40708
x7qm6o4e7cb4rxmcadpj.jpg:

Egy Remek Évtized Fantasztikus Zenéi !!!

• eurolacko
    Szevasz kolléga!

Gondoltam én is erre a zenére de lehet ,hogy inkább ez lesz ?

Letöltés
  • eurolacko
    Szevasz kolléga!

Gondoltam én is erre a zenére de lehet ,hogy inkább ez lesz ?

Letöltés
  • eurolacko
    Köszönöm a segítséget Laci!
    Már el is felejtettem ,hogy ez az imageshokkk egy kalap sz....
  • DFresh
    Talán ez?
  • tgolyo
    ezen az oldalon a kmpl. borító fent van?
  • becauseIsaid
    Csak annyit mondok, hogy nagyon sok irígy ember van, de vannak hülyék is...
  • reynaud #33467
    Egy kis segítséget szeretnék kérni a 90s eurodance stílust ismerőktől!

Van egy dal férfi énekkel,nagyjából 1994-es megjelentetésű kiadvány!
    Soha semmilyen formátumban nem volt sajnos meg nekem,bár anno próbáltam beszerezni!

Adrián által említett olasz,euro vonal,erősen Double You dalaira hasonlító hangzással!
    A cím nagyjából: Babe i need your lovin.
    Emlékeim szerint egy 70s évek zenéjének feldolgozása!
    Keresem de nem találom a cím alapján!

Köszönettel.
  • reynaud #33466
    Talán emlékszel,akkor is megmondtam, annak az original cd válogatásnak,melyen az Airbus dala található tabu a címe ,azaz nem publikus!
    Több italo ritkaság ill. különleges verzió van rajta!

Talán ha mások is az én magatartásom követnék akkor az a bizonyos magyar euro-dance lemez amelyről sok szó esett tegnap,és mellesleg tényleg magyar szinten kiemelkedően jó,nem került volna orosz kézre!

Én nem haragszom,sértődés sincs bennem,pedig Te piszkálsz engem,én soha nem bántottalak!
    Legyek hiteltelen a szemedben,ez a lemez cím akkor sem kiadó!

Képeket tervezek egyébként készíteni és a fórumba berakni,mert van egy csomó megunt eladó lemezem!

Mellesleg engem nem érdekel kinek mennyi lemeze van,azzal én nem vagyok kisegítve,/kivétel egy-két jóindulatú tag!/ mert nem vagyok és nem is akarok annak a baráti kőrnek tagja lenni akik...tudod mire gondolok!

Én annak is örülők,és megköszönöm ha valaki egy infóval segít,de legutóbb még azt sem kaptam,mert bár sokan ezres nagyságrendű vinyl gyűjteménnyel büszkélkednek,arról a mai napig nem kaptam infót a Flirts-Danger dalának 06.58 min verziója milyen minőségű a bakelit maxin!

További szép napot!

• gyorgy74
    "Arra is kitalálnád amilyen rossz indulatú vagy,hogy a netről szedtem le!"

Netről én is tudok leszedni képet. Nekem ne gyere azzal, hogy neked ez is meg az is megvan originált CÉDÉ-n meg, hogy nincs fényképeződ. Megint a sötétben kutakodsz olyan emberek írnak ide akiknek több ezres nagyságrendű lemezgyűjteményük van. Többüket személyesen ismerek és a gyűjteményüket is.

Elhiszem ha egy banánra ráírod a nick nevedet és beteszed ide az Airbus-Follow You originált lemezt. Megelégszem egy olvashatóan rávéset papira is. Addig az én szemembe hiteltelen vagy. Ne haragudj és ne essék sértődés.
  • reynaud #33464
    Neked az sem volt hiteles,amikor bebizonyítottam hogy létezik az
    Airbus-Follow You dalának extended verziója!

Valami olyan marhaságot írtál ha jól emlékszem hogy nem meggyőző a dal spektruma!

Persze mert ez nem internetről letöltött fájl volt,hanem original cd-ról mutatott anyag!
    Text pedig régebben kiadott cd lemezeken nem igazán található!
    Így nekem kellett a gép által ismeretlenként kezelt fájlnak nevet adnom!

Nem tudtam elképzelni sem ,miről beszélsz!

Ezek után neked én mit bizonygassak itt képekkel,arra is kitalálnád amilyen rossz indulatú vagy,hogy a netről szedtem le!

Egyébként meg azt gondolsz amit akarsz,ne gondold hogy érdekel!

Mindjárt jön az a néhány barátod,és megfog védeni.....
  • reynaud #33463
    Rövid nagyjából 5 hónapos fórumozással a hátam mögött,végre látok itt két vagány, jó arc tagot,tegnap óta!

Vajon kikre gondolok,nem nehéz kitalálni!

Volna még egy személy csak Ő már visszavonult a fórumozástól,nem túl meglepő módon!

• kaposi1
    Nem baj Laci azért vagyunk hogy segítsünk.
    Még ha most nincs is nálad fizikálisan a németeknél a CD, te vagy az egyik akinek bemondásra is elhinném hogy ezzel a maxi-val is rendelkezel Original-ban.

• eurolacko
    Bakker ezt elcsesztem...nem baj totyikgazdinak legalább adok egy kis melót
  • eurolacko
    Igaz van előttem vagy 3 fényképező de mivel németben élek jelenleg így csak erre vok képes

• gyorgy74
    Persze ez így hiteles, de én azt nem szeretem ha valaki a levegőbe beszél.
  • kaposi1
    Láttad a banánon a szignót?????
  • gyorgy74
    Látom te tudsz hiteles képet berakni...Az a baj ebben, hogy valaki nem tud képet csinálni a lemezről mert nincs fényképező gépe.
  • kaposi1
    Hatalmas fazon vagy.
    Állítom a banán többe volt neked most mint amennyiért kapható ez a CD.

