90-es évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zephyr Retiring
Csá.
A Space Opera kollekció nekem nem gyere be. De ha az elõadótól meglesz (vagy megvan) a Song For You 1979-bõl (pláne losslessben) azt megköszönném.<#eljen>

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

Howkeddlee
Sziasztok!

Lehet hogy már volt (itt is),de csak most lett meg losslessben!Akit érdekel,töltse nyugodtan! Nekem nagyon tetszik!! Igaz 1987-es,de egy 90es évekbeli lemezrõl van! 😊

Didier Marouani - Space Opera Part 3. (3:51) (1987) (FLAC)

Üdv.Csaby

A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong... \"Nem az életemet akarom végigálmodni,hanem az álmaimat végigélni!\" \"A Japán TDK együttes kazettáját meg ne vedd!NINCS RAJTA SEMMI!!\"

Zephyr Retiring
Egyszer meghallgatni jó az is 😊
Thx.

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

IMYke2.0.0.0
Akkor másnak, akinek a 128 kbit/s is megfelel: 4Shared - Power Source - I Want You

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Sziasztok! Valakinek ez nincs meg esetleg mondjuk legalább 192 vagy 320kbps-ben? Kéne! 😊
http://www.youtube.com/watch?v=zGPLlVTxA68
zalrobto

<#eljen><#nyes>

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

zalrobto

jó zene 2012<#eljen>

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

zalrobto
amit bengamen linkelt az is lossless.de a maxin mégis máshogy szól<#papakacsint>

zalrobto
azt értem is de ha belehallgatsz abba a Mosso Club Mix-be teljesen más a zenéje hmm<#wink>

Az általad linkelt lemezrõl a 2. nóta 😊 A Lungo Remix szerintem is valamilyen egyedi darab.
gyorgy74
Robi ha neked ez a verzson van meg "What Can You Do (Mosso Radio Edit)"

Akkor ez annak egy hosszabb változata. Lehet az is hogy maxek! <#wink>

Vinyl lemez örök... Mindörökké pörög :-))))

zalrobto
ó én mag azt hittem hogy csak olyan rövid van belöle<#eplus2>

zalrobto
igen emlékszek csak az a radiós volt,meg is köszöntem <#eljen>
bár azt mondtad hogy ezzel a zenével nincsen hosszabb a maxin ,akkor úgy látszik van több különbözõ változat is

zalrobto
köszi szépen <#taps><#worship>
a radió megvolt de pl ezen a maxin más a zenéje a club mixnek?
ez most akkor melyik maxiról van?
<#fejvakaras>

gyorgy74
Ezt a verziót én is megosztottam régebben klikk!<#wink>

Vinyl lemez örök... Mindörökké pörög :-))))

kaposi1
Ha így van akkor viszont nekem is megvolt.<#wink>
Köszi az infót.<#wave>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Bocsi ráharaptam én is köszi<#wave><#hehe>

Üdv!

Ez tulajdonképpen a Mosso Club Mix csak 1 perccel hosszabb. De lehet, hogy rosszul emlékszem. Kis türelmet...
kaposi1
Szerintem sehonnan Robi!<#shakehead>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

zalrobto
sziasztok
kéne egy kis segitség ez a verziót honnan lehetne beszerezni lossless ben???

<#finom><#szeret><#help><#help><#help>

Dj Tommy
Tegnap jött ki ez a zene, szerintem nagyon jó lett.<#eljen>
Ez feldolgozás lehet?

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Igazából a 2005-ösre hittem,hogy korábbi és azt nem tudtam,hogy feldolgozás...de mostmár ezt is tudjuk😊
Láttam,hogy a Break my stridet is feldolgozták,na az is már 3x-os feldolgozás...😊
IMYke2.0.0.0
Az eredeti 1982-ben született - az nem eléggé korábbi? 😊
A Blue Lagoon meg gyakorlatilag feldolgozás csapat.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Köszi szépen ezt is...azt hittem sokkal korábbi...😊
IMYke2.0.0.0
Parancsolj: Bluelagoon...Heartbreaker

Discogs: Bluelagoon...Heartbreaker
Year: 2005
Heartbreaker (Radio Edit) 3:22
Heartbreaker (Andybee Mystic Club Version) 3:42
Heartbreaker (Extended Version) 5:08
Beautiful Day 3:43
Heartbreaker 3:22

Az "eredeti" (akik által elhíresült) elõadó: The Bee Gees...Heartbreaker - õk viszont Dionne Warwick-tól (INFO) dolgozták fel!

