11371
Virtuális autótuning
-
#7557 már csak fél óra van hátra!:D -
#7556 Nah itt az enyém is VERSENYRE:
>>>>>>>>>>KATT<<<<<<<<<<< -
#7555 [nagy]7542es-hsz ben lévőt adom a versenyre[nagy] -
#7554 nem... hokedli van benne... -
#7553 ennél te szte jobbat tudsz sokkal:) -
#7552 az első sárvédő fölött van az a világosabb rész én arra rámentem pipettával és azzal a színnel festettem be -
#7551 Höhö :D jópofa -
Dénes é #7550 a padló lemezen ülnek majd?:)) -
#7549 Nah, itt az enyém versenyre:
Nem lett valami jó, de ez volt az első (és egyben utolsó) autó, amit cabrio-sítottam. -
#7548 Jah és megjegyezném h (szerintem) a color balance sokkal jobb mint a hue/saturation.. -
#7547 Szintelenitették, picit világositották és Ctrl+b majd negyedóráig eljátszottak a csuszkákkal :D Én igy csináltam volna.. -
#7546 A festést értem, de nekem sosem sikerül jóra, mert vagy túl világos vagy túl sötét lesz... -
#7545 Csak azt nem értem, hogy hogyan tudtátok megcsinálni a lökhárítót uygan olyan színre, mint a kocsi, meg hogyan tudtatok eltűntetni mindent róla és feketére befesteni szépen... -
#7544 Egyszerübb lett volna ha kitörlöd a tetejét és csökkented a kép méretét :)
VRSDM : Tudnál szolni pár photoshopos emberkének h jöjjenek szavazni? :) Nem akarom offolni a photoshop munkák topicot :) -
#7543 azt a vonalat eltüntetem -
#7542 megcsináltam a tetőt úgy ahogy:P -
#7541 Szépen letisztitottad de még lehetne folytatni -
#7540 tom hogy úgy kell írni, de tudod a sok msn...:D
Egyébként tényleg sok a hiba a kocsimon...=( -
#7539 kb ennyi persze van több hiba isui.:enyémbe is vannak azé de...nem ennyi -
#7538 "ojanra" jujj... Nem rosszból, de az ojanra szót úgy írják, hogy olyanra... -
#7537 jóvan na lezártam a vitát -
#7536 Hát a felnit se rólad loptam, meg a lámpát se!a Lámpát a fejlécben látható BMW-ről loptam:D megteccet és azért szineztem ojanra!!a felnit emg egy másik oldalon találtam, és ezen a kocsin már nem is az a felni van!!! -
Szabi1991 #7535 enyém :
-
#7534 csak azé mondtam mert 1rész ugyan olyanra festette meg előbb már a felnimet is lenyúlta -
#7533 És attol még nem festheti ő is be? :S -
#7532 ez már valami de megint lenyóltál tőlem 1 ötletetmert én is kékre festettem a lámpákat és hamarabb mint te! -
#7531 Googleba beirod annak a dolognak a nevét amit rá akarsz airbrusholni a kocsira :-p -
#7530 Egyébként Ti honnan szoktatok airbrushokat leszedni és rárakni a kocsira??Kéne nekem pár oldal!Meg esetleg ojan is ahol felnik, lökhárítok vannak!!:D
Előre is köszi a segítséget! -
#7529 nem :) fogtam egy 2px-es brusht meg az egerem aztán huzigáltam a csíkokat, egy vázat, aminek már nekieshettem a 100-200-300 px-es ecsettel, ügyelve hogy a széleknél mindig passzoljon a kocsi színéhez, aztán apróbb ecsettel igazgatás, és igy kaptam azt amit linkeltem, bekapcsolva a rétegét, pont passzol a kocsira... -
#7528 egész jó -
#7527 te megrajzoltad lapon, beszkennelted és úgy kitöltöd? :O -
#7526 :D oks megtettem, úgyhogy a képért katt IDE -
#7525 ha legalább ennyire eltérnek minőségben az alkatrészeid, kicsinyítsd már le az egész képedet, 800*600-ra és kevésbé fog ez látszani -
#7524 Nos kész a kocsim!Ezzel nevezek a versenyre!(Tudom nem vmi szép, de nekem úgyahogy tecik)tele van hibával meg minden!!:D
Na szóval a kocsiért katt ide -
#7523 Köszi már megcsináltam:D Bár így se az igazi, de magamból úgyse tudok többet kihozni!!:D Gyakorlat tezsi a mestert!!:D -
#7522 Ferdék? Ponsotan nem értem, de ha leírod és képet is teszek, akkor lehet tudok segíteni... -
#7521 Én még fel se raktam azt a kocsit, amejiken vana csík, én 1 szar platósat raktam fel, de azt csak muriból csináltam!!(ráadásul az én kocsimon ferdék a csíkok és nemtom jóra megcsinálni...) -
#7520 Majd ha elkészül végleg, akkor lesz 1600-as, mert ez úgy elég lehangoló lenne... -
#7519 Még szombaton leültettem, csak elkavartam és újból kezdtem :) 1 órát csináltam, hogy szép legyen az ültetés...pech :( -
#7518 Igen, én is terveztem a motorháztetőre is, de végül nem került fel, mert múltkor is állítólag furán csináltam meg, de a véglegesen rajta lesz, mert ez csak egy félig megcsinált terv...
Egyébként nem azért raktam rá csíkokat, mert te is és gyorsan lemásoltam. Nem is nagyon láttam a tiédet....