40688
x7qm6o4e7cb4rxmcadpj.jpg:

Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!

• zalrobto

remek Italodance 1994
    van benne egy rész ami késöbb 1 másik zenében is szerepel kiváncsi lennék ki ismeri fel
    Utoljára szerkesztette: zalrobto, 2015.02.10. 22:50:19
  • zalrobto

remek verzió
  • Unlimited2
    Látom, telitalálat volt a Technotrinic-ot bedobni. Mindenkinek van róla véleménye. Vagy ilyen, vagy olyan, de valamilyen van.
    Nagyon jó kis nótákat csináltak, az tuti. Szerettem a korai zenéiket is, Pump Up The Jam, az ugye alapmű. Anno Lengyel piacon (fiatalabbaknak, a mostani kínai piac, csak más volt az árukészlet) olyan verziókban volt meg valami műsoros válogatás kazikon, hogy soha, máshol még csak nem is hallottak olyanról . De ugye ez a Move It To The Rhythm, ez már a pörgős 90' évek szülötte. Nekem ez volt az igazi telitalálat.
    Utoljára szerkesztette: Unlimited2, 2015.02.10. 17:51:33
  • DFresh
    Nálam 85- ben kezdődött minden, mikor a szüleim megleptek egy rádiós magnóval. Ekkor 10 éves voltam. Onnantól kezdve, minden ünnepre minden rokontól üres kazettát kértem.
    ... A régi szép idők...
  • zalrobto

Én is szeretem ezt a csapatot jobbnál jobb zenéket alkottak
  • BigZé
    Köszi a kiegészítést.

Én '93-ban 13 éves voltam (kis matekkal meg is van hogy mikor születtem, ami nem titok).
    10-13 éves koromban 80s disco zenéket hallgattam, előtte meg amit hallottam otthon, és itt-ott mindenfelé, szóval ami szólt, nem tudatosan hallgatva a zenét.
    '93-ban a Pet Shop Boys - Go West dalára kaptam fel a fejem, ami akkor új zene volt és ugyanakkor számomra egy új stílus is, ami megbolondított.
    Akkor kezdtem el kutakodni az akkori, számomra "modern" zenék után, remélve találok még egy hasonlóan jó zenét mint a Go West.
    Az első ilyen kazettám első száma Cappella - U Got The Let The Music volt, majd követte Haddaway - Life, és így tovább. Ezek a zenék annyira fejbevágtak, hogy onnantól kezdve nem is hallgattam mást, és elkezdtem vadászni, hajtani ezeket a zenéket.
    '94-től jött a bulis középiskolás korszak, a bulikban eurodance-re pörögve, szóval ezeken a zenéken nőttem fel, a 80-as évekkel "megalapozva".
  • DFresh
    Én bírtam az "első generációs" Technotronicot is nagyon, sok lemezt be is gyűjtöttem belőle.
    A "második generációs" Technotronic is nagyon jó, ez az albuma kifejezetten tetszik.
    Az album előtt, mint egy felvezetésként jött ez a maxi, ami ugyancsak tetszik:
    Egyszóval Technotronic nekem

Utoljára szerkesztette: DFresh, 2015.02.09. 18:55:37
  • reynaud #36130
    Az eurobeat kifejezést általában a 90s évek elején megjelent italo-disco dalok címkézésére használják,az eurodance inkább a 80s évek végére,90s évek közvetlen elejére jellemző hip-hop,house stílusból építkezett,dallamosabb zenei alapokat használva!

Twenty 4 Seven,Snap,M.C.Sar & The Real McCoy ,Technotronic,első lemezeire gondolok,ezek az alapok hígultak fel később,és lett egy még dallamosabb olasz vonal is!

Az egyik alap zene:Snap!
    Egy másik:Twenty 4 Seven
    Egy harmadik:Rob 'N' Raz Featuring Leila K ‎– Got To Get

Örülök hogy normális hangnemben megtudtuk ezt beszélni,és értem én mire céloztál amikor azt írtad "nálam",és tudom hogy neked a 90s évek közepére jellemző eurodance stílus a bejövös!

Ez szól nálam éppen!
  • BigZé
    Semmi sértődés, pontosan ezért fogalmaztam úgy, hogy "Nálam ..."
    Nem "egyslágeressé" titulálom őket, hanem "egyszámossá" ami a megfogalmazásomban azt jelenti, hogy ez az egy számuk jött be nekem. És ez is magánvélemény, egyedi ízlés dolga.
    Azért vagyok így a Technotronic-kal, mert nekem a '90-es évek elejére jellemző "eurobeat" stílus - amiből kinőtt az eurodance (?) - nem nagyon jön be.
  • reynaud #36128
    Technotronic euro-house stílusban alap formációnak számít,világsikerük volt az első albumukkal,és az arról kimásolt maxi lemezeikkel!

Nagyon nem "egyslágeres"!!!
    Move It To The Rhythm valóban jó zene,,de csak szalutálhat a korábbi Technotronic zenéknek,jelentéktelen sikere volt a korábbi dalaikhoz képest,mert sablon 90s eurodance,amiből több tízezer van!

