90-es évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zalrobto
szia
vannak még akik nem felejtették el a jó 90s évek stilusát,és ha jók az infóim 3 tagból állnak és 2 a 20as éveiket tapossák<#nyes>

REALTHING: (real name: Oleksandr Hrytsiv) was born on 7th of April 1983 in Ternopil, Western Ukraine
VIPER: (real name: Victor Plotnikov) born on 22nd of December 1993 in Vologda, North-Western Russia.
IRA VAIN: (real name: Irina Bogryanova) born on 16th of August 1992 in Kemerovo, Western Siberia, Russia
<#smile><#smile><#smile>

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

Ez hatalmas zene, Robi, nagyon ütõs! <#eljen>

Furcsa, hogy 2012-es ez a zene, hangzása alapján teljesen, mintha 94- 95-ös lenne, nem gondoltam volna, hogy manapság is készülnek még ilyen zenék, de ezek szerint akkor vannak még olyan elõadók szerencsére, akik nem felejtették el az eurodance stílust!<#taps>

kaposi1
Szia!

Köszönöm szépen neked is.<#worship><#wave>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

zalrobto
ez ám a jó zene 2012 szeptembere<#szeret>

már csak minimum 320 ban várom<#finom><#eljen><#nyes>

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

DFresh
Szia!
Feldobtam neked a másik verziót is:
Factory Team Remix<#papakacsint>
kaposi1
Robikám elképzelni sem tudod mennyire hálás vagyok neked ezért.<#taps>
A "fõnöknek " meg külön fogom megköszönni.<#wink>

Jövök neked egyel.<#law><#worship>

zalrobto

egy jó zene igaz 2003 as de...
letöltés
FLAC
MÉG NEM VOLT SZERINTEM ITT<#ravasz1>

zalrobto
szia
az egyik igy hirtelen egy ismert helyrõl<#nevetes1>
(DANCE EDIT)
<#vigyor>

kaposi1
Csak két hibát vétettem mielõtt szóvá teszitek.
Ennek örülnék igazán.
1.Let Me Be Your Love (Dance Edit)
2.Let Me Be Your Love (Factory Team Remix)
A másik pedig hogy Euro House<#wink>és nem Eurodance.

kaposi1
Sziasztok!

Keresném a számomra egyik legnagyobb Eurodance zenét 1995-bõl.

Jó lenne az egész maxi ,de már a (Factory Team Remix)-el is nagy örömet tudna szerezni valaki.
De csak veszteségmentesben keresem.
Elõre is köszönöm szépen.<#worship>

Tommie Jenkins - Let Me Be Your Love ( 1995 ).

zalrobto
én nem anyira ezért köszi hogy bemutattad,és az eurodance tényleg jóól áll neki

Dióka
<#worship><#taps>
már 1991-ben is nagyon jó volt a csaj,akkor még SAW színekben, de ez az eurodance is nagyon jó áll neki!<#eljen>
a zenét meg gondolom mindannyian ismerjük....

zalrobto
pedig anno ment radióban meg buliban is nálunk<#nyes>
majd küldöm ha kell<#papakacsint><#wave>

Ne ismertem eddig, de jó zene tényleg! <#nevetes1>

zalrobto
ez is jó szám az albumról<#papakacsint>

<#finom><#taps>

zalrobto
szia nem sajna nem tudok de rákeresek majd<#papakacsint>
de találtam egy jó zenét

ismered?

Szia Robi!

Te tudsz esetleg valamit a Daisy Dee - Go Bazurk-nak arról a verziójáról, amit a 31783-as hsz-nél linkeltem be, tudsz valamit róla, hogy megjelent-e valaha valahol ez a verzió?

zalrobto
nem rossz de azért a régi számaik még mindig jobbak<#nyes>
(ez saját vélemény)<#wave>

Akkor keresek valami kevésbé ismertet legközelebb😊)
Echo Bass új számát hallottátok már?? (right the night) sztem jó lett!
zalrobto
volt már de nem probléma<#eljen><#nyes>

Sziasztok!
Nem tudom volt-e már még új vagyok😊 Ezt annó rongyosra hallgattam😊
http://www.youtube.com/watch?v=Wv-UZOyW-0Q
zalrobto
imi
esetleg nem lehet felgyorsitani az albumos verziót???
<#fejvakaras>

Köszi, ezt a verziót én is megtaláltam, de ez egy 2012-es remix, nekem igazából az eredeti '96-os verzió kellene, amit a videóban ad elõ Daisy Dee.
Nem tudom egyébként, hogy megjelent -e egyáltalán valamin hivatalosan ez a verzió, mert mindegyik diszkográfia csak az I Am (Who I Am) albumot írja, hogy csak azon szerepel, de azon meg egy másik változatban van, mindenesetre én meglepõdnék rajta, ha ezt a videóban szereplõ verziót nem adták volna ki, mert szerintem ez a legnagyobb zenéje Daisy Dee-nek.

