90-es évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
letöltés
<#szeret>#szeret><#vigyor2>#vigyor2> Favorite !
FLAC
Utoljára szerkesztette: zalrobto, 2014.10.25. 17:23:18
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
Nem nagyon vagyok oda az ilyen Italo muzsikákért, de ez megtetszett.
Köszönöm szépen neked!
Utoljára szerkesztette: Unlimited2, 2014.10.25. 09:54:51
Csorog lefelé ...
remek <#szeret>#szeret><#eljen>#eljen>
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
de ezt azért tudom adni <#smile>#smile>
Libra - Dreaming Of You (Onemeter Hair Mix)
letöltés
<#wave>#wave>
Ezt a nótát keresem flac-ban.
Libra - Dreaming Of You
Van egy Factory Team mix verziója is, azért is nagyon hálás lennék. <#nevetes1>#nevetes1>
Google kihozza, hogy volt már fent itt, de nem találom. :-(
Feltenné valaki, aki tudja?
Utoljára szerkesztette: Unlimited2, 2014.10.24. 16:45:56
Morgana - Colours Of My Dream (Extended Version)
letöltés
<#finom>#finom>
Morgana - Colours Of My Dream
ItaloDisco4Ever !
Én szeretem a skandináv zenéket, és ez a Reidun is tetszik. De hogy lehet letölteni? Nekem vagy a letöltésvezérzővel lehetne, vagy ha simán, akkor meg be akar léptetni hozzá a face-ba ...
de rég hallottam <#eljen>#eljen><#szeret>#szeret>
De rég jártam erre ! Szeretném ha ajánlanátok pár hallgatható új dance albumot az elmúlt egy-két évből , amit Ti is szívesen hallgattok és esetleg dallamvilágában vagy hangulatában visszaidézi a diszkó korszakot . Rég volt már , hogy hallottam egy új dalt és azon vettem észre magam hogy a replay gombot nyomogatom :S
Én is feldobtam pár skandináv dalt , lehet tetszeni fog másoknak is , ha nem akkor sorry 😊
Reidun Sæther: High On Love
David Lindgren - Shout It Out
PS : Csak nálam van szétesve a fórum ?
Nekem csak ez a verzió van 320kbps-ben.
United Dance Society-Let's Celebrate (Rip Rap Mix)
Utoljára szerkesztette: Unlimited2, 2014.10.23. 18:11:29
The real DJ play vinyl!
United Dance Society - Let's Celebrate maxiról vagy az A/1,
vagy az A/2 verziót. Ezek a 6 perc körüliek. Itt az infó.
http://www.discogs.com/United-Dance-Society-Lets-Celebrate/release/1137285
<#hawaii>#hawaii>
Bliss Team - Love Is Forever
ItaloDisco4Ever !
Miss Lie - Listen To The Music (Perfection Mix).wav
ha jók az infóim 1992- es <#wave>#wave>
Neked megvan? Vagy letölthető valahonnan? Melyik évből való?
Csak ezt találtam róla : Discogs
remek <#eljen>#eljen><#finom>#finom>
nekem ez is bejön <#nyes>#nyes>
Óriási nagy muzsika! Rengeteg jó buli emléke fűződik hozzá!
Milli Vanilli - Keep On Running
Utoljára szerkesztette: Unlimited2, 2014.10.18. 21:22:04
Lamar feat. Jemeni - Shine (Maxi Version ¤ 1999)
E két zenét szeretném, kizárólag wav minőségben,ha valakinek saját lemez gyűjteményében megvan!
ItaloDisco4Ever !
ez van nekem is csak Love Nation - Come On Let It Be (Radio Edit)
letöltés
<#eljen>#eljen>
Utoljára szerkesztette: zalrobto, 2014.10.18. 11:48:13
Köszönet,ha valaki rábukkan.
remix maxiról <#eljen>#eljen>
de jó zene ! <#eljen>#eljen>
kedvenc jó kis verzió <#finom>#finom>
Aktuális megjelenésekor lemaradtam róla,sunday mix-ben egész jó!
ItaloDisco4Ever !
kedvenc <#eljen>#eljen>