Amúgy minden állításoddal egyetértek főleg azzal hogy a a ritkaságok bizony priviben cserélnek gazdát. Legyen az rip vagy eredeti.
  • MrSister
    Sziasztok!

Na, akkor röviden:

reynaud #33418 csak ma, csak neked...

dj adrián #33423 Nekem sem tetszik, de régen szart vettem olcsón, manapság viszont már szart veszek drágán!

kaposi1 #33424 A CD hanganyagára gondoltam.

ˆ eurolacko #33427 Egy anyaga volt a csóró kis magyar eurodance scene-nek, amire büszkék lehettünk és csak a milyenk maradt volna, persze azt is elherdálták...

Wind 67 #33430 Wind 67 nagyvonalúan ránk bízta mondatának befejezését. Én valami ilyesmire tippelek: A nagy gyűjtők találkozója, persze azok nem ide járnak.

ˆ eurolacko #33439 Tökéletesen egyetértek! Igaz, hogy az eredeti anyagért így is szép summát lehet kapni, viszont a rip minimum(!) lefelezte az eredeti lemez értékét.
    Mint igen komoly nemzetközi kacsolatokkal rendelkező személy, derítsd már ki légyszi, ugyan mit kapott érte az illető.

kaposi1 #33452 A komoly gyűjtők azért nem tárulkoznak ki, mert egyrészt fórumok nélkül is el tudják intézni az elintézendőt(rip csere/eredeti lemez vásárlás). Másrészt olyanok ők, mint a Bosszúállók. Csak akkor jönnek, ha baj van! Visszaterelik az eltévedt báránykákat a helyes útra, a jelenbe teleportálják a kilencvenes években ragadt dj-ket, felébresztik a Csipkerózsika álomba szenderült régi gyűjtőket, stb.
    Végezetül pedig a komoly gyűjtő fogalma szerintem olyan, mint az igényes zene. Ki dönti el ki/mi az? Mindkettő egyéni megítélés kérdése.
  • kaposi1
    Zolikám ezzel kapcsolatos gondolatomolvashatod az oldalamon.
  • kaposi1
    Lacikám én még ennyit se tudtam róluk.
  • kaposi1
    Szia!
    Elnézést hogy téged nem említettelek.De akár ezt elmondhatnám még pár gyűjtőröl.
    Igazából hátsó információim vannak arról hogy Italo-ban nagy vagy, az hogy a 90-es években is jeleskedsz arról miért is kellene tudnom?
    Azért ha jobban belegondolsz akkor látunk valamelyik topikban és ez igaz más nagy gyűjtőkre is ha valami vita kezd generálódni egy egy más által ritka Italo ill. Eurodance album körül.
    Tudom én hogy nem szívesen tárulkoznak ki a komoly gyűjtők meg is értem. De tényleg megfigyelhető az hogy érdekes módon azért szinte mindenki kimozdul a csigaházából akiket már hónapok óta nem láttunk sehol.
    Ha csak ezt az egy oldalt végignézzük is, ékes bizonyítéka van annak ha nem is aktív hozzászólásokban, de "riadóláncban" itt és máshol is figyelnek a komoly fizikai kollekcióval rendelkező kollégák és jókat mosolyognak egy egy keresésen.
  • eurolacko
    Jó éjt kolléga!Lépek én is...csákó!
  • DJ Lakatos
    Jó Éjt Mindenkinek!
  • eurolacko
  • eurolacko
    A tisztelt nagyérdeműtől kérdezném,hogy az X-Floor nevű csapatról ki mit tud?...egy zenéjük van amit én ismerek a Lázadj Velünk... más nincs?
    Lehet ez még ritkább cucc mint a Cre-Dance?
  • DJ Lakatos
    Jó lenne mert nincs szívem a lemezt kibontani a fóliából.
  • eurolacko
    Hidd el kolléga majd nem olyan hamar ide ér az, valamelyik kottahordár rá fog lelni a neten és kiteszi a linkjét
  • DJ Lakatos
    Olyan elveszősen Tisztelt Uram! (ahogy manapság illik)
  • DJ Lakatos
    \'\'Február 25.-én írt egy madár ,hogy már nem rare\'\'

Akkor ki vele ide is.(ha már nem rare)Lehet hogy valaki örülne is neki.
  • eurolacko
    Jó estét az Úrnak!...hogy teccik vanni?
  • DJ Lakatos
    Én is tudok néha az lenni.
  • DJ Lakatos
    Üdv!

Azért köszönöm hogy rám nem gondoltál.
  • eurolacko
    Jó arc mindkettő!
  • eurolacko
    Február 25.-én írt egy madár ,hogy már nem rare
    Gondoltam, bammeg akkor a fájlodat legyél boldog vele
    Hidd el, aki akarta a világban megszerezni ezt wavban annak ott van már hiába zárt a közösség
    Mindig akad olyan aki tovább passzolja
    Már csak az eredeti lemez a rare
  • kaposi1
    Tényleg csak kettő név mert kikapok.
    Ádám & Tremans
  • kaposi1
    Aha már látom is.
    Mondjuk ez egy egész korrektül gyűjtögető zárt csoport.
    Innen lossless nem igazán kerül ki csak a vip tagok részesülnek belőle.
    Mondjuk azért én is nagyon kíváncsi lennék rá hogy melyik honfitársunk volt a hunyó.
  • eurolacko
    Szia Laci!

Tényleg Ki hiányzik még?
  • kaposi1
    De azért még vannak hiányzók.
  • kaposi1
    Laci én nem akartam neveket írni de lassan megjelenik az összes általam ismert nagy Eurodance gyűjtő akire gondoltam.