Lovestern Galaktika Project meets Pulsedriver & Ole Van Dansk - Move For Freedom
youtube
<#nyes>

zalrobto

IMYke2.0.0.0
Amelie...I'll Take You (O Mama E) - <2012> - Youtube belehallgatás
01 - Extended mix
02 - Intempo Remix - Extended
LETÖLTÉS, MP3 (24 M😎

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Omnia Tria...Can't Stop The Movin - <1994>
[url="http://www.youtube.com/watch?v=77_zKkj1pq8"]Youtube belehallgatás[/urlg
1 Can't Stop The Movin (Rap Trax) 5:06
2 Can't Stop The Movin (The Summer Groove) 4:04
3 Can't Stop The Movin (Trasgressive Mix) 4:58
4 Can't Stop The Movin (Voice Of Angel Mix) 4:58
5 Can't Stop The Movin (The Sound Of Underground Mix) 5:28
6 Can't Stop The Movin (Hardcorey's Moving Part I & II Mix) 7:58
LETÖLTÉS, MP3

IMYke2.0.0.0
Orange Blue...Runaway - <1996>
Vokál: Sandra Chambers - Youtube belehallgatás
A1 RUNAWAY (ANTARES MIX) 5:17
A2 RUNAWAY (EUROMIX) 5:30
B1 RUNAWAY (70'S EXTENDED MIX) 5:18
B2 RUNAWAY (70'S RADIO EDIT) 3:37
LETÖLTÉS, MP3

zalrobto

AeroCool

New Italo Vinyl

AeroCool
Szia Retroman!

Sajnos nekem is csak részlet van meg belõle.
Egyébként La verona néven is adott ki maxit.
Van még mit begyüjteni:-)
Verona

New Italo Vinyl

És ez a dal ebben a verzióban megvan esetleg LOSSLESS-ben, vagy egy 320-asban?:
Irene Cara - Rhythm Of My Life (The E-Rotic Remix) (5:02)

kaposi1
Nincs meg.de még csak nem is ismerem.<#fejvakaras>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Laci, neked nincs meg véletlenül ez a maxi?:

Verona ‎– Kiss

MP3-ban is örülnék neki, vagy ha nem az egész maxi van meg, csak az egyik verzió, az is jó lenne!

kaposi1
Tudom az okát hogy miért,de sajnos így engem már kevésbé érdekel.<#szomoru1>

IMYke2.0.0.0
Mindent úgy készítek 😊 <48000 Hz, 24 bit, 23 kHz feletti hangok megvágva>
Netre, Youtube-ra gyenge minõségben szoktam feltenni ezeket.

kaposi1
Ne erre én is kíváncsi vagyok. De ha már elkészíted és dolgozol vele akkor ugye VM-ben?<#crazya>

IMYke2.0.0.0

Ok, kíváncsian várom a végeredményt!😊

IMYke2.0.0.0
Challenge excepted 😊
Remélem, sikerül valamit kihozni - este nekiugrok 😊

coldseed
Oké. Minden jót. Jó éjt!

\"ZENE NÉLKÜL MIT ÉREK ÉN\" - MÁTÉ PÉTER

zalrobto
na mindegy ,most megyek aludni majd még beszélünk<#wave>
jó éjt<#wink>

zalrobto
csak azt nem értem hogy nekem miért nem csinálja meg azt a két verziót<#fejvakaras>

coldseed
Inkább csak ezt az emotikont akartam<#vigyor2>

coldseed
Most látom, hogy a Soho Party mellett ott van az audiochecker fájl, amiben benne van, hogy 100%, hogy lossless. Úgyhogy ez az,aminek látszik.<#hamm>

zalrobto
nincs hozzá de ezzel a progival van tesztelve a ripp,most néztem van egy kis leirás hozzá és ugyanezzel a verzóval mint az enyém<#fejvakaras>

coldseed
Oh. Köszi.<#vigyor2>
Nos, a veszteségmentes anyagok tesztelésére én nem tudok más programot. Bár én az audiocheckert is csak 1-2szer használtam még régebben. Ált. szoktak EAC log file/cue-t is kirakni, ha valaki lossless anyagot tesz közzé.