90-es évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vannak még akik nem felejtették el a jó 90s évek stilusát,és ha jók az infóim 3 tagból állnak és 2 a 20as éveiket tapossák<#nyes>#nyes>
REALTHING: (real name: Oleksandr Hrytsiv) was born on 7th of April 1983 in Ternopil, Western Ukraine
VIPER: (real name: Victor Plotnikov) born on 22nd of December 1993 in Vologda, North-Western Russia.
IRA VAIN: (real name: Irina Bogryanova) born on 16th of August 1992 in Kemerovo, Western Siberia, Russia
<#smile>#smile><#smile>#smile><#smile>#smile>
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
Furcsa, hogy 2012-es ez a zene, hangzása alapján teljesen, mintha 94- 95-ös lenne, nem gondoltam volna, hogy manapság is készülnek még ilyen zenék, de ezek szerint akkor vannak még olyan elõadók szerencsére, akik nem felejtették el az eurodance stílust!<#taps>#taps>
Köszönöm szépen neked is.<#worship>#worship><#wave>#wave>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
már csak minimum 320 ban várom<#finom>#finom><#eljen>#eljen><#nyes>#nyes>
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
A "fõnöknek " meg külön fogom megköszönni.<#wink>#wink>
Jövök neked egyel.<#law>#law><#worship>#worship>
Ennek örülnék igazán.
1.Let Me Be Your Love (Dance Edit)
2.Let Me Be Your Love (Factory Team Remix)
A másik pedig hogy Euro House<#wink>#wink>és nem Eurodance.
Keresném a számomra egyik legnagyobb Eurodance zenét 1995-bõl.
Jó lenne az egész maxi ,de már a (Factory Team Remix)-el is nagy örömet tudna szerezni valaki.
De csak veszteségmentesben keresem.
Elõre is köszönöm szépen.<#worship>#worship>
Tommie Jenkins - Let Me Be Your Love ( 1995 ).
már 1991-ben is nagyon jó volt a csaj,akkor még SAW színekben, de ez az eurodance is nagyon jó áll neki!<#eljen>#eljen>
a zenét meg gondolom mindannyian ismerjük....
majd küldöm ha kell<#papakacsint>#papakacsint><#wave>#wave>
<#finom>#finom><#taps>#taps>
de találtam egy jó zenét
ismered?
Te tudsz esetleg valamit a Daisy Dee - Go Bazurk-nak arról a verziójáról, amit a 31783-as hsz-nél linkeltem be, tudsz valamit róla, hogy megjelent-e valaha valahol ez a verzió?
(ez saját vélemény)<#wave>#wave>
Echo Bass új számát hallottátok már?? (right the night) sztem jó lett!
Nem tudom volt-e már még új vagyok😊 Ezt annó rongyosra hallgattam😊
http://www.youtube.com/watch?v=Wv-UZOyW-0Q
esetleg nem lehet felgyorsitani az albumos verziót???
<#fejvakaras>#fejvakaras>
Nem tudom egyébként, hogy megjelent -e egyáltalán valamin hivatalosan ez a verzió, mert mindegyik diszkográfia csak az I Am (Who I Am) albumot írja, hogy csak azon szerepel, de azon meg egy másik változatban van, mindenesetre én meglepõdnék rajta, ha ezt a videóban szereplõ verziót nem adták volna ki, mert szerintem ez a legnagyobb zenéje Daisy Dee-nek.
S az oldalon, a jobb oldalon láthatod majd "EURO VADER MIXX ALBUM 2012" - egyben is letölthetõ.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Daisy Dee - Go Bazurk címû számának errõl a verziójáról, ami ebben a klipben van, tudtok valamit róla, hogy megjelent -e ez a verzió valahol?
A discogs szerint elvileg csak ezen az albumon jelent meg:
Daisy Dee – I Am (Who I Am)
Ezt az albumot le is töltöttem, de ezen egy másik verzióban van rajta, az a változat, ami a videóban van, sokkal jobb.
A discogs szerint maxija nem létezik ennek a zenének, és válogatáson sem jelent meg, csak ezen az I AM (Who I Am) albumon, jó lenne pedig, ha megjelent volna valamin ebben a verzióban is, ami a videóban van,mert szerintem hatalmas zene!
Ha valakinek van infója errõl a verzióról, hogy megjelent-e valaha valahol, megköszönném, ha megosztaná!
Üdv Inhouse
Üdv Inhouse
Köszi szépen ezeket is , na meg a Priviben jelzett nótákat is.
Már letöltöttem õket akkor, de a fórumban elfelejtettem megköszönni.<#lama>#lama>
Köszönöm szépen, remek kis dalok.<#law>#law><#worship>#worship>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
jó kis nyári filing szám,ez az ami mostanság hiányzik a zenei palettáról...És szégyen,h a mai tizenévesek még csak elõ sem veszik egy egy buli alkalmával....
Ez volna?
A csaj meg a refrént: One two three,come party wide me......, thro vor five keep the spirit in life... oh babe...és elõrõl....
Vinyl lemez örök... Mindörökké pörög :-))))
Vinyl lemez örök... Mindörökké pörög :-))))