90-es évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szólok neki hogy vegye fel veled a kapcsolatot<#eljen>#eljen>hátha esetleg ahaverod eladná majd <#wink>#wink>
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
Tõlük ez az album és az Õsidõk is meg van...sajna csak kazin..<#rinya>#rinya>
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
De természetesen Te nem róluk beszélsz.
Kint Békésen a nyaralómban még mindig megvan a Tornádó techno-disco kazettám rajta a Tornádó c. "slágerrel"<#eljen>#eljen>
És ha már így belemerültünk, nagyjából abból az idõbõl származik egy másik ritkaság is az Escalator (akik kazettáját szintén birtoklom) akiktõl az 1993-as Antropologia van meg.
És (bár nekem nincs meg) de létezett ezekben az idõkben a Dr. Beat is akiknek a Rock and roll címû techno-disco zenei kísérletük még mindig megtekinthetõ a jutyubon...
........:::: Eurodance & Italodance ::::........ \"Sok ilyen, nem kommersz zenét oszthatnál meg velünk\" :)
........:::: Eurodance & Italodance ::::........ \"Sok ilyen, nem kommersz zenét oszthatnál meg velünk\" :)
A másolatért valamivel kevesebbet adnak érte a piacon <#nyes>#nyes>
The real DJ play vinyl!
Én csak az ilyeneket szeretem.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
The real DJ play vinyl!
The real DJ play vinyl!
The real DJ play vinyl!
The real DJ play vinyl!
Jól teszed ha elõkotrod ezt a lemezt mert ha eladod csinos összeget kaphatsz érte.<#wink>#wink>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
De nem eladó.<#nyes>#nyes>
<#help>#help>
<#eljen>#eljen>
A Tornádó csapatról viszont nem hallottam anno,van valahol valami zenéjük mert nem találok semmit sem róluk <#fejvakaras>#fejvakaras><#nemtudom>#nemtudom>
A különlegessége a blognak, hogy stílus és alstílus szerint szétválogatva jelennek meg a zenékrõl és elõadókról szóló írások, amelyeket a legtöbb helyen egybemosnak, bár ez néha írtózatos mennyiségû munkával jár és bizonyos zenék, vagy elõadók esetében egybemosódnak a stílusbeli határvonalak. Egyébként kösz az elõadólistát, több is szóba kerül még közülük.
Még 1-2 csapat a 90es évekbõl,amik hirtelen eszembe jutottak: Mr. Rick,Császár Elõd a la FLM,vagy a trancesebb Skyland,a Kozmix,az Exotron vagy Bionic például. Voltak még ugye az ún. fiúcsapatok is,mint pl V.I.P.,a Shy Guys,a Hip Hop Boyz,a Happy Gang,a Picasso Branch,Bizõ Boyz,és a Manhattan.
Akik még ismertebb csapatok voltak pl a T'N'T,a V-Tech,az AD Studio,a Bon-Bon,az Emberek,Sipos F Tamás avagy az Exotic,Moho Sapiens, Unisex, Pain, Orsi,Bery,Friderika,Venus,Pa-Dö-Dö,a Back II Black,Police és Bakter Brothers,esetleg még a Fekete vonat,az Animal Cannibals, Subb Bass Monster.
Volt pár csapat,akik 2000ben indultak,mégis sokan a 90es évek végére idézik õket,mint pl a Bubble Gum,a Help!,Auguszt Bário (külön),a Romantic,a Desperado,a Crystal,vagy az Inflagranti.
Biztos kihagytam párat,de ezek közül tudsz még azért válogatni szerintem... <#bee1>#bee1>
Üdv.Csaby
A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong... \"Nem az életemet akarom végigálmodni,hanem az álmaimat végigélni!\" \"A Japán TDK együttes kazettáját meg ne vedd!NINCS RAJTA SEMMI!!\"
"A 90-es évek magyar house, trance és egyéb stílusú zenéirõl és elõadóiról külön cikkekben lesz szó."
Akár ezt is válaszolhattad volna Gyurinak<#nevetes1>#nevetes1>
Most van 8! elkészült zeném is a tarsolyban. Ma este 8-kor debütáltatok egyet, ezt kell majd figyelni, illetve itt lehet a többit meghallgatni és letölteni, természetesen bármelyiket lossless-ben.
http://soundcloud.com/mflex
What about the forests?
Digital Scream
Magic Kefir
Vinyl lemez örök... Mindörökké pörög :-))))
What about the forests?
Nem kis munka egy ilyet összehozni.
Én még azért kiegészíteném egy nagyon fontos elemmel.
Cre-Dance – Dance-Floor Õrület 1995 <#wink>#wink><#wave>#wave>
90-es évek magyar dance zenéi
Békés Karácsonyt😊
E-Type + Stakka B - We Got The Atmosphere (Radio Edit)
<#papakacsint>#papakacsint>
ezt ismeritek???
nekem még ez nagyon újj anno nem hallottam<#eplus2>#eplus2>
<#finom>#finom>
egy javaslat használhatnád az URL BESZÚRÁSA menüt akkor egyszerübb lenne a link re kattintani <#wave>#wave>
íme 😊
<#nyes>#nyes>
lossless-ben😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
csaby😊
jó zene de én inkább a felette lévõ zenére gondoltam hogy nagyon jó csak a linket elfelejtettem átirni s mivel nincs VIP jogom ezért nem tudtam javitani.
ha mégis érdekelne ez a zene itt
link
vagy majd priviben küldöm lossless-ben
10 print "eurodance rulez!" 20 goto 10
Az ám de mekkora zene ez is!! (Michael Calfan) Köszönöm!!
Habár mostanság nálam ez is nagyon tetszik,ala Gucci reklám <#wink>#wink> (M83 - Midnight City (Eric Pridz Private Remix):
A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong... \"Nem az életemet akarom végigálmodni,hanem az álmaimat végigélni!\" \"A Japán TDK együttes kazettáját meg ne vedd!NINCS RAJTA SEMMI!!\"
Szégyen ide szégyen oda,én még csak most találtam rá erre a maxira,pedig 1994-es,de ennek ellenére nekem nagyon tetszik! <#kacsint>#kacsint>
Talán azért is tetszett meg nagyon ez a zene,mert Michael Bedford vokálozik benne,és õt meg nagyon kedvelem! <#vigyor0>#vigyor0>
Próbáltam rákeresni losslessben,de sajnos nem jártam sikerrel,így nagyon megköszönném ha akinek meglenne,feltöltené nekem!
Discogs: Link
És szerintem az (egyik) legjobb verzió a maxiról: Once M. Twice featuring Ugur T-Money - Our Chance (Full Range Dance Mix) (5:54) (1994) (192Kbps)
Érdemes meghallgatni annak,aki még nem ismeri!!
Köszönöm! Üdv.Csaby
Íme egy, bár nem (euro)dance, mégis remek, fõleg a "Cool As..." mix 😊
Monie Love - It's a shame (My Sister)