90-es évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
New Italo Vinyl
<#eljen>#eljen>
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
nagy kedvenc <#szeret>#szeret> de még vadászok rá <#email>#email>
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
New Italo Vinyl
egy nagy kedvenc nem rosszabb másik verziója <#szeret>#szeret>
Köszi szépen,<#worship>#worship> nagy muzsika valóban.
Volt egy kis időm, hogy bedigizzem a nemrég beszerzett lemezeket.
Legutóbb feltettem egy képet az Euro-Vision lemezről.
Gondoltam megosztom veletek ezt a remek zenét:
Letöltés
köszönöm mit tudok csinálni szeretem ezt a stilust <#nyes>#nyes>
na ez is megfogott <#finom>#finom><#szeret>#szeret>
Amit Te tudsz erről a stílusról az félelmetes! <#taps>#taps>
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2014.09.28. 23:10:21
ItaloDisco4Ever !
ez is jó zene <#eljen>#eljen><#nyes>#nyes>
remek ritkaság <#eljen>#eljen>
csak nem a Magic System D.J. maxira gondolsz?<#ravasz1>#ravasz1><#nevetes1>#nevetes1>
Hatalmas zenék az már biztos.<#finom>#finom>
Ez már a féltucat demo-bol is tisztán látszik.<#szeret>#szeret><#szeret>#szeret>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Írtam #34999 legközelebb év vége körül fogok vásárolni lemezeket,ennél a lemeznél a listámon vannak fontosabbak!
Egyet említsek : D.C. Mark - Baby Love,és várok egy a FlashBack records-nál remélem év végéig megjelenő new-italo lemezt!
ItaloDisco4Ever !
Az épen elég is.
Alternatív megoldásként odaadod valakinek hogy digizze be.
Itt a fórumba is jó pár tag vállalkozna rá szívesen.<#nevetes1>#nevetes1>
Kérdés mennyit hajlandó áldozni egy zenére.<#nemtudom>#nemtudom>
Jelen esetben ez a vinyl már 2 Euro + posta költségért beszerezhető.
De hangsúlyozom mindenki máshogy van elengedve sajnos anyagilag.<#szomoru1>#szomoru1>
Van akinek ez megéri, van akinek sok egy maxiért ennyi is.
A kérdés mindig az mennyire szeretnél a magadénak tudni valamit.
BigZé írta,egy jó minőségű mp3-ban is megfelelelne neki!
A vinylen kívűl más lehetőség nincs ,veszteségmentes minőségben ezt a dalt megszerezni!
Akárcsak ezt a másik Severino Lombardoni szerzeményt,ami ugyancsak ütősre sikerült!
Homeboyz - I Want You (1994)
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2014.09.28. 12:08:29
ItaloDisco4Ever !
Zalrobto barátunk látom már akcióba vetette magát! 😊))
Mindkettőtöknek jár a köszönet! <#eljen>#eljen>
ItaloDisco4Ever !
Ahhoz képest hogy a fehér holló ritkaságával vetekszik ez a dal ( 3 példányt találni belőle fizikális korongon),pár fillérért megszerezheted,amennyiben van,vagy lesz google fiókod!
Itt megvásárolható! 5.track
Megfogom vásárolni vinylen,de csak év vége tájékán tervezzek legközelebb lemez beszerzést!
Ki is Carol Lewis? Regina
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2014.09.27. 18:05:35
ItaloDisco4Ever !
Itt végig lehetett követni az aktuális disco-listákat,főleg az OLASZ-t.Erről a témáról regéket lehetne írni,de ezt ti is itt sokan tudjátok.
és nagyon megvoltam elégedve és szerintem is megérdemelt volna 1 maxit ez a szám <#eljen>#eljen>
Utoljára szerkesztette: zalrobto, 2014.09.27. 15:55:50
Egyébiránt meg szívesen vesszük ha megosztasz belőlük <#eplus2>#eplus2>
Utoljára szerkesztette: Unlimited2, 2014.09.27. 08:19:11
Ezeket a lemezeimet elajándékoztam a jó barátomnak, nekem csak foglalta a helyet, macera volt hallgatgatni őket úgy, hogy állandóan cserélgetni a lemezeket. De azt hiszem, hogy vissza kérem őket - csak legyen rá időm valamikor<#vigyor2>#vigyor2> - hogy feltegyem gépre őket, vagy legalább a jobb verziókat a maxikról, hogy megosszam veletek.
New Italo Vinyl
New Italo Vinyl
Ütős és ugyanakkor kellemes zenei alap; vokál nélkül is tökéletes:
Masterboy - Show Me Colours (Good Friends Intrumental Mix) <FLAC>
A legnagyobb kincsem meg egy Poptarisznya teljes hosszban, igaz, az 1982-es...
"11:08 Vasárnapi koktél (Komjáthy György),
16:00 Poptarisznya (B. Tóth László)"
Infó: http://retro80s90s.blog.hu/2010/04/14/mit_neztunk_a_teveben_1994_aprilis_25_majus_1_kozott
Én poptarisznyáztam, emlékszem mikor felkonferálta a Culture Beat legújabb kislemezét, az Inside Out-ot, ott és akkor hallottam először. <#nevetes1>#nevetes1>
Ez volt a Kajárik kívánságműsor háttérzenéje.<#vigyor2>#vigyor2>
Még most is itt cseng a fülemben ahogy meghallottam.
Emlékezetk még a Danubius rádióban Kajárik Andrea féle kívánságműsorára? Mindig onnan vettük fel a zenéket. Rengeteg disco-sal jóban volt, kapta tőlük az új lemezeket, direkt úgy játszotta őket, hogy hagyott szünetet az elején, és a végén a számoknak, fel lehessen venni.
Meg Komjáti György műsorára a Petőfi rádióban? A címére már nem is emlékszem.
Ki emlékszik ezekre?<#conf>#conf>
Jobbféle mp3-ban is megvan? Örömmel vinném... <#vigyor3>#vigyor3>
Priority - Time to Unite ¤ 1995
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2014.09.26. 17:21:53
ItaloDisco4Ever !
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2014.09.26. 17:14:57
ItaloDisco4Ever !