90-es évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zephyr Retiring
A díjdzsé imykénél turkált<#nyes>
Amúgy szinte minden dj lop. Így vagy úgy, de mások zenéjét lopják.
Szerencsére nem mind. Van aki saját szerzeményt is gyárt..

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

IMYke2.0.0.0
Gyakorlatilag, minimális változtatásokat eszközölt és ennyi.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Na, gyerekek, ezt is megéltem - a remixemet egyszerûen ellopta egy kötsög:
* Dr. Alban...Reggae Gone Ragga (i2k011 Extended Dance Remix)
* Dr. Alban...Reggae Gone Ragga (2012 remix) DJ KAAN TURHAN - köcsög majom tolvaj.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

zalrobto
jaaaaaj nem ez az ááááááá

hanem ez<#eljen><#finom><#szeret><#taps>

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

zalrobto

<#eljen><#finom><#szeret>
jó ez de nagyon

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

zalrobto
jó kis maxi meg is van már<#eljen>VM BEN<#nevetes1>

Lian Ross - Keep This Feeling (Maxi-Single) Polydor (flac)

http://www.sendspace.com/file/avwp2h

zalrobto

ez is jó remix
<#wink>

zalrobto

ezt is le lehet tölteni wav ban <#wave><#eljen>

zalrobto
aki még nem látta nézze meg állat!

le is tölthetitek a vidi alatt van a narod -os link WAV<#eljen><#nyes>

EZ IS JÓ<#eljen>
szintén letölthetö a vidi alatt a link<#nyes><#eljen>

Ezen a Facebook oldalon jó sok különlegességet, elfeledett klasszikust fogok megosztani. Érdemes lesz betekintenetek!

Régi Új Zenék - Facebook

zalrobto
ez is jó<#eljen>

Jennifer Lucas - Goin' On.flac
<#nyes><#wave>

zalrobto
egy nagyon jó zene <#eljen><#finom>

Glow - I Am Gonna Be (M.V.S. Club Mix).wav
<#wink>

Kösz a hozzászólásokat én is eddig jutottam el. Már számtalan Love Parade-os zenébe belehallgattam és végignéztem a tracklistákat, de nem találtam. Az sem kizárt, hogy a klip ellenére mégsem Love Parade -os dal.

IMYke2.0.0.0
Hát, sok sikert hozzá... Love Parade története
Csak szólok, hogy a "Love Parade...Sunshine" (és ezt dolgozta fel Westbam és Dr. Motte) nem az a szám, ami a keresés tárgyát képezi.

Az biztos, hogy ez valami Loveparade-os zene.
Azt mondja a csaj ebben a dalban, hogy Sunshine, lehetséges, hogy ez a keresett szám címe.
Dr. Motte & Westbam elõadásában van egy Sunshine címû Loveparade-es zene, de meghallgattam Youtubeon, és az nem ez, amit te keresel, annyi 100 %, hogy Loveparade-es az általad keresett zene is, Loveparade-es válogatások tracklistjét kéne megnézni.

Egyszer már feltettem ide, de semmi eredmény, senki sem tudja, hogy alábbi klipnek, amelyet a Duna tv-rõl rögzítettem 1999-ben ki az elõadója és/vagy a címe?

zalrobto

jó ez is róla😊

Újabb cikkek a 90-es évek zenéi történetébõl:

Az italodance történetének és elõadóinak részletes bemutatása:

Italodance stílus

Lágyabb, lassabb stílusok:

Downtempo zene - Leszálló tempó

Deep House - Lágy és álomszerû

S ez már átnyúlik a 2000-es évekbe:

Hardstyle zene - Dübörgés erõbõl

Szia!

Én ezt a verziót keresném, itt bele lehet hallgatni egy percet:

http://mp3sale.ru/track.php?ms_trackid=492387

Itt azt írják, hogy 4 perces ez a verzió, Discogs szerint is, én nem tudom, mert ezt a verzióját nem ismertem ennek a dalnak, csak itt belehallgattam, és megtetszett ez a verzió, ha ez a verzió is rajta van a te maxidon, akkor megköszönném, ha feltöltenéd! 😊

Köszi cimbora, de egyenlõre várjunk, hátha elõkerül valahonnét...😊

zalrobto
hát jobb inkább az eredeti<#ravasz1>

IMYke2.0.0.0

Howkeddlee
Sziasztok!

atiapuka: Tudom hogy nem lossless,de nekem ha kell megvan 320k-ban az egész maxi! Szólj ha kell,és feltöltöm!

