40688
:
Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!
Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!
-
eurolacko #33494 Halihóóóóó!
Hol vagy már elveszve Te meg?...neked kéne már itt a miniszternek lenni át kéne venned a totyikgazda címet mflex pajtástól
Húúúúha a Jackie Moore ...na az szép kis történet volt
asszem karácsonyra igértem dehogy mikorra melyik évben azt nemtom már -
eurolacko #33493 Hi MrSister!
Azt lehet tudni,hogy a zene mikori évjárat?...
Valami magyar válogatás lemezen található? -
#33492 Értelek!
Jobbulást és gyors gyógyulást kívánok! -
#33491 szia lackóka hogy tudnák 1 szer tőled is kapni veszteségmentest pl
JACKIE MOORE 1 VERZIÓJÁT esetleg még pénzt is adnák érte hidd el megkapnád ha adnád -
eurolacko #33490 Régóta itt vagyok már hidd el nekem
Mivel adódott egy külföldi munka lehetőség így leléptem és nem foglalkoztam a fórumokkal
Most egy bokasérülés miatt kényszerpihenőn vok és ráérek -
#33489 Már csak azt nem értem eddig hol jártál,tegnap láttalak először a fórumon!
Szép estét!
Üdv. -
#33488 Köszi!
A club mixben nagyot szól ez a zene,szeretném! -
eurolacko #33487 Igazán nincs mit -
#33486 Szevasz cimbi!
Ott a találat nálad!
Igen,ezt a Johnny Parker zenét kerestem!
Köszönöm szépen a segítséget,és a többiek tippjét is!
-
#33485 Robi szerintem nyugodtan értsd meg inkább. -
#33484 szia
igen nem láttalak mostanában skypon se mi van veled ?
facen regiztél már ? -
#33483 szia
azt a cre-dance vinylt valahogy megtudnánk beszélni ,még fizetnék is érte valamilyen veszteseégmentes formában ha lehetne róla szó mert nagyon nagy kedvencek
ha meg nem azt is megértem
-
#33482 Szia Robi!
Már rég dumáltunk.
-
#33481 látom nem vagyok már, megélénkül a fórum
kicsit szomorú vagyok azért mert amikor én teszek be zenét akkor nem igen szóltok hozzá,sőt szinte semmi aktivitás
de azért nem haragszom senkire ez az én formám
-
#33480 Ez is elég jól sikerült. -
#33479 eléggé sz@r@kodik -
eurolacko #33478 Úgy nézem van probléma ma az SG-vel -
#33476 Hali!
látom LAci már fel is tota. ha meglelem a lemezem feltolom én is másik verzsönben.
-
#33475 Hali!
látom LAci már fel is tota. ha meglelem a lemezem feltolom én is másik verzsönben.
-
#33474 Akkor már én is írok be egyet Ádám!
Wave Kid - Baby I Need Your Lovin (Classic Eurodance From the 90\'s)
-
eurolacko #33473 Szevasz kolléga!
Gondoltam én is erre a zenére de lehet ,hogy inkább ez lesz ?
Letöltés -
eurolacko #33472 Szevasz kolléga!
Gondoltam én is erre a zenére de lehet ,hogy inkább ez lesz ?
Letöltés -
eurolacko #33471 Köszönöm a segítséget Laci!
Már el is felejtettem ,hogy ez az imageshokkk egy kalap sz.... -
#33470 Talán ez?
-
#33469 ezen az oldalon a kmpl. borító fent van? -
#33468 Csak annyit mondok, hogy nagyon sok irígy ember van, de vannak hülyék is... -
#33467 Egy kis segítséget szeretnék kérni a 90s eurodance stílust ismerőktől!
Van egy dal férfi énekkel,nagyjából 1994-es megjelentetésű kiadvány!
Soha semmilyen formátumban nem volt sajnos meg nekem,bár anno próbáltam beszerezni!
Adrián által említett olasz,euro vonal,erősen Double You dalaira hasonlító hangzással!
A cím nagyjából: Babe i need your lovin.
Emlékeim szerint egy 70s évek zenéjének feldolgozása!
Keresem de nem találom a cím alapján!
Köszönettel. -
#33466 Talán emlékszel,akkor is megmondtam, annak az original cd válogatásnak,melyen az Airbus dala található tabu a címe ,azaz nem publikus!
Több italo ritkaság ill. különleges verzió van rajta!
Talán ha mások is az én magatartásom követnék akkor az a bizonyos magyar euro-dance lemez amelyről sok szó esett tegnap,és mellesleg tényleg magyar szinten kiemelkedően jó,nem került volna orosz kézre!
Én nem haragszom,sértődés sincs bennem,pedig Te piszkálsz engem,én soha nem bántottalak!
Legyek hiteltelen a szemedben,ez a lemez cím akkor sem kiadó!
Képeket tervezek egyébként készíteni és a fórumba berakni,mert van egy csomó megunt eladó lemezem!
Mellesleg engem nem érdekel kinek mennyi lemeze van,azzal én nem vagyok kisegítve,/kivétel egy-két jóindulatú tag!/ mert nem vagyok és nem is akarok annak a baráti kőrnek tagja lenni akik...tudod mire gondolok!