A 2 legfőbb favorit nálam emlékeztetőleg,ez volt az igazi Technotronic stílus!

Technotronic - Move This
    Technotronic-Rocking Over The Beat

Privát vélemény,remélem sértődés nem lesz belőle!
  • BigZé
    Ha Technotronic, akkor Move It To The Rhythm! Nálam "egyszámosak", és pont ezzel a zenéjükkel!
    Mindenképpen egy hatalmas lájk!
  • BigZé
    Én sokáig azt hittem hogy a Masterboy - Feel The Heat Of The Night zenéjének refrénjét egy srác (egy Masterboy tag) énekli.
    Pontosabban akkor nem hittem semmit, sokkal inkább később nem akartam elhinni, hogy egy énekesnő tolja a refrént.
    Nem büszkeségből, de gondoltam megosztom veletek.
  • Unlimited2
    Köszi!
    Mindegy, hogy fiú, vagy lány, bírom a Technotronic-ot!
  • Retroman
    Köszi!
  • zalrobto
    csak neked akartam segiteni hogy ne legyenek kétségeid
  • zalrobto

• Unlimited2
    Ja, ha súgnak, úgy könnyű! :-)))))))
  • zalrobto
    hát szerintem LÁNY
    http://www.discogs.com/artist/14473-Ya-Kid-K
    Nálam is bent van a kedvencek között a zene és közel van 1 példány megszerzése
    Utoljára szerkesztette: zalrobto, 2015.02.08. 21:43:49
  • Unlimited2
    Erről a Ya Kid K.-ről soha nem tudtam eldönteni, hogy fiú, vagy lány.
  • Unlimited2
    Szép jó estét mindenkinek!

Betegség után újra itt, és ennek örömére gondoltam, teszek egy nótát, hogy jól teljen az este.
    Egy nagy kedvenc!!!
    Miután eltűntek, hosszú ideig csend volt körülöttük, aztán egyszer csak felbukkant a nevük.
    Háttérben a producer ugyan az, mint a Pump Up The Jam esetében, a zenét bitang mód eltalálták. Nálam egy abszolút favorit, ami nélkül el nem múlhatott buli!

Utoljára szerkesztette: Unlimited2, 2015.02.08. 20:45:06
  • XIIIRamses
    Ez akkora zene mint az ólajtó! Ha valakinek flac-ban meglenne, ne habozzon !!!
    Shawasana - M Bah Bah (Indian Groove)
    Utoljára szerkesztette: XIIIRamses, 2015.02.08. 15:03:53
  • BigZé

K. da'Cruz - Love Is Lifting Me Higher (The Ultimate Rave Mix) [WAV]

• BigZé

Magic Affair - Omen III (Plus Staples 12'') [WAV]

• zalrobto

• HUN BECSEHELY
    Köszi
  • zalrobto
    Tessék Milán
    letöltés
    WAV
    BÁR NEM ÉN RAKTAM FEL DE JÓ LEHET
  • Retroman
    Fel tudnád ezt tölteni lossless-ben, Robi?
  • zalrobto

ma estére egy remek zene
  • DFresh
    Discogson olcsón hozzájuthatsz.
    The White Room
  • HUN BECSEHELY
    ncore-on fent van,de engem eredeti érdekelne.tegnap ráakadtam,de azért kicsit drága: http://www.ebay.com/itm/Justified-Ancient-and-The-White-Room-by-The-KLF-2-CD-Set-/271765968015?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3f4683948f
  • musichunter65
    csak letöltést találtam....

https://kickass.so/the-klf-the-white-room-abr-320kbps-t5555107.html
  • HUN BECSEHELY
    Üdv.Keresek KLF-et,kazettán vagy CD-n.Ha valakinek van,és megszabadulna tőle,nyugodtan írjon rám.Köszönöm

Utoljára szerkesztette: HUN BECSEHELY, 2015.02.07. 11:21:32
  • LFB
    Please, cant find this anywhere:
    Glamma - wanted - energise records

http://www.discogs.com/Glamma-Wanted-Who-Do-You-Think-You-Are/release/777155

Thanks in advance any information :-)
  • Regiujzenek
    Akik szerették ezt a jellegzetes stílust (Chicane, ATB, York gitár szólamokkal dúsított trance zenéit), a cikk bővítve, és egy hosszú lista is található alul a gitár trance zenékről:

Beach és Guitar Trance zenék

• DFresh
    Na itt a másik:
  • DFresh
    Sziasztok!
    Jól behavazódtam, így felrakok pár lemezt. Szóljon egy kedvencem:
  • BigZé
    De volt ám! Egyik nagy kedvencem Mike Oldfield, íme egy szám tőle 1996-ból:
    Mike Oldfield - The Voyager [WAV]
    (Saját eredeti CD-ről rippeltem)
  • zalrobto
    Starclub feat. Dr. Alban - Chiki Chiki (Interphace Extended Dance) 10:02