90-es évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zalrobto
oké,bár engem csak vm ben érdekelne, nincs bakelit lejátszóm de tudok valakit akit nagyon is érdekelne<#finom>
szólok neki hogy vegye fel veled a kapcsolatot<#eljen>hátha esetleg ahaverod eladná majd <#wink>

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

zalrobto
szeva lacko ,ebben igazad van a legjobb számuk a lemezen a többi kicsit csalódás nekem <#rinya>

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

Zephyr Retiring
....és még egy bár róluk mintha régebben már lett volna szó itt (is) : The New Times
Tõlük ez az album és az Õsidõk is meg van...sajna csak kazin..<#rinya>

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

Zephyr Retiring
Beugrott még egy 91-es zene Paranoid a stílus talán? techno-disco...(i don't know)...

Zephyr Retiring
Vigyázz kolléga, mert van ám Tornádó zenekar Szajkon is immár 11 éve.
De természetesen Te nem róluk beszélsz.
Kint Békésen a nyaralómban még mindig megvan a Tornádó techno-disco kazettám rajta a Tornádó c. "slágerrel"<#eljen>
És ha már így belemerültünk, nagyjából abból az idõbõl származik egy másik ritkaság is az Escalator (akik kazettáját szintén birtoklom) akiktõl az 1993-as Antropologia van meg.
És (bár nekem nincs meg) de létezett ezekben az idõkben a Dr. Beat is akiknek a Rock and roll címû techno-disco zenei kísérletük még mindig megtekinthetõ a jutyubon...

Kár ,hogy a lemezükön szinte csak ez a jó!

........:::: Eurodance & Italodance ::::........ \"Sok ilyen, nem kommersz zenét oszthatnál meg velünk\" :)

Jól keversz DJ Kolléga! 😊<#eljen><#wave><#integet2>

........:::: Eurodance & Italodance ::::........ \"Sok ilyen, nem kommersz zenét oszthatnál meg velünk\" :)

Csak nyugodtan vedd le a polcról és küld el neki az eredeti lemezt<#nevetes1>
A másolatért valamivel kevesebbet adnak érte a piacon <#nyes>

Még egy only vinyl nóta

The real DJ play vinyl!

IMYke2.0.0.0
Ez nagyon kellemes. <#eljen>
Én csak az ilyeneket szeretem.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Ez sem rossz

The real DJ play vinyl!

Még egy csemege

The real DJ play vinyl!

Ezt is érdemes beszerezni

The real DJ play vinyl!

Bizony ez is csak vinylen jelent meg. Jó kis zene. Ha érdekel a vinyl megkérdem a havert aki megvette tõlem.

The real DJ play vinyl!

Hmmm... Kár, hogy semmilyen lemezt nem adok el, sokat ajándékba kaptam, meg dedikált darabok, ráadásul már a srácaim is keresik, gyûjtögetik õket bár inkább a rap, funky, hip-hop érdekli õket. A legjobb az amikor jönnek üzletelni 😊
kaposi1
Ma már úgy mondanék különleges hangja volt.<#nevetes1>
Jól teszed ha elõkotrod ezt a lemezt mert ha eladod csinos összeget kaphatsz érte.<#wink>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

A Cre-Dance az amelyikben olyan rendkívül hamisan énekelt a kislány? Lehet, hogy rosszul emlékszem de valami Magic Boys-al léptek fel anno a 90-es évek közepén. Az elsõ perc után érdektelenségbe fulladt a koncert, de hõsiesen végigtátogták, a lemezüket megkaptam ajándékba. Kár, hogy nem dedikáltattam, most a sz@rral gennyesre kereshetném magam 😊 Van még a pinyóba két láda lemez, azok közt lesz, lehet, hogy valamikor elõkotrom.
kaposi1
Erre csak annyit mondanék hogy a Cre-Dance CD!!! is olyan ritkaság hogy egy megszállott angol srác már 300 Eurót kínál érte.
De nem eladó.<#nyes>

A Tornádó együttes valóban nagyon elhanyagolt. Csak 1 lemezük jelent meg 1993-ban és azt sem láttam a neten. Rokonoméknak volt meg a kazettájuk, én is ott hallottam elõször. Kicsit érthetetlen, miért nincsen róluk (tõlük) semmi, mert 1 osztályú technodance-eurodance dalaik voltak.

