40688
x7qm6o4e7cb4rxmcadpj.jpg:

Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!

• eurolacko
    Halihóóóóó!

Hol vagy már elveszve Te meg?...neked kéne már itt a miniszternek lenni át kéne venned a totyikgazda címet mflex pajtástól
    Húúúúha a Jackie Moore ...na az szép kis történet volt
    asszem karácsonyra igértem dehogy mikorra melyik évben azt nemtom már
  • eurolacko
    Hi MrSister!

Azt lehet tudni,hogy a zene mikori évjárat?...
    Valami magyar válogatás lemezen található?
  • reynaud #33492
    Értelek!
    Jobbulást és gyors gyógyulást kívánok!
  • zalrobto
    szia lackóka hogy tudnák 1 szer tőled is kapni veszteségmentest pl
    JACKIE MOORE 1 VERZIÓJÁT esetleg még pénzt is adnák érte hidd el megkapnád ha adnád
  • eurolacko
    Régóta itt vagyok már hidd el nekem
    Mivel adódott egy külföldi munka lehetőség így leléptem és nem foglalkoztam a fórumokkal
    Most egy bokasérülés miatt kényszerpihenőn vok és ráérek
  • reynaud #33489
    Már csak azt nem értem eddig hol jártál,tegnap láttalak először a fórumon!

Szép estét!
    Üdv.
  • reynaud #33488
    Köszi!

A club mixben nagyot szól ez a zene,szeretném!
  • eurolacko
    Igazán nincs mit
  • reynaud #33486
    Szevasz cimbi!

Ott a találat nálad!
    Igen,ezt a Johnny Parker zenét kerestem!
    Köszönöm szépen a segítséget,és a többiek tippjét is!
  • kaposi1
    Robi szerintem nyugodtan értsd meg inkább.
  • zalrobto
    szia
    igen nem láttalak mostanában skypon se mi van veled ?
    facen regiztél már ?
  • zalrobto
    szia
    azt a cre-dance vinylt valahogy megtudnánk beszélni ,még fizetnék is érte valamilyen veszteseégmentes formában ha lehetne róla szó mert nagyon nagy kedvencek
    ha meg nem azt is megértem
  • DFresh
    Szia Robi!
    Már rég dumáltunk.
  • zalrobto
    látom nem vagyok már, megélénkül a fórum
    kicsit szomorú vagyok azért mert amikor én teszek be zenét akkor nem igen szóltok hozzá,sőt szinte semmi aktivitás
    de azért nem haragszom senkire ez az én formám
  • DFresh
    Ez is elég jól sikerült.
  • tgolyo
    eléggé sz@r@kodik
  • eurolacko
    Úgy nézem van probléma ma az SG-vel
  • tgolyo
    Hali!
    látom LAci már fel is tota. ha meglelem a lemezem feltolom én is másik verzsönben.
  • tgolyo
    Hali!
    látom LAci már fel is tota. ha meglelem a lemezem feltolom én is másik verzsönben.
  • kaposi1
    Akkor már én is írok be egyet Ádám!

Wave Kid - Baby I Need Your Lovin (Classic Eurodance From the 90\'s)

• eurolacko
    Szevasz kolléga!

Gondoltam én is erre a zenére de lehet ,hogy inkább ez lesz ?

Letöltés
  • eurolacko
    Szevasz kolléga!

Gondoltam én is erre a zenére de lehet ,hogy inkább ez lesz ?

Letöltés
  • eurolacko
    Köszönöm a segítséget Laci!
    Már el is felejtettem ,hogy ez az imageshokkk egy kalap sz....
  • DFresh
    Talán ez?
  • tgolyo
    ezen az oldalon a kmpl. borító fent van?
  • becauseIsaid
    Csak annyit mondok, hogy nagyon sok irígy ember van, de vannak hülyék is...
  • reynaud #33467
    Egy kis segítséget szeretnék kérni a 90s eurodance stílust ismerőktől!

Van egy dal férfi énekkel,nagyjából 1994-es megjelentetésű kiadvány!
    Soha semmilyen formátumban nem volt sajnos meg nekem,bár anno próbáltam beszerezni!

Adrián által említett olasz,euro vonal,erősen Double You dalaira hasonlító hangzással!
    A cím nagyjából: Babe i need your lovin.
    Emlékeim szerint egy 70s évek zenéjének feldolgozása!
    Keresem de nem találom a cím alapján!

Köszönettel.
  • reynaud #33466
    Talán emlékszel,akkor is megmondtam, annak az original cd válogatásnak,melyen az Airbus dala található tabu a címe ,azaz nem publikus!
    Több italo ritkaság ill. különleges verzió van rajta!

Talán ha mások is az én magatartásom követnék akkor az a bizonyos magyar euro-dance lemez amelyről sok szó esett tegnap,és mellesleg tényleg magyar szinten kiemelkedően jó,nem került volna orosz kézre!

Én nem haragszom,sértődés sincs bennem,pedig Te piszkálsz engem,én soha nem bántottalak!
    Legyek hiteltelen a szemedben,ez a lemez cím akkor sem kiadó!

Képeket tervezek egyébként készíteni és a fórumba berakni,mert van egy csomó megunt eladó lemezem!

Mellesleg engem nem érdekel kinek mennyi lemeze van,azzal én nem vagyok kisegítve,/kivétel egy-két jóindulatú tag!/ mert nem vagyok és nem is akarok annak a baráti kőrnek tagja lenni akik...tudod mire gondolok!