Üdv.Csaby

A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong... \"Nem az életemet akarom végigálmodni,hanem az álmaimat végigélni!\" \"A Japán TDK együttes kazettáját meg ne vedd!NINCS RAJTA SEMMI!!\"

Szia! Nekem megvan flac-ban az egész remix maxi, vagy 320kbps-ben is, de ez a mix nem 4:01 hanem 5:49 😊
Ezt a dalt keresem ebben a verzióban:

Cut 'N' Move - I'm Alive (MG Speedy Mix) (4:01)

zalrobto
köszi vittem csak a club volt meg<#eljen>

3 jó zene
Black Power - Shake It To The Dancefloor (Radio Mix).flac freestyle stilus
letöltés
BWX - Can You Feel It (Radio Version).flac eurodance
letöltés
D.S.S. (Deep Soul System - I Love You Forever (Radio Edit).flac
letöltés

<#eljen><#papakacsint><#nyes>

Sziasztok!

Ezt a lemezt keresem lossless-ben:

Tears N' Joy - Take My Life

Howkeddlee
Sziasztok!

Ha valakit érdekel,itt az egész Nevada dal maxija a Take Me To Heaven,amit délután töltöttem még fel! Érdemes letölteni!! <#vigyor0>

A jelszó a szokásos,de ezt szerintem tudjátok! (a nevem)

Nevada - Take Me To Heaven (1994) (CDM) (FLAC) (191mb)

Üdv.Csaby

A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong... \"Nem az életemet akarom végigálmodni,hanem az álmaimat végigélni!\" \"A Japán TDK együttes kazettáját meg ne vedd!NINCS RAJTA SEMMI!!\"

zalrobto
de jó érzés igy hallgatni (Alfa Gamma ‎- 1994 - Somebody Move - Sweet Dreams)<#finom><#szeret>

zalrobto
nekem még ezek is tetszenek
<05:50>Silent Circle - 2night
<04:38>Silent Circle - Just Another Moment
<04:12>Silent Circle - Night After Night
<03:55>Silent Circle - Take A Chance
<05:15>Silent Circle - Tell Me Why
WAV
föleg ez

<#eljen><#nyes>

Howkeddlee
Mégegy jó zene abból a Silent Circle korszakból,amikor tetszett nekem! Remélem ez a zene sem volt még itt... <#vigyor0>

Silent Circle - Desire (5:21) (1994) (FLAC)

Üdv.Csaby

Howkeddlee
Sziasztok!

Gyuri: Igen nagyon jó lemez,anno ez volt az egyik bakelit a 10db-os csomagban,amirõl sajnos lemaradtam! <#rinya>

Irigyellek érte,hogy neked meglett...!! <#worship>

Ez is egy nagyon jó kis zene,talán még nem volt itt,de ha volt akkor bocs érte!

Nevada - Take Me To Heaven (5:18) (1994) (FLAC)

Üdv.Csaby

Szevasztok!

Most eurodisco-t hallgatok.

És többek között ez nagyon tetszik:

Queen Of Times - Waste My Time (Extended Mix).flac
http://www.sendspace.com/file/ih5hoq

zalrobto
megjött!!!jó ám <#mf1><#eljen><#taps>

gyorgy74
Ez is egy jó lemez!!!!!<#eljen>

Vinyl lemez örök... Mindörökké pörög :-))))

zalrobto
kicsit azért több<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Zephyr Retiring
...vagy épp 81? 😊

IMYke2.0.0.0
18 éves? 😊

<#nevetes1>

zalrobto
pedig ha tudnád hogy mennyi<#hehe><#eplus2>

Zephyr Retiring
Egy igazi "öregembert" alias Retroman azért mégsem tegezhettem csak úgy le<#nevetes1>
Meg aztán ha késõbb összevesznénk valami hülyeségen a "ny@lj@ ki a 3,14csámat" mégiscsak szebben hangzik mint a "ny@ld ki a 3,14csámat"<#nyes>
De a BB abszolút kedvenc volt annó (mikor még itt a legtöbben csak porbafingók voltak)<#hehe>

Nem kell magázni engem, nyugodtan tegezõdhetünk! <#smile>

Zephyr Retiring
Ez a kijelentés a maga idejében, tényleg így is volt<#eljen>

A VILÁGON LÉTEZÕ LEGJOBB DAL:

Az összes többi zene, amit valaha készült a világon ezen kívül, mindegyik csak lényegtelen mellébeszélés, ebben legalább benne van az igazság, maximális RESPECT Ákosnak ezért a szövegért!

zalrobto

remek 1997
<#eljen>

zalrobto

letöltése

remek zene 1993-ból
<#wave><#eljen>

zalrobto

jó kis music<#eljen><#nyes><#finom>

128-ban nekem is megvan, köszi 😊
Zephyr Retiring
Ugyanabban az évben kidobták Space név alatt a Just Blue-t is.
De persze ez is Didier Marouani keze munkáját dicséri.
Na esetleg az is jöhet.
Nekem ezek jobban bejönnek, mint a késõbbi zenéi.