11371
Virtuális autótuning
-
#7517 hmm nekem tetszik, eddig, de azért még ügyeskedj szerintem, legalább ültesd már le ;] mínuszba döntött kerekek stb ;] -
#7516 pls. mert ez így 1600*1200ba akkora mint egy bélyeg :D
hátha érdekel valakit a caddy-m tükröződések nélkül
és csak a csupasz rajzolt kasztim + torzított ablakom -
#7515 nem azért mondom, de én is raktam a kocsimra ijen csikot, de én előre is!! -
#7514 Ezen próbálkoztam rajzolni, de...
-
#7513 Még hogy is ne :) Észrevennétek a hibák tömkelegét. Nem tudom mi van velem, lehet a meleg front vagy tudom is én, de fele annyira sem tudok jókat csinálni, mint eddig, na meg a fantáziámmal is baj van :S Max egy kicsivel nagyobb képet tudok felajánlani.... -
#7512 pls in full view -
#7511 A VW úgy gondolta ideje kicsit gatyába rázni, hisz nem tegnap óta van a piacon a Caddy, arról nem is beszélve, hogy az alapot adó Touran már rég megújult. Éppen ezért új köntösbe bújtatták a Caddyt felhasználva a Tiguan Concept változatának elemeit így létrehozva egy sportos és nem hétöznapi áruszállítót...:P
Figyelem!!! A következő jármű Concept kategóriába tartozik és a változtatás jogát fenttartom :)
Ezt sikerült összehozni 2 óra alatt... -
#7510 mámrint nagy alakítást nemtok csinálni -
#7509 Hát én se...vagyis tudok...de láthattátok mijen szép lett...:P
de most csinálok 1 szebbet, viszont nem lesz rajta sok átalakítás!
Kiváncsi vagyok mit alkotnak!!:D az 1cer biztos hogy az én kocsim nagyon xar lesz! -
#7508 De ha már megcsináltam, akkor adok ízelítőt, bár ez nálam csak 5/10-et érne... -
#7507 Hát lehet csalódst okozok, mert most nem lett valami nagy szám a Caddy-m, valahogy nem volt sok kedvem hozzá, bár én választottam. De még van a holnapi nap, hátha eszembejut valami egyedi :) -
#7506 Hát én ilyen óriási átalakításokat nem tudok megcsinálni, mert kb olyan lenne mint a #7484 -
#7505 Énis benne bizok csak..és ha ö csinál verdát akkor tuti nem leszek első :-p -
#7504 csak én indultam be ennyire?
már csak harli-ban bízok -
#7503 Nah itt az enyém (csak ilyen szolid)
-
#7502 Na vágre volt kedvem nekiállni múlt szombat óta először és kb az ötlet is megvan, mivel az eddigieket elvetettem. Nem lesz olyan durva átalakígtás, mint mondjuk az Uno volt, de remélem jól sikerül majd :) -
#7501 nah.... bátor voltam :P -
#7500 MiniTÉK :) -
#7499 :D
biztos nem esznek meg -
#7498 ja énis elöbb beszélek mint gondolkodok, nézelődtem ott.. talán ráveszem magam hogy kérdezni is merjek :) -
#7497 banner készitő topicban kérdezősködj szerintem -
#7496 -
#7495 Bocs lehet hogy nem ide tartozik, de valaki dobjon meg légyszi egy linkel ahol találni PS segítségnyújtást BANNER készítéshez :) (már ha létezik ilyen) -
#7494 Ez tényleg szép, csak nagyon animácó-feelingje van... :) -
#7493 nekem tetszik,én monitoromon kontraszos a festés vagy hogy mondjam,de az egész kép az és illik hozzá,felni tényleg kár hogy elrontottad
#7490:olyan színvonalt én még nem igazán láttam mint ami ott van,nagyon brutál kocsik vannak -
#7492 -
Dénes é #7491 ezt az isten művet nézd meg:
-
#7490 Azért ha megnézed a kocsik fele elég béna és sok olyan is van, ami nagyon béna...nem szóltam le, mert tényleg van 1-2 jó verda, de a színvonal mondjuk nem közelíti meg a hvtm-et mondjuk... -
#7489 pözsó :p -
#7488 azért nagyon nem kéne leszolni az oldalt nézd pl azt a puntot. vagy mi az.
Nem kis munka... -
#7487 Nem én csináltam, mielőtt azt hinnétek, csak ezt a gyöngyszemet kiragadtam arról az oldalról prezentálva, hogy ilyen emberek is vannak, akik ilyeneket csinálnak. Ehhez képest, mi csúcs verdákat alkotunk :) -
#7486 bizti hogy ezt akartad mellékelni?:D -
#7485 Nekem tetszik bár ezt az erős szinezés nem jön be :) -
#7484 Aki akar ehhez hasonló gyönyörűségekrt látni, az itt megteheti :)
-
Mityu91 #7483 PLs sorljátok fe mert érdekelne bár a kereket tudtam és tljesen egyet értek mert 1 perc alatt az első találatot bemásoltam tehát nem törődtem vele!
Mellesleg ez az első munkám amiben rajzoltam.
Tehát arról is alkothatnátok valami véleményt.
Köszi -
Dénes é #7482 hát igen
meg még néhány durva dolog van rajta -
#7481 ami nagyon brutálisan kitünik az az első kerék -
Mityu91 #7480 itt van egy mai munkám
Szerintetek milyen mondjuk nem a legjobb és kegyetlen sok benne a hiba de jól el ütöttem vele az időt jah és semmiképp nem akarom beadni csak ilyen kedvem volt...
Köszi! -
#7479 Cáfolnám azt, hogy a Caddy-ket nem tuningolják. Majd teszek be képeket és talán ötletet is lehet meríteni belőlük... -
#7478 Ugyértem ezt a caddyt nem tuningolják valojában és ezért nincs senkinek se jobb ötlete :S
Amugy meg #7443
Ablakokrol meg annyit hogy most csináltam először ilyet (meg a fehérre festés is első probálkozás)