zalrobto
keresem losslessben

<#help>

zalrobto
ök is kimaradtak a FREE DANCE

<#eljen>
A Tornádó csapatról viszont nem hallottam anno,van valahol valami zenéjük mert nem találok semmit sem róluk <#fejvakaras><#nemtudom>

A cikk csak a dance kategóriával foglalkozott, a Kozmix - bár van egypár dance zenéje - a happy hardcore, majd késõbb a trance felé tendált, a Skyland fõként house. Ezekrõl a stílusokról magyar vonatkozásban majd más cikkekben lesz szó. A félig-meddig dance kimarad, a rap, vagy hip-hop szerû zenékhez nem értek, s még van egypár elõadó, akik biztosan ki maradnak. Egyrészt azért, mert nagyon hosszú lenne, s nem cél a "lexikalitás", másrészt amelyek nem álltak hozzám közel zeneileg, s nem is ismerem jól õket, azokról maximum máshonnan átmásolt információt írhatnék, az pedig "lélektelen" lenne.
A különlegessége a blognak, hogy stílus és alstílus szerint szétválogatva jelennek meg a zenékrõl és elõadókról szóló írások, amelyeket a legtöbb helyen egybemosnak, bár ez néha írtózatos mennyiségû munkával jár és bizonyos zenék, vagy elõadók esetében egybemosódnak a stílusbeli határvonalak. Egyébként kösz az elõadólistát, több is szóba kerül még közülük.

Howkeddlee
Sziasztok!

Még 1-2 csapat a 90es évekbõl,amik hirtelen eszembe jutottak: Mr. Rick,Császár Elõd a la FLM,vagy a trancesebb Skyland,a Kozmix,az Exotron vagy Bionic például. Voltak még ugye az ún. fiúcsapatok is,mint pl V.I.P.,a Shy Guys,a Hip Hop Boyz,a Happy Gang,a Picasso Branch,Bizõ Boyz,és a Manhattan.
Akik még ismertebb csapatok voltak pl a T'N'T,a V-Tech,az AD Studio,a Bon-Bon,az Emberek,Sipos F Tamás avagy az Exotic,Moho Sapiens, Unisex, Pain, Orsi,Bery,Friderika,Venus,Pa-Dö-Dö,a Back II Black,Police és Bakter Brothers,esetleg még a Fekete vonat,az Animal Cannibals, Subb Bass Monster.

Volt pár csapat,akik 2000ben indultak,mégis sokan a 90es évek végére idézik õket,mint pl a Bubble Gum,a Help!,Auguszt Bário (külön),a Romantic,a Desperado,a Crystal,vagy az Inflagranti.

Biztos kihagytam párat,de ezek közül tudsz még azért válogatni szerintem... <#bee1>

Üdv.Csaby

A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong... \"Nem az életemet akarom végigálmodni,hanem az álmaimat végigélni!\" \"A Japán TDK együttes kazettáját meg ne vedd!NINCS RAJTA SEMMI!!\"

Sziasztok. A My Cream - Poparodiák 2 (1996) nem tudom letölteni tudnátok, egy másik linket küldeni ahol le tudnám tölteni.
Zephyr Retiring
..bár:
"A 90-es évek magyar house, trance és egyéb stílusú zenéirõl és elõadóiról külön cikkekben lesz szó."
Akár ezt is válaszolhattad volna Gyurinak<#nevetes1>

mflex
Köszi!😉

Most van 8! elkészült zeném is a tarsolyban. Ma este 8-kor debütáltatok egyet, ezt kell majd figyelni, illetve itt lehet a többit meghallgatni és letölteni, természetesen bármelyiket lossless-ben.

http://soundcloud.com/mflex

What about the forests?

Igen, van még egy-két együttes. Az általad említetteket csak kevéssé ismerem, nem nagyon játszották, és nem volt meg kazettájuk, ezért maradtak ki. De érdemes volt megemlíteni õket.

Király vagy mflex, brutál jó ez a zene!!!!!Nagyon odab.sz!!!!Jöhetnének még efajta jó muzsikák ha van még a tarsolyodban.<#law><#law><#eljen><#eljen><#taps><#taps>
gyorgy74
Én azért még két együttes megemlítenék...