Még esetleg ennek megtudnád mondani a cimét??
Köszi szépen,erre gondoltam..😄
IMYke2.0.0.0

IMYke2.0.0.0

Sziasztok
Volt a 90-es években egy olyan együttes(úgy irom ahogy ejtjük),hogy émbör..😊Na annak a legnagyobb számát tudnátok linkelni??köszi
Cre-Dance...Dance-Floor Õrület 1995

i want buy this rip in lossless with EAC...
if anyone have it, please send me PM.
Rég jártam itt, csaknem elfeledkeztem rólatok. Azóta folytatódtak a 90-es években keletkezett, vagy kivirágzott zenéket bemutató cikkek:

Hardcore - A legkeményebb (techno) gépzene

Electro-Techno zene

Latin House, avagy Latino House - Latinos ritmusok,, house ütemek

Gabber zene - A hardcore kistestvére

Electro-Trance

Jungle zene - Ütemek a dzsungelbõl

Drum and bass - Dobok és basszusok

És ez már kicsit a 2000-es évek:
Tech-House zene

zalrobto
ha esetleg valakinek meglennének jobb minõségben(lossless)kivétel az uccsó szám akkor(I&I - Trace Glowe)
kérhetném hogy töltse fel õket<#help>

zalrobto
8 REMEK ZENE <#eljen>
<06:29>Beat-Maf - See Your Mind (M & F Mix)
[04:18)Charlotte - Where We Are (Club Mix)
<04:16>Digital Sappers - I Tell You (Club Edit)
<04:49>Domarx - Spread This Love (Thechno Mix)
<04:29>F.R. Connection feat. Master Freez - Without Your Love (Extended)
<05:58>Mytho - Baby (Trance Mix)
<05:36>Ruffcut - Find A Way (Vocal Mix)
<03:58>I&I - Trace Glowe
320kbps ben
letöltés
<#eljen><#nyes>

Én ezt a kettõt tudom ajánlani mindenképpen:

http://www.radioviva.bg/

http://www.radioextra.net/

Kizárólag csak 90-es évekbeli zenék szólnak non- stop mind a két netrádióban!

zalrobto
egy remek zene

<#eljen><#nyes>

Sziasztok !

Mint 80-90S rajongó feltettem már ezt a kérdést régen, de lassú gépem, nem tom visszakeresni esetleges választ.

Ismertek-e olyan webrádiót, ahol 90-es zenék szólnak ?

80-as zenére, 2 tippem van:
www.italo.nu
radiostaddenhag.com

90-es rádiót keresek !
Köszi !
Üdv:
Gy

annó itt mintha láttam volna...itt van egy halom losless eurodance, talán még fent van:
http://rutracker.org/forum/viewforum.php?f=2502&start=1900

Nance - Big Brother Is Watching You van esetleg lossless-ben?

Ha valakinek kell valami zene szóljon nyugodtan, több mint 1000 eurodance single van a gépen, ha tudok segítek...
szívesen 😊
zalrobto
KÖSZI JÓ LESZ EGYENLÖRE IGY IS😊
<#ravasz1><#eljen>

zalrobto
miben? mp3ban ,mert nekem két verzió LOSSLESS😊
ONLY LOVE (CLUB MIX)IS<#nyes>

megtaláltam, 320kbps...Wienna - Come Into My Life
http://tgf-services.com/UserDownloads/r_zD8YD-59iWEQiNV9XcOMBwd60OmIsSwoo6HxPTFnOq3jjUT-B7nCbIwLjCLhPAUw==/
Jó hát, az is megvan 😊
zalrobto
ez is jó😊
Wienna-fu-tu-re
<#wave>

ha már itt tartunk, esetleg ez a maxi megvan valakinek?? Megköszönném 😊

http://www.discogs.com/Wienna-Come-Into-My-Life/release/586922
Igen ez már egy évvel fiatalabb 😊 Az Only One sztem jobb lett egyébként, a másik sajna csak 128kbps-ben van meg...
zalrobto
ez is jó én ezt jobban ismertem anno
Wienna - Only one
<#eljen><#wink><#finom>