Én annak is örülők,és megköszönöm ha valaki egy infóval segít,de legutóbb még azt sem kaptam,mert bár sokan ezres nagyságrendű vinyl gyűjteménnyel büszkélkednek,arról a mai napig nem kaptam infót a Flirts-Danger dalának 06.58 min verziója milyen minőségű a bakelit maxin!
További szép napot!
-
#33465 "Arra is kitalálnád amilyen rossz indulatú vagy,hogy a netről szedtem le!"
Netről én is tudok leszedni képet. Nekem ne gyere azzal, hogy neked ez is meg az is megvan originált CÉDÉ-n meg, hogy nincs fényképeződ. Megint a sötétben kutakodsz olyan emberek írnak ide akiknek több ezres nagyságrendű lemezgyűjteményük van. Többüket személyesen ismerek és a gyűjteményüket is.
Elhiszem ha egy banánra ráírod a nick nevedet és beteszed ide az Airbus-Follow You originált lemezt. Megelégszem egy olvashatóan rávéset papira is. Addig az én szemembe hiteltelen vagy. Ne haragudj és ne essék sértődés. -
#33464 Neked az sem volt hiteles,amikor bebizonyítottam hogy létezik az
Airbus-Follow You dalának extended verziója!
Valami olyan marhaságot írtál ha jól emlékszem hogy nem meggyőző a dal spektruma!
Persze mert ez nem internetről letöltött fájl volt,hanem original cd-ról mutatott anyag!
Text pedig régebben kiadott cd lemezeken nem igazán található!
Így nekem kellett a gép által ismeretlenként kezelt fájlnak nevet adnom!
Nem tudtam elképzelni sem ,miről beszélsz!
Ezek után neked én mit bizonygassak itt képekkel,arra is kitalálnád amilyen rossz indulatú vagy,hogy a netről szedtem le!
Egyébként meg azt gondolsz amit akarsz,ne gondold hogy érdekel!
Mindjárt jön az a néhány barátod,és megfog védeni.....
-
#33463 Rövid nagyjából 5 hónapos fórumozással a hátam mögött,végre látok itt két vagány, jó arc tagot,tegnap óta!
Vajon kikre gondolok,nem nehéz kitalálni!
Volna még egy személy csak Ő már visszavonult a fórumozástól,nem túl meglepő módon!
-
#33462 Nem baj Laci azért vagyunk hogy segítsünk.
Még ha most nincs is nálad fizikálisan a németeknél a CD, te vagy az egyik akinek bemondásra is elhinném hogy ezzel a maxi-val is rendelkezel Original-ban.
-
eurolacko #33461 Bakker ezt elcsesztem...nem baj totyikgazdinak legalább adok egy kis melót -
eurolacko #33460 Igaz van előttem vagy 3 fényképező de mivel németben élek jelenleg így csak erre vok képes
-
#33459 Persze ez így hiteles, de én azt nem szeretem ha valaki a levegőbe beszél. -
#33458 Láttad a banánon a szignót????? -
#33457 Látom te tudsz hiteles képet berakni...Az a baj ebben, hogy valaki nem tud képet csinálni a lemezről mert nincs fényképező gépe. -
#33456 Hatalmas fazon vagy.
Állítom a banán többe volt neked most mint amennyiért kapható ez a CD.
Amúgy minden állításoddal egyetértek főleg azzal hogy a a ritkaságok bizony priviben cserélnek gazdát. Legyen az rip vagy eredeti.
-
MrSister #33455 Sziasztok!
Na, akkor röviden:
reynaud #33418 csak ma, csak neked...
dj adrián #33423 Nekem sem tetszik, de régen szart vettem olcsón, manapság viszont már szart veszek drágán!
kaposi1 #33424 A CD hanganyagára gondoltam.
ˆ eurolacko #33427 Egy anyaga volt a csóró kis magyar eurodance scene-nek, amire büszkék lehettünk és csak a milyenk maradt volna, persze azt is elherdálták...
Wind 67 #33430 Wind 67 nagyvonalúan ránk bízta mondatának befejezését. Én valami ilyesmire tippelek: A nagy gyűjtők találkozója, persze azok nem ide járnak.
ˆ eurolacko #33439 Tökéletesen egyetértek! Igaz, hogy az eredeti anyagért így is szép summát lehet kapni, viszont a rip minimum(!) lefelezte az eredeti lemez értékét.
Mint igen komoly nemzetközi kacsolatokkal rendelkező személy, derítsd már ki légyszi, ugyan mit kapott érte az illető.
kaposi1 #33452 A komoly gyűjtők azért nem tárulkoznak ki, mert egyrészt fórumok nélkül is el tudják intézni az elintézendőt(rip csere/eredeti lemez vásárlás). Másrészt olyanok ők, mint a Bosszúállók. Csak akkor jönnek, ha baj van! Visszaterelik az eltévedt báránykákat a helyes útra, a jelenbe teleportálják a kilencvenes években ragadt dj-ket, felébresztik a Csipkerózsika álomba szenderült régi gyűjtőket, stb.
Végezetül pedig a komoly gyűjtő fogalma szerintem olyan, mint az igényes zene. Ki dönti el ki/mi az? Mindkettő egyéni megítélés kérdése.
-
#33454 Zolikám ezzel kapcsolatos gondolatomolvashatod az oldalamon.