Digital Scream
Magic Kefir

Vinyl lemez örök... Mindörökké pörög :-))))

mflex
Mflex feat. Leo Samuelle - Party Up All Night (HHM covered dance remix)

Hallgat, és/vagy letölt

What about the forests?

Kösz a kiegészítést, van még egy-kettõ, ami nem fért bele. A Cre-Dance -t nem sûrûn játszották akkoriban, egy daluk sem volt meg sajnos.

kaposi1
Nagyon jó összeállítás Gratula hozzá.<#eljen>
Nem kis munka egy ilyet összehozni.

Én még azért kiegészíteném egy nagyon fontos elemmel.

Cre-Dance ‎– Dance-Floor Õrület 1995 <#wink><#wave>

Karácsonyi ajándékként fogadjatok egy összefoglalót a 90-es évek magyar dance zenéirõl, elõadóiról és sikereirõl:

90-es évek magyar dance zenéi

zalrobto
<#nyes>

Békés Karácsonyt😊

zalrobto
BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK<#wave>

zalrobto
vagy még ez a zenéjük is
E-Type + Stakka B - We Got The Atmosphere (Radio Edit)
<#papakacsint>

zalrobto

ezt ismeritek???
nekem még ez nagyon újj anno nem hallottam<#eplus2>

zalrobto
ez is jóóóóó<#eljen>

<#finom>

Ez is nagy zene:

Jó zene, nekem is tetszik! <#eljen><#nevetes1>

Sziasztok 1 kedvencem 1996-ból

zalrobto
ja igen már megvan<#papakacsint> de azért valakinek még nincsen meg...
egy javaslat használhatnád az URL BESZÚRÁSA menüt akkor egyszerübb lenne a link re kattintani <#wave>

http://narod.ru/disk/64683018001.071af8868476880027123ef629b7476b/Secret%20Art%20-%20Keep%20Your%20Love%20Alive%20(1991)wav.rar.html
íme 😊
zalrobto
ez jó kis zene

<#nyes>
lossless-ben😊

IMYke2.0.0.0
Csak érdekesség - képet linkeltem, a fórumba, és a TinPic-et használom, ezt a captcha-t kellett begépelnem: A kép.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

zalrobto
szia
csaby😊
jó zene de én inkább a felette lévõ zenére gondoltam hogy nagyon jó csak a linket elfelejtettem átirni s mivel nincs VIP jogom ezért nem tudtam javitani.
ha mégis érdekelne ez a zene itt
link
vagy majd priviben küldöm lossless-ben

Náksi Presents The Base - Sunshine

10 print "eurodance rulez!" 20 goto 10

Howkeddlee
Robikám!
Az ám de mekkora zene ez is!! (Michael Calfan) Köszönöm!!

Habár mostanság nálam ez is nagyon tetszik,ala Gucci reklám <#wink> (M83 - Midnight City (Eric Pridz Private Remix):

A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong... \"Nem az életemet akarom végigálmodni,hanem az álmaimat végigélni!\" \"A Japán TDK együttes kazettáját meg ne vedd!NINCS RAJTA SEMMI!!\"

Howkeddlee
Sziasztok!

Szégyen ide szégyen oda,én még csak most találtam rá erre a maxira,pedig 1994-es,de ennek ellenére nekem nagyon tetszik! <#kacsint>
Talán azért is tetszett meg nagyon ez a zene,mert Michael Bedford vokálozik benne,és õt meg nagyon kedvelem! <#vigyor0>
Próbáltam rákeresni losslessben,de sajnos nem jártam sikerrel,így nagyon megköszönném ha akinek meglenne,feltöltené nekem!

Discogs: Link

És szerintem az (egyik) legjobb verzió a maxiról: Once M. Twice featuring Ugur T-Money - Our Chance (Full Range Dance Mix) (5:54) (1994) (192Kbps)

Érdemes meghallgatni annak,aki még nem ismeri!!

Köszönöm! Üdv.Csaby

Mivel végre szabin vagyok, van idõm turkálni a lemezeim között 😊
Íme egy, bár nem (euro)dance, mégis remek, fõleg a "Cool As..." mix 😊
Monie Love - It's a shame (My Sister)