Én annak is örülők,és megköszönöm ha valaki egy infóval segít,de legutóbb még azt sem kaptam,mert bár sokan ezres nagyságrendű vinyl gyűjteménnyel büszkélkednek,arról a mai napig nem kaptam infót a Flirts-Danger dalának 06.58 min verziója milyen minőségű a bakelit maxin!

További szép napot!

• gyorgy74
    "Arra is kitalálnád amilyen rossz indulatú vagy,hogy a netről szedtem le!"

Netről én is tudok leszedni képet. Nekem ne gyere azzal, hogy neked ez is meg az is megvan originált CÉDÉ-n meg, hogy nincs fényképeződ. Megint a sötétben kutakodsz olyan emberek írnak ide akiknek több ezres nagyságrendű lemezgyűjteményük van. Többüket személyesen ismerek és a gyűjteményüket is.

Elhiszem ha egy banánra ráírod a nick nevedet és beteszed ide az Airbus-Follow You originált lemezt. Megelégszem egy olvashatóan rávéset papira is. Addig az én szemembe hiteltelen vagy. Ne haragudj és ne essék sértődés.
  • reynaud #33464
    Neked az sem volt hiteles,amikor bebizonyítottam hogy létezik az
    Airbus-Follow You dalának extended verziója!

Valami olyan marhaságot írtál ha jól emlékszem hogy nem meggyőző a dal spektruma!

Persze mert ez nem internetről letöltött fájl volt,hanem original cd-ról mutatott anyag!
    Text pedig régebben kiadott cd lemezeken nem igazán található!
    Így nekem kellett a gép által ismeretlenként kezelt fájlnak nevet adnom!

Nem tudtam elképzelni sem ,miről beszélsz!

Ezek után neked én mit bizonygassak itt képekkel,arra is kitalálnád amilyen rossz indulatú vagy,hogy a netről szedtem le!

Egyébként meg azt gondolsz amit akarsz,ne gondold hogy érdekel!

Mindjárt jön az a néhány barátod,és megfog védeni.....
  • reynaud #33463
    Rövid nagyjából 5 hónapos fórumozással a hátam mögött,végre látok itt két vagány, jó arc tagot,tegnap óta!

Vajon kikre gondolok,nem nehéz kitalálni!

Volna még egy személy csak Ő már visszavonult a fórumozástól,nem túl meglepő módon!

• kaposi1
    Nem baj Laci azért vagyunk hogy segítsünk.
    Még ha most nincs is nálad fizikálisan a németeknél a CD, te vagy az egyik akinek bemondásra is elhinném hogy ezzel a maxi-val is rendelkezel Original-ban.

• eurolacko
    Bakker ezt elcsesztem...nem baj totyikgazdinak legalább adok egy kis melót
  • eurolacko
    Igaz van előttem vagy 3 fényképező de mivel németben élek jelenleg így csak erre vok képes

• gyorgy74
    Persze ez így hiteles, de én azt nem szeretem ha valaki a levegőbe beszél.
  • kaposi1
    Láttad a banánon a szignót?????
  • gyorgy74
    Látom te tudsz hiteles képet berakni...Az a baj ebben, hogy valaki nem tud képet csinálni a lemezről mert nincs fényképező gépe.
  • kaposi1
    Hatalmas fazon vagy.
    Állítom a banán többe volt neked most mint amennyiért kapható ez a CD.

Amúgy minden állításoddal egyetértek főleg azzal hogy a a ritkaságok bizony priviben cserélnek gazdát. Legyen az rip vagy eredeti.
  • MrSister
    Sziasztok!

Na, akkor röviden:

reynaud #33418 csak ma, csak neked...

dj adrián #33423 Nekem sem tetszik, de régen szart vettem olcsón, manapság viszont már szart veszek drágán!

kaposi1 #33424 A CD hanganyagára gondoltam.

ˆ eurolacko #33427 Egy anyaga volt a csóró kis magyar eurodance scene-nek, amire büszkék lehettünk és csak a milyenk maradt volna, persze azt is elherdálták...

Wind 67 #33430 Wind 67 nagyvonalúan ránk bízta mondatának befejezését. Én valami ilyesmire tippelek: A nagy gyűjtők találkozója, persze azok nem ide járnak.

ˆ eurolacko #33439 Tökéletesen egyetértek! Igaz, hogy az eredeti anyagért így is szép summát lehet kapni, viszont a rip minimum(!) lefelezte az eredeti lemez értékét.
    Mint igen komoly nemzetközi kacsolatokkal rendelkező személy, derítsd már ki légyszi, ugyan mit kapott érte az illető.

kaposi1 #33452 A komoly gyűjtők azért nem tárulkoznak ki, mert egyrészt fórumok nélkül is el tudják intézni az elintézendőt(rip csere/eredeti lemez vásárlás). Másrészt olyanok ők, mint a Bosszúállók. Csak akkor jönnek, ha baj van! Visszaterelik az eltévedt báránykákat a helyes útra, a jelenbe teleportálják a kilencvenes években ragadt dj-ket, felébresztik a Csipkerózsika álomba szenderült régi gyűjtőket, stb.
    Végezetül pedig a komoly gyűjtő fogalma szerintem olyan, mint az igényes zene. Ki dönti el ki/mi az? Mindkettő egyéni megítélés kérdése.
  • kaposi1
    Zolikám ezzel kapcsolatos gondolatomolvashatod az oldalamon.