IMYke2.0.0.0
A keresett verzióban nem tudok segíteni - helyette ajánlok egy másikat: letöltés
S az oldalon, a jobb oldalon láthatod majd "EURO VADER MIXX ALBUM 2012" - egyben is letölthetõ.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Sziasztok!

Daisy Dee - Go Bazurk címû számának errõl a verziójáról, ami ebben a klipben van, tudtok valamit róla, hogy megjelent -e ez a verzió valahol?

A discogs szerint elvileg csak ezen az albumon jelent meg:

Daisy Dee ‎– I Am (Who I Am)

Ezt az albumot le is töltöttem, de ezen egy másik verzióban van rajta, az a változat, ami a videóban van, sokkal jobb.

A discogs szerint maxija nem létezik ennek a zenének, és válogatáson sem jelent meg, csak ezen az I AM (Who I Am) albumon, jó lenne pedig, ha megjelent volna valamin ebben a verzióban is, ami a videóban van,mert szerintem hatalmas zene!

Ha valakinek van infója errõl a verzióról, hogy megjelent-e valaha valahol, megköszönném, ha megosztaná!

Inhouse
Ez tényleg jó! Vannak számok ahol meglepõdök a bevezetõ szinti után, amikor a ritmus úgy tûnik, hogy eltolva jön be, pedig nem... 😊

Üdv Inhouse

zalrobto

egy jó zene ez is
letöltés
FLAC

http://wade.hu/smiley/kategoriak/anim3/36_8_13.gif

Inhouse

Üdv Inhouse

zalrobto
<#eljen><#nyes>

kaposi1
Szia Robi!

Köszi szépen ezeket is , na meg a Priviben jelzett nótákat is.
Már letöltöttem õket akkor, de a fórumban elfelejtettem megköszönni.<#lama>

Köszönöm szépen, remek kis dalok.<#law><#worship>

Köszi szépen! <#eljen>

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

zalrobto
SZIA Milán
3 verziót tudok adni <#nyes>WAV BAN
LETÖLTÉS
<#wave>

Jaja ez tagadhatatlan,de ezt nem is gondoltam,h õ készitette,ezt az 1 2 3-at... Én meg kézzel lábbal irkáltam befele a googleba betûvel...😄
jó kis nyári filing szám,ez az ami mostanság hiányzik a zenei palettáról...És szégyen,h a mai tizenévesek még csak elõ sem veszik egy egy buli alkalmával....
IMYke2.0.0.0
<#nyes><#nyes>

Jó zene volt, de a Because The Night feldolgozás az talán még nagyobb siker volt Jan Wayne-tõl.

Ugye,h hatalmas szám volt és mindenki ismeri....😊mp3 -ban...
IMYke2.0.0.0
😊))

Jaja köszi,közbe bemásoltam a saját szövegem a googleba és kidobta....😊
Nézd meg,leirom a söveget nulla angol tudással és kidobja Jan waynet....Hatalmas szám....

IMYke2.0.0.0

A srác olyasmit kiabál,h Keep the spirit in life... olyan stilusbamint Jan wayne a a What a filing...v klubbingan No limit on the beach ben a srác...
A csaj meg a refrént: One two three,come party wide me......, thro vor five keep the spirit in life... oh babe...és elõrõl....
azok is jók voltak,meg ez volt az egyik kedvencem 2001-bõl....
Megnéztem a 2002-es Club Sandwich track-listjét, Pulsedriver-nek, DJ's At Work-nak, és a Starsplash-nek voltak még hasonló stílusú zenéik, amiben nõi vokál is van.

gyorgy74
Azért írtam a két elõadót mer hajaznak az általad leírt jan wayne-More than-ra.<#wink>

Vinyl lemez örök... Mindörökké pörög :-))))

Cascada az inkább 2003-tól,ha jól rémlik,de az elõzõ az valóban ,meg RoccoGigi d agostino,de ezek melett volt egy két olyan elõadó,melyek egy egy hatalmas számot adtak ki és több számuk nem is volt...
4 Clubbers, Master Blaster, Dee Dee, DJ Boozy Woozy, Barracuda, Future Breeze - ezek az elõadók voltak még, akiknek voltak ismert zenéik abban az idõben, és, amik szerepeltek az akkori válogatásokon.

gyorgy74
Abban az idõszakban Groove Coverage vagy Cascada volt a nagy ász!!!!<#eljen>

Vinyl lemez örök... Mindörökké pörög :-))))

IMYke2.0.0.0
Szerintem, kevés az infónk, hogy rájöjjünk melyik az.

Az egy 2001-es zene,nagyon jó,de de sajnos nem az általam leirt számokkal kezdõdik..amúgy amit én keresek sem száz,h 2002-es,de 2001 és 3 közti... jan wayne-More than filing c számára ios hajaz,de még attól is jobb hangulatú,nemigaz,h nem ismeritek...