40688
:
Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!
Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!
-
#33894 Sosem hallottam Italodance:
-
#33893 Lehetne sorolni rengeteg kedvencet.
Egy a sok közül:
-
#33892 Bitang jó!
Nagyon tetszik,és bevallom nekem premier volt!
-
#33891 hát hasonló az biztos
van két számuk amik ugyan Így kedvencek
1994
1993
-
dj adrián #33890 És egy másik kedvenc 1995-ből.
-
dj adrián #33889 Ha már 1995 akkor az én egyik kedvencem.
-
#33888 Hát igen!
ITALODANCE FOREVER
Látom hasonló az izlésünk
-
#33887 a legnagyobb kedvencek egyike 1995-ből
-
#33886 Hélium típusú találkozások -
-
#33884 BASIC ELEMENT- THE PROMISE MAN
-
#33883 No,No Mr.Musachy!
Nincs két azonos zenei ízlésű ember!
Semmi különös,ha zenéken,előadókon,zenei stílusokon vitatkozunk!
Ezek a vélemény formálások,nem olyan horderejű illetve komolyságú dolgok,melyeknek olyan trágár vége kellene lennie mint amit említesz!
A világ összes zenei fórumában,alap dolog a zenékről a kritikai megnyilvánulás,jómagam szeretem ha trágár szavak mellőzésével íródnak! -
#33882 Baszki rossz topicba posztoltam iccaka. Szóval akkor ide is mégegyszer. Nem eurodance de 90-es évekből abszolút kikerülhetetlen:
-
#33881 Fa Somat! Azt hittem, hogy balhéztok egy igazi nagyot legalább. Egy kis anyázás meg ilyenek... -
#33880 Jól van naaaaa!:))),tisztáztuk!
-
#33879 No azé mááán :) -
#33878 Közben megtaláltam azt a bejegyzést Ákos helyett valóban bonanza volt,de számomra az egy és ugyanaz,és az utalás amúgy is a bonanza stílus volt!
Annak akkor örülők hogy nem szereted Ákost,és bocsi azért! -
#33877 Nem szívtam semmit,lehet Te igen hogy már nem emlékszel,néhány hete a bakelit topikban Ákos lemezborítóit látva,egészen mást állítottál!
Ha óhajtód holnap visszakeresem Neked!
Még arra is emlékszem azt írtad hogy a te Ákos lemezeid nem szólnak szépen!
Nos kedves barátom,ha én utálom valaki zenéjét akkor nem hallgatom,s pláne nem vásárolom a lemezeit! -
#33876 Én Ákos rajongó? Te mit szívtál?? :)) útálom mint a szart!
A bonanza és a szintipop az más - főleg utóbbi a szívem csücske, de mÁkosnak ezekhez semmi köze... -
#33875 Maradj csak az eurodance stílusnál,az utóbbi időben rendre nagyszerű zenéket mutatsz
A 'bonanzás hangzást meg meghagyjuk Narumonnak,aki köztudottan nagy Ákos rajongó is!
No ha létezik zene amit igazán utálok és ki nem állok az Ákos és a bonanza stílus!
-
#33874 mivel én nem tudok ezekhez a magyar számokhoz hozzászólni (főleg hogy olyan bonanzás a hangzásuk)amiket nem szeretek
X-PANDER - MY GENERATION
inkább egyik kedvencem a sok közül
-
#33873 Volt még egy nagyon jó számuk a Bukott Angyal - no azt meg sehol nem találom. Lehet hogy felmegyek muteréknál a padlásra - hátha a régi kazetták között megvan az eredeti. -
#33872 Itt a 92-es változat!
És itt hallható az eredeti 92-es XX. század barbárai is. Az nattyon jó muzsika. Hogy miért nincs ebből a youtubeon?
http://www.crash.baratikor.com/crash/music/ -
Az a Hélium típusú találkozások? Az kéne :) Mindegy mikor ha lesz valamikor egy kis időd azt is tedd már így ki nekem please. -
#33870 Igen ez is egy Crash szám. (Mint ahogy a legtöbb New Times). Hallgasd meg az eredetit. Szerintem Deák Andrásnak ehhez sokkal jobb hangja van. -
#33869 Nekem erről a maxiról ez tetszik...New Times - Vágy És Álom
-
#33868 Én is mentetem az elsőt.
Köszönöm szépen. -
#33867 Volna még egy '97-es is, de ma már nem megy. -
#33866 Több mint 6000 megtekintés és csak az én hozzászólásom egyedül?
CRASH - Érints meg
-
#33865 OK,THANKS! -
Retroman #33864 A Crazy Techno maxi nekem megvan vinylen, csak jó minőségű lemezjátszóm nincs, amivel be lehetne digizni, meg a Crazy Techno Man című számnál ugrik is több helyen sajnos. -
#33863 Pontossan ezt a CD-t keresd.
Dj Juan Martinez - E.P.Vol 1 2010
A Don't Break My Heart róla imádat.
Annyira eltalált zene rongyosra hallgattam fülesen már. -
#33862 Mármint a New Times-t? A Crazy Techno maxit? (Jöhetne egy szép rip belőle :D) -
#33861 Pontossan ezt a vinyl-t láttam a napokban egyik barátomnál. -
#33860 Ennek utána nézzek,köszi az infót Laci! -
#33859 Def Leppard? Neked? Akkor mit mondjak én :) -
#33858 Ez meg a zeneileg szinte eredetivel azonos de Lányi Lala által énekelt és nem a Deák András féle eredeti változat. Tisztelem Lalát, de itt még nem igazán volt toppon...
-
#33857 A Brighter Day-t 2010-ben feldolgozta DJ Juan Martinez.
Az sem lett rossz. -
#33856 CRASH gondolom senkinek. Nekem a XX. századi barbárai meghatározó zenéje volt a fiatalságomnak. Sajnos még youtube-on sem találtam meg az eredetit csak egy gyengébb New Times utánérzést - meg a Crash-től egy későbbi verziót:
http://www.crash.baratikor.com/crash -
#33855 Ezermillió köszi, ezt még nem is hallottam - ez a harmadik :D Vagyis ha jól nézem ez egy remix lemez - meccs után meg is hallgatom. De azért ha az első 2 lemez is megvan akkor ne tartsd magadban! Amúgy nagy THX!